Kokoşş Hatunlar Kulübü

tabıkı secım senın canımmm

ben bubschen kullandım hersyeını sutunu sampuanını yagını pişik kremini halada devam edıyorum memnunnm tabısıı.sebamedde iyi dıyorlar nivea yı bence dusunmeee

güneş bu giderliyede oluyormu takılyomu çünkü bu diğerine takmış gidersiz olana ben şimdi köpüklü alırım almasına bide giderliye takılmazsa bu?

olur canım esnıyor bıraz bunlr ama gıderlı nekdr buyuk olucakkı sen yınede alırken sor ben sebeb olmayım heheheh antalya sıcak evet heryerde yıkarsın valla ızmrdede biz heryerde yıkıyoruz yazın ama kısın olmuyor ister istemz azda olsa soguk oluyor banyo ve dıger odalr klımayı yakıp orda yıkıyormm bebek soncta o bızler gıbı dııl );

gettıı işte cumartesi gunu usuldum ağladımmm
aayy kıyamam kuzum yaaaaa allah kavuştursunnn
alyam nıre gıttın yaaa

ne minderi kızzzzzz annamadı bennnnnn

miroşş kızzzzzzz bencede giderli banyoya dökmek için yine taşıcaksan gerek yok
ama dersen balkondada yıkarım al psaman kuşş
ilk etapta havlu ala şapkalı mı neyli oluyo ya ondan
şampuan sebamed kullandık kullanıyoz biz

böcükümm geçmiş ola tatlımmm

burcummm ne yazmıssın öle kuşş şımarıyom bak heeeeeeee

tşkler kızlar

burcu kaynar değil len ılık ıctım hepsını soğuk suda ıcmem ama sanrım otobuste mıkrop kaptımm

kız bu yesımtası yatagı varya meshur mıllt gıdyor seanslr var yatyrlr vs yatak satıyorlr yataklr 5000 tl
mınderı varmısss 1500 tl ondn almaya karar evrnıs hatta almss galıba accuk para yolladım bende napammm

ne rahatsızlıgı var nannn annecıgının

yemek yemedım henuz yagmırlıydı hava cıkmadım ne yesem yafss ne solesemde gelse banaaa poff

hahah birsuru tatlım 2 kere bel fıtıgndasn amelyat oldu yıne olması gerektıgını soyluyorlar bel boyun fıtıgı

şeker cıktı hafıften
tansıyon var
zehırlı guatr vardı atom yuttu sonra tekrar erımedı amelyat oldu.
onun sıkıntısı var menopoz basladı asırı terleme var ama bu menopozdan deılms sadece sebebını bulamıyorlarr bırden kızarıp moraryrr ter basıyor soyunuyorrr. baya kotuuu canım oda gıdyor usenmeden oyatag seanslara katılıyorrr azda olsa rahatlattı benı dıyorr busene hıc grıp olmadım mesela dıyorrr...

çok geçmiş olsun güneşcim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…