kız antalya sıcak heyerede yıkarım ben bebeği yeri gelir balkonda bile yıkarım giderli hoşuma gitti diğeri küçük gibi geldi bu geniş rahat..fileside giderlinin filesi ayrı satılyo öle alcam yanına başlıklı havlu...
şampuanı takımmı alyaım yoksa tekmi alayım şimdi sen hangi marka kullandın büchen die bi marka var sebamed var bide nivea hangisi iyi sence?
güneş bu giderliyede oluyormu takılyomu çünkü bu diğerine takmış gidersiz olana ben şimdi köpüklü alırım almasına bide giderliye takılmazsa bu?
güneşş cvp versene kız ben yemeğe gitcem hade seni bekliom.
aayy kıyamam kuzum yaaaaa allah kavuştursunnngettıı işte cumartesi gunu usuldum ağladımmm
alyam nıre gıttın yaaa
mersii bibiğimmmm anam yaa alem kadunn 1500 tl yee mınder almaya karar vermıs ınat edıyor alcam dıyee heheheh :):)
bend earastrym dedımm ama bişi bulamadım bu yesım tası mucızesı varyaaa baya yaygn buaralrr kudulcang mınderı dıye bişi
annemde rahtsz ya napsınn herseydee kendıneee cozum bulmaya calısyrrr
aayy kıyamam kuzum yaaaaa allah kavuştursunnn
ne minderi kızzzzzz annamadı bennnnnn
miroşş kızzzzzzz bencede giderli banyoya dökmek için yine taşıcaksan gerek yok
ama dersen balkondada yıkarım al psaman kuşş
ilk etapta havlu ala şapkalı mı neyli oluyo ya ondan
şampuan sebamed kullandık kullanıyoz biz
böcükümm geçmiş ola tatlımmm
burcummm ne yazmıssın öle kuşş şımarıyom bak heeeeeeee
tşkler kızlar
burcu kaynar değil len ılık ıctım hepsını soğuk suda ıcmem ama sanrım otobuste mıkrop kaptımm
mersii bibiğimmmm anam yaa alem kadunn 1500 tl yee mınder almaya karar vermıs ınat edıyor alcam dıyee heheheh :):)
bend earastrym dedımm ama bişi bulamadım bu yesım tası mucızesı varyaaa baya yaygn buaralrr KUDULCANG mınderı dıye bişi
bend earastrym dedımm ama bişi bulamadım bu yesım tası mucızesı varyaaa baya yaygn buaralrr KUDULCANG mınderı dıye bişi
ne rahatsızlıgı var nannn annecıgının
nan gARULR TAKILMIYOR ARTUKN ALLA ALLAAAyeşommmm nırde yaaa
etma da yokk
hahah birsuru tatlım 2 kere bel fıtıgndasn amelyat oldu yıne olması gerektıgını soyluyorlar bel boyun fıtıgı
şeker cıktı hafıften
tansıyon var
zehırlı guatr vardı atom yuttu sonra tekrar erımedı amelyat oldu.
onun sıkıntısı var menopoz basladı asırı terleme var ama bu menopozdan deılms sadece sebebını bulamıyorlarr bırden kızarıp moraryrr ter basıyor soyunuyorrr. baya kotuuu canım oda gıdyor usenmeden oyatag seanslara katılıyorrr azda olsa rahatlattı benı dıyorr busene hıc grıp olmadım mesela dıyorrr...
çok geçmiş olsun güneşcim
teşekkürler yaş ilerledikce cok normal bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?