hayy senin yönetim kuruluna
garu cumhur başkanlığında çalışıyo sanki
Bugünde ben öleden sonra yokum herhal işlerrim var yetiştirmem gereken soryyyyyyyy
selam kızlar nasılsınızz?
izmirde bugun yagmırrrlıııı:)
miraycım umarım hasar yoktur geçmiş olsun tatlımm...
bugcu kaybolma barı sende bugun su eskı kokoss topigine cevırelım surayı dıcemmm ama olmayacak hehehe
napalım kıslarr calışıyos malummm bayag yogundum bılıyonuss ızın neyım bıle kullanamadım ta perşembe kullandım ıznımın bırısını annemde gettı zatı hemencık
tamamm talımm olur valla heheheh:):)
bugcu allah kavstrsunnn
nan benle ne konuşmuyon sen naptın annenle bakam maden iznin var onla geçirsene....hamişlikte düşünmüyon zati al izin otur missss
oyyyyyyy kuşum yaaaa neyse affettimmm
Annen niye gitti hemencikkkk
nbrsiniz kızlar size bişi sorcam benim oğlana küvet ve bornoz takım alıcam...
sizce giderli banyo lüx küvetimi alayım o biraz daha şık ve gideri var...bide flipper küvet var sanki o ayaklı gibi düşerse devrilirse gideride yok hep biri taşıyıp dökcek yani...
canım aslında giderliye gerek yok bende dusunmustum ama bazı ları önermemmştii..
e zaten kocen tasır genelde ben kocemle bırlkte yıkadım cocugu o yokkende halledyrdummm ama yınede sen bılırsınnn.. yani surekli banyoda yıkayacaksan cocugu mantıklı giderli olması ama cocuk bu genlde bız odada yıkıyoruz banyoda soguk vs kapmasn dıyeee ozllklle kısın yazn neysedeee.. ee odada yıkayınca yınede tasımak gerkeıyor o kuvetııı yanı gıderın pek birrr artısı olmuyorr...fileyide ben kopuklu fılelerden almstm cok rahat oluyorduuu...
bornoz yerınede ılk etapdaa havlu al bole baslıklı daha kullanıslı bornozz bıraz daha buyyunceee işe yara dıye dusnuyorum fıkrımı paylaşmak ıstedım tatlımmm
gunesime katılıyorum
kıs 2 hafta sonu calıştım onun bırının perşembe kullandım annemle gecırdım dıgerını vermedı mudur peşpeşe
nie senden başka kimse yokmu bee versin annenle geçir müdürlere kıl oluyorum artık...
canım aslında giderliye gerek yok bende dusunmustum ama bazı ları önermemmştii..
e zaten kocen tasır genelde ben kocemle bırlkte yıkadım cocugu o yokkende halledyrdummm ama yınede sen bılırsınnn.. yani surekli banyoda yıkayacaksan cocugu mantıklı giderli olması ama cocuk bu genlde bız odada yıkıyoruz banyoda soguk vs kapmasn dıyeee ozllklle kısın yazn neysedeee.. ee odada yıkayınca yınede tasımak gerkeıyor o kuvetııı yanı gıderın pek birrr artısı olmuyorr...fileyide ben kopuklu fılelerden almstm cok rahat oluyorduuu...
bornoz yerınede ılk etapdaa havlu al bole baslıklı daha kullanıslı bornozz bıraz daha buyyunceee işe yara dıye dusnuyorum fıkrımı paylaşmak ıstedım tatlımmm
güneş giderin tıkacı var kapalı oluyor yani istersen salonda da kullanıyorsun..file almıycam ebbek üşür bee yüksekte beğenmedim fileyi ben...havlu başlıklı alıyorum evet ..giderlilerin geniş olması hoşuma gitti diğeri biraz daha küçük ondan beyaz mavi alıcam.
köpüklü file nee bebeği koyduğunda havada kalmıyormu? aslında bu yaz bebeği olucak filede otursa üşümez dimi.
güneş giderin tıkacı var kapalı oluyor yani istersen salonda da kullanıyorsun..file almıycam ebbek üşür bee yüksekte beğenmedim fileyi ben...havlu başlıklı alıyorum evet ..giderlilerin geniş olması hoşuma gitti diğeri biraz daha küçük ondan beyaz mavi alıcam.
köpüklü file nee bebeği koyduğunda havada kalmıyormu? aslında bu yaz bebeği olucak filede otursa üşümez dimi.
tatlım giderin tıkacı var tabıkı olmasa gıderlı denmez hehehe bılıyorum...
yanı demek istedıgım dusun onu salonda kullanıyorsun yıne tasımak zorunda kalıcaksın onu anlatmaya calıstım bence cok gerek yok dedım
ama tabıkı yınede son karar senınnn ben sadece tecrubeme gore paylaşım yaptım hihih:):)
köpüklü file dedıgımde bu canım
Sevi Bebe Çok Fonksiyonlu Bebek Banyo File/Minder - e-bebek.com
içinde köpük var...
6 aydan sonrada mınder olarak kullanabılıyorsunnn. bebiş yattgnda yumusacık oluyorrr havada kalıyor budaa..
yasakmı bılmıyorum ama lınk verdım sılerım olmazsa
slm kızlarrrbugun hastayım bıraz sabah patron gıt dedi ama gtmedm belkı öğleden sonra giderımm
boğazımın ağrısından gece 10kez uyandım sıcak ne varsa içtım bana mısın demedı
mıdem bulandı o vakıtte bişiler içmekten bıde onu cektımşimdıkte burnum akıyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?