görmedim bugün inanılmaz yoğunum bakma arada yazıyom sizedaha yenı mı gordun kusum yaaa ta sabah yasmıstım
hahay delüüüüüüüüüsıcak ıctım dedın onun ıcın dedım nan otobuste dudak duga mı gedıton mıllettle
ben geliyom ama kimse konuşmuyo
görmedim bugün inanılmaz yoğunum bakma arada yazıyom size
hahay delüüüüüüüüü
kim konuşmuyo kıss zati millet firarda
güneşimm geçmiş olsun annecine
öyle tabi. bizimki gbi erkenden olup bitmesindenseee neyseee
saol çiçeeeeeeeeeemmgörmedim bugün inanılmaz yoğunum bakma arada yazıyom size
hahay delüüüüüüüüü
kim konuşmuyo kıss zati millet firarda
güneşimm geçmiş olsun annecine
alya bana parfüm önersene yaaaa. şöyle hoş kalıcı çekici bi koku olsun. ben öle hemen uçup gidenleri sevmiyom. armani code kullanıyom ama daha hoş bişey istiyorum ben
tabı sende haklısn senın durmda zor
saol çiçeeeeeeeeeemm
sonra yazsam olurmu ş,mdi kafam bi dünya tatlımalya bana parfüm önersene yaaaa. şöyle hoş kalıcı çekici bi koku olsun. Ben öle hemen uçup gidenleri sevmiyom. Armani code kullanıyom ama daha hoş bişey istiyorum ben
hayyyyyyy koptum garuya bak bulmuşyahipnoticc poision
insana en çok da cefayı öncekinin çekerek gtmesi yeni gelenin de göstere göstere sefa sürmesi koyuyo
insana en çok da cefayı öncekinin çekerek gtmesi yeni gelenin de göstere göstere sefa sürmesi koyuyo
güzelmi buu. bakcam teşekkür ederim
sonra yazsam olurmu ş,mdi kafam bi dünya tatlım
hayyyyyyy koptum garuya bak bulmuşya
ayy deme öle ya lütfenn üzme kendini oyyy oyy efkar bastı
sonra yazsam olurmu ş,mdi kafam bi dünya tatlım
hayyyyyyy koptum garuya bak bulmuşya
ayy deme öle ya lütfenn üzme kendini oyyy oyy efkar bastı
nbrsiniz kızlar size bişi sorcam benim oğlana küvet ve bornoz takım alıcam...
sizce giderli banyo lüx küvetimi alayım o biraz daha şık ve gideri var...bide flipper küvet var sanki o ayaklı gibi düşerse devrilirse gideride yok hep biri taşıyıp dökcek yani...
kız antalya sıcak heyerede yıkarım ben bebeği yeri gelir balkonda bile yıkarım giderli hoşuma gitti diğeri küçük gibi geldi bu geniş rahat..fileside giderlinin filesi ayrı satılyo öle alcam yanına başlıklı havlu...
şampuanı takımmı alyaım yoksa tekmi alayım şimdi sen hangi marka kullandın büchen die bi marka var sebamed var bide nivea hangisi iyi sence?
AGIRR BAYAAA ama etkıleyıcı bıara ben baya arastrdım burda onda karar kıldımmm orjınalını alamadım alıcammm ...gercı benım astımı tetıklıyor buaralr kullanmıcamm doktrum kızdı(
evettt kocem o nu sıkınca kızyor bana amaa kıskanıyormus zuhahahah:):)
efett nıl ole soleme ya hayrlısı herseyın eden bulıur merak etme ama bu dunyada ama dıger taraftaaa
nilcim naber canım?
ben bilmiyorum bakmadım hiç o kokuya ya da hatırlamıyorum. kocem beğenirmi ki yahuu bi de onu düşünüyom artık
astımsan dikkat et. ben küçükken sekiz yıl astım tedavisi gördüm. şükür atlattım. azıcık allerjim var kaldı o gtmedi o kadar. onu da idare ediyom dikkat edince artmıyo
tam astım deılım cnm cok sukur allerjık astımımmm var
bakalım bazn cok kotu oluyorum ama yapack bişey yok
iyiyim canım. yaaaa bu arada meloş hani bana bak dediğin konu vardı yaa izne çıkmadan önce. sıkıntısı olan o arkadaş için. haberin varmı bilmiyom ama bitiriyolar galiba öle bi durum var. şuan karar aşamasındalar kesnleşiyo sanırım
okudum canım. bencede bitmesi en mantıklısı. kız o kadar çekti nelere katlandı, neler yaşadı. adamın yaptığına bak. sorumlukltan korktu. öyle adamdan hayır gelmez fayda da insanı daha çok zarar sokar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?