Kokoşş Hatunlar Kulübü

görmedim bugün inanılmaz yoğunum bakma arada yazıyom size

hahay delüüüüüüüüü

kim konuşmuyo kıss zati millet firarda

güneşimm geçmiş olsun annecine

alya bana parfüm önersene yaaaa. şöyle hoş kalıcı çekici bi koku olsun. ben öle hemen uçup gidenleri sevmiyom. armani code kullanıyom ama daha hoş bişey istiyorum ben

alya bana parfüm önersene yaaaa. şöyle hoş kalıcı çekici bi koku olsun. Ben öle hemen uçup gidenleri sevmiyom. Armani code kullanıyom ama daha hoş bişey istiyorum ben
sonra yazsam olurmu ş,mdi kafam bi dünya tatlım
hipnoticc poision
hayyyyyyy koptum garuya bak bulmuşya
insana en çok da cefayı öncekinin çekerek gtmesi yeni gelenin de göstere göstere sefa sürmesi koyuyo

ayy deme öle ya lütfenn üzme kendini oyyy oyy efkar bastı

insana en çok da cefayı öncekinin çekerek gtmesi yeni gelenin de göstere göstere sefa sürmesi koyuyo

güzelmi buu. bakcam teşekkür ederim

AGIRR BAYAAA ama etkıleyıcı bıara ben baya arastrdım burda onda karar kıldımmm orjınalını alamadım alıcammm ...gercı benım astımı tetıklıyor buaralr kullanmıcamm doktrum kızdı(

yopun olduğunu biliyorum canım müsait olduğun bi gün sölersin. teşekkür ederim. ben de gtmiyo o efkarlar napim

evettt kocem o nu sıkınca kızyor bana amaa kıskanıyormus zuhahahah:):)

efett nıl ole soleme ya hayrlısı herseyın eden bulıur merak etme ama bu dunyada ama dıger taraftaaa

ben gidersiz aldım canım. dökmesi zor oluyor biraz. ama ben hep odasında yıkıyorum. birde file aldım onun üzerinde yıkanıyor. hala kullanıyorum.
bornoz için çok küçük başlıklı havlular daha rahat oluyor.

giderli daha avantajlı olur senin için. şampuanda ben sebamed kullandım hala kullanıyorum çok memnunum. şampuanı 500 lik aldım daha yeni bitti. sadece bebeyağını johson almıştım. pişik kremi banyo köpüğü çok hoş. nivea tavsiye etmem. diğer markayı güneş kullanmış.

AGIRR BAYAAA ama etkıleyıcı bıara ben baya arastrdım burda onda karar kıldımmm orjınalını alamadım alıcammm ...gercı benım astımı tetıklıyor buaralr kullanmıcamm doktrum kızdı(

ben bilmiyorum bakmadım hiç o kokuya ya da hatırlamıyorum. kocem beğenirmi ki yahuu bi de onu düşünüyom artık

astımsan dikkat et. ben küçükken sekiz yıl astım tedavisi gördüm. şükür atlattım. azıcık allerjim var kaldı o gtmedi o kadar. onu da idare ediyom dikkat edince artmıyo

nilcim naber canım?

iyiyim canım. yaaaa bu arada meloş hani bana bak dediğin konu vardı yaa izne çıkmadan önce. sıkıntısı olan o arkadaş için. haberin varmı bilmiyom ama bitiriyolar galiba öle bi durum var. şuan karar aşamasındalar kesnleşiyo sanırım

tam astım deılım cnm cok sukur allerjık astımımmm var

bakalım bazn cok kotu oluyorum ama yapack bişey yok

tam astım deılım cnm cok sukur allerjık astımımmm var

bakalım bazn cok kotu oluyorum ama yapack bişey yok

bilirim o sıkıntısını. ben küçüktüm belki de o yüzden çok etkilenmiştim bilmiyorum. dikkat edince azmaz ama idare etmek lazım yapacak bişey yok evet

okudum canım. bencede bitmesi en mantıklısı. kız o kadar çekti nelere katlandı, neler yaşadı. adamın yaptığına bak. sorumlukltan korktu. öyle adamdan hayır gelmez fayda da insanı daha çok zarar sokar.

kesnlikleee. ben de konuyu okur okumaz öle dedim zaten. hayırlısı olsun

Kızlarr az ara verdim çay kahve arası uykusuzum açılayım diye ne bulursam içiyommm
ayhh şu yanımdaki yardımcı getti bana kaydı ne zaman gelcek yaaa napcam işler çokkkkkk

burcum
göyaa bugün müsait ve yazicaktı hıhhh yesinlerrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…