Kokoşş Hatunlar Kulübü

bübschen guzel memnunnm sebamed ındee pişik kremını falan kullanmıstım ama benm cocugmaa pişk kremlerınn hıcbırı ıyı gelmedı eczaznedn baska bir marka aldım hala poposu yara bere ıcnde hassssaaas totolu bır oglum var vallaaa

kuzm sende soyluyorsunyaaa yazda olsa kucuk ebbek bırsure banyoda yıkanmamalı benceeee ama sen bılrsn yinedeeğğğ

ttalım gelsınler sıze destek olsun lar kres parasını da odesınlerrr cocuk kreste onlr evde taklsnlr sen ısteyken 1 ay deılmı nasılsaa hehehe allah kolaylık versın meloss zor bu işler zooorr

uzak yerdenmi geliyorlar yani benim kafam karıştı çok kalırlarmı ayrıca eşin nasıl evde uzun süre misafire dayanıyor şaştım valla....

bizimki pek sevmez çok kalsınlar...ama k.v gelcek banada bugün 1 haftalığına bişi demedim artık ne diyim anası...

yemek yapsın yaa boşmu oturcak yani bütün gün sen işten çkıp bide hizmet ediceksen zor yani..

cnmmm fıyatı cokda pahalıd eıl aslında yaa ztn 1 urun 20 tl falannnn bence fıyat ıyı ıcnde hersy var sanırımm

niveayı bend e onermedım sanaaa

ya su geldı aklıma bu ay antıbıyotıj kullandım acaba ondan mı gecen gecende kullanmıstım ama fark etmemşti

olablr tatlım yaaa
topiğe nazar değdi yaa...

he adet oldum gııı

meloş yaa yine yazarım yoğunum da masraflara uzaktan destek olsunlar bi zahmet gelince naptılarki gördüm deseydinn hayaallam yaaa
of sorma akşam konuşacağım. ben daha çok yoruluyorum onlar varken. ya herşeyi geçtim oğlum şaşkına dönecek bir düzeni var öyle kalsın istiyorum artık. eşimde hemen sevinmiş. ben hiç sevinmedim.
geçen seferden biliyorsun çok şımarttılar sürekli kucakta akşama kadar yürütmüşler.
okulda düzeni çok güzel.
ya bide sürekli tv açıyorlar. ben kesinlikle istemiyorum ve öğretmenide benimle aynı görüşte. izlemiyor diyorlar. ama alışacak. istemiyorum ne dicem ben onlara kırmadan.

ayyyy fena bı durum yaaaaa
eşin nediyo bu duruma hayır dıyemez tabıkıde

ne desin çok sevindi, ama ben sevinmedim.

anladım ama tıpalı yaa iki türlü kullanmak varken diğer türlü boşalt felan zor olur bir ay içerdeyse bir ay banyoda..

butun gun kıcını devırıp yatacakmı yuh yane

bize geldikten sonra kreşe para verirler mi. göndermezler zaten. onlar bakmaya geliyor ama çocuğun düzeni bozuluyor. hem hani bakamıyorlardı şimdi ne değişti?

evet uzak yerden geliyorlar canım. 1 aydan fazla zaman. bazen yapıyor bazen yoruldum yapamadım diyor. görümcem genç ama bir işin ucundan tutmaz.
geçen sefer 2 hafta kaldılar ev bir süpürge yüzü görmedi.

butun gun kıcını devırıp yatacakmı yuh yane

oğlum akşama kadar durmuyormuş çok yoruyormuş. hep yürümek istiyormuş.
2 hafta evde benleydi. günde 1-2 sefer ancak yürüdük.
sürekli kucakta tutuyorlar.
sonrada akşam öldük bittik yetiş melodi. o uyuyan kadar bişey yapamıyordum.

onlar akıllarınca iyi yaptık sanıyorlar. ama benim düşünceme ters.
herşeyde ben 2 çocuk büyüttüm bişey olmadı.
of yaaa ben iyiyim böyle.

nilim ben artık çocuğumun düzeninin bozulmasını istemiyorum.
kreşe alıştı düzeni gayet iyi.
zaten 2 hafta benimleydi.
şimdi onlar gelince bi kreş bi anne bi babane çocuk bocalayacak.
ben kreşle düzeni aynı tutuyorum onlar farklı.
düzeni bozulsun istemiyorum.
sencede çocuğun sürekli düzeninin bozulması bakan kişinin değişmesi iyi olur mu?
çocuğu etkilemez mi?

ya su geldı aklıma bu ay antıbıyotıj kullandım acaba ondan mı gecen gecende kullanmıstım ama fark etmemşti
olabilir tatlım benimde antibiyotik etkiler

ben yannız değilim tatlım 2 stajer bi müdür var amma giden kişi işe yarıyordu stajerler zati öğrenmöek amaçlı burda

anladım ama tıpalı yaa iki türlü kullanmak varken diğer türlü boşalt felan zor olur bir ay içerdeyse bir ay banyoda..

hee sende haklısın tatlım işteee ben kendı duzenıme bakarak öneride bulunuyorummm

yanı kucuk bebek yazda kısta olsaa odada yıkıyoruz bız banyoo tehlıkelı gelıyor bızee her acıdan. ama nezmn yurumeye basladııı odur budr sıcak havalrda banyoda kuvetsız yıkıyorum zzaten kıs gelınce tekrar kuvete gectıkk odaaa odada yıkmaya dondugum ıcın malum onuda banyoya tasıyoruz mecburıı hehehe ... hadı bakalım sen karra ver saglıkla kullansın yavrukusunn...

buarada dayanamadımm trendyoldan 2 tane tunık tarzı sıpariş verdımmm ay ıyımı ettm kotu mu bılmıyorumm yafsss kızlarrr

ben hastalandım diyince yağniş anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…