bende cumartesı odum yanısss bu sefer az odum annaamadım normalde yoğun olurum
cnm senin dediğin file sünger köpüklü kalkmış o siteye üyeyim ben artık satılmıyor yazıyo..küvet süngerleri çıkmış onu alırım o zaten olur benim alcağım küvete.
bübshen güzeldir eminim ..nedensen sebamedi çok duydum ama pahalı güneşcim 85 TL çantalı içinde yağı,şampuanı,sabunu ve kremi var piş için...ona acele etmicem belki düşer fiyatı.
evet cnm kız antalya sıcak olur ama bu bebk hemen dışarda yıkanırmı bilmem ...şekli hoşuma gitti giderlinin bak bi internetten anlarsın beni...
kız bir bayann var facete bebekler için böyle sıpa seti yapmışlar kocaman küvet 39 dolara alıyor dedim bu kocaman nasıl yıkıcan yıkarım dio minder var bide onu koycakmış yuhh bebek kayarsa allah korusun kocman nere konulur kaldırılır bilmem...
ben giderliyi banyoda daha çok kullanırım gibi geliyor benim banyo büyük serin olur yazın bakalım ....
sebamed dediğin gibi Ph açısından iyimiş teyzoş eczacı benim sebamed al o iyi diyo bunu diyoda alma ben sana getiririm demiyo tabe...
kızlar imdaaaaat!
eşim aradı az önce. annesi benimle konuşmak istiyormuş. dedim hayırdır.
masraflarımıza destek olmak için bize geleceklermiş dedi.
aklıma direk oğlum geldi. dedim kime sordular. biraz terslendim tabi.
dedim çocuk bir kreşte bir evde bir babane. neye alışacağını şaşırdı.
ben onların terbiyesi ile yetişmesini istemiyorum.
aynı evde kalmakta istemiyorum dedim.
biraz atıştık tabi. dedi zaten martın 15 şine kadar kalacaklarmış.
1 aydan fazla bir zaman. geçen seferi düşündükçe hiç istemiyorum.
yemekten bulaşıktan canım çıkmıştı.
bir çöpü alıp kapıya koymuyorlar.
hadi onu geçtim oğlumla ilgili kendi bildiklerini yapıyorlar.
ve en takıldığım şey televizyon konusu.
çok canım sıkıldı yaaaaa!
kızlar imdaaaaat!
eşim aradı az önce. annesi benimle konuşmak istiyormuş. dedim hayırdır.
masraflarımıza destek olmak için bize geleceklermiş dedi.
aklıma direk oğlum geldi. dedim kime sordular. biraz terslendim tabi.
dedim çocuk bir kreşte bir evde bir babane. neye alışacağını şaşırdı.
ben onların terbiyesi ile yetişmesini istemiyorum.
aynı evde kalmakta istemiyorum dedim.
biraz atıştık tabi. dedi zaten martın 15 şine kadar kalacaklarmış.
1 aydan fazla bir zaman. geçen seferi düşündükçe hiç istemiyorum.
yemekten bulaşıktan canım çıkmıştı.
bir çöpü alıp kapıya koymuyorlar.
hadi onu geçtim oğlumla ilgili kendi bildiklerini yapıyorlar.
ve en takıldığım şey televizyon konusu.
çok canım sıkıldı yaaaaa!
cnm senin dediğin file sünger köpüklü kalkmış o siteye üyeyim ben artık satılmıyor yazıyo..küvet süngerleri çıkmış onu alırım o zaten olur benim alcağım küvete.
bübshen güzeldir eminim ..nedensen sebamedi çok duydum ama pahalı güneşcim 85 TL çantalı içinde yağı,şampuanı,sabunu ve kremi var piş için...ona acele etmicem belki düşer fiyatı.
ya su geldı aklıma bu ay antıbıyotıj kullandım acaba ondan mı gecen gecende kullanmıstım ama fark etmemşti
topiğe nazar değdi yaa...
of sorma akşam konuşacağım. ben daha çok yoruluyorum onlar varken. ya herşeyi geçtim oğlum şaşkına dönecek bir düzeni var öyle kalsın istiyorum artık. eşimde hemen sevinmiş. ben hiç sevinmedim.meloş yaa yine yazarım yoğunum da masraflara uzaktan destek olsunlar bi zahmet gelince naptılarki gördüm deseydinn hayaallam yaaa
ayyyy fena bı durum yaaaaa
eşin nediyo bu duruma hayır dıyemez tabıkıde
bübschen guzel memnunnm sebamed ındee pişik kremını falan kullanmıstım ama benm cocugmaa pişk kremlerınn hıcbırı ıyı gelmedı eczaznedn baska bir marka aldım hala poposu yara bere ıcnde hassssaaas totolu bır oglum var vallaaa
kuzm sende soyluyorsunyaaa yazda olsa kucuk ebbek bırsure banyoda yıkanmamalı benceeee ama sen bılrsn yinedeeğğğ
ttalım gelsınler sıze destek olsun lar kres parasını da odesınlerrr cocuk kreste onlr evde taklsnlr sen ısteyken 1 ay deılmı nasılsaa hehehe allah kolaylık versın meloss zor bu işler zooorr
heheheh ben olmuyorum ne güzel acısını bile unuttum laaaaaaaaaaa
of sorma akşam konuşacağım. ben daha çok yoruluyorum onlar varken. ya herşeyi geçtim oğlum şaşkına dönecek bir düzeni var öyle kalsın istiyorum artık. eşimde hemen sevinmiş. ben hiç sevinmedim.
geçen seferden biliyorsun çok şımarttılar sürekli kucakta akşama kadar yürütmüşler.
okulda düzeni çok güzel.
ya bide sürekli tv açıyorlar. ben kesinlikle istemiyorum ve öğretmenide benimle aynı görüşte. izlemiyor diyorlar. ama alışacak. istemiyorum ne dicem ben onlara kırmadan.
ne desin çok sevindi, ama ben sevinmedim.
bübschen guzel memnunnm sebamed ındee pişik kremını falan kullanmıstım ama benm cocugmaa pişk kremlerınn hıcbırı ıyı gelmedı eczaznedn baska bir marka aldım hala poposu yara bere ıcnde hassssaaas totolu bır oglum var vallaaa
kuzm sende soyluyorsunyaaa yazda olsa kucuk ebbek bırsure banyoda yıkanmamalı benceeee ama sen bılrsn yinedeeğğğ
ttalım gelsınler sıze destek olsun lar kres parasını da odesınlerrr cocuk kreste onlr evde taklsnlr sen ısteyken 1 ay deılmı nasılsaa hehehe allah kolaylık versın meloss zor bu işler zooorr
uzak yerdenmi geliyorlar yani benim kafam karıştı çok kalırlarmı ayrıca eşin nasıl evde uzun süre misafire dayanıyor şaştım valla....
bizimki pek sevmez çok kalsınlar...ama k.v gelcek banada bugün 1 haftalığına bişi demedim artık ne diyim anası...
yemek yapsın yaa boşmu oturcak yani bütün gün sen işten çkıp bide hizmet ediceksen zor yani..
butun gun kıcını devırıp yatacakmı yuh yane
olabilir tatlım benimde antibiyotik etkilerya su geldı aklıma bu ay antıbıyotıj kullandım acaba ondan mı gecen gecende kullanmıstım ama fark etmemşti
tek başına zor olur benim odada varda ne oluyor sanki kaytarıyo bol bol dün müdür esti gürledi kızı odasına çağırdı gülücüklü hoş sohpet etti al burdan yak adam ikiyüzlü değilde ne yani...hakediyor diyorumda bütün işler bana kalıyor kız çok uyanık yaa işten hep kaçıyo...
anladım ama tıpalı yaa iki türlü kullanmak varken diğer türlü boşalt felan zor olur bir ay içerdeyse bir ay banyoda..
cnmmm fıyatı cokda pahalıd eıl aslında yaa ztn 1 urun 20 tl falannnn bence fıyat ıyı ıcnde hersy var sanırımm
niveayı bend e onermedım sanaaa
aynen sebamed alırım ben...
olablr tatlım yaaa
he adet oldum gııı
yaaa ben olmayı sevıyorum bacım olmayınca yada gecıkınce bana cınnett basıyı olunca rahatlıyorum evet agrım cok oluyor ama sınır azabından ıyıdır
olabilir tatlım benimde antibiyotik etkiler
ben yannız değilim tatlım 2 stajer bi müdür var amma giden kişi işe yarıyordu stajerler zati öğrenmöek amaçlı burda
ilginç hamile iken olmuyoruz ama sinirlide değiliz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?