Kokoşş Hatunlar Kulübü

geçmiş ossun canum ya benım annedede boyun fıtığı ve gutr var atom içti bu seferde hepten durmus şimdide çalıştırmak için ilaç alıyor

NANN durmadan bişiy ıstıyolar çildiricimmm

bende kahve söledım bakalım gelirsee:):)

geçmiş ossun canum ya benım annedede boyun fıtığı ve gutr var atom içti bu seferde hepten durmus şimdide çalıştırmak için ilaç alıyor

canım cok geçmiş olsunnn yaa zor bu hastalıklar

hasta oldum bugunnn yafss

halsızmm yinee

bende dün gece uyumadım annemde kaldık kızkardeşimde ordaydı dün gece kızı inan sabah 6 ya kadr uyumadı
benimki ateşkendi öle işte yaaa amann küçük bebe zormuş yaa 2, pek düşünmek istmym

geçmiş olsun cnm grip oldun herhalde sende ayy topikte herkes grip oluyor ....

bol bol dinlenmen lazım erkekn çıkmak için konuç patronla çekinme söle kötüyüm ben yatıp dinlenmem lazım de...:44:

cnm senin dediğin file sünger köpüklü kalkmış o siteye üyeyim ben artık satılmıyor yazıyo..küvet süngerleri çıkmış onu alırım o zaten olur benim alcağım küvete.

bübshen güzeldir eminim ..nedensen sebamedi çok duydum ama pahalı güneşcim 85 TL çantalı içinde yağı,şampuanı,sabunu ve kremi var piş için...ona acele etmicem belki düşer fiyatı.

bende dün gece uyumadım annemde kaldık kızkardeşimde ordaydı dün gece kızı inan sabah 6 ya kadr uyumadı
benimki ateşkendi öle işte yaaa amann küçük bebe zormuş yaa 2, pek düşünmek istmym

ah kıyamamm kuzumaa usttumu yaaaa off zor tabı alyammm ama 2. şart kardessız olmazz

bende cumartesı odum yanısss bu sefer az odum annaamadım normalde yoğun olurum

bugcummm hamsmısn yoksa kız hehehe

ama sen takıp et ben bı donem amelyattan dondum evlenmedn once ılac tedavısı gordum kıstım kocamn olms o donemler 3 gun adet oluyordum daha az bıle hattaa

evet cnm kız antalya sıcak olur ama bu bebk hemen dışarda yıkanırmı bilmem ...şekli hoşuma gitti giderlinin bak bi internetten anlarsın beni...

kız bir bayann var facete bebekler için böyle sıpa seti yapmışlar kocaman küvet 39 dolara alıyor dedim bu kocaman nasıl yıkıcan yıkarım dio minder var bide onu koycakmış yuhh bebek kayarsa allah korusun kocman nere konulur kaldırılır bilmem...

ben giderliyi banyoda daha çok kullanırım gibi geliyor benim banyo büyük serin olur yazın bakalım ....

sebamed dediğin gibi Ph açısından iyimiş teyzoş eczacı benim sebamed al o iyi diyo bunu diyoda alma ben sana getiririm demiyo tabe...

kızlar imdaaaaat!
eşim aradı az önce. annesi benimle konuşmak istiyormuş. dedim hayırdır.
masraflarımıza destek olmak için bize geleceklermiş dedi.
aklıma direk oğlum geldi. dedim kime sordular. biraz terslendim tabi.
dedim çocuk bir kreşte bir evde bir babane. neye alışacağını şaşırdı.
ben onların terbiyesi ile yetişmesini istemiyorum.
aynı evde kalmakta istemiyorum dedim.
biraz atıştık tabi. dedi zaten martın 15 şine kadar kalacaklarmış.
1 aydan fazla bir zaman. geçen seferi düşündükçe hiç istemiyorum.
yemekten bulaşıktan canım çıkmıştı.
bir çöpü alıp kapıya koymuyorlar.
hadi onu geçtim oğlumla ilgili kendi bildiklerini yapıyorlar.
ve en takıldığım şey televizyon konusu.
çok canım sıkıldı yaaaaa!

meloş yaa yine yazarım yoğunum da masraflara uzaktan destek olsunlar bi zahmet gelince naptılarki gördüm deseydinn hayaallam yaaa

ayyyy fena bı durum yaaaaa
eşin nediyo bu duruma hayır dıyemez tabıkıde

ya su geldı aklıma bu ay antıbıyotıj kullandım acaba ondan mı gecen gecende kullanmıstım ama fark etmemşti

evet nivea yı teyzemde önermedi dedi sebamed iyi...
bornoz alıcaktım annem almış 2 dene hemde....şapkalı takılan bebek bornozu dediğinden yani...diğer büyüğünü sonra alırsın sen dedi...

giderliyi alıcam karar ver
dim üzerinede file değil küvet süngeri alıcam....file aslında 9 TL ama çok üstünde kalıyor sünger biraz daha içerde üşümez enazından...haziranda üşürmü bilemem bebek 38 derece havada üşürmü acaba haziran bazen 40 bile buluyor burda.

tek başına zor olur benim odada varda ne oluyor sanki kaytarıyo bol bol dün müdür esti gürledi kızı odasına çağırdı gülücüklü hoş sohpet etti al burdan yak adam ikiyüzlü değilde ne yani...hakediyor diyorumda bütün işler bana kalıyor kız çok uyanık yaa işten hep kaçıyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…