Kokoşş Hatunlar Kulübü

sıkma canını miroşum, illaki biter borçlar.
sağlıklı sıhatli olun da ödenir..
Sen geçen gelip yazmışsın bana ama kaçmışsın hemen, cevabımı okumadan.. :105:
Bu arada facede fotolarını gördüm bayıldımmmm, Allahım o nasıl bişi yaa 6 aylık hamiş ve şirin bi göbiş.. okadar dengeli ve güzel kilo almışsın ki hamilelikte, çok yakışmış ayrıca

Son düzenleme:
Günaydın kokitalar
Nasssıl soğuk bir gün bugün yaa kar çizmelerimi giymekten sıkıldım, artık ısınsın şu havalar

hoşgeldın canımmm

meloş guzl olurdu evettt

cenım benım aynı işte calışan ve anne olanların durumu bu mağlesef

günaydın herkese

he baya bi cezbedersın ben 2 gun kullandım ılk defa kocam bır parfumumee bukadr sıkmaa ne bu dedı hehehe cok etkıleyıcıymıssss kıskandı biniii

he heee benimkide öle desin

gözünüz aydın canım çok sevindim hayırlı olsun

alyam aslında benımde mutsuzlugumn en buyuk sebebııı bu sureklı biryerlere yetmeye claısmaktan yoruldum

nekim naber yaaaaa

miroşş bende resimlerini görmek istoymmmmm yaaaa burayada koy

NE RESMİ CNM BENİM RESİMLERİMMİ HEMEN KOYUM CNM ...

koyimda bunlar doğum günü resimlerim yani 15 gün geçti üstünden karnım azcık daha büyüdü hafta sonu yine çekilim onuda koyim tam hamiş oldum..

Günaydın kokitalar
Nasssıl soğuk bir gün bugün yaa kar çizmelerimi giymekten sıkıldım, artık ısınsın şu havalar

günaydın cnm geçen sana yazdım ama cvp gelmeyince çıktım ...nasılsın sen en iyisi buralara taşın burda bugün güneş var.

mutsuzsan önce kuaföre sonra alışverişe sonrada pastaneye git tecrübeyle sabittir.....

Son düzenleme:
mutsuzsan önce kuaföre sonra alışverişe sonrada pastaneye git tecrübeyle sabittir.....

haha kuafor belkı oabılırr dıpler geldı
ama alısverıssss olmazz cok aldım buaralrr yafsss
pastane işinide kocam saolsun halldıyr sıksık bana ozsutten alıyorrr belirli bir menum varr solemym burda hamsler var sımdı

Son düzenleme:
sanırım çalışan annelerin ortak sorunu bu. hep hayatı koşturmayla bişeyleri yetiştirmeye çalışmakla geçiyor.
ben kendi adıma söyleyim kendimi yetersiz buluyorum. buda canımı çok sıkıyor.
böcük kızıyor ya senden garu olmaz diye.
ama eskiden böyle değildim.

miray ben seni görmedim bebem. daha öncede dedim.
albüme koy fotona bakim.
kıs kocem kuaför kaç akşamdır yanına gidiyoruz. bana bir fön bile çekmedi.
çünkü müşterisi oluyor.
kıs bebemizi bırakıp pastaneye nere gidelim.

hihihi güneş biz anca evde yeriz dimi?
benimde kocem bizim ordaki pastaneden alır bişeyler.
evde bişeyler yapmayı özledim.
tatilde yapmıştım.

Son düzenleme:

cnm son taksidi 16.taksidi kadın fazla yazmış çünkü çok indirim uyguladı bukdar taksit yapması bile mucize gibiydi..neyse bu ay sıkışır öteki ay icabına bakarız.

doktorum istedi cnm doppler renkli ölçtü heryerini bizde ölçsün die istedik açıkçası 130 TL sigortalı fiyatı cnm...bu sene öyle olmuş geçen sene 100 TLmiş.özel radyoloji uzmanı çekti.

gittiğim hastanedeki doktora alıştım anadolu hastenesi orasıda azcık pahalı napim değiştirmekten korkar oldum okadar alıştımki hamişlikten önce o adama gidiodum beni rahatlatıyo resmen adam tombalak yüzlü tonton doktor..

kaynana geldi bu hafta evde hep yemek yapar artıkım bende az az başlamam lazım biara başladıydım bıraktım yorulyorum diye ama yapmam lazım tabi.

tabii bide taşındım perdem az geldi güneşlik yoktu diğerinde panjur var diye güneşlik almadıydım orda borç oldu valla biri bitiyo biri başlıyo evin masrafı hiç bitmiyo.

hele bebek olmadan oturma odasına da takımın devamını almam lazım sadece kanepesini almıştım bitane koca oda bomboş duryo.

ala ala nie oldu acaba midesinimi üşüttü?

seni anlıyorum desemde tam anlıyamam aynı şeyleri bende yaşıyacam zor bir durum ...

ama kızın için ayrıca kendin için çalışyorsun annem çalışmasaydı ben okuyamazdım birsencim çünkü babamın hiç emeği yok üsütümde ben kçükken neneme bırakıp gişdiyomuş işe nenem neler diyomuş ağlaya ağlayada olsa gidiyomuş izin yokmuş hasta olduğumda bile bırakıpo gitmek zorunda kalmış gitmesydi ne emekli olurdu nede kardeşimle ben okurdum ...en güzel şeyleri alır bizi öyle mutlu ederdi annemi satt 9 lara kadar beklerdim bazen uyuya kalırdım kapının yandaki koltukta zor günlerdi ama oda bende rahat ettik sonrasında...tatile parise bile gitti(gerçek paris) en büyük hayali oydu onu gerçekleştirdi emekli parasıyla...oda muhasebeciydi ve koca şirketin muhasebesini o yapıyodu tek başına asla bırakıp gidemiyodu çek senet işleride vardı çünki...

anlayacağın çalışmayı bırakırsam ben anneme haksızlık etmiş olucam oyüzden ebnde bu yollardan geçicem ....Annem der herzman kadının cebinde kendi parası olucak kocaya muhtaç olmadını hep göstercen bu doğru...

anladınmı beni şimdi sen gelecek içinde çalışyosun bu zmanlar geçiyor emin ol çocuk öylede böylede büyüyor. tıpkı ben gibi

güneş gel eğlenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

inş.biter yaa biri bitiyo biri başlıyor.senin eşinin iş durumu nasıl alıştımı yeni yere?

evet geldim yazdım fazla durmadım....

saol cnm darısı başına sende hürrem gibi olursun valla hamişlik sanada yakışır ben çok zayıf başladım nek...43 başladım şimdi o fotodaki gibi 50 kilo oldum azcık göbüşüm daha büyüdü..hamileliği herkes çok yakıştırdı böyle giderse hürrem gibi herzene doğururum ben

valla ciddiyim git hemen rahatlarsın geçicide olsa iyi oluyor..haa iççamaşırıda diyecem ama sana gitmez sen hiç alma boşver.

Son düzenleme:

kız kocam kuaför olsa kapısında yatarım bana bişiler yapmadan gitmem...

eve sipariş et bolulu hasan usta yada özsüt yokmu kenarda kıyıda köşede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…