sıkma canını miroşum, illaki biter borçlar.günaydın cnm
kocan için hayırlı olsun işe başlamış.
bizim durumumuzu annem gördü diyo sen nasıl unutmuyon bukadar borcu dedim excelde tablo oluşturdum 2015 'e kadarannem böyle oldu...
yaws diyo bebek geliyo azcık biriktirde öde şunları dedim anne ben biriktirsem kociş yok şura gidem yok dışarı gidem yemek yiyem böyle yapıo...
dedi seninde hoşuna gidiyo ama
Maaşıma 50 TL zam gelmiş sandıydım 100 TL miş sevindirik oldum ...iyiki çalışıyorum zamanla hepsini hallederim..ama dediğin gibi bebğin odası şusu busu derken bide doğum parası vallahi ben su üzerine çıkamam bu sene ...
masayı alıcam yaa böcük geçen teyzem geldi salonda L takım ve TV ünitesi var sadece dedi gelin evi bölemi olur tabii onlar alışmış dolu dolu eşyaya dedim konsol ve masa alınacak bu ay ...
Gidip onuda mobilyacımdan alıcam son taksidim kalmıştı 900 biraz fazla yapmışız son taksidi onun ben 600 TLsini eşimde 300 ayarladı gidipp verelim onlarıda alalım dedim..
yani bir borç bitiyo bir borç başlıyor..Tek umudum cafenin yazın iyi işlemesi yoksa ne olur bilmem ...ona rağmen pozitifim ama ben ödeneir napalım kafayımı yiyim eşime yedirtim...
bebeğin yok 4 boyutlusu 130 yok muyane 60 her bide testler 250 tuttu bu masraflarda kesin şimdiye 700 ü buldu yanisi hep masraflar artıyor ben nasıl bitirim borçları.
Günaydın kokitalar
Nasssıl soğuk bir gün bugün yaakar çizmelerimi giymekten sıkıldım, artık ısınsın şu havalar
benimde dedikoducular var. dost ortamım yok.
sevdiğim bir arkadaşım var. ama işlerden görüşemiyoruz.
haftasonu arada sırada görüşeceğimiz gezeceğimiz arkadaşımız yok.
hep bişeyler yapalım deriz orda kalır.
kıs senle yakın olsak ne güzel olurdu.
bebeişlerimiz arkadaş olurdu.
kızım öncekinden iyi ama yine gece ateşlendi sabaha kadar uğraştım bırakıp geldim
Benim mutsuzluğummm şu
sıkıldm bin prçaya bölünmekten koşturmaktan rahat olamamakdan bişiyleri hep yetiştirme çabasından işler için mekik dokumakdan yo-rul-dummmmmm
he baya bi cezbedersın ben 2 gun kullandım ılk defa kocam bır parfumumee bukadr sıkmaa ne bu dedı hehehe cok etkıleyıcıymıssss kıskandı biniii
tebrık edınlen benı ama korkman hamımş neyım deılım
eşim cuma işbaşı yapcek kaçgndur karşıda eğıtıme gıdıyordu bellı oldu hayırlısı olsun
gecıcı ama bakcez başka işlerde
sonracıma 400 tl ödedığım24 aylık kredımın son 2 taksıtını ödedımm
darısı 250 tl olana
sıkma canını miroşum, illaki biter borçlar.
sağlıklı sıhatli olun da ödenir..
Sen geçen gelip yazmışsın bana ama kaçmışsın hemen, cevabımı okumadan.. :105:
Bu arada facede fotolarını gördüm bayıldımmmm, Allahım o nasıl bişi yaa 6 aylık hamiş ve şirin bi göbiş.. okadar dengeli ve güzel kilo almışsın ki hamilelikte, çok yakışmış ayrıca
miroşş bende resimlerini görmek istoymmmmm yaaaa burayada koy
Günaydın kokitalar
Nasssıl soğuk bir gün bugün yaakar çizmelerimi giymekten sıkıldım, artık ısınsın şu havalar
günaydınnn kızlaaarr huhuuu benm keyfım yok yaaaa cok mutsuzummm sebebııı nedır bılemıyorum amaaa
alyam melosa gıtmez o koku mutlaka ben o parfum sordugndaa bunlara baktk ben bunu begendım ıclerınden demısmdırrr hehehehama nil e giderrr:):) aşk gadunu oo:)
mutsuzsan önce kuaföre sonra alışverişe sonrada pastaneye gittecrübeyle sabittir.....
kuzum normal taksit ne kadar ki fazla yazmış. taksit olarak bana çok fazla geldi.
birde bebeğin neden 4 boyutlusunu çektirdin. ben dr. sordum gerek yok ama istersen çektir dedi. ben çektirmedim. sigortalı değil misin sen? 60 tl muayne çok fazla geldi bana. testlerde çok tutmuş. ben 4 lü taama yaptırdım sigorta yarısını karşıladı 70 filan tutmuştu.
bebem biraz ekonomik olun. dışarda yemeği filan bırakın. bebeniz olacak çok masraf oluyor. eksikler hiç bitmiyor inan. benim hala salonda yeni perdem yok. ama almıyorum.
kaç kere niyet ettim vazgeçtim. bulaşık makinam bozuk yaptırsam eskisi gibi olmuyor. almaya kalksam dünya para. elde yıkıyorum.
ay yok kız sen bana hıpnotıc demedin pardon bebem. davidof dedin ben unutmuşum.
şimdi yazınca hatırladım.
niye mutsuzsun. bende öyleyim ama kafamı dağıtmaya çalışıyorum.
ne oldu size yaa..
benmde keyfim yok... dün eltimlere gittik..
oğlum durduk yere kusmaya başladı...
kusma değilde öğürme gibi...
durmak bilmedi... doktora götürdük bişe çıkmadı idrar istedi yapmadı beyefendi...
götüremedik bugun iyiydi bakalım..
kızım öncekinden iyi ama yine gece ateşlendi sabaha kadar uğraştım bırakıp geldim
Benim mutsuzluğummm şu
sıkıldm bin prçaya bölünmekten koşturmaktan rahat olamamakdan bişiyleri hep yetiştirme çabasından işler için mekik dokumakdan yo-rul-dummmmmm
canım ya sende haklı yere mutsuzsun kıyamaammm
bende böleee gercekten bır dost ortamım yok sureklı calısıyorum ve hep dedıkodducuların içindeyım ondan cok sıkldım gercekten eglenebılcegım kişiler istiyorm sanrm hayatımdaaa
sıkma canını miroşum, illaki biter borçlar.
sağlıklı sıhatli olun da ödenir..
Sen geçen gelip yazmışsın bana ama kaçmışsın hemen, cevabımı okumadan.. :105:
Bu arada facede fotolarını gördüm bayıldımmmm, Allahım o nasıl bişi yaa 6 aylık hamiş ve şirin bi göbiş.. okadar dengeli ve güzel kilo almışsın ki hamilelikte, çok yakışmış ayrıca
haha kuafor belkı oabılırr dıpler geldı
ama alısverıssss olmazz cok aldım buaralrr yafsss
pastane işinide kocam saolsun halldıyr sıksık bana ozsutten alıyorrr belirli bir menum varr solemym burda hamsler var sımdı
sanırım çalışan annelerin ortak sorunu bu. hep hayatı koşturmayla bişeyleri yetiştirmeye çalışmakla geçiyor.
ben kendi adıma söyleyim kendimi yetersiz buluyorum. buda canımı çok sıkıyor.
böcük kızıyor ya senden garu olmaz diye.
ama eskiden böyle değildim.
miray ben seni görmedim bebem. daha öncede dedim.
albüme koy fotona bakim.
kıs kocem kuaför kaç akşamdır yanına gidiyoruz. bana bir fön bile çekmedi.
çünkü müşterisi oluyor.
kıs bebemizi bırakıp pastaneye nere gidelim.
hihihi güneş biz anca evde yeriz dimi?
benimde kocem bizim ordaki pastaneden alır bişeyler.
evde bişeyler yapmayı özledim.
tatilde yapmıştım.
güneş gel eğlenemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?