guneşimmmmmmmm
cınımmm naberrr:):)
acıktımmm guneşimmm yıme soledım gelecek umarım
seni anlıyorum desemde tam anlıyamam aynı şeyleri bende yaşıyacam zor bir durum ...
Ama kızın için ayrıca kendin için çalışyorsun annem çalışmasaydı ben okuyamazdım birsencim çünkü babamın hiç emeği yok üsütümde ben kçükken neneme bırakıp gişdiyomuş işe nenem neler diyomuş ağlaya ağlayada olsa gidiyomuş izin yokmuş hasta olduğumda bile bırakıpo gitmek zorunda kalmış gitmesydi ne emekli olurdu nede kardeşimle ben okurdum ...en güzel şeyleri alır bizi öyle mutlu ederdi annemi satt 9 lara kadar beklerdim bazen uyuya kalırdım kapının yandaki koltukta zor günlerdi ama oda bende rahat ettik sonrasında...tatile parise bile gitti(gerçek paris) en büyük hayali oydu onu gerçekleştirdi emekli parasıyla...oda muhasebeciydi ve koca şirketin muhasebesini o yapıyodu tek başına asla bırakıp gidemiyodu çek senet işleride vardı çünki...
Anlayacağın çalışmayı bırakırsam ben anneme haksızlık etmiş olucam oyüzden ebnde bu yollardan geçicem ....annem der herzman kadının cebinde kendi parası olucak kocaya muhtaç olmadını hep göstercen bu doğru...
Anladınmı beni şimdi sen gelecek içinde çalışyosun bu zmanlar geçiyor emin ol çocuk öylede böylede büyüyor. Tıpkı ben gibi
bend eacıktım gibii ofyaaa ama gec yerız bugn herlde
nerde bu alya garusu bana heç yazmııı
günaydın cnm
kocan için hayırlı olsun işe başlamış.
bizim durumumuzu annem gördü diyo sen nasıl unutmuyon bukadar borcu dedim excelde tablo oluşturdum 2015 'e kadarannem böyle oldu...
yaws diyo bebek geliyo azcık biriktirde öde şunları dedim anne ben biriktirsem kociş yok şura gidem yok dışarı gidem yemek yiyem böyle yapıo...
dedi seninde hoşuna gidiyo ama
Maaşıma 50 TL zam gelmiş sandıydım 100 TL miş sevindirik oldum ...iyiki çalışıyorum zamanla hepsini hallederim..ama dediğin gibi bebğin odası şusu busu derken bide doğum parası vallahi ben su üzerine çıkamam bu sene ...
masayı alıcam yaa böcük geçen teyzem geldi salonda L takım ve TV ünitesi var sadece dedi gelin evi bölemi olur tabii onlar alışmış dolu dolu eşyaya dedim konsol ve masa alınacak bu ay ...
Gidip onuda mobilyacımdan alıcam son taksidim kalmıştı 900 biraz fazla yapmışız son taksidi onun ben 600 TLsini eşimde 300 ayarladı gidipp verelim onlarıda alalım dedim..
yani bir borç bitiyo bir borç başlıyor..Tek umudum cafenin yazın iyi işlemesi yoksa ne olur bilmem ...ona rağmen pozitifim ama ben ödeneir napalım kafayımı yiyim eşime yedirtim...
bebeğin yok 4 boyutlusu 130 yok muyane 60 her bide testler 250 tuttu bu masraflarda kesin şimdiye 700 ü buldu yanisi hep masraflar artıyor ben nasıl bitirim borçları.
bu arada günaydın herkeslere.
böcükte her zaman giremiyor bıraktı koçluğu dağıldım yine
ama eve geç gidiyoruz yaw. dün 8,30 da evdeydik. oğlanı uyuttum. saat 9 yemek bulaşık 10 u geçti. duş alıp yattım.
bu akşam yağmur yağmazsa oğlanı kucağıma alıp otobüse binmeyi deneyeceğim.
nerdesiiz kızlarrrrrrrr
huhu garular yemegımı yedım gayfemı içiyorummm
anacım ya psıkolojım bozukya bugunnnn hep kotu konulara denk gelıyorum bırııı yazmıs esım manken fot laryla tatmın oluyor dıye kocasını basmıs o andaa
anacım ya psıkolojım bozukya bugunnnn hep kotu konulara denk gelıyorum bırııı yazmıs esım manken fot laryla tatmın oluyor dıye kocasını basmıs o andaa
nil cnm nasılsın sana yazmayı unuttum
tşkler cnm
dün son taksıt ödeme makbuzunu görunce bağrıma bascaktım sevıncten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?