- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bıraktın tabi yazıyorum ama görmüyorsun.
eve geç gidiyoruz bişey yapamıyorum pek.
oğlanı kanguruyla taşımıyorum artık.
pusatle babasının yanına gidip çıkışını bekle eve gel çok geç oluyor.
arabasını babasına bırakıp otobüsle gidicem eve.
durakta ıoturacak yer yok. ayakta kaç dakika duracağım belli olmuyor.
belim kopuyor.
bugün eşim bindirecek otobüse.
tatilde halı bile sildim, tatlılar yaptım.
bu hafta dağıldım valla.
akşam yemek yapıcam. ütü var.
oğlana yemek yapıcam.
banyo ve çamaşırlar bugünlük yeter.
ne gordun bende bakıyım
piskolojim bozukk gözüm bir aydır seyriyor kafayı yiyecemmmmmm:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...esimleriyle-tatmin-oluyor-6.html#post23047854
ee sebebbb??
Alyam cnm bende sabah gordummm hala devame dıyor bakıyorum bırde bırı bosanıyormus onn konusuna takldm haa sımdıde dını nıkahla ılgılı konu buldum offff
çabık burya gel sobbet edlm bırak onlarııı
ben yemeğeee
nılımmm öptüm senı bekle gelıommm
hoşgeldın canımmm
meloş guzl olurdu evettt
çok yoğunum kızlar çalışıyorum :/ boşluk buldum bakim dedim kk ya :)nekim naber yaaaaa
işe dalmışımdır :/ bol da yazmıştı sana bebişin hayırlı olsun felan, onu da sen görmemişsin ben iletiyimgünaydın cnm geçen sana yazdım ama cvp gelmeyince çıktım ...nasılsın sen en iyisi buralara taşın burda bugün güneş var.
canım eşim aynı işinde, ama çalışma saatleri değişti.inş.biter yaa biri bitiyo biri başlıyor.senin eşinin iş durumu nasıl alıştımı yeni yere?
evet geldim yazdım fazla durmadım....
saol cnm darısı başına sende hürrem gibi olursun valla hamişlik sanada yakışır ben çok zayıf başladım nek...43 başladım şimdi o fotodaki gibi 50 kilo oldum azcık göbüşüm daha büyüdü..hamileliği herkes çok yakıştırdı böyle giderse hürrem gibi herzene doğururum ben
kendimi gördüm sanki.seni anlıyorum desemde tam anlıyamam aynı şeyleri bende yaşıyacam zor bir durum ...
ama kızın için ayrıca kendin için çalışyorsun annem çalışmasaydı ben okuyamazdım birsencim çünkü babamın hiç emeği yok üsütümde ben kçükken neneme bırakıp gişdiyomuş işe nenem neler diyomuş ağlaya ağlayada olsa gidiyomuş izin yokmuş hasta olduğumda bile bırakıpo gitmek zorunda kalmış gitmesydi ne emekli olurdu nede kardeşimle ben okurdum ...en güzel şeyleri alır bizi öyle mutlu ederdi annemi satt 9 lara kadar beklerdim bazen uyuya kalırdım kapının yandaki koltukta zor günlerdi ama oda bende rahat ettik sonrasında...tatile parise bile gitti(gerçek paris) en büyük hayali oydu onu gerçekleştirdi emekli parasıyla...oda muhasebeciydi ve koca şirketin muhasebesini o yapıyodu tek başına asla bırakıp gidemiyodu çek senet işleride vardı çünki...
anlayacağın çalışmayı bırakırsam ben anneme haksızlık etmiş olucam oyüzden ebnde bu yollardan geçicem ....Annem der herzman kadının cebinde kendi parası olucak kocaya muhtaç olmadını hep göstercen bu doğru...
anladınmı beni şimdi sen gelecek içinde çalışyosun bu zmanlar geçiyor emin ol çocuk öylede böylede büyüyor. tıpkı ben gibi
pusetle eve götrsen ağrı falanda olmaz kangurudan ıyıdır
yoksa bekle bekle senın için zaman önemlı
başka ne yaptın pekı
iş bıtmez cnm sende zamanı ı değerlendır eşini falan bekleme zor olur kışın ama napcen kaç dk beklıon eşini pekı
güneş sende mi baktın o konuya. aorun sadece o değil ki.
hay allahım yaaa!
benim arkadaşımda ayrılıyor, üzgünüm.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...esimleriyle-tatmin-oluyor-6.html#post23047854
ee sebebbb??
alyam cnm bende sabah gordummm hala devame dıyor bakıyorum bırde bırı bosanıyormus onn konusuna takldm haa sımdıde dını nıkahla ılgılı konu buldum offff
2 yaşında oglum varr hem yaramaz hem yemek yemez hem altını degiştirtmez hem uyumazzz
ayyy okudum ve sınırlerım zıpladı ya bu nedır yaaa pis adam
iğrenç yaa eyy allammmm
ya bana nazar mı değidi bu hafta acayip yoğunum başımı kaşıyamıyorummmm İMDAAAATTT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?