Kokoşş Hatunlar Kulübü

Aha haribo valla parisi duydu geldi arsızzzzzzzzzzzzzzz

Yok yokkk buda tekin değillllll

Son düzenleme:

eşin için çok sevindim cnm benim. benimki 12 de geliyor bunada şükür yazın 3 - 4 lerde olduğu için.bazen yemeğe gelip gittiğide oluyor tabii ben yemek yaparsam

bol teşekkürlerimi ilet
cnm yok görmedim bebeği çok datlu çok şirine bir bebek maşallah.ona benziyor aynı annesi.

sende ben gibisin demek inş.çocuklarımız bu konuda azcık şanslı olur... çok zor bir durum en güzel zmanlarımız aslında ama şimdi anneme dahada düştüm ...
annegi gibi olmuyor hakkaten....

bende anneyim artık bakalım nasıl anne olucam.

Aha haribo valla parisi duydu geldi arsızzzzzzzzzzzzzzz

Yok yokkk buda tekin değillllll

alyam kusura bakma acıl dedıler mecbur kaldım gıttımmm ablalar temzlıge gelmıslerdııı..
gıtmıskenn oglumada uuuucakk aldımm

Günaydın kızlar nasılsınız...

bugün biraz yoğunum arasıra gelcem yine tecrübeli anneler bana accık yardım edin.

süt pompası ne işe yarıyor almam gereklimi?

Kanguru almam gereklimi taşımam için ilk zmanlar bebeği rahat olurmu?

Ayrıca bebek çantası alıcam içine ürünleri koymak için.setli bişimi alıyım nasıl hangi marka iyidir çok pahalı olmasın.

süt pompası çalışırken sütünü sağıp evde bırakmana yarar.
yada bebek memeni alamadığı zaman sağıp biberonla verebilirisn.
ama manuel pompaları önermiyorum.
manuel elle sıkılan anlamında. ben lansinosh aldım ve hiç memnun kalmadım.
elektrikli olanlar daha iyi.

kanguru ilk 6 ay kullanılmıyor canım. bebeğin kemikleri için sakıncalıymış. 6 aydan sonra kullanabilirsin.
ben 14 aya kadar kullandım. şimdi bıraktık.

bebek çantasına set nasıl oluyor anlamadım.
bende 2 tane çanta var. tek olarak aldım.
bi yere giderken bezi maması biberonu termosu ıslak mendili kıyafeti vs. koydum.
hangi ürünleri koyacaksın şampuan seti mi?

günaydınlarrrrrrrrrrrr
Hayırlı cumalar yavrularrrrrrrrrrrrrr

günaydın tatlımmm....

sorularına cvp vereyımm benmm yasadıklarıma göre:):)

süt pompası calısacaksan ve emzırmeye devamsaa mutlaka sart ben hergun gunde 2 kez sagıp sut posetlerıne koyup buzlarla eve goturpppp k.v buzlgaaa atıyordumm cocuga ertesı gun

verıyordu. medelanın elektrıklısını kullandım en orta ayarlısı o fıyat ve verım acısından ama daha ıyılerıde var tabıkıı .

kanguru melodınn dedgı gıbı ılk 6 ay yasakkk.. sonrasında kullanabılrsn ama ben 1 yasına kadr zor kullandım cok agırlasıyrrr sanada zarar 13 k.g kadr dıyor ama. guclu bır hatunsan tasıyabılrsn belkıı . ben 1 ya dolmadan bıraktım onunla tasımaya boyun fıtıgım var cunku dahada ılerletıı .

ben bebek cantasını ayrı urunlerı ayrı aldım. cunku cok arastrmıstım begnmemmstm ole nıvea set falan. bırde belkı kremın pişk kremn farklı olckk her markann her urunu ıyı dıye bısey yok mesel chıcconun pişik kremını begndım bubschennın cok begenmedımm. misal. her neyse tatlımm sana parca parca almanı onerırım mesela cocugma yagda kulanamadm hıc sevmedı yag elımde patladı sureklı sut suruyorum vucudunaaa:)):)

gunaydınn canlarrrrr

gümnaydın tatlımmm

günaydınlarrrrrrrrrrrr
Hayırlı cumalar yavrularrrrrrrrrrrrrr
gunaydın asgumm

herkese hyrlı cumalrrr

tatlımm bende cvp verem aklımdaydı çıkmış aklımdan

süt pompası ben o zamanlar çalışmadığım halde medela mı neydi güneş yazmış elektrikli ondan vardı pompalı ilk etapta aldık işe yaramadı
sonra ben eve kiralamıştımm hastane tipi
benim göğsümü ilk önce kuzum alamamıştı süt doldu almak zorunda kaldık
ki bide benim sütüm çokdu sürekli sağdım boşa akmasın diye ay maşallah diyeyimde

kanguruda aldım kullanamadım sürekli ağlayan gazlı bebek olduğu için rahat olmadı

çantada bende öle set çanta almadım ayrı şık çantalar aldım misal bitane pumadan spor öbürleri şık büyük çantalar
sebamed ürünleri aldımama pişik kreminden memnun değildim
güneşimidn dediği gibi hangisi iyiyse duyduklarımdan deneme yanılma yöntemiyle kullandıkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…