Kokoşş Hatunlar Kulübü

offfffff offffffffff mahvettiniz beni beeeeeeeeeeeeeee

benım bugun işim yok kımsede yok burda bere gıdp oyun oynayım pof

Miroşş ne biçim topik sahebesisin topla milleti hadeeeeeeeeee

öyle ama gerçekten bakma çok pozitif hep neşeliyimdir ama çocukluğum zor geçti alyam....malesef babam yüzünden annem herşeyi üstlendi onun sayesinde okudum buralardayım...kardeşimde öyle onun sayesinde üniv.okudu kimse yardım etmedi sadece nenem bana ve kardeşime baktı....

Ağlama bee ağla die sölemedim sadece bu yaptığın fedakarlığı ilerde göreceksin iyi taraflarını tabii eşin bırakacak veya böyle olacak diye bişi yok ama kendi ekonomik özgürlğün olması şart düşünsene kendi paramızla bebeğimize bişiler alıyoruz ne güzel evde oturanlar ilerde yaşlılıkta zorluk çekecekler çalışmamız lazım gençlikte...Kimse anasına babasına bakmak istemiyor artık maaşı olmayana hel hiç bakmak istemiyolar maaşı olanlar kendilerine yetiyolar hiç olmazsa.

Kızlar bu arada bişiy dicem size yaa bu soğuklardan dolayı hani kızımda hastaya annemde kalyz 3-4 gündür kızımla ben

bizim parisss mariss yokkkkkk ne kadan kötü bişiy

Piskolojim bozuldu valla

haklısın ama borç varken parar biriktirmek saçma olmazmı bende?
herşeyin uygunu bulcam alacam zaten hemen odayı yapmayacam şimdiden oda alanlar var mesela.
ayrıca dışarda yemek işime geliyodu bazen ama bıktım artık annem burdaydı bilyosun birsüre onlarla yedim kaynanada yedim arada bide dışarda belki 1-2 defa yemek yaptı:44:m ayda...

ama bu aydan sonra kendimi sıkmam lazım dediğin gibi ekonomik davrancam artık.kendime bişi almıyorum artık bebeğ bakyorum sadece oda indirimleri takip ediyorum.

Kızlar bu arada bişiy dicem size yaa bu soğuklardan dolayı hani kızımda hastaya annemde kalyz 3-4 gündür kızımla ben

bizim parisss mariss yokkkkkk ne kadan kötü bişiy

Piskolojim bozuldu valla

haha alemsın gııı nıye bozulıı dınlen ısteee

bizde işte barsmstk 1 pariss sonra ben hasta yanı ayda 1 bızm pofff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…