Kokoşş Hatunlar Kulübü

he inmeee inmeee o da senin tependen inmiyor bakk..

özlet kendini kızım..

özlesin senii.. ben ne yaptım bu kız benden kaçıor desin

Valla zaten şu aralar istemiyom kızgınım birsüre geçsin...lan adam bilg.halledecek o işi haaa...

sabah güzel giyindim saçları topladım tepeden bide hafif makyaj yaptım hemen uyandı bakyo ...sonra aradı biri asılyomuymuş bana...

kız napıosa kıskançlığından yapıyo bezdiriyo sonra beni...neyse dediğin gibi soğuk yapıcam bakalım ...

benı hatırla de tatlımmm ozmn atmıyor benıde atıyordu sıstem hatrla deynce atmıyr

bırak kayganaya ıs yaptrt kız sen annende cocuk sevmeye gelsın zatn kaygana 2 gunde kacar baktı her iş onaa

benı hatırla de tatlımmm ozmn atmıyor benıde atıyordu sıstem hatrla deynce atmıyr

bırak kayganaya ıs yaptrt kız sen annende cocuk sevmeye gelsın zatn kaygana 2 gunde kacar baktı her iş onaa

merak etme iş yapma zamanı ortalarda görünmez yada gelir boş boş yapar gibi görünür kadın uyanık annem iş yapamaya geldiğinde geliyor göya kendide yapar görünyo 3-4 şeyle oyalanıyor sonra diğer gün ah şuram ağrıdı ah buram hastayım diyo..ben çağırmaktan hiç yana değilim ama eşim çağırırsada esmanın dediği gibi bişi demem ama iş yaptım die dolancak sinir oluyorum laa...

alyaa bnm su mesele varyaaaa aklında bılıyorum ama iş acıle bındı hehehe napcaz yafss

haa kızlar unutmadan azcık kokoşluktan bahsedelim yaaa topik sahibesi hamiş olunca kokoşluğu ikinci plana attı derler sonram bak...

önce benim göğüslerden başlayalım benim memeler 90 oldu sütyen arayışına çıktım yine büyücek daha korkyom valla..emzirme sütyenler çok ince uçlar belli oluyor ondan normal sütyen bakıyom....

son zmanalr elbiseye merak saldım valla dolap elbise doldu sonrasında napcam bukadar elbiseyi bilmem....

cildim güzellşti oğlumun kıyağı bu bana..Artık kendime kıyafet almıyorum hep bebiğe valla ne alırsam ....haa buarada banyomuz geldi daha güneşin dediği köpüklü süngerden alıcam ....Görümcede tulum seti mothercareden almış dedim alaırken başlangıç için teşekkürler devamını bekliyoruz nasıl güüyor böylece bazı şeleri onlara yıkıcam....

neyse şu ilkbahar gelsinde açılıp saçılalım azcık bıktım kazak ve bot kalın giymekten haaa....

haa unutmadan ekliyim az önce dairede görmemiş kadının biri beyaz tüylkü kar botu giymiş pantolonu içine sokmuş düşünün devlet dairesinde kafadan kontak hahahhhaaha....hava şuan 17 derece sıcak güneş var kadının kafaya kar yapıyor...

Son düzenleme:

haha cılgın benımde sac dıplerı geldı hala beklemedeyımm okadr koket ım yane zuhahaha

evet ya az kokoşluıktan bahsedelim geliyom gidiyom bakıyom hep paris hep paris tabi ilgi alanıma girmeyince bişey yazamıyorummm:))

Miroşş senin göğüslerden az ver bana bende hep küçüklüğünden dert yanarım benimkiler mlesef 75 yaaaa (

ben hafta içi hiç bakımlı olamıyorum yani kıyafet olarak iş kıyaferlerini giyiyorum kış oluncada giyinip soyunmak zor oluyo die evde giyinip geliyorumm zatenm siyah pantolan gömlek kazak ... onun haricinde saçlarımı yeni kestirdim onlara fön maşa gerekmiyo pek bi bakımlı duruyolar makyajda her zamanki gibi siyah sürme eyeliner bide rujj.. bide bide benim makyaj tazeleme gibi alışkanlığım hiç yok ya hiç rujumu tazelemiyorum meselaa

haha cılgın benımde sac dıplerı geldı hala beklemedeyımm okadr koket ım yane zuhahaha

hahhaahah çılgın kim acaba ben bi çılgınlık yaptım veeeeeeeeeee saçımı bakıra boyadım bundan 3 hafta önce
ve size bahsetmedim çünkü beğenmedim bu aralar tekrar boyaticam yeni halini artık koyucammmm

ama her gören çok yakıştırdı vallaaaa

Tünaydııın kokoşlar...

Miroşum sakın emzirme sütyeni alma derim ben...
Çok dağınık duruyorlar ben almıştım da kullanamadım
Normal her zaman kullandıklarıma geri döndüm en sonunda...
Yani emzirsekte güzel görünmek lazım değil mi ama...
Ama düşününce hastanede iyi mi olur acaba ...:44:

Ucuz olanlardan alınabilir hastane için belki...
Ben pahalılarından almıştım hala içim yanıyor o kadar para verdiğime...

esmaaa süpersin :13:
miroşa paris yok dimede ne dersen deeee

iş yerinde forma felanmı var?çokmu kısa kesin laa saçını...azcık allaıkta et makyajı tamamla bari...ruju tazele daha güzel olur bide işyerinde bakımlı olunca daha bi dikkat çekiyo millet daaha farklı davranıyo.

kız boyatmadan resim koy görelim bakalım nasıl?

hadiye nan hamişler 3-4 tane alıyolar ben hiç almadım zaten gördüm bez gibi bişi benim meme uçlar kocaaaaaaaaaaaaaaamannnnn onlar görünür.. onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…