he inmeee inmeee o da senin tependen inmiyor bakk..
özlet kendini kızım..
özlesin senii.. ben ne yaptım bu kız benden kaçıor desin
mannikk biz nedıyoruz sen ne dıyorsunn bundan sonna senınn mekannn degıstıııı tamammmııııııııııııııııı
lan sistem beni niye atıyo sürekli şifre giryom aaaaaaaaaaaaaaaaaaa......
neyse dediğin gibi uyanık olmak lazım o öyle davranıo oğlunun yanında...
ben de yalaka olamıyorum hep gerçekçiyim sevmiyosam sevmiom öyle davranyom kaybediyorum ...
evet beni oğluna övyo benim yanımdada hep laf sokması var beni geriyo..
benı hatırla de tatlımmm ozmn atmıyor benıde atıyordu sıstem hatrla deynce atmıyr
bırak kayganaya ıs yaptrt kız sen annende cocuk sevmeye gelsın zatn kaygana 2 gunde kacar baktı her iş onaa
hala paris dıyoryaaaaaaaaa
haa kızlar unutmadan azcık kokoşluktan bahsedelim yaaa topik sahibesi hamiş olunca kokoşluğu ikinci plana attı derler sonram bak...
önce benim göğüslerden başlayalım benim memeler 90 oldu sütyen arayışına çıktım yine büyücek daha korkyom valla..emzirme sütyenler çok ince uçlar belli oluyor ondan normal sütyen bakıyom....
son zmanalr elbiseye merak saldım valla dolap elbise doldu sonrasında napcam bukadar elbiseyi bilmem....
cildim güzellşti oğlumun kıyağı bu bana..Artık kendime kıyafet almıyorum hep bebiğe valla ne alırsam ....haa buarada banyomuz geldi daha güneşin dediği köpüklü süngerden alıcam ....Görümcede tulum seti mothercareden almış dedim alaırken başlangıç için teşekkürler devamını bekliyoruz nasıl güüyor böylece bazı şeleri onlara yıkıcam....
neyse şu ilkbahar gelsinde açılıp saçılalım azcık bıktım kazak ve bot kalın giymekten haaa....
haa unutmadan ekliyim az önce dairede görmemiş kadının biri beyaz tüylkü kar botu giymiş pantolonu içine sokmuş düşünün devlet dairesinde kafadan kontak hahahhhaaha....hava şuan 17 derece sıcak güneş var kadının kafaya kar yapıyor...
haha cılgın benımde sac dıplerı geldı hala beklemedeyımm okadr koket ım yane zuhahaha
esmaaa süpersin :13:hımm.. bak şimci miroşş..
madde1: eşine bağırıp çağırma..
madde2: annen gelirse ben evde yokum gibi cümleler kurma..
madde3: sen doğum yapınca anneni çağırırsın oda yanında kalır.. zaten durum üzeri 2 kişi yanında kalmaz.. kalsada senin annen yanında olur kimse sana bişe diyemez..
madde4: asla ama aslaa kayınvalidenle zıtlaşmaa... bir şey güzel olmamışsa bile yapmasını istemıorsan bile yapma demee.
eline sağlık anne.. neden zahmet ettin sen yolrulma lütfen ben bunları kendim hallederim de.. sen öyle diince o yapmaz.. yapsada lafını edemez.. özellikle eşinin yanında.. kullan bu cümleleri... o yokkende kullan.. seni sinir edecek şeylerde... aldırma.. içinden..
beni tuzağa düşrmek istior.. sakin ol miray.. cevap verme miray de..
madde5: o sana oğlunun yanında nasıl iyise sende iyi ol... asla ama asla kocana şikayet etmeeee..
madde6: şu aşamada aslaa kocana sırnaşma.. o gelirsede çok yz vermeden.. sıkılmış gibi davran..yanı tv izliorsa odada sen diğer kanepede otur yanına oturma.. ondan önce git yat.. ama bişe yokmuş gibi davran sinirli sinirli değil relx davran.. hani bundan sonra.. benm için olsanda olur olmasanda izlenimi ver.. bak çok işe yarıyacak.. yemeklerini yap yemeğini koy önnüe ..meyve yiorsanız meyvede ver ama sırnaşma.. işi var geçmi gelicek.. sen gitme kafeye ben yorgunum evde olucam dee.asla ama asla kıskandığını belli etme..
yapamayacağın hiç bir şey için tehdit kullanma... sana sert davranmasına asla izin verme.. ama sana sert yapıck davranışlardan kaçın cnm.. yanı cvp verme.. sesini yükseltme ağzını bozma..
seviyesine inme aslaa... ben tartışmak istemıorum de.. bağırırsa kendı dinle sadece.. bittyse ben yatıcam de.. yata başım ağrıor de...
miroşa paris yok dimede ne dersen deeee
haha cılgın benımde sac dıplerı geldı hala beklemedeyımm okadr koket ım yane zuhahaha
evet ya az kokoşluıktan bahsedelim geliyom gidiyom bakıyom hep paris hep paris tabi ilgi alanıma girmeyince bişey yazamıyorummm:))
Miroşş senin göğüslerden az ver bana bende hep küçüklüğünden dert yanarım benimkiler mlesef 75 yaaaa(
ben hafta içi hiç bakımlı olamıyorum yani kıyafet olarak iş kıyaferlerini giyiyorum kış oluncada giyinip soyunmak zor oluyo die evde giyinip geliyorumm zatenm siyah pantolan gömlek kazak ... onun haricinde saçlarımı yeni kestirdim onlara fön maşa gerekmiyo pek bi bakımlı duruyolar makyajda her zamanki gibi siyah sürme eyeliner bide rujj.. bide bide benim makyaj tazeleme gibi alışkanlığım hiç yok ya hiç rujumu tazelemiyorum meselaa
hahhaahah çılgın kim acaba ben bi çılgınlık yaptım veeeeeeeeeee saçımı bakıra boyadım bundan 3 hafta önce
ve size bahsetmedim çünkü beğenmedim bu aralar tekrar boyaticam yeni halini artık koyucammmm
ama her gören çok yakıştırdı vallaaaa
Tünaydııın kokoşlar...
Miroşum sakın emzirme sütyeni alma derim ben...
Çok dağınık duruyorlar ben almıştım da kullanamadım
Normal her zaman kullandıklarıma geri döndüm en sonunda...
Yani emzirsekte güzel görünmek lazım değil mi ama...
Ama düşününce hastanede iyi mi olur acaba ...:44:
Ucuz olanlardan alınabilir hastane için belki...
Ben pahalılarından almıştım hala içim yanıyor o kadar para verdiğime...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?