bende muhtesemi izlerken uyuya kalmısım laaaaa durumum cok cıddı kocemde kustu uyudum dıye
bu elbise gusel ama bu renk hos altın sarısı bıraz avam kaçar canım bu arada sana kesin çok yakısır bvoyun uzun ama kocen gıydermez sankım bu elbise sende dhada kısa durur sanki
kabaki hemde ne kaba kuzu... uyuzzz...
alya doğru teşhis kuzum....
evet gelelim kokoşluk muhabbetine.. kızlar bizim nisan düğünüz var...
ne giycem dersine düştüm güneşin leopralı kıyafeti varya o model hoşuma gitti.. ne giysem sizce.
he birde simli kumaş kısa elbisler varya onlar hoşuma didior..
ama çok kısa olmıck.. kaba kocam varr(
Eki Görüntüle 348231
bunun biraz daha uzunu altın sarılı olanı meselaa nasıl olur yaaa..
fikir sitiyorum..
sarılı bilemedim nasıl durur ama böyle güzelmiş bee prime da bulursun bunlardan ADL ye bi git orda çok şık gece kıyafetler var...
yesinlerrrr onuuuyawssss çok sevindim beeeeeeeeeeeee demek luxx'un kızı olucak bi ben edemedim kızzz yaaa
sen elfiye ne dion kızmı oğlanmı?
düşünüyorum derken başladımı çalışmalar....
benim bebek pek oynak oldu nekkk ben angaralı namık dinliyorum çok seviyorum oda çok tepki veriyor biz jazz senfoni felan dinliyoduk fransızca felan hiç tepki vermeyince dedim anası gibi angaralı namık sever belkim...
kontroller iyi cnm maşallah yarım kilo oldu bile ...şuan 24.haftadayım radyoloğum bunu söyledi herşeysini incelerdi benim oğlan rahatına pek düşkün içerde ayak üst üstüne atmış CD si var....
geçen nek zıbın seti aldım hastane çıkışı oo mavi vardı yaa davşanlı onu bide küvet aldım...
üzerine güneşin dediği köpük file alcam minderi...
odaya daha başlamadım...eşyaları babasının dolaba koyuyorum...alt açma minderi cam biberon sonra bide bir eşofman takım babasının aldığı zürafa zıbın bide akkabıları var....
haa eşim teyzesi kapı süsü almış aslında beğenmedim ama koymazsam darılır şimcik ben süslü beğendim bitane 45 TL dedi yaws...
tam senlik olmuş kalsın bu kalsınkızz beğendim aslındada bir arkdaşta var ondan kullanmadım...büyük göğüslü bana göree içimi açtı...benimkiler böle oldu nek 90 oldu şuan ve sütyen sıkıyo demekki 95 yol alıyoruz düşün...
bu elbise gusel ama bu renk hos altın sarısı bıraz avam kaçar canım bu arada sana kesin çok yakısır bvoyun uzun ama kocen gıydermez sankım bu elbise sende dhada kısa durur sanki
dıger sonradan yolladıklarımıda gordun mu mıroşşşş
kuzu benm saçlar kızılya .. altın sarısı bana daha çok yakışır die şeyettim.. beyaz tenliyim ama siyah ta yakışırda.. saçıma altın sarısı daha çok gider sankimm
bn adilde bir şe beğenmiom yaa... neden..
kuzu benm saçlar kızılya .. altın sarısı bana daha çok yakışır die şeyettim.. beyaz tenliyim ama siyah ta yakışırda.. saçıma altın sarısı daha çok gider sankimm
laaa dün hürreme neler yaptılar izlendmi üfff süperdi haaa tabee saçma yerleride vardı yani...
bence de siyah süper olur. Sarı çok gösterişli olur, çok yakın birinin mi düğün acaba :)ne bılyım yaaa sıyah daha asil durur dıye dedım sen bılırsın
afiyet olsunnn, ben de yemeğe çıkıyorum çoook acıktım bugün dayanamıyorummben yemğe dışarı yürücem mantı yiyesim geldi çoook ahh mideme düştüm yineee
ben alışveriş yapıyom trendyoldan bakamıyom size
bari yemekde yiyem öle gelem
yada sizin karşınızda yiyeyim
bence de siyah süper olur. Sarı çok gösterişli olur, çok yakın birinin mi düğün acaba :)
afiyet olsunnn, ben de yemeğe çıkıyorum çoook acıktım bugün dayanamıyorumm
evet aynen ben bıde altın sarısı rengını daha çok bronz tenlilere yakıstıryorum saçlarda koyu tonda olacak kahve kumral aralarda gölgeli felan sarısın veya beyaz tenli hanımlara sıyah,kırmızı ,saks mavısı hos holuyor
kabaki hemde ne kaba kuzu... uyuzzz...
alya doğru teşhis kuzum....
evet gelelim kokoşluk muhabbetine.. kızlar bizim nisan düğünüz var...
ne giycem dersine düştüm güneşin leopralı kıyafeti varya o model hoşuma gitti.. ne giysem sizce.
he birde simli kumaş kısa elbisler varya onlar hoşuma didior..
ama çok kısa olmıck.. kaba kocam varr(
Eki Görüntüle 348231
bunun biraz daha uzunu altın sarılı olanı meselaa nasıl olur yaaa..
fikir sitiyorum..
hee bende ordayım naaa trendee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?