Kokoşş Hatunlar Kulübü

bu elbise gusel ama bu renk hos altın sarısı bıraz avam kaçar canım bu arada sana kesin çok yakısır bvoyun uzun ama kocen gıydermez sankım bu elbise sende dhada kısa durur sanki

kuzu benm saçlar kızılya .. altın sarısı bana daha çok yakışır die şeyettim.. beyaz tenliyim ama siyah ta yakışırda.. saçıma altın sarısı daha çok gider sankimm

sarılı bilemedim nasıl durur ama böyle güzelmiş bee prime da bulursun bunlardan ADL ye bi git orda çok şık gece kıyafetler var...

yada güneşiiinn leoparlısı gibi bişemi dikitrsemmm kızlar... akıl fikirrrr yaaa

paris desemm hemen damlarsınız haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yesinlerrrr onuuu hareketli bebiş olucak
kuzu deme öyle kız olmadı felan, alınır oğluşun
ben elfişe kız demiştim, ama o erkek hissediyo. Bakalım ne olucak :)

Yavaş yavaş alırsın eşyalarını, hiç sıkma kendini..daha zamanınız var :)

bizim bebiş çalışmaları başlamadı bir-kaç aya başliycak galiba

ismine karar verdiniz mi?

Bu arada okumuşsundur belkim Dilşadın bebeği 6,5 haftalık doğdu, hastanede hala ama durumu iyiye gidiyo
tam senlik olmuş kalsın bu kalsın

Son düzenleme:
bu elbise gusel ama bu renk hos altın sarısı bıraz avam kaçar canım bu arada sana kesin çok yakısır bvoyun uzun ama kocen gıydermez sankım bu elbise sende dhada kısa durur sanki

bucuya katılyom valla haklııııııı sarısı çok dikkat çeker beee çok ben burdayım dio...siyah güzel....

dıger sonradan yolladıklarımıda gordun mu mıroşşşş

gördüm cnm bu göğüslü güzel...onlarda var arkdaşlarda...
kuzu benm saçlar kızılya .. altın sarısı bana daha çok yakışır die şeyettim.. beyaz tenliyim ama siyah ta yakışırda.. saçıma altın sarısı daha çok gider sankimm

kız siyahta yakışır laa sana beyaz tenlisin sen...altın sarısı çok bayar valla sen bizi dinle bunun accık uzun olanını bulda varmı böyle bi elbise buldunmu orda..

bn adilde bir şe beğenmiom yaa... neden..

ben alışveriş yapıyom trendyoldan bakamıyom size
bari yemekde yiyem öle gelem

yada sizin karşınızda yiyeyim

ne bılyım yaaa sıyah daha asil durur dıye dedım sen bılırsın
bence de siyah süper olur. Sarı çok gösterişli olur, çok yakın birinin mi düğün acaba :)

ben yemğe dışarı yürücem mantı yiyesim geldi çoook ahh mideme düştüm yineee
afiyet olsunnn, ben de yemeğe çıkıyorum çoook acıktım bugün dayanamıyorumm

bence de siyah süper olur. Sarı çok gösterişli olur, çok yakın birinin mi düğün acaba :)

afiyet olsunnn, ben de yemeğe çıkıyorum çoook acıktım bugün dayanamıyorumm

evet aynen ben bıde altın sarısı rengını daha çok bronz tenlilere yakıstıryorum saçlarda koyu tonda olacak kahve kumral aralarda gölgeli felan sarısın veya beyaz tenli hanımlara sıyah,kırmızı ,saks mavısı hos holuyor

ama saks mavi banada yakışıyorrrrrrrrrrr

esmoşum elbisenin rengi gayet hoş
yannız sana biraz uzunu lazımm

dore alma sakın bu elbise gösterişli zati bu haliyle

siyah sana gayette şıkolur

kızlar ben geldim... Kaçtım sanmayım çok çok çok yoğunum fırsat bulmakta zorlanıyorum. 10 gün için şehir dışına çıkıcam işlerimi toparlamak bir yandan sezon hazırlıkları bir yandan kuzenim evleniyor onun için elbise provaları kıyafet seçimi saçlar ayakkabılar bir ordayım bir burda sürekli koşturmaca fırsat bulmuşken hatrınızı sorayım dedim

napıyorsunuz nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…