Kokoşş Hatunlar Kulübü

benımkı hayatta sermez camasır felan oda yatar uyur adamı dellendırme nannnnn

topaarlan dın mı biraz kuşummmm
iyisin dimi

daha ıyıyım kotuydum bıde ogunlerde aksi gibi adamda gec geldı malum 14 subat yusunden calışıyordu evde kafayı yedım neysekı ıyıyım ama ailesini, düşünüyorumda çok yazık oldu yaaa ALLAH sbır versin ne diyeyim

kız güneşim, kaçırtacan adamı bu gidişle niye dellendin birdenbire
ay çamaşırları da sermiş yaa, afferim..benimki hayatta ellemezdi.
aaaaaaaaaaaaaaa herkes dertli mi bugün beyinden

oysa ben harika bi gece geçirdimm
boncum kondurayım mademse
bizimki de güzeldi yaa, çikilata almış bana gelirken..sarılıp kuzeyi izledik.
paris yolcusuydun herhal dun bızde gıdecektık amma dırekten donduk bugun gıderız herhal
biz bu ara parise gitmez olduk. çok soğuk yaa gözüm kesmiyo

bende muhtesemi izlerken uyuya kalmısım laaaaa durumum cok cıddı kocemde kustu uyudum dıye

kabaki hemde ne kaba kuzu... uyuzzz...

alya doğru teşhis kuzum....

evet gelelim kokoşluk muhabbetine.. kızlar bizim nisan düğünüz var...

ne giycem dersine düştüm güneşin leopralı kıyafeti varya o model hoşuma gitti.. ne giysem sizce.

he birde simli kumaş kısa elbisler varya onlar hoşuma didior..

ama çok kısa olmıck.. kaba kocam varr(

bunun biraz daha uzunu altın sarılı olanı meselaa nasıl olur yaaa..

fikir sitiyorum..

günaydın hatunlarrr...

bende koca kişisiylenn limonu oldum dun geceee esmoş gibi:):):)

sonra kızdım yattım oda camasırları sermıs yatmıs. sanırım baygın gıbı uyumusum ben:26:

niye kızz sizde noldu kocişlerinize?

çamaşır serdimi kocan yani haaa HAYALİMDEKİ KOCA....benimki çorabını bilem atmaz sepetine...

bende muhtesemi izlerken uyuya kalmısım laaaaa durumum cok cıddı kocemde kustu uyudum dıye
telafi edersin bu akşam, izlenecek dizi de yok bu akşam.
benim eşim de bana internet için tavırlandı azcık dün gece, kampanyalar başlığına fazla takılıyorum galiba.

vuhuuu bu elbise süper, sırt dekoltesine gel

yawssss çok sevindim beeeeeeeeeeeee demek luxx'un kızı olucak bi ben edemedim kızzz yaaa

sen elfiye ne dion kızmı oğlanmı?

düşünüyorum derken başladımı çalışmalar....

benim bebek pek oynak oldu nekkk ben angaralı namık dinliyorum çok seviyorum oda çok tepki veriyor biz jazz senfoni felan dinliyoduk fransızca felan hiç tepki vermeyince dedim anası gibi angaralı namık sever belkim...

kontroller iyi cnm maşallah yarım kilo oldu bile ...şuan 24.haftadayım radyoloğum bunu söyledi herşeysini incelerdi benim oğlan rahatına pek düşkün içerde ayak üst üstüne atmış CD si var....

geçen nek zıbın seti aldım hastane çıkışı oo mavi vardı yaa davşanlı onu bide küvet aldım...
üzerine güneşin dediği köpük file alcam minderi...

odaya daha başlamadım...eşyaları babasının dolaba koyuyorum...alt açma minderi cam biberon sonra bide bir eşofman takım babasının aldığı zürafa zıbın bide akkabıları var....

haa eşim teyzesi kapı süsü almış aslında beğenmedim ama koymazsam darılır şimcik ben süslü beğendim bitane 45 TL dedi yaws...

bak cnm sıklaştır tabee ama o renk sıklaştır çok sarartmasın yani...karamel tonda gibi ara balyajlar sende azcık sık olursa kötü olmaz ama sarı olmaz onu dediydim çok açık olmaz yane...

aaaaaaaaaaaaaaa herkes dertli mi bugün beyinden

oysa ben harika bi gece geçirdimm

PARİSS EYFEL DİYORSUN YANEEĞĞĞ:)

ayy sen haklısın cnmmm yaaaaaa
senin bu kocanda biraz kaba mı yahuu
senin gibi garuya böle yapılır mıı?

sus nan sen sen çok fenasın adam altan ala ala bıkıcak heeeeeeeeeee

ivetttttttttttttt kızçemde yokdu güzel oldu yaniiii kasmadan keyifli

sigara molası falan burcum anlarsın yaaa

benımkı hayatta sermez camasır felan oda yatar uyur adamı dellendırme nannnnn

niye kızz sizde noldu kocişlerinize?

çamaşır serdimi kocan yani haaa HAYALİMDEKİ KOCA....benimki çorabını bilem atmaz sepetine...

bak cnm sıklaştır tabee ama o renk sıklaştır çok sarartmasın yani...karamel tonda gibi ara balyajlar sende azcık sık olursa kötü olmaz ama sarı olmaz onu dediydim çok açık olmaz yane...

hee benım kocede corabını basket atar ama camasır falan sererrr yaaa gecede durttum cocuga sutunu getırdıyeeee yapar böle seylerı sorun bende zaten var bende bişlerr cok gergınımmm yaaa neyse dıkkat edıcem ama kzılr anlatamıyrm anlık bişi oluyor gulerkn konusrken bırdenn sınr basıyrrr demedıgımı bırkmyıorum adama ama onnda tersı pistr suarlr bunlımdym dıye ses eetmıyr sanrmmm egerkıı teepsı atrsaa whuuu vay halımeee

ben şu 2. pembikli hatunu kullan demiştim tee eskiden miroşa ama beğenmedi onu.
Gayet kokoş, havalıı

kızz beğendim aslındada bir arkdaşta var ondan kullanmadım...büyük göğüslü bana göree içimi açtı...benimkiler böle oldu nek 90 oldu şuan ve sütyen sıkıyo demekki 95 yol alıyoruz düşün...

bu elbise gusel ama bu renk hos altın sarısı bıraz avam kaçar canım bu arada sana kesin çok yakısır bvoyun uzun ama kocen gıydermez sankım bu elbise sende dhada kısa durur sanki

sende neyap bilyomusun o gelmedimi atla taksiye bayıl paraları oda gelmezse gelmesin onu beklersen ohoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…