Kokoşş Hatunlar Kulübü

miray buarada orda resmde demssn ya bu sacın ıyı dıye işte o ilk yaptrdgm zamndı dıpler yaklaşmıstı yıne sacım aynı anlıcan ama balyajlarım cok seyrek cok az daha sıklasabılır hanı cok sarartmadan dur bakım annem gelınce kuafore gıdıp konusayım bi... fırsat yok kuafore gıtmeyeee ofyaa

ahhh ahh dengesiz kız bu erkekler..

nekçimm.. şimdi benm oğluma ablam bakıor

onuda iki oğlu var .. okuldan gelip ders yapıorlar...

işçten 6 da çıkan eşim.. kaç kere söylemme rağmen direk bizi al diee.. arkadaşına uğramışta bilmm nede geldi saat 8 de..

çocuklar ders çalışamadı.. sinir oldum neden önce bizi almadın dediğime bin pişman eti haklı gibi..

özürdileyeceği yerde dır dırd beynımı yedi sustum inemdim seviyesine.. yemekte hazırlamadım

ne hali varsa görsünnn .. kıymetimi bilmior nasıl olsa

anaummm sizde sen haklısın

peki ya bizdee:2::2:

evet haklısın sen canım.
ay ben olsam susamazdım :26:
keşke sakince söyleseymişin şöyle olsa daha iyi olmazmıydı felan.
o zaman yine özür dilemiyolar ama hatasını anlayıp kendileri yanaşıyo barışmaya.
ay hepsi aynı he sesini yükselterek haklı çıkmaya çalışıyolar

anaummm sizde sen haklısın

peki ya bizdee:2::2:
sizde ne oldu canım?

Son düzenleme:

heheh bızmkınde net bişi yok konusrken ben bırden delırdımmm . kocamda dur konusyrz sakın deyıncee sen benım ustume gelıyorsun dedımmm bagrdım hehe sonrada yattm işte oda camsırları sermış sonra yatms net br sebeb yok bızdee

kızım bu erkekler sorumsuz baskada bır sey değil

aaaaaaaaaaaaaaa herkes dertli mi bugün beyinden

oysa ben harika bi gece geçirdimm

ayy sen haklısın cnmmm yaaaaaa
senin bu kocanda biraz kaba mı yahuu
senin gibi garuya böle yapılır mıı?
sus nan sen sen çok fenasın adam altan ala ala bıkıcak heeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…