tatlım fıkrımı soledımmmm eskıdendı bu elbıseler halada soyluyorm.
sen soleyınce partaavatsızlık olmuyorda ben soleyıncemı oluyorrr. senınnde soleme tarzın bana gore pataavatsızlıktı ama bunu
solemedımm saygı duymaya calıstımmm
her neyseee herkesın fıkrı kendınee saygı duyarım.
bugune kadrda kımseyı kırmadım kırmamda kırılanınnda mutlaka sıkıntısı vardır ben neden kımseye kırlmıyorum okadar laf solenıyorda:):) gulup gecıyorummm
haa ayrıca cumlemı okursan anlarsın kendım ıcın yorum yaptım senınn ıcın deıl onu gıyersem cıngene dugunlerındekı gıbı olurum yazdım kendımee yazdım kendımee mademm acıklama yapıyoruz buyur
boşver kuzu sen böyle kötü şeyler getirme bile aklınakızzz derler tabiii onlar varya gelinleri ne olarak görüyolar bilmiyorum ama benim kaynana geçen hafta bana ne dedi bilmiyonmu sen: Beni sinir etti 1 hafta geldi kaldı burnumdan geldi...gittide ohhh dedim...herşeye maydonoz şu şöle yok bu böyle...bide çocuğum için kediye benzicek dedi sen bilmiyon benim kedi varya neymiş ben aş erirken ona bakmışmışım benim oğlan kediye benzicekmiş akla bak....
Bunlar herşeyi derler sonra demedim yanlış anladı derler....Ben olsam git yanımda kalma diye açık açık sölerdim..hatta cmtesi kavga arasında dedim bebeğe bişii olsaydı vebalini nsaıl ödersin dedim allah korusun dio bide...
Inşallah rabbim yanında olur herşeyin üstesinden gelirler çok sinir oldum yaaaa
Benim uykum var yaa salep bende de var kız ama toz olandan yapim bari belki iyi gelir benimde uykum geldi mantı yiyince...
tabiki zıt düşebiliriz..
çok farklı yapılarımız var..
ama alınmana gerk yokk.. bak miroşta bana dedi.. çingenenin bilmem neyi dedilafıda hatırlamıom tam..
alınmadım kırılmadım..
sende alınma... alınacak şeyler değil...
neler dioruz birbirimize..
kızz yapamıyom yaa nası burnumda tütiiiikendimi tutyom ama esmaya söz verdim...
tabiki zıt düşebiliriz..
ama alınmana gerk yokk.. bak miroşta bana dedi.. çingenenin bilmem neyi dedilafıda hatırlamıom tam..
alınmadım kırılmadım..
tut pakem sözünü senin kocaya farz bölesikızz yapamıyom yaa nası burnumda tütiiiikendimi tutyom ama esmaya söz verdim...
kızlar noldu yawssss
kızlar çok üzüldüm...
valla bir şe sordum ama pişman oldum..
işte zevk meselesi..
ben alya güneş şifondan hoşlanıoruz demkki..
burcu miroşş hoşlanmıor.. aslnda tümü şifon değil elbisin.. kollzrı diğeri kumaşa geçmiş..
neyse... ama gerçekten çok üzüldüm...
kızz yapamıyom yaa nası burnumda tütiiiikendimi tutyom ama esmaya söz verdim...
tabiki zıt düşebiliriz..
alınmadım kırılmadım..
kızlar noldu yawssss
evt bende açıklama yapimm
davet çırağan falan deyince burcum bende mahalle düğünü dedim ki sözümün arkasındayım giymem
zevkler tartışılmıyomuş
burda bile kokoş topiğinde yani anladımmmm
zati bu topiğin amacı ne
fikir alışverişinde bulunmak değilmi?
ben şifona çok para verdim acıdım sonra o paraya valla kullanışlıda bulmadım bol bol durdu ...
kızlar herkes fikrini söyleyecek tabee...ben dore severim siyahta severim mesela ama şimdi düğün nasıl olcak çok yakınımı bide herkes nasıl giyinir bunlarıda bilmek lazım ....
Kimse kırılmasın üzülmesin önemli olan birşeyi önce insanın kendine yakıştırması....Ben kendime yakıştırmam başkası yakıştırır...
bunlara takılmıyalım....
sen benı sucladıgn ıcın aramaya basladım arasydım bastn begenmedıgını soledgındeee cvp verrdım takılmmstm bıleee sız nasıl begendınızz sasrdım vallahı yazdn ezdın gıttı o andaa ama uzatmadm ben her neysee ya eger uzayacksa ben cıkaym
Kızlar çoğu topikte saçma tartışmalara tanık oluyoruz sonra bikaç kişi gidiyor tadı tuzu kalmıyor gerek yok yaa bunu uzatmaya herkes fikrini söler bende sölerim hiç çekinmem ben sevmezsem sevmedim derim ama karşıdaki sevebilir basit bişi bu...
Burda nerdeyse7 aydır felan muhabettimiz var herkes herkesi tanıdı kötü niyetli kimse ancak tanımadıklarımızdır...
herkes alınmasın ama üzmeyin laaa doğururum bak...
hayır canım nıye cıkıyorsun saçmalama sonucta eger bu kaonuyu halletmez ısek bır bırımızı yanlış anlamıs olark ve kırgın olarak kalırız
tabiki zıt düşebiliriz..
alınmadım kırılmadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?