Kokoşş Hatunlar Kulübü

kızlar noldu yawssss

boşver kuzu sen böyle kötü şeyler getirme bile aklına
Ay kaynanan da bi alem he Aşerirken kediye bakmışsın
töbe allam kedi mi aşermişsin, ay anlattıklarından yola çıkarak cahil bir kadın gibi hayal etmemiştim hiç k.valideni
Saçmalamışş, takılma hiçç

ay kızlar ne elbiseymiş he, kırmayın birbirinizi elbise modelleri için.
Zevkler ve renkler uğruna tartışmak çook anlamsız, herkezin beğenisi, tarzı farklıdır :)

tamam boşverdim bırsey demek istemiyorumm nekadra konussadka fıkırlerımız degısmıcek zaten dıyorumya herkesın yapısı farklı

ya dicez tabi zati sölemesek niye burdayız ne anlamı var
yapmacık oluruz o zaman olmaz
o zaman gelmeyelim buraya dimi ama
tabi şahsa hakaret olmadıkça

ben şifona çok para verdim acıdım sonra o paraya valla kullanışlıda bulmadım bol bol durdu ...

kızlar herkes fikrini söyleyecek tabee...ben dore severim siyahta severim mesela ama şimdi düğün nasıl olcak çok yakınımı bide herkes nasıl giyinir bunlarıda bilmek lazım ....

Kimse kırılmasın üzülmesin önemli olan birşeyi önce insanın kendine yakıştırması....Ben kendime yakıştırmam başkası yakıştırır...

bunlara takılmıyalım....

kızz yapamıyom yaa nası burnumda tütiiii kendimi tutyom ama esmaya söz verdim...

haaa sen gıt parise gıt:):)

kımsenın şahsına hakaret etmedım ...

kızlar noldu yawssss

sen parisi dusun yavrummmmmm ben dusunemıyrm sen dusun:):)

Tabii eleştiri yapıcaz yapılmazsa olmazmki ama kırılmaya gerek yok bee...

YA DORE BANA nasıl olur acaabaaa yaaa dusndumdee ekardesıme vlenrsee dore fıkrını esmostan ben calayımmm

Kızlar çoğu topikte saçma tartışmalara tanık oluyoruz sonra bikaç kişi gidiyor tadı tuzu kalmıyor gerek yok yaa bunu uzatmaya herkes fikrini söler bende sölerim hiç çekinmem ben sevmezsem sevmedim derim ama karşıdaki sevebilir basit bişi bu...

Burda nerdeyse7 aydır felan muhabettimiz var herkes herkesi tanıdı kötü niyetli kimse ancak tanımadıklarımızdır...

herkes alınmasın ama üzmeyin laaa doğururum bak...

doğurma bee acele etmee nasılsa dogackk huhaa:)

hee valla tam dicektim hayy ağzını öpem

çingenin bilmem neyi deil laaaa çingenin gözü alda olurmuş hesabı dedim...(sana çingene demedim ama onlar kadar güzelsin dedim haa)

Buarada dore giyde rahat et gızzz bu siyah içine sinmicek senin...

Slm kızlarrr
ekşınmı var hiç kaçırmammmm
çekirdeğimi alıp gelim bende
mannaklar noluyo la burdaaaa
dağıtmaya geldim uleynnnnn

MİRAAY REKLAMINN IYISI KOTUSU OLMAZZ hahah

bak ya ne sordum dore bana yakısrmı acabaa dedummmm karakızz olarktnnn:)

eey eksın hayalcılerııı hayallerınızı suya dusrduk şaka yaptıkkk:) brckk çiğdemini gerii koy bakım dıttt hııııııııııı:):)

dızı fılm dediniz ahaa yapımcı geldi neyse ben su adamla ilgineyım dızı cekemış trt de küçükhanım mıymış neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…