Kokoşş Hatunlar Kulübü

kız niye tartışalım muhabbet ediyoz delüüüüüüüüüü
konuşamicaz mı zıt düşüncelerimizi

paylaşalım tabı ama uzatmaya gerek yok anlamında soledımm kuzummmm
ben begenırım sen begenmezsın gelır gıder illaaa nıye begendın veya begenmedın nın uzatmanın anlamı yok dıye soledım

kız niye tartışalım muhabbet ediyoz delüüüüüüüüüü
konuşamicaz mı zıt düşüncelerimizi

tatlım fıkrımı soledımmmm eskıdendı bu elbıseler halada soyluyorm.

sen soleyınce partaavatsızlık olmuyorda ben soleyıncemı oluyorrr. senınnde soleme tarzın bana gore pataavatsızlıktı ama bunu

solemedımm saygı duymaya calıstımmm

her neyseee herkesın fıkrı kendınee saygı duyarım.

bugune kadrda kımseyı kırmadım kırmamda kırılanınnda mutlaka sıkıntısı vardır ben neden kımseye kırlmıyorum okadar laf solenıyorda:):) gulup gecıyorummm

haa ayrıca cumlemı okursan anlarsın kendım ıcın yorum yaptım senınn ıcın deıl onu gıyersem cıngene dugunlerındekı gıbı olurum yazdım kendımee yazdım kendımee mademm acıklama yapıyoruz buyur

Son düzenleme:

bikere tişört geymiştim tatlım geymiyom vallaaa

beğendi elbise çok yakışmış sana

ama dediğim gibi çok ayrı kulvarda esmoşun gösterdiğiyle
bunu işyerinde yemeklerde bile giyersin
o daha gece işi
bana göre tabiiiiiiii

aaaaaaaaaa noluyo beeeeeeee
uzatmıyoz ki sevdiğimiz kişilerle fikir alışverişi yapıp
nedenini soruyozzzz
ikinizde de yanlış anlaşılma oldu
kimse kötü söz sarfetmedi ki

valla ben soylerken nasıl soyledımm
bı donup bak istersen senı nekdar begendıgımı elbıseyıde şifon oldugu için begenmedim dedim hepsi bu
sen ise kıroca çingene dugunu bar kadını kıyafeti gibi yakıştırmalar yaptın iki eleştiyide eger aynı kefeye koyuyorsan bı şey diyemeyeceğim neyse daha fazla uzatmanın bı anlamı yok dıye dusunuyorum

kızlar çok üzüldüm...

valla bir şe sordum ama pişman oldum..

işte zevk meselesi..

ben alya güneş şifondan hoşlanıoruz demkki..

burcu miroşş hoşlanmıor.. aslnda tümü şifon değil elbisin.. kollzrı diğeri kumaşa geçmiş..

neyse... ama gerçekten çok üzüldüm...

aaaaaaaaaa noluyo beeeeeeee
uzatmıyoz ki sevdiğimiz kişilerle fikir alışverişi yapıp
nedenini soruyozzzz
ikinizde de yanlış anlaşılma oldu
kimse kötü söz sarfetmedi ki

alyaacım bana okdr yorum yapldı bişi demedım yanlısda anlamadım art nıyette aramadımm

kımse kımseyı begnmek zornda deıl tarzınıda sende mahalle dugununde bıle gıymem dedınnn ama nednse benm cumlem battı kımse bana patavatsız dıyemez ben bunda bır art nıyet aramak ıstemıyorum konu kapansın tatlım yaaaa

evt bende açıklama yapimm

davet çırağan falan deyince burcum bende mahalle düğünü dedim ki sözümün arkasındayım giymem
zevkler tartışılmıyomuş
burda bile kokoş topiğinde yani anladımmmm

zati bu topiğin amacı ne
fikir alışverişinde bulunmak değilmi?

yaptıgın yorumunu lutfen don bır kere daha oku ve benımkılerıde oku ayrıca senın cumlen nıye bana batsınkı ben alyanın ole yazdıgını görmedim art nıyet aramak ıstemıyorsun ama sedce sana soledıgımı dusunurek arıyorsun gıbıme geldi

sölemedin hadi ordannnnn

kusuraa bakma tatlım ama bırılerıne soledımmm sızı untmsm

bana kımsenın guzle demesınee gerek yok öle bir iddiamda yok sımdı ben sana guzel dedım dıyerek kendını haklı cıkarmaya calısma ıstersen
ben elbıseye yorum yaptım sana deıl burcuuu sonucta ben saygı duyyrsam baskasıda bana duysun ıstedgım yorumu yaparımmm.. bu benm fıkrım.
senın sahsına agır bır yorum yapmadım ki sende bana deıl elbıseye yaptın ben saygı duydum sende duymalısın
her neyse bundn sonra tek kelıme dahı cvp yazmk ıstemıyorum bu konudaaa...

esmacım sen neden uzluyorsunkııı sen yardım almak ıstedınnn..

sen benı sucladıgn ıcın aramaya basladım arasydım bastn begenmedıgını soledgındeee cvp verrdım takılmmstm bıleee sız nasıl begendınızz sasrdım vallahı yazdn ezdın gıttı o andaa ama uzatmadm ben her neysee ya eger uzayacksa ben cıkaym

ben görmemiştim alyam ole yazdıgını
yanı sdece gunes kendıne soledıgımı sandı oyuzdn dıyorum
hayır anlamdıgım su bır seyı begenırız veya begenmeyıs ama begenmedım der gecerız yada begendım der gecerız
nıyesini sordukça veya irdeledikçe bu tarz seyler ortya vcıkıyor ben bır seyı begenmedıgımde değişik yakıstırmalar yapmıyorum ve yapılmasıda hos olmuyor bana gore herkes farklı farklı yapılarda

ben o cumleyı su nedenle soledım elbısenın sadec ustu gorunuyor sız nasıl bukadar cok begendınız anlamında yanı btununu gormeden nasıl bukadar begendınız anlamında dedim

baska anlamda değil yanlış anlaşılmasın yoksa kımsenın begenısını sorguladıgımdan degil

ben sana guzel dedim ben haklıyım cabasında degılım gunes benım yorumum gayet kıbarca
kırmadan yakıştırma yapmadan yorum yaptım ona dıkkat cekmek istiyorum baska bır seye degıl
ıstedıgın yorumu yaparsın tabıkı ona bısey dıyemem
ama bu tarz konusmalar herkesce aynı algılanmıyor ben sahsen yaptıgın yorumlara alındım kırıldım yanı bayag
bir başkası kırlmayabilir herkesın yapısı farklı

sen nıye uzuluyorsun kı esmoşşş bosver olur bole seyler hepımız farklı karakterlerdeyıs zıt dusebılırz

hayır canım nıye cıkıyorsun saçmalama sonucta eger bu kaonuyu halletmez ısek bır bırımızı yanlış anlamıs olark ve kırgın olarak kalırız

sen nıye uzuluyorsun kı esmoşşş bosver olur bole seyler hepımız farklı karakterlerdeyıs zıt dusebılırz

tabiki zıt düşebiliriz..

çok farklı yapılarımız var..

ama alınmana gerk yokk.. bak miroşta bana dedi.. çingenenin bilmem neyi dedi lafıda hatırlamıom tam..

alınmadım kırılmadım..

sende alınma... alınacak şeyler değil...

neler dioruz birbirimize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…