kız niye tartışalım muhabbet ediyoz delüüüüüüüüüü
konuşamicaz mı zıt düşüncelerimizi
kız niye tartışalım muhabbet ediyoz delüüüüüüüüüü
konuşamicaz mı zıt düşüncelerimizi
yooo yalan sole dıyen olmadı ben o elbıseyı al gıy dıye esmoşa koymadım zaten elbise bakarken gordum ve ekledım
guneş açık konusmakla patavatsılık aynı sey değil ama sen bıraz patavatsızlık yapıyorsun kıroca felan derken bence bıraz dıkkatli konus istersen yok yere sınırlerım bozulmasın
cunku ben eleştırken elbse kıroca yada koca karı işi diyerek eleştırmedim şifon model sevmedıgım için begenmedim dedim eleştiri tarzım bıle senınkınden ne kadar farklı görüyorsun dımı
alya senınnn ıcın koydum boydan fotoo yanı he kumaslaaa bırlestrmsler ole sıfon durmııı neysee yaa elbıse işte bırıgelır bırı gıder bana ne varkii param olursa alırım çeşit çeşittt olmazsa totomunn ustune oturrm bunlrla ıdare ederım haha
ay keskeeee cok param olsaaaa oglumllaa takım gıyınıp gezmek hayalımm
alya sen kıznla takım gıyıyormusun heççç
yooo yalan sole dıyen olmadı ben o elbıseyı al gıy dıye esmoşa koymadım zaten elbise bakarken gordum ve ekledım
guneş açık konusmakla patavatsılık aynı sey değil ama sen bıraz patavatsızlık yapıyorsun kıroca felan derken bence bıraz dıkkatli konus istersen yok yere sınırlerım bozulmasın
cunku ben eleştırken elbse kıroca yada koca karı işi diyerek eleştırmedim şifon model sevmedıgım için begenmedim dedim eleştiri tarzım bıle senınkınden ne kadar farklı görüyorsun dımı
tatlım fıkrımı soledımmmm eskıdendı bu elbıseler halada soyluyorm.
sen soleyınce partaavatsızlık olmuyorda ben soleyıncemı oluyorrr. senınnde soleme tarzın bana gore pataavatsızlıktı ama bunu
solemedımm saygı duymaya calıstımmm
her neyseee herkesın fıkrı kendınee saygı duyarım.
bugune kadrda kımseyı kırmadım kırmamda kırılanınnda mutlaka sıkıntısı vardır ben neden kımseye kırlmıyorum okadar laf solenıyorda:):) gulup gecıyorummm
tatlım fıkrımı soledımmmm eskıdendı bu elbıseler halada soyluyorm.
sen soleyınce partaavatsızlık olmuyorda ben soleyıncemı oluyorrr. senınnde soleme tarzın bana gore pataavatsızlıktı ama bunu
solemedımm saygı duymaya calıstımmm
her neyseee herkesın fıkrı kendınee saygı duyarım.
bugune kadrda kımseyı kırmadım kırmamda kırılanınnda mutlaka sıkıntısı vardır ben neden kımseye kırlmıyorum okadar laf solenıyorda:):) gulup gecıyorummm
aaaaaaaaaa noluyo beeeeeeee
uzatmıyoz ki sevdiğimiz kişilerle fikir alışverişi yapıp
nedenini soruyozzzz
ikinizde de yanlış anlaşılma oldu
kimse kötü söz sarfetmedi ki
aaaaaaaaaa noluyo beeeeeeee
uzatmıyoz ki sevdiğimiz kişilerle fikir alışverişi yapıp
nedenini soruyozzzz
ikinizde de yanlış anlaşılma oldu
kimse kötü söz sarfetmedi ki
alyaacım bana okdr yorum yapldı bişi demedım yanlısda anlamadım art nıyette aramadımm
kımse kımseyı begnmek zornda deıl tarzınıda sende mahalle dugununde bıle gıymem dedınnn ama nednse benm cumlem battı kımse bana patavatsız dıyemez ben bunda bır art nıyet aramak ıstemıyorum konu kapansın tatlım yaaaa
alyaacım bana okdr yorum yapldı bişi demedım yanlısda anlamadım art nıyette aramadımm
kımse kımseyı begnmek zornda deıl tarzınıda sende mahalle dugununde bıle gıymem dedınnn ama nednse benm cumlem battı kımse bana patavatsız dıyemez ben bunda bır art nıyet aramak ıstemıyorum konu kapansın tatlım yaaaa
sölemedin hadi ordannnnn
valla ben soylerken nasıl soyledımm
bı donup bak istersen senı nekdar begendıgımı elbıseyıde şifon oldugu için begenmedim dedim hepsi bu
sen ise kıroca çingene dugunu bar kadını kıyafeti gibi yakıştırmalar yaptın iki eleştiyide eger aynı kefeye koyuyorsan bı şey diyemeyeceğim neyse daha fazla uzatmanın bı anlamı yok dıye dusunuyorum
kızlar çok üzüldüm...
valla bir şe sordum ama pişman oldum..
işte zevk meselesi..
ben alya güneş şifondan hoşlanıoruz demkki..
burcu miroşş hoşlanmıor.. aslnda tümü şifon değil elbisin.. kollzrı diğeri kumaşa geçmiş..
neyse... ama gerçekten çok üzüldüm...
yaptıgın yorumunu lutfen don bır kere daha oku ve benımkılerıde oku ayrıca senın cumlen nıye bana batsınkı ben alyanın ole yazdıgını görmedim art nıyet aramak ıstemıyorsun ama sedce sana soledıgımı dusunurek arıyorsun gıbıme geldi
evt bende açıklama yapimm
davet çırağan falan deyince burcum bende mahalle düğünü dedim ki sözümün arkasındayım giymem
zevkler tartışılmıyomuş
burda bile kokoş topiğinde yani anladımmmm
zati bu topiğin amacı ne
fikir alışverişinde bulunmak değilmi?
sen benı sucladıgn ıcın aramaya basladım arasydım bastn begenmedıgını soledgındeee cvp verrdım takılmmstm bıleee sız nasıl begendınızz sasrdım vallahı yazdn ezdın gıttı o andaa ama uzatmadm ben her neysee ya eger uzayacksa ben cıkaym
kusuraa bakma tatlım ama bırılerıne soledımmm sızı untmsm
bana kımsenın guzle demesınee gerek yok öle bir iddiamda yok sımdı ben sana guzel dedım dıyerek kendını haklı cıkarmaya calısma ıstersen
ben elbıseye yorum yaptım sana deıl burcuuu sonucta ben saygı duyyrsam baskasıda bana duysun ıstedgım yorumu yaparımmm.. bu benm fıkrım.
senın sahsına agır bır yorum yapmadım ki sende bana deıl elbıseye yaptın ben saygı duydum sende duymalısın
her neyse bundn sonra tek kelıme dahı cvp yazmk ıstemıyorum bu konudaaa...
esmacım sen neden uzluyorsunkııı sen yardım almak ıstedınnn..
kızlar çok üzüldüm...
valla bir şe sordum ama pişman oldum..
işte zevk meselesi..
ben alya güneş şifondan hoşlanıoruz demkki..
burcu miroşş hoşlanmıor.. aslnda tümü şifon değil elbisin.. kollzrı diğeri kumaşa geçmiş..
neyse... ama gerçekten çok üzüldüm...
sen benı sucladıgn ıcın aramaya basladım arasydım bastn begenmedıgını soledgındeee cvp verrdım takılmmstm bıleee sız nasıl begendınızz sasrdım vallahı yazdn ezdın gıttı o andaa ama uzatmadm ben her neysee ya eger uzayacksa ben cıkaym
sen nıye uzuluyorsun kı esmoşşş bosver olur bole seyler hepımız farklı karakterlerdeyıs zıt dusebılırz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?