boşver kuzu sen böyle kötü şeyler getirme bile aklına
Ay kaynanan da bi alem heAşerirken kediye bakmışsın
töbe allam kedi mi aşermişsin, ay anlattıklarından yola çıkarak cahil bir kadın gibi hayal etmemiştim hiç k.valideni
Saçmalamışş, takılma hiçç
ay kızlar ne elbiseymiş he, kırmayın birbirinizi elbise modelleri için.
Zevkler ve renkler uğruna tartışmak çook anlamsız, herkezin beğenisi, tarzı farklıdır :)
nan bebemide alıp gelmiştim bu halimle sürüklediniz beni burlara
garular kocalarına kızmış ekşin yaşamak istiyolarrrrSlm kızlarrr
ekşınmı var hiç kaçırmammmm
çekirdeğimi alıp gelim bende
mannaklar noluyo la burdaaaa
dağıtmaya geldim uleynnnnn
biliyodum şaka olduğunu zatidoğru herşey reklam içindi zaten dızı tutmadı araya eksın aldık işte
nan bebemide alıp gelmiştim bu halimle sürüklediniz beni burlara
hee saçmalamış kadın bi şaşırıdm valla dedim ne alaka dedi:ee tabii kızım aş erenler kendine bakar aynada kendine benzesin diye sende kediye baktın ondan diom dedi...
ama bebek doğsun bak anne gözleri tıpkı sümbül(kedim) gibi dimi diye dalga geçicem terslenir oda eminim...
benide şaşırttı bazen öyle saçma düşünceleri varki....Herşeyi bilmiş halleride var şunun iyisi şöle bunun iyisi böyle die....cahilmiş meğersem bende anlamış oldum...Güldüm eşime söledim hatta neymiş şaka yapmışmış ben ciddiyemi almış mışım...eşime söledim çünkü oda bişi oldumu hemen eşime söylüyor onun silahı ile vurdum onu ...
yok yaa gitiide rahat ettim kzı ona tahamül etsin ben edemem zaten onlarda pek anlaşamıyorlar...
sözünü tut tabikiii yolarım.. yanaşsa bile.. kaçç hayır de...
lann demessen vururum senii
sen de hamiş hamiş üşenmemiş merakından gelm,işsin yaniiii
brckk baska bahara kaldııı :):) ssen baska eksın olursa bizi cagrrr
tut pakem sözünü senin kocaya farz bölesi
heee benim kociş acın teke nekadar pekler acaba....
sen hala paris de
bak noldu işte göya topik sahabesi
YA DORE BANA nasıl olur acaabaaa yaaa dusndumdee ekardesıme vlenrsee dore fıkrını esmostan ben calayımmm
doğurma bee acele etmee nasılsa dogackk huhaa:)
yok miroşşşş bişi deme egerkı ay keıdye benzıyor derse dersın annecım oysakı ben sana cok benztmstm gozler vs dersn ahaha.:):)hee saçmalamış kadın bi şaşırıdm valla dedim ne alaka dedi:ee tabii kızım aş erenler kendine bakar aynada kendine benzesin diye sende kediye baktın ondan diom dedi...
ama bebek doğsun bak anne gözleri tıpkı sümbül(kedim) gibi dimi diye dalga geçicem terslenir oda eminim...
benide şaşırttı bazen öyle saçma düşünceleri varki....Herşeyi bilmiş halleride var şunun iyisi şöle bunun iyisi böyle die....cahilmiş meğersem bende anlamış oldum...Güldüm eşime söledim hatta neymiş şaka yapmışmış ben ciddiyemi almış mışım...eşime söledim çünkü oda bişi oldumu hemen eşime söylüyor onun silahı ile vurdum onu ...
yok yaa gitiide rahat ettim kzı ona tahamül etsin ben edemem zaten onlarda pek anlaşamıyorlar...
nan geçen dedim burda bi konu okudum ayşehatun önalın resimlerine bakıp adam şe olmuş yaaa etrafta peçeteler kadın eve gelmiş üzülmüş ...neyse kocama bunu annattım deidm sen dedim böle bişi yapmazsın herhalde izliyosun bazı şeleri ama öylede görmek istemem şahsen seni gözümden düşerdin deddim...
demezmi suç kadındadır kesin yapmıyp gitmiodur parise ee adam yapınca adam kötü sizde ehemen kadınlar adama yağdırmışsınızdır dio...dedim ne alaka kadın sorunumuz yoktu yazmış resme bakıp ta yapmakta aldatmaya girmiyomu hem dedim ozman şöle dedi:neymiş efendim gerçek aldaysamıymış adam canı çekmiş yapmış olabilirmiş erkeklerde öyle zman bişeyleri görüpte o an istiyedebilirlermiş ....
bu adamı boşlamaya gelmez esma bak böyle dedi...
olabilir bence dorede pek güzel aslında hele akkabıları platformlu senin kocada kesin vardır çantasıda amanın süper olur beee saçların iki renkken değil ama...
ya onun hesabı vardı aslındaaa tam 6 olmuyorsun galıbaaa meloş olsa hesaplrdıııı 5.5 olablrsnnnnan ben 24 haftayım yani kaç aylığım şimdi 6 oldum dimi?
nan geçen dedim burda bi konu okudum ayşehatun önalın resimlerine bakıp adam şe olmuş yaaa etrafta peçeteler kadın eve gelmiş üzülmüş ...neyse kocama bunu annattım deidm sen dedim böle bişi yapmazsın herhalde izliyosun bazı şeleri ama öylede görmek istemem şahsen seni gözümden düşerdin deddim...
demezmi suç kadındadır kesin yapmıyp gitmiodur parise ee adam yapınca adam kötü sizde ehemen kadınlar adama yağdırmışsınızdır dio...dedim ne alaka kadın sorunumuz yoktu yazmış resme bakıp ta yapmakta aldatmaya girmiyomu hem dedim ozman şöle dedi:neymiş efendim gerçek aldaysamıymış adam canı çekmiş yapmış olabilirmiş erkeklerde öyle zman bişeyleri görüpte o an istiyedebilirlermiş ....
bu adamı boşlamaya gelmez esma bak böyle dedi...
kızlar arkadaşım beymende çalışıyor bi kadın bi çantaya 15 bin vermiş vayyy beeee....
nasıl çantaymış merak ettim kadın ucuza pek bişi almıyomuşkii zaten...devamlı müşterisymiş...
yok miroşşşş bişi deme egerkı ay keıdye benzıyor derse dersın annecım oysakı ben sana cok benztmstm gozler vs dersn ahaha.:):)
aboooo len 2 dk haklı cıkrtıyr sennkı kendınıı(
yaaa valla tekrarr sac boyatamam len ztn kardesım evlenr evlenmez bılmımmmkııınezmn ama sımdı bu sac rengını tuttruna kdr kac renk denedım ztn neyseee bıraz kullancm balyajlı 30 umdn sonra artık kendı rengımde devam etcemem hehe hayallere bak yaaa
ya onun hesabı vardı aslındaaa tam 6 olmuyorsun galıbaaa meloş olsa hesaplrdıııı 5.5 olablrsnnn
valla miroş bak şimdi söliceklerime alınma kırılma darılma oketo..
bak kuzu.. senin kadar kocamı pariste mutlu etmiorum ..
senin kadar parisede gitmiorum..
ama okadar gitmene rağmen kocan açıpta zaten bilg bakıor... demişsin geçenlerde ben bunu affetmemm hemde aslaa..
yanii bukadr gönlünü bol et birde bunu yapsın sana haksızlıkkk... haftada 1 bile yapsann yapmaya hakkı yok canım..
şunu duşün benm 9 ay yasağım vardıı .. hamile iken asla bişe yapamdık.. ee kocam onda yapsınmı.. başka kadınlardan tahrikmi olsun..
ben ekşın olsun die çocuktan once bakmıştım kocamla...ama o bensiz açıp bakmadı.. baktıysada en azndan aleni yapmadı..
oldu kocamla paris yapmıcam die hemen gözü kayacak..
rahmi alınan kadınları oluyor allah korusun o zman ne yapıcaklar boşıcaklarmı.
herşey paris demek değil..
sevgi saygı önmlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?