Kokoşş Hatunlar Kulübü

hee saçmalamış kadın bi şaşırıdm valla dedim ne alaka dedi:ee tabii kızım aş erenler kendine bakar aynada kendine benzesin diye sende kediye baktın ondan diom dedi...

ama bebek doğsun bak anne gözleri tıpkı sümbül(kedim) gibi dimi diye dalga geçicem terslenir oda eminim...
benide şaşırttı bazen öyle saçma düşünceleri varki....Herşeyi bilmiş halleride var şunun iyisi şöle bunun iyisi böyle die....cahilmiş meğersem bende anlamış oldum...Güldüm eşime söledim hatta neymiş şaka yapmışmış ben ciddiyemi almış mışım...eşime söledim çünkü oda bişi oldumu hemen eşime söylüyor onun silahı ile vurdum onu ...

yok yaa gitiide rahat ettim kzı ona tahamül etsin ben edemem zaten onlarda pek anlaşamıyorlar...

Slm kızlarrr
ekşınmı var hiç kaçırmammmm
çekirdeğimi alıp gelim bende
mannaklar noluyo la burdaaaa
dağıtmaya geldim uleynnnnn
garular kocalarına kızmış ekşin yaşamak istiyolarrrr
doğru herşey reklam içindi zaten dızı tutmadı araya eksın aldık işte
biliyodum şaka olduğunu zati
paris açmadı şimcik bu muhhabbete devam heeeeeeee

ayhhhhh senin kaygananın kedi muhabbeti çatlatacak beni yaaa unut şunu bebeğe yazık
delü kaygana

sözünü tut tabikiii yolarım.. yanaşsa bile.. kaçç hayır de...

lann demessen vururum senii

nan geçen dedim burda bi konu okudum ayşehatun önalın resimlerine bakıp adam şe olmuş yaaa etrafta peçeteler kadın eve gelmiş üzülmüş ...neyse kocama bunu annattım deidm sen dedim böle bişi yapmazsın herhalde izliyosun bazı şeleri ama öylede görmek istemem şahsen seni gözümden düşerdin deddim...

demezmi suç kadındadır kesin yapmıyp gitmiodur parise ee adam yapınca adam kötü sizde ehemen kadınlar adama yağdırmışsınızdır dio...dedim ne alaka kadın sorunumuz yoktu yazmış resme bakıp ta yapmakta aldatmaya girmiyomu hem dedim ozman şöle dedi:neymiş efendim gerçek aldaysamıymış adam canı çekmiş yapmış olabilirmiş erkeklerde öyle zman bişeyleri görüpte o an istiyedebilirlermiş ....

bu adamı boşlamaya gelmez esma bak böyle dedi...

tut pakem sözünü senin kocaya farz bölesi

heee benim kociş acın teke nekadar pekler acaba....

sen hala paris de
bak noldu işte göya topik sahabesi

basit bir konu üzülmeye uzatmaya değmez cnm herkes herkesi biliyor burda üstünde durmam...

herkes herkese yorum yapar fikir söler şakasına(kaldırıyorsa ağır eleştiri bile yapar) kişiden kişiye değişir...

YA DORE BANA nasıl olur acaabaaa yaaa dusndumdee ekardesıme vlenrsee dore fıkrını esmostan ben calayımmm

olabilir bence dorede pek güzel aslında hele akkabıları platformlu senin kocada kesin vardır çantasıda amanın süper olur beee saçların iki renkken değil ama...

yapımcıyı şutladıkkkk istediği çekim bu aralar bıze uymazzz benım gecen anlattığım olaydan sonra ıstedgı çekim mumkun değelll

yok miroşşşş bişi deme egerkı ay keıdye benzıyor derse dersın annecım oysakı ben sana cok benztmstm gozler vs dersn ahaha.:):)

aboooo len 2 dk haklı cıkrtıyr sennkı kendınıı(
olabilir bence dorede pek güzel aslında hele akkabıları platformlu senin kocada kesin vardır çantasıda amanın süper olur beee saçların iki renkken değil ama...

yaaa valla tekrarr sac boyatamam len ztn kardesım evlenr evlenmez bılmımmmkııı nezmn ama sımdı bu sac rengını tuttruna kdr kac renk denedım ztn neyseee bıraz kullancm balyajlı 30 umdn sonra artık kendı rengımde devam etcemem hehe hayallere bak yaaa

nan ben 24 haftayım yani kaç aylığım şimdi 6 oldum dimi?
ya onun hesabı vardı aslındaaa tam 6 olmuyorsun galıbaaa meloş olsa hesaplrdıııı 5.5 olablrsnnn

kocenın bu acıklamadan sonra parıse gıtmryı hala dusunuyon mu mıroşummm
bahaneyede bakkk amanınnnnnn
bu adamları napmalı bılmem

kızlarr şu turplu su varyaaaaa yapan varmıı yaaaa birde sinameki kürüünu

valla miroş bak şimdi söliceklerime alınma kırılma darılma oketo..

bak kuzu.. senin kadar kocamı pariste mutlu etmiorum ..

senin kadar parisede gitmiorum..

ama okadar gitmene rağmen kocan açıpta zaten bilg bakıor... demişsin geçenlerde ben bunu affetmemm hemde aslaa..

yanii bukadr gönlünü bol et birde bunu yapsın sana haksızlıkkk... haftada 1 bile yapsann yapmaya hakkı yok canım..

şunu duşün benm 9 ay yasağım vardıı .. hamile iken asla bişe yapamdık.. ee kocam onda yapsınmı.. başka kadınlardan tahrikmi olsun..

ben ekşın olsun die çocuktan once bakmıştım kocamla...ama o bensiz açıp bakmadı.. baktıysada en azndan aleni yapmadı..

oldu kocamla paris yapmıcam die hemen gözü kayacak..

rahmi alınan kadınları oluyor allah korusun o zman ne yapıcaklar boşıcaklarmı.

herşey paris demek değil..

sevgi saygı önmlii

kızlar arkadaşım beymende çalışıyor bi kadın bi çantaya 15 bin vermiş vayyy beeee....

nasıl çantaymış merak ettim kadın ucuza pek bişi almıyomuşkii zaten...devamlı müşterisymiş...

kızlar arkadaşım beymende çalışıyor bi kadın bi çantaya 15 bin vermiş vayyy beeee....

nasıl çantaymış merak ettim kadın ucuza pek bişi almıyomuşkii zaten...devamlı müşterisymiş...

yiiiiiiiiiiiiiiilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann derisidir mirooooooooooo aboooo ulen ne dunya bee

aynen demiyim birbirimize girerizi...

benimki kendini hemen haklı görür erkek ona göre daima haklıdır kadın ona hayır derse erkek yapabilir miş...bence midesiz ve kişiliksiz insanlar yapar bana görede dedim...hee siz kadınlar böle diyerek kendinizi avutun dedi ...

valla ben değişcem hep 40 ma kadar herhalde kota belirlemedim...

haftalık hesaplamaya göre kafam karışıyor yaa...

evet haklısın esma katılıyorum ama işte bakmıyor dıyoruz ama bız bılmeden bakıyorlarda olabılır ne bılyım
erkek mılletı pek guven olmuyor bu konuda ama şu var mıros hamış halıyle hepımzden daha ısteklı kocasının gonlunu yapıyor edıyor ne yalan ben cogu zman kacacak delık arıyom oyuzden bu yapılanı hak etmıyor tabıkısıde ama erkekler için çok basıt bazı seyler onlar dunyaya baska bır acıdan bakıyorlar mağlesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…