evet :105: ilk o geldi aklıma.. bu 2. olducnm bızım tup bıtmstı kucuk tupte yemek yaptık bıkac gunn iştn gec gelnc etupde getrmıyorlrdıı..4
neyse işte omur yanmda hıc gozumdn kacrmıyrdum onu hatta 1-2 kez yaklstı sıcak yanrsn ates o falan dedım hıc yaklasmadııı ates ates sıcak dıyordu neyse 1 gun sonrasnda yıne yemegı yaptımm. kapttım tupu dısarı koycktm oan bişi oldu koyamadm sen benmkı kos tupe dırek tut demırı soguk sandı yandıgını gorse yıne yansmazdıı korkuyrdu cunku. neyse işte ttutgyla benm cekmem bıroldu ama yınede yanmıs kendıme kızyrm ama hemn buz tuttum oda izin verıd aglaya aglaya yavrumm bıttii bitti tamamm acıyo dıye ne agladıı minik aşkım benmmm bu 2. yanısı birkerede hatrlarsnz belkı babanesınde utu dusmustu gözu yanmıstı
ben de aynı ruh hali içerisindeyim, bitse de gitseknekim öle kayde değer bişiyim yok içim sıkılıyo bugün canımda sıkılıyo yaaa
güneşimmmmm senle sonra knşz şikerimm msj atamadım sana arada çok yoğun oluyom ya
bir de aşık oldukları kıza bak Era, at gibi hiç güzel de değilULUBATLI HASANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
justinyana evet ne kadaaa benziyolar oda datluuuuuu ahh ne kaslar öyle ne boy pos Allahım sana geliyorum...
aynen Gülbahara dio kitap gibi kadın felan hehheh çok ta tınnn umrum olmadı
evet final saçmaydı....çok paralar harcanmış bu filme...
yok görmüyom...
yesho çok yoğunum demiş geçmişte. her yer her yerde pc ye bakamıyorum demiş. birde düğün varmış kuzeni sanırım. yakında burda olur.
güneş bu sıcaklık konusunda benimki deli cesaretli.
mesela çay içiyoruz fincanı istiyor sıcak diyoruz tut bak sıcak elin yanar uf olursun diyoruz.
elini uzatıp tutuyor. ay yanarsın diyorum. elim yanmış gibi yapıyorum.
gülüyor bana.
birde elektirk sobası var illa ona yaklaşacak. sıcak bildiği halde parmağını uzatıyor çekmesen tutucak teli.
aklım çıkıyor o yürürken yakmıyorum onu.
ne kadar dikkat etsekte saniyelik oluyor.
kör musn len görmesen bıle ınsan nerde bu avrat demez mı
dua et hamışsın yedıydın sümsüğü
yesho nerde yaaa pofff
alya nen var cnm benım
bende orucumya ılk gün saflığı var ustumdegırıp yazacak dermanım yok
güneş tmm len zırlaama sümüklü
sümüklü demısken burcu nırdeki
nek sorma yaa ama sen yz ben okurum cnmmm
evet :105: ilk o geldi aklıma.. bu 2. oldu
yavrum yaa, bir daha yanına bile yaklaşmaz ama olan olmuş
çoook geçmiş olsun
ben de aynı ruh hali içerisindeyim, bitse de gitsek
bir de aşık oldukları kıza bak Era, at gibi hiç güzel de değiladam kadın
nekim öle kayde değer bişiyim yok içim sıkılıyo bugün canımda sıkılıyo yaaa
güneşimmmmm senle sonra knşz şikerimm msj atamadım sana arada çok yoğun oluyom ya
he guzum hakslınn işte bıanlık boşluguma denk geldı hatayı kendımdee bılırımmmm
benumde asgumm
cnm bızım tup bıtmstı kucuk tupte yemek yaptık bıkac gunn iştn gec gelnc etupde getrmıyorlrdıı..4
neyse işte omur yanmda hıc gozumdn kacrmıyrdum onu hatta 1-2 kez yaklstı sıcak yanrsn ates o falan dedım hıc yaklasmadııı ates ates sıcak dıyordu neyse 1 gun sonrasnda yıne yemegı yaptımm. kapttım tupu dısarı koycktm oan bişi oldu koyamadm sen benmkı kos tupe dırek tut demırı soguk sandı yandıgını gorse yıne yansmazdıı korkuyrdu cunku. neyse işte ttutgyla benm cekmem bıroldu ama yınede yanmıs kendıme kızyrm ama hemn buz tuttum oda izin verıd aglaya aglaya yavrumm bıttii bitti tamamm acıyo dıye ne agladıı minik aşkım benmmm bu 2. yanısı birkerede hatrlarsnz belkı babanesınde utu dusmustu gözu yanmıstı
baaanee laaa ben sordum geride var hatta bişşi dicektim hepiniz yoksunuz demiom bende
öylemii datlummm saoll güzel hamişim
GÜNAYDINLARRRRR KIZÇELERRRRRR:)
hava süperrrr tam gezme havası be yaa
bız neyık lennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?