Kokoşş Hatunlar Kulübü

bnde bir kere doktora gittikimde doktorum çok gergindi..

birde üzerine benn sezaryan olmak istiyorum demiştim..

oda bana.. olduuuuu marketten sütmü alıyorsun..

çocuk doğuruyorsun sen dedi..

herşyin normal normal doğuracaksın dediiii

böle oldum eve döndümmm

işte şöyle yüce gönüllü olamadım yaw...
şimdiden sıkıntısı başladı,hoşlanmadığım insanlar yavruma dokunacak diye...ne alaka belki ama öyle hissediyorum ((

işte şöyle yüce gönüllü olamadım yaw...
şimdiden sıkıntısı başladı,hoşlanmadığım insanlar yavruma dokunacak diye...ne alaka belki ama öyle hissediyorum ((

bir sen eksiktinnn

şimdi kaç oldu...

brc

casper..

miray

adaer

lan kıskançç anneler siziiiiii.... hepiniz aynı ayamı toplandınızzz

Elektirikli alayım en yisi bitane...diğer bebekte de lazım olur kaliteli bişi olsun bari beklicem son ay alırım artık....

ama göğüs ucu kremi aldım bugün göğüs ucu kremine başlıcam yavaş yavaş çatlıcak acıyo gibi göğüs uçları yara olcak gibi 2 emse....lansinoshtan aldım 56 GR 30 TL iyimiş fiyatı kocişe söledim almam lazım başlayım yara olmasın bebek emcek belki 1 ay belki 2 ay sonra doğucak nerden bilebilirim

satın alıp koycam bitane yaaa süse harcamam diğer ay alırım

Esmoş ben sadece kayınvalidemden kıskanırım sanırım ilk başlarda onun dışında kıskanmam kimseden.
Nedense sadece ona karşı oluştu bu durum bende hamilelikte..
Yani eşimle tartışmalarımız olmaz bizim ailesi yüzünden çünkü eşimde biliyo herşeyi.Zor biri değil sizin eşleriniz gibi şuanlık.
Ama belki herşey yoluna oturunca benimde hoşuma gidicek kayınvalidemin çocuğumu sevmesi.Yani benim sadece ona karşı oluştu bu durum maalesef..

sen böyle dedin yaa doğurmadan alırım ben...

casperımmmmm ne güzel her şey yolundaymış sen de fazla almamışsın hepi topu 7 kg.... maşallah

melodicim...kuzun huysuzlanmış gece,bu diş çıkartma çocukları ne hırpalıyor değil mi tatlım....ahhh herşeyi kolayca geçse keşke...

Era mı kızın adı yok o sinsi bakıyor sen daha güzelsin ben beğenmedim erayı boyu uzun sadece fizik güzel ama yüzü korkuluk gibi sen güzelsin salla

sen böyle dedin yaa doğurmadan alırım ben...

yazdım ya kız ben sana çalışmayo düşünüyorsan kesinlikle almalısın kiiii
çalışmasan bile olması lazım fazla sütü sağar saklarsın biyere giderken arabada vs içer bebiş

hoşgeldin ada kızzzzz
ne güzell erkenden evindesin

alyammmmm hastaymış yok şimdi burada...iyi olmuştur biraz umarım...geçmiş olsun ona da..

güneşim sizin de geceniz biraz yorucu ve huzursuz geçmiş,geçmiş olsun kuzuna...

miray nbr? benim günüm doldu ama bende hiçbişe yok..ara sıra sancı geliyo ama sonra geçiyo..moralim çok bozuk aslında doktorum şehir dışana gitti acil işi çıkmış tamda doğumum olcakken başka bi doktora yönelndirdi beni..o doktorda meşhur iyi doktor ama..ben kendi doktoruma çok alıştım güvendim..bu doktra az korkuyom yapıcam normal desem direk alcak beni sezaryene öyle yani..benim doktora yalvarsam almaz herşey normalken..cuma-cumartesi gelcekmiş kendi doktorum ama ozaman kadar doğum olurmu bilmiyorum..günüm geçti zaten..inşallah doktorum geldiğinde olur doğumda o yaptırır..dua et benim için çok heyecanlıyım..stresliyim..

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm...
inşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına ve bir avazda...

alyammmmm hastaymış yok şimdi burada...iyi olmuştur biraz umarım...geçmiş olsun ona da..

güneşim sizin de geceniz biraz yorucu ve huzursuz geçmiş,geçmiş olsun kuzuna...

oyyy tatlışım saolasınn hasta oldum evt geçer inş.

bende anlamadım cnm uzman tv aç bak 24-28 haftayı doktor 7.ay die başlıyor hep aynı kar kıvırcık doktor son aylara kadar izledim.

28 inde 7 ay olurum boşver 26 + 5 die takip edicem

ayhhhh hayırlısı olsun senin ve bebeğin için
korkma bol bol dua et ve hayırlısını iste dr olayını kafaya takma emi

esm....ben de sadece görümcekten kıskanacağım sanırım oğlumu...
başka herkes alabilir sanki de o dokununca sinirim tepeme zıplayacak gibi geliyor...
işte bunlara da arada yaşananlar yüzünden böyle hissetmemize sebep oluyor...

bende anlamadım cnm uzman tv aç bak 24-28 haftayı doktor 7.ay die başlıyor hep aynı kar kıvırcık doktor son aylara kadar izledim.

28 inde 7 ay olurum boşver 26 + 5 die takip edicem

miroşş sen 6 ay 2 hafta 1 günlük hamilesin şu ann
2 hafta sonra giricen 7, ayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…