Kokoşş Hatunlar Kulübü

kıs benim oğlum somurtuk mu?
aşgum hemen poz verir.
ama videoya çekelim diye uğraşıyoruz kamerayı görünce yaptığı şeyi yapmıyor.

yok değil bee sende esmanın oğluşun resimlerini çok gördüm ben facede bide komik çocuk hep ağzı açık iki diş önde

senin oğluş karizma ağır abi olcak tipi var .....Kıvaç tatlıtuğun minyatürü

aynenn meloş senin oğluşun ağır abii maviş yerim yaaa

Miraycım gözün aydın cnm benimmm herşey yolundaymış bak..
Bende en son gittiğimde doktorum gergin gibiydi hiç bişi demeden yolladı:)

hemşireye dedik dr. snaki gergin gibi die...Günde okdar kişi arıyorki bisürü şey soruyolar iyi sabırlılar valla doktor olmak zor yani...

AY ALYA BENDE SINEMAA tıyatro nasıl bişi unuttum yaahuuu tıyatro asıgıyım ama cıks omurdn sonna gıdemedımm yafss

sen böyle dedin yaa doğurmadan alırım ben...

bend sana daha once medela onerdım yıne onerırrm guzel makına işyerınde hep sagdımmm koydum bır kenara fıyat ve verım acısından ortadaaa bır makınaa ama ımkanınn olsa hastane makınalrındann kıralasan cok kuvvatlı makınalr varrrr ama tabe alaym dersnnn kararsenın ben arkdstn emanet almıstım

Era mı kızın adı yok o sinsi bakıyor sen daha güzelsin ben beğenmedim erayı boyu uzun sadece fizik güzel ama yüzü korkuluk gibi sen güzelsin salla

he era galıba bende o dıye baktımmm:):) bende cok suratsızmdır kızz o kızn gozleır falan guzl gıbı hahaha :):) ama baktım burnu benzıyy sadece hangsnn sevkılısıydı o

alyammmmm hastaymış yok şimdi burada...iyi olmuştur biraz umarım...geçmiş olsun ona da..

güneşim sizin de geceniz biraz yorucu ve huzursuz geçmiş,geçmiş olsun kuzuna...

canım saol hosgeldn snde evetttt kötu gectı ama oglum ıyı olsunda baska bişi istememmm

Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm...
inşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına ve bir avazda...

ayhhhh hayırlısı olsun senin ve bebeğin için
korkma bol bol dua et ve hayırlısını iste dr olayını kafaya takma emi

çok sağolun..ha geldi ha gelcek tetikte bekliyorum..Allah benimde tüm doğum bekleyenlerinde yardımcısı olsun...

esma kıskançlık konusunda en gıcığı benim galiba.

adacım sağol canım. yavrum gözü kapalı mızıldanıp bi oraya yatıyo bi buraya.
eşim oda soğuk diye yorganı ört dedi üstüne terlemiş bide.
ay ne güzel erkenden evidesin. erken çıkanlara imreniyorum hep.
evde tezgah bulaşık doldu. dün yıkayamadım yemeğimi bile zor yedim.
bu akşam hemen gidip bulaşıklarımı yıkıycam.
bana haftaiçi 1 gün izin lazım yada cumartesi evde olayım.

doğru dion bebek sonuçta şımararak büyücek.

Tabii sevsinler öpsünler ama görümcem derse bizde kalsın ben bakarım bilmem nee istemem bugün bizde kalsın durumlarına da gelemem...

kucak olayı hep var yaa aman alıştırma derler hepp....

sen odasını ayırdınmı

Daha maalesef herşey çok taze ve içim soğumadıUmarım zamanla soğur ben kinci biri değilim çünkü

Son düzenleme:

aynenn meloş senin oğluşun ağır abii maviş yerim yaaa

ayyyyyyyy özledim kuzumu yaaaaa!

YA ESMA albumlerın kapalımı yaaa hangı resmlerrr dur bakcam bendeee yırunn resımlerınımı koydum ay bugn hep gec kaldımmm olaylara poff

ya kızlarr kısa okyp kısa cvp veryrm younlktn ama kıskanclık konusnda kıskanmamaya calısyrm ama dusnn k.v ozllkle kendıne anne dedrtı oglumaa yanı bunu barız yapmasada alttn alttn yaptı sureklı annem annem sevdııı ccocuk anne dedı dogal oalrk onaa benm yanmda ane dedkce kıbrca babanne nene dıceksn dedımm bozuldu dusununnn ama olgun davranmaya calstım kıskandıgımıdaa bellı etmemeyee zafer benım olacka emınmm yavas yavas hıssedıyrm bunu artık cocum bana anne dıyorrr bayıla bayıla ona babanneee dıyor bozulyrr bazn ama bazndee oda bana caktrmmk ıcın neguzl babanne dıyor dıyor ama eksıdn babanne dedgmde demıck dıyorduu amacı neydı bılememm artık...

neyse ısın ozuuu hıc bellı etmedımmm ... kıskandıgımı tabıkı kıskandım cunku o benm yavrummm ve ona anne dıyorr ayrıca tum gun onunla bazn dırek ona gıdp sarlyrduuu pofff

brc..

beni yanlış anlamıssın..

ben kaynananlar iyi samimi demedim dememde..

çünkü herkez hayatında büyük sınavlardan geçmiştir..

bakk ben sana ne diyorum yavrum 30 günlükken işe başladım..

sana anlatmak istedğim.. allaha havale et.. samimi oluğ olmadığını sorgulama..

evladının evladı tabiki sever...

ha nekadr sever onuda bilemeyiz..

yargılama... belkide pişmandır... yada pişkindir.. hangisi bilemessin...

burdaaki herkz yazsa bir saat destan olur hikayeler..

ama sen anne oluyorsun.. aldırma.. kinde besleme.. yüzgizde olmaaa...

yıpranan gene sen olursun.. genç kalan onlar... herşeyin tadını çıkar..

geliyor seviyor.. benmle gelior.. takılma... eninde snunda o evde sen kocan ve çocuğun olucak..

benn çok beddua ederdim brc...

sonra bir sözz okudum... kendime geldim.. ne yazıordu biliyormusun..

"Sen Kimsinkii.. rabbime yapacaklarını söyluyorsun" bu laf çok etkiledi..

rabbim bizim içimiz görsün bilsin yeter kinlenmee...

herşey yerine gelir... bu dünyanın diğer yüzüde var.. sadece sabır et.. allah yardımcın olsun

yazdım ya kız ben sana çalışmayo düşünüyorsan kesinlikle almalısın kiiii
çalışmasan bile olması lazım fazla sütü sağar saklarsın biyere giderken arabada vs içer bebiş

taaaam bee alıcam bidene elektirkli alıyım ben tembelim sağamam ne laa öyle tulumba gibi

CASPERCIM yanı beebgını kıskanman cok normal canım ama bukadarı deıl gıbıı lohusalıkta cok problem yasarsın allah korusun kendını rahtalatmaya calıs benceeböyle dusunmeee
kesinlikle haklısın kuzum ama ne bilimm oyy o zmana kadar iyice sakinlemem lazımm
canm ya çok saol..
ama bilmiyorum kıskanıyorum hele bi doğsun sevelim diolar ya ayy deli oluom o benm sanki onlarn yaa
canm gözün aydnn bak herşey yolundaymış..

iskender i okudum..
sevdim mi ehh biraz ama çok daldan dala bi kitap yaff
hoşgeldn canmm afyt olsnn
bir sen eksiktinnn

şimdi kaç oldu...

brc

casper..

miray

adaer

lan kıskançç anneler siziiiiii.... hepiniz aynı ayamı toplandınızzz

saol canmm hepi topu 7
sennle pek fark aramız yok ama sen +2desin :)

Amin esmoşcum inşallah..
Beddua değilde kul hakkına giriyor eşim yeterince evlatlık görevini yaptı bir hayır dua görmedi karşılığında..
Hatta kötü evlat oldu annesinin gözünde babasnı yanlız bıraktığı için.
Benim hakkımı yerine getirmezse zaten hakkım helal değil beddua etmiyorum ama ahirette zaten hesaplaşıcaz..

ayhh benm kv. demde böyle iştee
sırf bu yüzden bebeğimi ona bırakmak istemiyorum ve işten çıkıcam

güneşşş benm oğlan herkeze anne diyordu

kocam dediki bu çocuk herkeze anne dior...

kayınvalidemde çocuk bunu öğrendi.. herkeze söyluyor dedi..

eşimde şöyle kayınvalideme döndüü

neyse dedii her gördüğü erkeğe baba demesinden iiidr... anne de oğlum anne dedi

stress yapma cnm stresss te etkiler doğumu çabuk gelmesin tam gitcek zamanı bulmuş...Annnenler yokmu yanında azcık oyalasalar seni nasıl hissediyosun kendini..

sen kendini cumaya gibi hazırla psikoljik men doktor o günü gelcek yaa doğum o günü olacakmış gibi düşün ogünden önce gelmicek gibi....sonra cumartesiye atar o zaten inş ve doktorun doğurtur seni 3 günde doğurmazsın bence....

Evden çıkma yorulmada duş bile alırken dikkat et.

Senin kız mart bebişimi hade bakem bebişini hayırlıyla doğur bizede haber et ara ara gir bari...

..........................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…