kıs benim oğlum somurtuk mu?
aşgum hemen poz verir.
ama videoya çekelim diye uğraşıyoruz kamerayı görünce yaptığı şeyi yapmıyor.
yok değil bee sende esmanın oğluşun resimlerini çok gördüm ben facede bide komik çocuk hep ağzı açıkiki diş önde
senin oğluş karizma ağır abi olcak tipi var .....Kıvaç tatlıtuğun minyatürü
Miraycım gözün aydın cnm benimmm herşey yolundaymış bak..
Bende en son gittiğimde doktorum gergin gibiydi hiç bişi demeden yolladı:)
bende izlemedşim merak ettim sanırım izleyememde cocukla sinamayamı gidilir
aa bi bakem güneşiimm sana benziyo mu gerçekten
hoşgeldinnn
ahh dr sinirli anına denjk geldin demek
Paşanda annesine naz yaptı hee yerim onuuuuuu
sen böyle dedin yaa doğurmadan alırım ben...
Era mı kızın adı yok o sinsi bakıyor sen daha güzelsin ben beğenmedim erayı boyu uzun sadece fizik güzel ama yüzü korkuluk gibi sen güzelsin salla
alyammmmm hastaymış yok şimdi burada...iyi olmuştur biraz umarım...geçmiş olsun ona da..
güneşim sizin de geceniz biraz yorucu ve huzursuz geçmiş,geçmiş olsun kuzuna...
Rabbim yar ve yardımcın olsun cnm...
inşallah bebeğini hayırlısıyla alırsın kucağına ve bir avazda...
ayhhhh hayırlısı olsun senin ve bebeğin için
korkma bol bol dua et ve hayırlısını iste dr olayını kafaya takma emi
kuzu hep neşeli değildim.. bende zorlu süreçten geçtm..
onmli olan doğumdan sonra bebeğinle kaliteli zman geçirmek.. yanında tartışmamak... emzirirken gergin sinirli olmamak.
yanii sen brc.. ve casper.. benziyorsunuz birbirlerinize..
ben güneş alyada birbirimzee..
ben kıskanmadım oğlumu hiç.. herkzin sevmesinden çook memnun kaldm..
birielri kucağına alınca almayın demedim..
kucağıma alışır diye kucağımdan indirmedim..
benm katı kurallrım yook... sende öyle ol.. o senin oğlun sen taşıorsun.. senden çok kimse sevemez onu..
ama görmelerine sevmelerine izin ver.. bebekler ilgiye sevgiye ihtiyaç duyalar.. ne kadr kinli olursanda ol.
bir knera at.. allah bilir merak etmee.. sen yürğini temiz tut.. yeterr..
yok değil bee sende esmanın oğluşun resimlerini çok gördüm ben facede bide komik çocuk hep ağzı açıkiki diş önde
aynenn meloş senin oğluşun ağır abii maviş yerim yaaa
bir sen eksiktinnn
şimdi kaç oldu...
brc
casper..
miray
adaer
lan kıskançç anneler siziiiiii.... hepiniz aynı ayamı toplandınızzz
yazdım ya kız ben sana çalışmayo düşünüyorsan kesinlikle almalısın kiiii
çalışmasan bile olması lazım fazla sütü sağar saklarsın biyere giderken arabada vs içer bebiş
kesinlikle haklısın kuzum ama ne bilimm oyy o zmana kadar iyice sakinlemem lazımmCASPERCIM yanı beebgını kıskanman cok normal canım ama bukadarı deıl gıbıı lohusalıkta cok problem yasarsın allah korusun kendını rahtalatmaya calıs benceeböyle dusunmeee
canm ya çok saol..bebeğini kimse sahiplenemez... bebek sadece anneyi bilir.. ben 30 gunlukken bıraktım bebeğimi.. ağlayarak..
şimdi anne anne diye peşimde dolanıyor...
sen onun annesinisin.. sende kopmaz evladın.. bu tür düşüncelerle yormayın kendinizi... çocuğunuz ne kadar sevgi şefkat görürse.. okadr paylaşımcı olur..
bırakın çevrsindekilerde versinler sevgilerini... onun annesi sizsiniz başkası değil...
böyle kendi piskolojinze zarar verir çok zor loğusalık geçirirsiniz kızlar..
bende biraz rlax olun... sevin sevdirin sevinin benceee
canm gözün aydnn bak herşey yolundaymış..ben geldim kızlar kontrolden...çuklat 2 paket yedim ama bizimki yine sırtı dönüktü hoplayıp zıplamıyodu ama elleri ayaklarını hareket ettriyodu...yeri rahat galiba sağlıklı dedi...herşey yolunda ama bugünde yüzünü göstermicek dedi...göstermedide banada kızdı 2 çuklat yeme 1 tane yee dedi...:26:
yüzünü göstermesi değil sağlığı önemli dedi sağlıklı bunu düşün yeter dedii.....kan uyuşmazlığı iğnesini bebek doğunca yapcakmış şuan sorun teşkil etmiyo kafam karıştı ilki düşüktü ama düşükte hemen iğne vuruldum şimdi anti d iğnesi vurulmam lazım değilmi?..neyse o dr. bilyodur artık...
doktor çok gergindi hemen baktı patır patır herşeyi söyledi başkada bişi yok dedi...kilosu 1070 GR dedi maşallah iyimiş sevindim doğuma kadar 3 kiloyu bulur dedi...
kaç aylığım dedim aya takılma 26 +5 olmuşsun dedi...3 hafta sonraya randevu verdi ve çıktık ....
iskender i okudum..bende çok kıskanıyorum ben ve eşime ait kimse gelmesin görmesin istiyom ...
oku oku çok beğenirsin ben hayatta sıkıcı kitap okuyamam İskenderi çok övdüler elif şafak merak ettim alırım belki...
oğluşun sırtını ve kafasını gördük dönmedi küsss bize çukulataya bile banamısın demedi...
hoşgeldn canmm afyt olsnnslm garular
özlüyom nan sizi :)))
eve geleli yarım saat oldu...anca yemek yemeye fırsatım oldu,dünden yaprak sarmam vardı ondan ısıttım yanına da 1 kase yoğurt ohhhh misss....
yalnız akşama ne edicem onu bilmiyorum,erişteli-yeşil mercimekli çorbam var yanına ne yapsam kızlar???
sizler napiysiniz,geçmişe bakmadım henüz....
bir sen eksiktinnn
şimdi kaç oldu...
brc
casper..
miray
adaer
lan kıskançç anneler siziiiiii.... hepiniz aynı ayamı toplandınızzz
casperımmmmm ne güzel her şey yolundaymışsen de fazla almamışsın hepi topu 7 kg.... maşallah
melodicim...kuzun huysuzlanmış gece,bu diş çıkartma çocukları ne hırpalıyor değil mi tatlım....ahhh herşeyi kolayca geçse keşke...
ya kızlarr kısa okyp kısa cvp veryrm younlktn ama kıskanclık konusnda kıskanmamaya calısyrm ama dusnn k.v ozllkle kendıne anne dedrtı oglumaa yanı bunu barız yapmasada alttn alttn yaptı sureklı annem annem sevdııı ccocuk anne dedı dogal oalrk onaa benm yanmda ane dedkce kıbrca babanne nene dıceksn dedımm bozuldu dusununnn ama olgun davranmaya calstım kıskandıgımıdaa bellı etmemeyee zafer benım olacka emınmm yavas yavas hıssedıyrm bunu artık cocum bana anne dıyorrr bayıla bayıla ona babanneee dıyor bozulyrr bazn ama bazndee oda bana caktrmmk ıcın neguzl babanne dıyor dıyor ama eksıdn babanne dedgmde demıck dıyorduu amacı neydı bılememm artık...
neyse ısın ozuuu hıc bellı etmedımmm ... kıskandıgımı tabıkı kıskandım cunku o benm yavrummm ve ona anne dıyorr ayrıca tum gun onunla bazn dırek ona gıdp sarlyrduuupofff
ya kızlarr kısa okyp kısa cvp veryrm younlktn ama kıskanclık konusnda kıskanmamaya calısyrm ama dusnn k.v ozllkle kendıne anne dedrtı oglumaa yanı bunu barız yapmasada alttn alttn yaptı sureklı annem annem sevdııı ccocuk anne dedı dogal oalrk onaa benm yanmda ane dedkce kıbrca babanne nene dıceksn dedımm bozuldu dusununnn ama olgun davranmaya calstım kıskandıgımıdaa bellı etmemeyee zafer benım olacka emınmm yavas yavas hıssedıyrm bunu artık cocum bana anne dıyorrr bayıla bayıla ona babanneee dıyor bozulyrr bazn ama bazndee oda bana caktrmmk ıcın neguzl babanne dıyor dıyor ama eksıdn babanne dedgmde demıck dıyorduu amacı neydı bılememm artık...
neyse ısın ozuuu hıc bellı etmedımmm ... kıskandıgımı tabıkı kıskandım cunku o benm yavrummm ve ona anne dıyorr ayrıca tum gun onunla bazn dırek ona gıdp sarlyrduuupofff
miray nbr? benim günüm doldu ama bende hiçbişe yok..ara sıra sancı geliyo ama sonra geçiyo..moralim çok bozuk aslında doktorum şehir dışana gitti acil işi çıkmış tamda doğumum olcakken başka bi doktora yönelndirdi beni..o doktorda meşhur iyi doktor ama..ben kendi doktoruma çok alıştım güvendim..bu doktra az korkuyom yapıcam normal desem direk alcak beni sezaryene öyle yani..benim doktora yalvarsam almaz herşey normalken..cuma-cumartesi gelcekmiş kendi doktorum ama ozaman kadar doğum olurmu bilmiyorum..günüm geçti zaten..inşallah doktorum geldiğinde olur doğumda o yaptırır..dua et benim için çok heyecanlıyım..stresliyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?