esm....ben de sadece görümcekten kıskanacağım sanırım oğlumu...
başka herkes alabilir sanki de o dokununca sinirim tepeme zıplayacak gibi geliyor...
işte bunlara da arada yaşananlar yüzünden böyle hissetmemize sebep oluyor...
AY ALYA BENDE SINEMAA tıyatro nasıl bişi unuttum yaahuuu tıyatro asıgıyım ama cıks omurdn sonna gıdemedımm yafss
bend sana daha once medela onerdım yıne onerırrm guzel makına işyerınde hep sagdımmm koydum bır kenara fıyat ve verım acısından ortadaaa bır makınaa ama ımkanınn olsa hastane makınalrındann kıralasan cok kuvvatlı makınalr varrrr ama tabe alaym dersnnn kararsenın ben arkdstn emanet almıstım
he era galıba bende o dıye baktımmm:):) bende cok suratsızmdır kızz o kızn gozleır falan guzl gıbı hahaha :):) ama baktım burnu benzıyy sadece hangsnn sevkılısıydı o
canım saol hosgeldn snde evetttt kötu gectı ama oglum ıyı olsunda baska bişi istememmm
güneşşş benm oğlan herkeze anne diyordu
kocam dediki bu çocuk herkeze anne dior...
kayınvalidemde çocuk bunu öğrendi.. herkeze söyluyor dedi..
eşimde şöyle kayınvalideme döndüü
neyse dedii her gördüğü erkeğe baba demesinden iiidr... anne de oğlum anne dedi
..........................................................
Bu dünyanın öteside var esmoş hakkım asla helal değil eğer hakkımı geçerse..
Ahirette hesaplaşıcaz...Beddua etmiyorum çünkü ucu gene bize dokunur zaten
Ama kötü insan gerçekten değildiler halada değiller ama ben bunları hazmedemiyorum işte
Benim onca üzüntümde 10 kat el yanımdayken yanımda olmadılar şimdi bana 1 kilo meyve dahi alsa gözümde yokki benim.
Daha maalesef herşey çok taze ve içim soğumadıUmarım zamanla soğur ben kinci biri değilim çünkü
işte herkesin derdi içinde saklı...
benim görümcek te teyzesinin bebğini rujlu dudaklarıyla şapur şupur öpünce ya günah ama onun cildi çok hassa demiştim
bana ne olacak sanki deyince ben de kendi yiğenini böyle öpmeyi düşünmüyorsun değil mi dedim...
bana verdiği cevaba bakın....
sana mı soracağım...
dedim tabi bana soracaksın,ben doğurduğum için olabilir mi bir düşün istersen
ne sinir olmuştum...gıcık ya,şimdi nefret etme aşamasından kendimi geri çekiyorum....
çok sağolun..ha geldi ha gelcek tetikte bekliyorum..Allah benimde tüm doğum bekleyenlerinde yardımcısı olsun...
YA ESMA albumlerın kapalımı yaaa hangı resmlerrr dur bakcam bendeee yırunn resımlerınımı koydum ay bugn hep gec kaldımmm olaylara poff
ya kızlarr kısa okyp kısa cvp veryrm younlktn ama kıskanclık konusnda kıskanmamaya calısyrm ama dusnn k.v ozllkle kendıne anne dedrtı oglumaa yanı bunu barız yapmasada alttn alttn yaptı sureklı annem annem sevdııı ccocuk anne dedı dogal oalrk onaa benm yanmda ane dedkce kıbrca babanne nene dıceksn dedımm bozuldu dusununnn ama olgun davranmaya calstım kıskandıgımıdaa bellı etmemeyee zafer benım olacka emınmm yavas yavas hıssedıyrm bunu artık cocum bana anne dıyorrr bayıla bayıla ona babanneee dıyor bozulyrr bazn ama bazndee oda bana caktrmmk ıcın neguzl babanne dıyor dıyor ama eksıdn babanne dedgmde demıck dıyorduu amacı neydı bılememm artık...
neyse ısın ozuuu hıc bellı etmedımmm ... kıskandıgımı tabıkı kıskandım cunku o benm yavrummm ve ona anne dıyorr ayrıca tum gun onunla bazn dırek ona gıdp sarlyrduuupofff
kesinlikle haklısın kuzum ama ne bilimm oyy o zmana kadar iyice sakinlemem lazımm
canm ya çok saol..
ama bilmiyorum kıskanıyorum hele bi doğsun sevelim diolar ya ayy deli oluom o benm sanki onlarn yaa
canm gözün aydnn bak herşey yolundaymış..
iskender i okudum..
sevdim mi ehh biraz ama çok daldan dala bi kitap yaff
hoşgeldn canmm afyt olsnn
saol canmm hepi topu 7
sennle pek fark aramız yok ama sen +2desin :)
laa ben ölürüm kıskançlıktan ona anne dese hemen işi bırakırım göndermem bebeğimide
laa ben ölürüm kıskançlıktan ona anne dese hemen işi bırakırım göndermem bebeğimide
güneşşş benm oğlan herkeze anne diyordu
kocam dediki bu çocuk herkeze anne dior...
kayınvalidemde çocuk bunu öğrendi.. herkeze söyluyor dedi..
eşimde şöyle kayınvalideme döndüü
neyse dedii her gördüğü erkeğe baba demesinden iiidr... anne de oğlum anne dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?