Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben bakıcıyı boğarım kıskançlıktan

laa ben çocuğuma sümbül demeyi öğretcem hahahahahhaa

herkese sümbül desin kaynanayada sinir olur valla sümbül ilk öğretceğim kelime olcak hahahahahaha

kediciği umarım çok severler birbirlerine böyle sarmaş dolaş kediyle çocuk görüyorum facede bir sürü güzel videolar var çokgüzel çocuklar neler edişo kediye banamısın demiyolar...

benim çocumun kedisi olsun çokmu laaa ilk zmanlar uzak tutarım zamanla alışır sümbülde ona....

arkdaşın kdisi var kızı da var kediyi vermedi kızı büyüdükçe neler yapıyomuş kediye ısıryomuş kuyruğunu yakyomuş üstüne oturyomuş kızım eziyet edio kedi değil dedi...

kedi kaçıyomuş kızı görünce saklanıyomuş kızı kuyruğundan sürüklüyerek getiryomuş

herşeye rağmen kedi bişi yapmıomuş benim sümbül ne olcak bakalım biride istiyo aslında komple almak versemmi?

kızlar yüzümde kabarıklıklar var toplu iğne başı gibi.
hiç olmazdı böyle.
ne geçirir acaba?
evde numune krem vardı ixora salyongoz kremi ondan sürdüm ondan mı oldu bilmiyorum? :26:

cnm...krem numunesinden olmuş olabilir...
anacım hele bu ara pek korkuyorum yüzüme,cildime bir şey sürmeye...bebeğime zarar vereceğim diye...

o krem nemiş araştırsana içeriğindeki ne bide numune herşey kullanma cnm belki yüzüne uygun değil ...

saol adacmm
da de bakim sen bna neden kilo almıon tamam çok hızlı gitmiyorum kilo konusunda ama +2 de deilim

cnm...kilolu hamile kalanlar genelde az alırlarmış....
bilmiyorum ki neden böyle oldu...aslında yememezlik te yapmıyorum...gerçi bu aydan sonra alacaksın diyorlar bakacağız...anlayacağın bir sırrım falan yok...

hadi öyle olsun bakalımm
ben heryerimden genişlerim diyordum ama göbüş ve göğüsten aldm sadece inş böyle devam ederm

tnt deydi sanırım canmm
mirayın sana oku die tavsiye ettiği kitabın filmii
kitabını okumak ayrı lezzet filmini izlemek ayrı lezzet valla..

varya hani o olay oluyor yaa hasana kan aka aka yürüyor nasıl gözlerim doldu offf tam hayalimdeki gibiydi... ben asla tepkisiz kalamazdım herhalde çocukkende bir arkdaşımı korucam die büyük erkek çocuna diklenmiştim çıkardı şeyini üzerime işedi eşşoğlu eve geldim kıyafetlerimi çöpe attım annem akşam gelse koklıcak ne oldu diyip kızcak çıkmak yok diyecek die....

Birkerede bi çocuğa diklendim die beni kreçli sulu bişeyin içine attılar dayım geçiyodu bağıryodum o kurtardı

uçurtma avcısı
Bin muhteşem güneş
eroinle dans
Piraye
adı Aylin

okudum....ve hepsini de çok beğenmiştim.....

şimdi 536 sayfa olan ve son 60 küsür sayfası kalan Birgün isimli kitabı okuyorum...değişik bir tarz...

canm deli gibi salata istiyo
pazar günü mercimekli salata yaptm bi sürü ayranla yedim
dün kısır yaptım yine bi sürü ayranla yedim
bugünde makarna salatası yapasım var
ya da patates salatası mı yapsam

sen de et seninde olsun bak bi sen kaldın demirbaşmı kalcan çocuk et...bucu etcek gibi o nerde laaa büllük imalatınamı başladı

başladı herhalde

anacım hele bu ara pek korkuyorum yüzüme,cildime bir şey sürmeye...bebeğime zarar vereceğim diye...

hamileyken bende sürmüyordum.
geçende baktım çekmecemde burda bimin kremini çok övmüşer deneyim dedim.
cildimi güzel hissettim.
ya kremden ya tozdan oldu.

o krem nemiş araştırsana içeriğindeki ne bide numune herşey kullanma cnm belki yüzüne uygun değil ...

numunede yazar mı içeriği?

cıks ben 62 ile hamile kaldım 78 oldum. doğumda 10 kilo gitti.
şimdi fazlalığımı versem iyi olcak ama yaza göre iyi verdim.

ayy ne sahne yaa
anamm iğrençmişş..

öyle bişi benmde başıma gelmiştii
anamm mahallede arkadaşlarla gezioduk biri bi evi sordu bilmiyoz dedik gidiyoduk seslendi arkamızı döndük şeyini çıkarmıştıı anamm ne iğrnçti ne korkmuştuk bee şeyi kopasıcaa

GÜNEŞ yalnış anlamışım canım. kıs sana indirim yazdım görmedin mi????

ADA bende adı aylini okumuştum çok güzeldi.

CASPER makarna salatasına mayonez koymuyorsun demi?

ben napim bugün. dünden ıspanak kavurmam var.
snitzel yapabilirim. bugünü idare ederimde.

yarın sulu yemek yapmalı. ya bugünlerde tatlı krizim tuttu.
doymak bilmiyorum tatlıya,
dünde canım yaprak sarma, döner, ve lahmacun çekti ne alakaysa? :26:

ben nivea nemlendirici kullanmaya başladım yeni yeni...onun dışında hep oranik ieler sürdüm çatlak kremim bile lierac aldım organik asla sürmedim ....

Zeytin yağı çok kullandım cildi çok yumuşak tutyo...çatlak felan durumları varmı?

benim göğüs uçları böyle kurudu gibi yara olmasın die bugün krem aldım Lansinoh Lanolin Krem 56 gr...bu öncesinde başlansa iyi olurmuş yara olmasın die.

ayva aldım dün...
ayva tatlısı yapacağım...
kocem yemek yapma çorba ve dolma yeter dedi aşkımmmmm...
dünkü kabak tatlısından kalmadı,annemle babama da göndermiştim...
ayvayı yapayım,vişneyle birlikte....güzel olur,üzerine de kaymak....ımmmmmm enfes olur sanırım :)))

miraycım çatlağım yok...geçenler de böyle incecik pembemsi bir çizgi gibi bir şey olmuş kasığım da ama bir tane...sonra yağlandım,kremlendim korkumdan ekstra ekstra...hala aynı duruyor...
belki de o ara yağlanmayı azaltmıştım ondan olmuş olabilir..ama şimdilik durum iyi :)))

göğüs ucu kremini de ben de almayı düşünüyorum...net.ten mi aldın sen,eczaneden mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…