buyur burdan yakkk
kuzummm çocukkk anne der.. babaya bile anne dior.. tabe güneşin kaynanası bilinçli öğretmiş o onun ayıbı..
ama çocuklar bir lafı öğrenince herşeye onunla hitap edior..
aklı erdikçe kime anne diyeceklerini biliorlar..
sn eve bakıcı alsan kocanıda kıskanırsın..
sen çalışma miroşşş kocanıda oğlunuda dışarı gönderme 3 ünüz evde mutlu mesut yaşayın
canm canan tan ı sevmem demiştin ama onun piraye kitabını çook beğenmiştim..
eroinle dans var birde o da canan tanın ama okusan mutlaka beğenirsin.. harika bi kitap bence
len bakıyom bakıom
hep cocuk hep cocuk ne yazım dıom yazacak bişi yok cıkım dıom cıkıombgun cok sıkıldım yaa
okudum cnm sevmedim
kızlar yüzümde kabarıklıklar var toplu iğne başı gibi.
hiç olmazdı böyle.
ne geçirir acaba?
evde numune krem vardı ixora salyongoz kremi ondan sürdüm ondan mı oldu bilmiyorum? :26:
hevuk yok bugün burcuda yok!
kızlar yüzümde kabarıklıklar var toplu iğne başı gibi.
hiç olmazdı böyle.
ne geçirir acaba?
evde numune krem vardı ixora salyongoz kremi ondan sürdüm ondan mı oldu bilmiyorum? :26:
saol adacmm
da de bakim sen bna neden kilo almıontamam çok hızlı gitmiyorum kilo konusunda ama +2 de deilim
cnm...kilolu hamile kalanlar genelde az alırlarmış....
bilmiyorum ki neden böyle oldu...aslında yememezlik te yapmıyorum...gerçi bu aydan sonra alacaksın diyorlar bakacağız...anlayacağın bir sırrım falan yok...
tnt deydi sanırım canmm
mirayın sana oku die tavsiye ettiği kitabın filmii
kitabını okumak ayrı lezzet filmini izlemek ayrı lezzet valla..
sen de et seninde olsun bak bi sen kaldın demirbaşmı kalcan çocuk et...bucu etcek gibi o nerde laaa büllük imalatınamı başladı
cnm...krem numunesinden olmuş olabilir...
anacım hele bu ara pek korkuyorum yüzüme,cildime bir şey sürmeye...bebeğime zarar vereceğim diye...
o krem nemiş araştırsana içeriğindeki ne bide numune herşey kullanma cnm belki yüzüne uygun değil ...
cnm...kilolu hamile kalanlar genelde az alırlarmış....
bilmiyorum ki neden böyle oldu...aslında yememezlik te yapmıyorum...gerçi bu aydan sonra alacaksın diyorlar bakacağız...anlayacağın bir sırrım falan yok...
varya hani o olay oluyor yaa hasana kan aka aka yürüyor nasıl gözlerim doldu offf tam hayalimdeki gibiydi...ben asla tepkisiz kalamazdım herhalde çocukkende bir arkdaşımı korucam die büyük erkek çocuna diklenmiştim çıkardı şeyini üzerime işedi eşşoğlu eve geldim kıyafetlerimi çöpe attım annem akşam gelse koklıcak ne oldu diyip kızcak çıkmak yok diyecek die....
Birkerede bi çocuğa diklendim die beni kreçli sulu bişeyin içine attılar dayım geçiyodu bağıryodum o kurtardı
cnm...krem numunesinden olmuş olabilir...
anacım hele bu ara pek korkuyorum yüzüme,cildime bir şey sürmeye...bebeğime zarar vereceğim diye...
hadi öyle olsun bakalımm
ben heryerimden genişlerim diyordum ama göbüş ve göğüsten aldm sadece inş böyle devam ederm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?