Kokoşş Hatunlar Kulübü

Bebekler zaten anne kelimesini çok zor dio kızlar
yeğenim baba dede dio
baba de kızım dio abim dede dio babama :)inatlaşıyo

bak güneş era bu işte ama filmde yüzü solgun gözler gri insan bakarken tırsıyo fena bakyo

yaa evet dikkat etsinler ama yaa boyalı boyalı olmaz yani...

len bakıyom bakıom
hep cocuk hep cocuk ne yazım dıom yazacak bişi yok cıkım dıom cıkıombgun cok sıkıldım yaa

ayy kitap demişken film geldi aklımaa
hafta sonu izledik kocemlee ZAMANA KARŞI.. die bi filmm
belkim seversiniz izlemenizi tavsiye ederimm

yanlış hesaplıyorsun canım. seninki 7 aylık.
ayı 4 hafta düşünüyorsun. 7x4=28
bir ay kaç gün 30 yada 31 geriye 2-3 gün kalıyor.
bunlarda var hesaba dahil edilecek.
29x7=203+3=206 günlüksün.
206/30= 6 ay 26 günlük oluyor.
tahmini hesap.

evt yanlş hesaplıom
hmm 7 ayımızın bitmesine bişi kalmamış o zaman ayy paşam büyüyoo

canm canan tan ı sevmem demiştin ama onun piraye kitabını çook beğenmiştim..
eroinle dans var birde o da canan tanın ama okusan mutlaka beğenirsin.. harika bi kitap bence

eroinle dansı okudum çok güzeldi.
birde en son yürekler ölür çok güzeldi.
pirayeyi okumadım.

benm oğlum bana anne dior..

babasna adıyla hitp ediyorr..

hahahahahahahaahaha

benimki baba diyor bana hala

1-6:1.ay
7-10:2.ay
11-14:3.ay
15-18:4.ay
19-22:5.ay
23-26:6.ay
27-30:7.ay
31-34:8.ay
35-38:9.ay

nan kitap dedik film dedik cevap ver hele onlaraa
söyle bakim dün akşam uçurtma avcısının filmi vardı izledin mi

kıtabım yarıda benım sevdımde
küçük mucızeler kıtabı

ondan sonra gözlrını sımsıkı kapat ı aldım onu okuycam
h sonu gene kıtaplar alcem ne alcem bılmıyorum ama bakıyom netten ben tarıh kıtabı almak ıstıyorum ama şöle okumuş gercekten bana yarar sağlıycak kıtap olması lazım
onu düşünuyorumm

yooo hangı kanaldaydı cnm
bız yetenek sızsınızı ızledık kocişle ama 21:58 de uykum geldı yattım dakık karıyım yaa

sabah berı fılm ızlıom az önce kudüs de gerı sayım ı ızledım
şimıdede kanal d

hevuk yok bugün burcuda yok!

kızlar yüzümde kabarıklıklar var toplu iğne başı gibi.
hiç olmazdı böyle.
ne geçirir acaba?
evde numune krem vardı ixora salyongoz kremi ondan sürdüm ondan mı oldu bilmiyorum? :26:

tnt deydi sanırım canmm
mirayın sana oku die tavsiye ettiği kitabın filmii
kitabını okumak ayrı lezzet filmini izlemek ayrı lezzet valla..

bak uzman tvde doktor böyle diodu 24-28 7 ay 28-32 8 ay ve 32-36 9 ay diğer 4 haftayada 10 gün diyip geçti 40 tamamlamasına kafamı karıştırdı bu doğru diğilll

1-6:1.ay
7-10:2.ay
11-14:3.ay
15-18:4.ay
19-22:5.ay
23-26:6.ay
27-30:7.ay
31-34:8.ay
35-38:9.ay
saol adacmm
da de bakim sen bna neden kilo almıon tamam çok hızlı gitmiyorum kilo konusunda ama +2 de deilim
bak uzman tvde doktor böyle diodu 24-28 7 ay 28-32 8 ay ve 32-36 9 ay diğer 4 haftayada 10 gün diyip geçti 40 tamamlamasına kafamı karıştırdı bu doğru diğilll

o da bilmio:)))

HAHA SUPER YA DORU DEMIS VALLAAA

CNM YANLIS ANLADN K.V BANA ANNE DICEK demedı ozllkle takntısı var yaslıllk korkusu babannelıge hazr deılm derdı sadece banne dedgnde ıtırz ederdı saka yoluylaa ama anne demesı ıcten ıce hosuna gıdyrdu onu anltmk ıstedm yoksa ozlkkle bana anne dıcek demedı dıyemeDE!!!!
kız burda varya aynı resimden koymuş profilde fazla yok
HAAA TEMEM ANLDMM YERIMM ONUU BEN HAAA
laa ben ölürüm kıskançlıktan ona anne dese hemen işi bırakırım göndermem bebeğimide

HAHAHA MIRAYY SAVAŞ ÖLE İŞ KARIYER VS BIRAKARK OLMAZZZ sesssizceee işini halledeceksın bak bana sabrettım burda cok yakndgm zamnlr oldu ama onlara koz vermedım bellı etmedımm saka yollu annesını nasılsa bıleck bırgun kımse annesı gıbı olamz vs vs dıyee cumlelerı kondurverdımm.. veee finale yaklastım hahaha :):) yanı cok sukur cocugum artık babanne ne annane ne dayı kım kıme denr anne banaa kavrmı anlamlı oalrk bılıyrrr... bazn babanne dıye aglıyor kucagımda bu bıle hosuma gıdıyorr...

bak güneş era bu işte ama filmde yüzü solgun gözler gri insan bakarken tırsıyo fena bakyo

Eki Görüntüle 361498
hee benmde bakıslarımı pek sevmezler cok sert bakıyormsmm annem falan kızar herkss belkı kotu bakıslı dıye benztmstr neysee yaa işte ole dedı kadıncaz napalım ne dıım sımdıı dımı:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…