Kokoşş Hatunlar Kulübü

uyumadım 3 saatlik uykuylaydım sinirliydim diyip afet ayaklarına yatcak hep bir mazerete hep bir bahane ban kızmak için yok ağlamıcam artık iyi oldu az ağlamam ne hali varsa görsün umrumda değil bugün bütün gün açmıcam teli eve gidene kadar...evdede gelsede tartışmıcam hiç konuşmıcam...onunla aynı odada bile oturmıcam...Deli olsun sinirden yine de ona fırsat vermicem.

cnm işyerine gelene kdar saydı sayıştırdı nie getirdi sanki...

uyumamışsa uyusaymışşş sanki gece işe gittide uyumamış
keyfe keder uyumamış hamile eşine bağırıp çağırıyo ne ala memleket ayhh sinirleniyom miroş sen yazdıkça annem

ya mide bulantısı buysa bilmiyorum ki cnm
boğazımda bi yumru var sanki böle hiç bişi yemek istemiyorum gibi iştahım yok halsizmişim gibi garip bişi kreker falan sökmüyor.

canım az kaldı 13. hafta geçmeye başlar. bende sabah ve öğlen yiyordum oda peynir ekmek. sütü ben soğuk ve şekerli içebiliyordum.
halsizlik çok normal. ben eve gider gitmez yatar uyurudum. eşim gelir beni uyandırmadan bişeyler haırlardı. 2 kaşık alıp yine yatardım.
haftasonları halsizlikten yataktan kalkamazdım.
hatta bigün hüngür hüngür ağladım halsizliğim geçip ben ayağa kalkacak mıyım diye?

söyledim valla bir daha söylemem.
kendilerine yalvartmayıo seviyorlar ama ben eşimede dedim bir daha asla bunu yapmıcam dedim biliyor.
gelip işlerime yardım edeceklerini bilsem söylerdim.
dedim oğlanı yolluyoruz diye kırılacak çağırmamam daha iyi dedim.

13 haftadan sonra düzelirsin canım. bebek annenin deposundan beslenirmiş. halsiz olman normal.

hoşgeldin canım. akşama az kaldı de kuzuna :)

madem emeğine değer vermiyor ben olsam ödemem ne hali varsa görsün.
kendine canının istediği şeyleri al.
işte kadınalrın sayesinde iş güç sahibi olup sonra karısının parasını küçümseyen adamlara kızıyorum.
ne demek uyandırmasaydın. hamilesin değil uyanmak sırtında taşıması lazım seni.
ama çek kendini biraz. umursama ama yaptığına karşılık veriyor gibi davranma.
bahane üret.
halsizim başım ağrıyor midem bulanıyor de yat.
annen gelse çok iyi olacak.

kendi sevio die kaynanayı aradım öğrendim tavuklu böreği ettim akşam kendine bigün önce pilav tavuk kanat kızarrtım çorba salata yaptım hep bişiler öğreniyorum sırf dışarda yemesin bende iyi besleniyim die...

yaranılmıyo maelsef böcük...2 lafıyla herşey gözümden düşyooo...aldığı hediyeler evime aldığı beni mutlu edicek şeler veya tatile felan götürmesi benim kocamın iyi biri olduğu anlamına gelmiyo...

bu agresifliği beni bitircek...

kızlar ekonomi yapayım diye çamaşırlarımı mafettim.
özellikle beyazlarım sarardı.
geceden açıyorum makinayı biraz çalıştırıp sabaha kadar bekletiyorum.
arada domestosta ekliyorum ama yok.
geçen gün bi baktım iyice gitmiş beyazlar.
hepsini çöpe atıp yenisini almak lazım.
sizler ne marka kullanıyorsunuz? özellikle beyazlar için?
perwolün siyahını alıyorum indirimde denk gelince.
siyahlar için iyi oluyor. pembesinide iyi kazakları yıkamak için kullanıyorum.

:26::26::26::26::26::26::26::26:

terbiyesiz ama cnm sabah burda hamile eşini öperek getiren kaç tane adam var...hele sucuk yaptım die kızması

ay mıraycımmm senı uzmek ıstemıyorum ama ben cok uzldum ya aonunn senı uzmesıne bukadarıda abartı derdı nekı tamam herks bır olmaz kımı sınrlı kımı sakın kımı baska bişi ama sen hamılesın anlayıslı olmak zorundaa bunu sen yapma sakınn ama ben olsam ertesı sabah ınadınaaa daha cok sucuk kokutrdum hatta gıder aksamdaa sucuk yerdımm!! işte benmde ınadım piss galıbaa

ben hiç kullanmadım ondan
memnun musunzkı
evdede cok deterjan var

güneş sen ne ettın mak.işini cnm

cnm arcelık gumus rengını alcam sanırım net deıl kararım ama haftasonu cıkıp bakarız dedıkesımle alırız aksam gec cıkıyor cunku zaman yok ama halletmemız lazm bu haftasonu sıkldm valla

ya bend etrenckot ıstyrdum ama cok acıldım bu ayy yaaaa alısverıs yaskaladm kendımeee eınsallah

valla güneşim.. benmde inadm.. seninki gibi piss..

bende gider akşama sucak yapar yerdim..

miroş üzülmee... bakk ona sert tepkiler verme.. seni kandırmasınada izin verme

bu sefer tepkini koy..

konuşmaya çözmeye bile çalışma..

senle konuşmak istemıorum de..

sakın kumanda fırlatıp sende ağzını bozma..

sanada ağzını bozmasına izin vermee..

b.kk gibi kelimeeri söyledi an.. terbiyesizleşme dei..

benle böyle konuşamassınde..

cahiliğini vur yüzünee... ama asla ve asla sende kullanam.. salak gerizekli manyak gibi kelimeleri kullanmayın birbirinize..

senin için çalışmıyorum diceksin.. kendim için çalışıorum... diceksin..

ehliyeini al araba kullanmayı öğren şu adama muhtac olmaa...

1-2 ay süründür.. sevgini belli etme..

miraycım güneşin dediği gibi yap sucuk kızart ve ye.
ama any daha fena kızar diye düşündüm ne bileyim.

güneş seninde çamaşırların sararıyor mu yaaaaaaaa!
buranın suyu çok kireçli ondan mı oluyor acaba?

yaa benm k.v hep öle yıkarr gece bekletırrr beyazlıları ben ayarı tuttramıyrm beklemey alıyorum sabah untyrm mesela clstrmayı kafamda bırsuru ıs dolu oluyorrr... arada yaparım ama fırst oldukcaa domestosun fazlası zarar yaaa hem yıprtr hem sarartırr

pervol sıyah bende sevıyorum leke cıkarmada cok etkın deılll amaaa renkelrı canlı tutyor gercktn bana öle geldıı

annemi çok özledim zaten keşke gidebilsem iznim de var bu salağı tek başına evde bırakıp gitsemm ....

cnm o cafe iyi işliyosa iyi sonuç alıyosa benim sayemde her fikrini sorar bunumu yapim şölemi yapim mobilyasına kadar ben seçtim işte böcüğün dediği gibi yaranılmıyor ...

benim maaşım çok olmayabilir ama sağladığı olanklar çok ve bu olanlardan biride krediydi 30 bin TL aldı ora cafeye harcadı ama bak ne çabuk unuttu...

yok yaaa bişi olmmaış gibi kendi davransın utanmaz hamile eşini üzdüğünü anlmazda ahh annesi hiç iyi yetiştirmemişki işte kadına nasıl davranılır hiç bilmiyo...

kadın sexten ibaret ve eve hizmetçi değildir saygı duyulması gereken yeri gelen ana, kardeş,dost sırdaştır...kocayı koca eden kadındır işteee anlayana...

yok ben biliyorum benim eşim bişeyleri kaybetmeden anlamıcak değerini ben anladım artık bunu...

uyumamışsa uyusaymışşş sanki gece işe gittide uyumamış
keyfe keder uyumamış hamile eşine bağırıp çağırıyo ne ala memleket ayhh sinirleniyom miroş sen yazdıkça annem

banamı sorcakmış nezaman yatcanı öyle dio beyfendi dedimde iş mi yaptın sanki...

yok beni haketmiyor karnımdaki bebeğide haketmiyo iyi baba olcana hiç inanmıyorum

siyahından memnunum zatide pembesini diyorum ben

biraz öğle arası dışarı yürücem yemeği yicem gelcem kafam dağılır üzmicem bebeğimi haklısın onun hiç bi suçu yok.

bebeğimin sinirli bir babası olucak ben buna üzülyom :26:

46:

ya işte hakaret etmedn halletmek lazm ama mıray kocasıııfarklı bılmem ne tepkı verır sımdı bız soyluyrz sole yapdm bole yaprdm benmkı bole tepkı verır dı falan ama işte alyann dedıgı gıbı bır deıl hepsıı
bazn korkuyorm bole solyrm mırayada gıdp yapck ya ters teperseee..

ama ınan bana sırf sucuk kokuttun dıye laf soleseee delırrdım yaa ınadınaa herggun yerdımm sevmedgım halde yada yapıp yapııp yemzdım odereceee neysee ya sabır cek mırayyy allah karsılıgını verır sabrett maem kocan anlmıyorrr ... allttn alttn yap zemını işte

cnm bnm ztn beyaz yok evde hersy sarardı makına kotu yıkıyor dıye makınam mahvettı her yenı seyımızz sankı 10 yıllk gıbı oluyorr....

camasr suyu vs cok kullnamadgm halde rezlt
inş makına alıncaa evı deterjanla doldurcaam hersyı ayrı ayrı yıkcmm umarımmm bekledgm sonuc olur

biraz öğle arası dışarı yürücem yemeği yicem gelcem kafam dağılır üzmicem bebeğimi haklısın onun hiç bi suçu yok.

bebeğimin sinirli bir babası olucak ben buna üzülyom :26:

evtt işte buu bebeğin hiç bi suçu yokk..
hele bi doğsun bebiş babasını sakinleştirir tatlmm

siyahından memnunum zatide pembesini diyorum ben

yiirumm bende denemedım onlrı yaa hıc herr rengını cıakrdılar ben sıyahı butun renklılere kullanıyorum ama yanlısmı yapıyorum buaradaaa :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…