Kokoşş Hatunlar Kulübü

Kızlar Merhabalar
Bende geldim banada yer varmı bendeçalışıyorum elimden geldiğince kendime bakarım makyajsız işe gitmem :)

canım iznin varsa git annen bence biraz moral olur sana.
bak diyorum sana madem senin ona maddi anlamda verdiğin desteği küçümsüyor
kes o zaman desteğini. nasıl olsa katkın yok diyor görsün.

yiirumm bende denemedım onlrı yaa hıc herr rengını cıakrdılar ben sıyahı butun renklılere kullanıyorum ama yanlısmı yapıyorum buaradaaa :):)

hahhahaha delüüü aşgum yaa kız sadece siyahlarda kullanicannnn
ya ben aslında bizim çamaşırlarda değilde kızçeminkinede artık kullanıyom ya ordan anladım çıkarmadığını pempenin

Kızlar bence miroş eşini süründüremez,dediklerimizi yapabiliceğini pek sanmıyorum
çünkü bu kaçıncı...
ya parisle bitiyo ya bi özürle bitiyo..
miroş küs kalamaz eşiyle bana hiç öle gelmiyo huyu bu alıştırmış eşini pohpohlamaya çünkü..akşama siniri geçecek eşide bir iki kur yapacak ve olay kapanacak

kabahat bırazda sende
her seferınde eşin bunu edıo sende hemen affedıyon maalesef
azcık taş kalplı ol
sürünsün ama adamda bılıyo bı özurle bıtıyo herşey yada dizi ıle
sen ne edersenet senın koce değişmez
önce sen değiş bıraz cnm
kendıne değer ver yaa bu kadar hakaret etmesıne ızın verme

miroşşşşşşşşşşş nerdesin gızzzzzzzzzzzzzz

ahhh ahhh gençliğim.................

hahhahaha delüüü aşgum yaa kız sadece siyahlarda kullanicannnn
ya ben aslında bizim çamaşırlarda değilde kızçeminkinede artık kullanıyom ya ordan anladım çıkarmadığını pempenin

kız napımm bıton camasır cıkıyor bende hala sepet dolu gunlerdır yıkıyorum anlayamadım gıttı nedne bır bendemı boleee

bırde sadece sıyahlıları faLAN ATAMMM MAKINAYA KOYU RENKLI HEPSINI DOLDURP dokuyorummm işine gelırse camasırcıklarımınn haha oda belliki işlerine gelmiyorr

selam kızlar yürüdüm dışarı stresimi attım azcık daha ağladım ama rahatladım çorba içtim iştahım yok bugün ...

telefon açtım bizimki kurban olurum sana beni bilyosun uyandığımda çok snirleniyorum uyumadım sesni duyim die aradım yazmış hiççç cvp vermedim kapadım yine ....

ya tabi miroş bu yaptığı savunulmaz tabide
işte herkesin kocasıda bir değil böle beklentiye girersen sen üzülürsün annem
ahhh ahh miroşş daha çok yeni evli sayılırsın öğrencen bacımmm

ben öğrencem de oda azcık bencil olmak yerine hamileyim bırakıversin böyle davranıp üzmek neymiş

ne sınavı kızzzzz

ablam doğum yapıcak.. metin erene bakan ablamda.. diğer ablama bakmaya gidicek..

ilk bebeği daha.. deneyimsiz...

2-3 gün... çocuğa kim bakıcak deli gibi düşünüyorm..

kayınvalidem ben bakarım dedi..

diş çektirior.. birde kaynım ameliyat oldu... dizinden bugun onlarda oraya kalmaya gitmiş..

eltiminde yeni 2 aylık bebeği var..

yani şekil olarak..

kaynım hasta 1
kaynanam hasta 2

eltim bebği küçük... 3

metin eren ne yapr bilmiyorum

dört döner af diler sonra yine 2 gün geçer başka bişiye sinirlenir agresifleşir aman bu adam böyle annemin bir lafı var kocam için:

YA BU DEVEYİ GÜTCEN YA BU DİYARDAN GİDİCEN DİE...Güde güde ben güdülcem sonunda...

miraycım sen ne kadarlık evlisin?
bebek kararınız düşünülerek isteyerek alınmış bi kararmıydı??
Ben evliliğim oturmadanda istemedim bebek açıkçası..
Hem maddi durumlardan dolayıda böle oldu.
3 sene bitti hamile kaldım

akşam oğluşun dövsüün pis babayıı..

canm 32 de raporu alcam ayın 20sindeymiş o da..
ondan sonrada 2 3 hafta daha çalışayım diyorum 35de falan çıkarım sanırım

oğlum bence ona göstermemekle yüzünü iyi yapıyor ohh olsun

cnm bende 32 de rapor alıp 35 te izne çıkmak isityorum 5 hafta kala oluyor dimi...verilyomuki öyle nasıl oluyor ben aslında mayıs çalışmak istemiyorum durum bu...35 ilk haftası ayrılmak istiyorum yani rapora

benn bu yorumu hiç beğenmedim..

düşünerek yada düşünmeyerek çocuk sonuçta olmuş..

bence bunu sorgulamanın anlamı yok..

hem çocuk olduktan sonrada çook değişen erkekler var..

bu adam zaten beni haketmiyo bacım ben değil onu kimse çekmez bu agresif haliyle

cnm vallahi sen bukdr dusunmeee bakarlr el bırlıgıylee yanı sonucta o onlrnda canııı sen stres yapma benceeee

surundur su adamı buaksm madm aramsss olacagı buydu pişmnlk duyacktıı ztnn. aksama de kı sabah sucuk yıcem sımdıden habern olsun olmzsa burnunaa tıkAC TAK DEEE

oyy kuzum aç kalma bak yavrun var yazıkkk
miroşş bak politik ol ne çok ez nede ezil bu adama sen ne yapacağını iyi bilirsin hadi çok abartmadan al eline yuları görelim seni bacımmm:)

aaa oluyo böle şeler ,işte geçen senede bana olmuştu kardeşim doğum yapmıştı annem onla mı ilgilensin benlemi neyse kayganası baktıda bi kaçgün
yaaa kayganan idare etsin napcan ki
ayhh analık ayhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…