annemi çok özledim zaten keşke gidebilsem iznim de var bu salağı tek başına evde bırakıp gitsemm ....
cnm o cafe iyi işliyosa iyi sonuç alıyosa benim sayemde her fikrini sorar bunumu yapim şölemi yapim mobilyasına kadar ben seçtim işte böcüğün dediği gibi yaranılmıyor ...
benim maaşım çok olmayabilir ama sağladığı olanklar çok ve bu olanlardan biride krediydi 30 bin TL aldı ora cafeye harcadı ama bak ne çabuk unuttu...
yok yaaa bişi olmmaış gibi kendi davransın utanmaz hamile eşini üzdüğünü anlmazda ahh annesi hiç iyi yetiştirmemişki işte kadına nasıl davranılır hiç bilmiyo...
kadın sexten ibaret ve eve hizmetçi değildir saygı duyulması gereken yeri gelen ana, kardeş,dost sırdaştır...kocayı koca eden kadındır işteee anlayana...
yok ben biliyorum benim eşim bişeyleri kaybetmeden anlamıcak değerini ben anladım artık bunu...
yiirumm bende denemedım onlrı yaa hıc herr rengını cıakrdılar ben sıyahı butun renklılere kullanıyorum ama yanlısmı yapıyorum buaradaaa :):)
kendi sevio die kaynanayı aradım öğrendim tavuklu böreği ettim akşam kendine bigün önce pilav tavuk kanat kızarrtım çorba salata yaptım hep bişiler öğreniyorum sırf dışarda yemesin bende iyi besleniyim die...
yaranılmıyo maelsef böcük...2 lafıyla herşey gözümden düşyooo...aldığı hediyeler evime aldığı beni mutlu edicek şeler veya tatile felan götürmesi benim kocamın iyi biri olduğu anlamına gelmiyo...
bu agresifliği beni bitircek...
miroşşşşşşşşşşş nerdesin gızzzzzzzzzzzzzz
ahhh ahhh gençliğim.................
sağoll şekerim...
yarında beni büyük bir sınavv bekliyorrr:)...
hahhahaha delüüü aşgum yaa kız sadece siyahlarda kullanicannnn
ya ben aslında bizim çamaşırlarda değilde kızçeminkinede artık kullanıyom ya ordan anladım çıkarmadığını pempenin
ya tabi miroş bu yaptığı savunulmaz tabide
işte herkesin kocasıda bir değil böle beklentiye girersen sen üzülürsün annem
ahhh ahh miroşş daha çok yeni evli sayılırsın öğrencen bacımmm
ne sınavı kızzzzz
miraycım canmm düşünüp düşünüp üzme kendini lütfeenn
bak paşayıda üzüyorsun şimdik..
sakin olmaya çalış biraz lütfen
akşam da ne yemek yap ne bişii
görsün bakalım nasıl oluomuş
akşam oğluşun dövsüün pis babayıı..
canm 32 de raporu alcam ayın 20sindeymiş o da..
ondan sonrada 2 3 hafta daha çalışayım diyorum 35de falan çıkarım sanırım
miraycım sen ne kadarlık evlisin?
bebek kararınız düşünülerek isteyerek alınmış bi kararmıydı??
Ben evliliğim oturmadanda istemedim bebek açıkçası..
Hem maddi durumlardan dolayıda böle oldu.
3 sene bitti hamile kaldım
ay mıraycımmm senı uzmek ıstemıyorum ama ben cok uzldum ya aonunn senı uzmesıne bukadarıda abartı derdı nekı tamam herks bır olmaz kımı sınrlı kımı sakın kımı baska bişi ama sen hamılesın anlayıslı olmak zorundaa bunu sen yapma sakınn ama ben olsam ertesı sabah ınadınaaa daha cok sucuk kokutrdum hatta gıder aksamdaa sucuk yerdımm!! işte benmde ınadım piss galıbaa
cnm arcelık gumus rengını alcam sanırım net deıl kararım ama haftasonu cıkıp bakarız dedıkesımle alırız aksam gec cıkıyor cunkuzaman yok ama halletmemız lazm bu haftasonu sıkldm valla
ya bend etrenckot ıstyrdum ama cok acıldım bu ayy yaaaaalısverıs yaskaladm kendımeee eınsallah
ablam doğum yapıcak.. metin erene bakan ablamda.. diğer ablama bakmaya gidicek..
ilk bebeği daha.. deneyimsiz...
2-3 gün... çocuğa kim bakıcak deli gibi düşünüyorm..
kayınvalidem ben bakarım dedi..
diş çektirior.. birde kaynım ameliyat oldu... dizinden bugun onlarda oraya kalmaya gitmiş..
eltiminde yeni 2 aylık bebeği var..
yani şekil olarak..
kaynım hasta 1
kaynanam hasta 2
eltim bebği küçük... 3
metin eren ne yapr bilmiyorum
dört döner af diler sonra yine 2 gün geçer başka bişiye sinirlenir agresifleşir aman bu adam böyle annemin bir lafı var kocam için:
YA BU DEVEYİ GÜTCEN YA BU DİYARDAN GİDİCEN DİE...Güde güde ben güdülcem sonunda...
oyy kuzum aç kalma bak yavrun var yazıkkkselam kızlar yürüdüm dışarı stresimi attım azcık daha ağladım ama rahatladım çorba içtim iştahım yok bugün ...
telefon açtım bizimki kurban olurum sana beni bilyosun uyandığımda çok snirleniyorum uyumadım sesni duyim die aradım yazmış hiççç cvp vermedim kapadım yine ....
ablam doğum yapıcak.. metin erene bakan ablamda.. diğer ablama bakmaya gidicek..
ilk bebeği daha.. deneyimsiz...
2-3 gün... çocuğa kim bakıcak deli gibi düşünüyorm..
kayınvalidem ben bakarım dedi..
diş çektirior.. birde kaynım ameliyat oldu... dizinden bugun onlarda oraya kalmaya gitmiş..
eltiminde yeni 2 aylık bebeği var..
yani şekil olarak..
kaynım hasta 1
kaynanam hasta 2
eltim bebği küçük... 3
metin eren ne yapr bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?