Kokoşş Hatunlar Kulübü

benn bu yorumu hiç beğenmedim..

düşünerek yada düşünmeyerek çocuk sonuçta olmuş..

bence bunu sorgulamanın anlamı yok..

hem çocuk olduktan sonrada çook değişen erkekler var..
onu demek istemedim daha evlilik oturmamış ne kadar üzüyor mirayı baksana esmoş?
çocuk olduktan sonra değişmezse ne olacak?
zaten sorgulamanın anlamı yok ama gerçekten merak ettim ben
Ama oturmamış anlaşma olmayan evliliklerde olan çocuğa ve kadına oluyor zaten

Son düzenleme:

cnmm... inşallah oturur.. ama zaten canı sıkkın miroşun..

kocasını yola getirme yöntemleri bulalaım..

değişmesseyi düşünmeyelim çunku o hamlie ve çok hassas sende hamişsin..

bence miroşun kocasını yontalım el birliği ileee

yok tepki bile vermicem yüzüne bakmıcam akşam gelir döner totomda soğuk yapcam biyere götürmek istersede gitmicem...

konuşmayı çok denedim kafası odun değişmiyor cnm kütükkkk:113:

ben çocum için çalıyorum okdar annem bizim için çalıştı ....

en çokta zoruma giden ne bilyomusun benim en hassas noktam babam sevmem hiç onu bilyoda çok üzmüştü beni çünkü...

sabah bana diyo aynı baban gibi ona çekmişsin işte felan die laf sokyo sanki babamı tanıyo bilyo işte odun ....

Ben hep bugünden beri dediğim şu kimse kimsenin kocasının huyunu suyunu bilemez ne kadar burda ıncığıyla cıncığıyla anlatsada
hem miroşş sanki çocuk olmasa boşanicak mı ki böle bir açıklamada bulundun brckkk
ki miroşu tanıdığım kadarıyla o aklına koyulanı engelde olsa önünde yapar
onun için bebişi katmamak gerek şimdi
sorun miroşun davranış biçimi
taktikçi olucak lamı cimi yokkkkkk

benn bu yorumu hiç beğenmedim..

düşünerek yada düşünmeyerek çocuk sonuçta olmuş..

bence bunu sorgulamanın anlamı yok..

hem çocuk olduktan sonrada çook değişen erkekler var..

MECBUR DEGISCEK DEGISMEYECK DIYE BİŞİ YOK MIRAYIN KOCASI SEVIYOR MIRAYI ama anladıgım kadaryla anı cıkıslarıı var bence zamanlaa torpulencek oda brz mırayın cabasıyla bıraz bebısleee bırazda kendı ısteyerkk ha bebekle hersey duzelır dıyemıyorumm. amaa bunlr ztn cocuk olmasada ayrı yapamzlr ıkısıde sevıyor bellı bırbırlerını yalnz mırayın kocaıs sert sevıyorr mıray yumusatack koceyı hehehe

ya keşke yontulsa yemin ediyorum sana miroşun eşini eşek sudan gelesiye dövesim var okadar hırslanıyorumki bu kız böyle üzüldükçe.
Bu adam yontulur evet ama mirayın elinde birazda.Önce mirayın kendini düzeltmesi gerek birazda adamı yüceltmemesi gerek
Ben bu adamı biraz çözdüm kaçanı kovalamayı sever bi tip var sanki..

böyle bi açıklamada bulundum sebebinide yazdım alyaa
ben merak ettiğim için sordum bunda bişi yok bence.
Çünkü olan miroşa oluyor ona üzülüyorum.
Ama o bizide dinlemiyor
Ben eşinin sakinleşiceini düşünmüyorum bebek oluncada

Son düzenleme:
canım iznin varsa git annen bence biraz moral olur sana.
bak diyorum sana madem senin ona maddi anlamda verdiğin desteği küçümsüyor
kes o zaman desteğini. nasıl olsa katkın yok diyor görsün.

ödemeyecem bu ay hiç bişeyi bakim napcak ne mobilya ne beko ne perde hiçbirini ödemicem

evede alışveriş yapmıyorum ne bulursa yesin bakalım

hep böyle oldu malesef çünkü kocam ters davransam daha eziyet ediyor kavga büyüyor yada hiç bişi olmamış gibi davranıyor ...

yok parise gitmiom artık haftada 1 e indirdim onuda etmesemde olur çok üzüldüm bugün bebeğimde gerildi hissetim bunu ona ödetcem...

haklısın hiçbişe olmamış gibi davranmasını istemiyorum artık ondan bişi istemicem bidhada taxile gitcem ama onu uyandırmıcam..

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:

kaynanan diş çektirsede bakar yaaa küçük zaten uyutur gündz yedirir tamam ...

ya zati bende senin cvbını okudumm

da miroşun şu anda sorguya değil hatta eleştiriyede değil
yardıma ihtiyacı var bunun farkında olalım o hamişşş sende ölesinn üzülmemeniz gerekk kırılabilir

ödemeyecem bu ay hiç bişeyi bakim napcak ne mobilya ne beko ne perde hiçbirini ödemicem

evede alışveriş yapmıyorum ne bulursa yesin bakalım

canım bu dediğin burda kalmasın ama tamam mı 2 gün sonra şu yemeği yaptım deme. ama sana yemek yapmadım da deme. bahane bul.
ödemeleri sorarsa aşkım benim zaten sana katkım yok ki napim bende bebeğimize harcadım de.
yemek yapacak halim yok de. o gelince oturuyorsan yat hemen halsizmiş gibi.
naz yap yani.

Benim yemek yapasım olmayınca yatarım halim yok hayatım derim.
Olsun ben yerim bişiler der gider mutfakta halleder.
evet naz yap sende miroş

kızlar kaç gündür düşünüyorum da bu erkekleri idare edelim diye ypmadığımız kalmıyor. hep biz çabalıyoruz.
onlar bağırır çağırır kırar döker.
bizde nasıl yola getirelim diye düşünürüz.
istiyorum ki bigünde kadınlar döksün kırsın erkekler gönlümüzü alsın.

Meloş bende bazen yapıyorum onu:)
Alıyo gönlümü..
gerçe her harikarda o alır benim gönlümü ben almam hiç bizaman

cnm aslında ben eşimi çok severim aşık oldum evlendim 4 sene çıktık 1 senedir evliyiz 5 yıldır tanıyorum onu yani...ilk yılımızın ilk ayları biraz gergin geçti ailesi kendisi tartışmalr ve kötü bir 6 ay ...onu bırakıp gitmeyi düşündüm bana yapılanları kaldıramadım aileside benle çok uğraşınca özellikle dolduruşlar ters davranışlar görümce laf sokmaları beni benimseyemediler ilk zmanalr oğulalrını onlardan uzak tutyomuşumda v.s. annem geldi ve ben işyerinden çıkıp gitcektim iskenderuna ve ayrılma kararı verdim o ayrılmayı istemiyodu bana annemin yanında dediği tek şey annemin ablamın elini öp özür dile ben bişi yapmadım dilemiyorumda dedim ....benim gururm var çeker giderim dedim ve anneme bu evlilik bitmiştir geri dönüşü yok dedim neyse 2 gün sonra biz kararı verdik ben yokken konuşmuş annem biz gitmeyi düşünyoruz mirayı götüryom bidaha barışma felan olmaz gelemezsin die...yarın gidiyoz demiş oda tamam demiş baya kararlıydı...evden çıkmış gitmiş ben geldim annemle konuştum 2 göz iki çeşme ağladım annemde ağladı yaptığım suç ailesine zırt pırt gitmek istememem ablasını hep yanında taşıması v.s aile konusuydu ...

akşamı bu çiçek elinde geldi özür diledi annemden benden annem oturdu bunla konuştu bak bu bidaha olursa ben gelmem o eşyasını toplar gelir ben yeterince çektim bari o üzülmesin dedi...uyardıda tamam dedi beni annemi ailesini yemeğe götürdü orada konuştu hata ettim şöle böle....

neyse yaz geldi herşey iyi hoş sakin giderken ben hamile kaldım parislerden söledim çok sevindi ..12 haftalık ikiz bebeklerim düştü kanamam çok oldu 3 gün evde kanama geçirdim ne görümce ne kaynana geldi baktılar eşim çok yoğundu geceleri 3 e kadar cafe dolu olyodu millet deniz kenarına geldiği için gece yoğunluğu bırakıp gelemiyodu ama diğer günü dr. gitimizde düşük olmuş çok kanama var yatıralım içerde parça kalmıştır dedi ve kürtaj oldum temizlendi...

eşim baya bekledi üzldü ağladı baya ..kaynana aradı sonra görümce felan nasıl bilmem ne diye hikaye işte göya ilgiller annem geleyim die yalvardı hayırrr dedim ...

neyse bebeklere çok üzldüm karalar bağladım bebek sevgisi içime öyle işlediki öyle alışmıştım sevinmiştim 1 ay kabus gibi geçti temmuz ayı eşimde bende hiç mutlu değildik oda çok yıkıldı sanki biaha çocuğumuz olmıcak gibi düşünmeye başladık...neyse tatile götürdü beni marmarise kafa dağıttık gezdik tozduk eğlendik dr. 2 ay hamile kalma sakın dedi bende dikkat ettim...

sonra baktım eşim cafede herkesin çocunu seviyor kuacaklıyor oynatıyor nasıl mutlu oluyordu görseniz dedim bende istiom oda yapalım bir bebek kızlar bilir işte sıkı kampa soktum adamı hergün sonra 2 güne bir oldu işte allahıma şükür...

BRCK ben burda yalnızım ailem yok kimse yok arkdaşlarım okudu hep dışardan gittiler 2 arkdaşım var biri çok uzak biride hep yoğun tempo çalşyo malesef...

ben bebeğim bana umut verir sevinç verir sıkıntımı alır hem onu büyütürken çok şee öğrenirim onunla die istedim...

ben bu bebeği çok istedim çokkk lekelenmem oldu görsen 3 gün korktum ağla zırla oan bişi olursa eşimi bırakır giderim okdar yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…