Kokoşş Hatunlar Kulübü

güneş cevaplamayı unuttum. canım almaya gittiğinde sorun. bu üretilen ilk seri mi diye? mesela reklamda yeni çıkan bir ürünü alabilirisn ama hemen. onlar ilk seri oluyor.

nan bu miroşun kocesini dövcem heeeeeeee
size deterjan sordum unuttunuz?
hangi marka kullanıyorsunuz beyazlar için dedim!

senin kaçında kıs ikisi yakın değildir inşallah yaparım sana da süpriz bebiğim!

hahah 13 nisan tatlım saka yapıyorum hehe tşk

kız meloş yenı cıkan bişi allamyz ztn cok pahalı kızzz ılk serı olup olmadıgınıda nasıl arstrcz adam he der satar hihhiih

aynen kendine çok güvenir kıskandırırsam burnumdan getirir...

ben bunu nasıl giydiryom bir bilsen polograjeden pahalı pahalı kıyafetler süper tişötler zaradan felan ben elimle yakışıklı olsun die özenyom ben olmadımmı slaak gibi giyinir ...

buarada telefonu açtım AŞKIM BEN ÖKÜZÜM SANA ÖKÜZ GİBİ DAVRANDIM AFET...MAAŞI ÇEK MOBİLYA VE BEKOYA UĞRAYALIM DEMİŞŞŞ çıkışta gelip alcakmış ben erkenden tüycem valla ....
beni bekler şimdi bu off çıkışta dışardaa

burda olsan cafede düzenlerdik ayarlardık ne güzel

burda millet eğlenceye düşkün cnm her bütçeye göre eğlence var...

taaam laa böylede denizem bakalım bu işe yarıcakmı sağol esmoşum

sohpeti güzeldir neneminde kafada ütüler hahaha
sölerim cnm...

olsa yanında 1 gün zor dayanırsın baş ağrısından uyursun k.v birgün zor dayandıydı ona hahahhaha ikisi yalnız kalmıştı geldiğimizde gündüz vakti kadın uyumuştu naptıysa kadına ahahaahhaa intikamımı almış nenem başına etmiş ohhhhh

hee kendi bebekleri 5 kilo doğurmuş ee dedim tartı yoktu ozmanlar nasıl bilyon terazi varmış yaa eskiden ona koyarmış hahahahha sallıyo yaaaa

hepsi için ARİEL kullanıyorum yumuşatıcıda vernel miss gibi oluyo makinemde güzel yıkıyo

meloş gel bugün dövsene

nan ariel kullanıyom beyazlara bazende omo dönüşümlü bitince dönüşümlü alıyom

niye saallasın kız benim kayganamda 5 yada 5,5 kilo doğurmuş 4 ÇOCUKUNUDA hemde normakl doğurmuş
benim kızıma küçük deyip duruyolarda gelin kayganan yani kayganasıda sallamadım hiç bende

Son düzenleme:

hehehe senınkı sımdıden kandırmıs senı ben kocemı cıkın gıydırmeye calısrm hep hahaha yanı oznmemmm onunn ıcın bence bırk cıkın gıynsnn senn yandaykennn guzl gıydr ıse gıdrkn uyumsz seyler ver hahahah

meloş bende beyazlılara omokullanıyrmmm .
renklılerede pervol alıyordm son zmnlrda işte

uyy filmlere dalmışımmm bgun baya ızledımm
şuan örümceğin maskesını ızlıyorum
sanırım 4 filmim

miroşun kocası ne demek istemiş. maaşını çekip mobilya ve bekoya uğrayalım demiş. taksit mi ödetecek
umarım miroş yumuşamaz.
göümceki bir çaldırayım bakalım.

BÖCÜK LAAAAAAAAAA İŞE Mİ GELİYON FİLM İZLEMEYEMİ MAŞALLAH

valla işler kesat bıkaç ağır iş var bıttı
tv karşımda dıjıtürk te durmadan yabancı sınema var napım
gözlerımı kapatmayım dedım
dalmışım cok
geçmişi okuyomşimdık

bu arada meloş sana cok uzuldum yaa o bebek düşürme olayına kıtap okuyorum ya cok etkılendım yaa
ordada kadın son denemesınden düşük yaptı
gözlerım doldu
Allahım benımm affet dedım cunku hıc düşünmuyorum yaa

mıroşun havası sönmuş gene kocası msj atmış uçmuş garubu mıroş akıllanmaz
ağırdan al dıok cıxx
maaşını çek derken o ödesın lenn senın maaş kalsın ölede dememış hee
uyanık adam

kızlar iyi akşamlar hepinize!
ben bebek mi düşürüdüm yaaa niye benim haberim yok

Günaydın kızlarr.. Kadınlar günümüz kutlu olsun...

Bugün migrosda tüm cilt bakım ürünlerinde %50 indirim varmış.. iş çıkışı gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…