senin kaçında kıs ikisi yakın değildir inşallah yaparım sana da süpriz bebiğim!
kız meloş yenı cıkan bişi allamyz ztn cok pahalı kızzz ılk serı olup olmadıgınıda nasıl arstrcz adam he der satar hihhiihgüneş cevaplamayı unuttum. canım almaya gittiğinde sorun. bu üretilen ilk seri mi diye? mesela reklamda yeni çıkan bir ürünü alabilirisn ama hemen. onlar ilk seri oluyor.
nan bu miroşun kocesini dövcem heeeeeeee
size deterjan sordum unuttunuz?
hangi marka kullanıyorsunuz beyazlar için dedim!
ayhh valla billa koptum yaaa rezil oldum allam yaaaa
O aynaya bakıp çıtır yakışıklı muhabbetini benimkide yapar derim bende onaaa bende gayet çıtırım gören hiç çocuklu demiyo bana bi bakan bidaha bakıyo diye (kadınlar anlamında öle değişik muhabbetleri sevmem ve girmemde ) diyeee kıskandırırım kudurur dediği lafı unutur bana sarar hahahyy taktikçi olcan pişman edicen kocayı dediğinede yaptığınada
burda kadınalr gününe program yok ki!
olsada zaten kazık olur özel günler.
sevgililer gününde eşime yemek hazırlayacaktım. hasta oldum kafam kalkmadı.
şimdi eşimin doğumgünü var nisanda bakalım süpriz yapıcam ama haftaiçi yaaaaaa!
bak şkerim tersse terss..
sende iyi davran..d ertleşmeye çalış... d
kıskanmıcaksın... kıskanmanı gerektirecek bi durum yok ortada.. sen koynuna girion o ablası..
arada çok fark var.. kendini ablasıyla kıyaslama...
maesafeli olmak işine yaramamış.. gerek yok.. git kahvesini iç övv konuş
ayhhh yerim o neneni senin kızzz ne güzel konuşuyo yahuuuuu
olsada muhabbet etsek güldürse çatlatsa bizi hahayyyyy
dimek 3 kilo bebiş haaaa
hem çalış hem konuşşşş
senin gibi saf heee ayy yirim yirimm onu bennnn bizdende slm söle bacıcığım nenene maşallah onaaa
güneş cevaplamayı unuttum. canım almaya gittiğinde sorun. bu üretilen ilk seri mi diye? mesela reklamda yeni çıkan bir ürünü alabilirisn ama hemen. onlar ilk seri oluyor.
size deterjan sordum unuttunuz?
hangi marka kullanıyorsunuz beyazlar için dedim!
güneş cevaplamayı unuttum. Canım almaya gittiğinde sorun. Bu üretilen ilk seri mi diye? Mesela reklamda yeni çıkan bir ürünü alabilirisn ama hemen. Onlar ilk seri oluyor.
Size deterjan sordum unuttunuz?
Hangi marka kullanıyorsunuz beyazlar için dedim!
sohpeti güzeldir neneminde kafada ütüler hahaha
Sölerim cnm...
Olsa yanında 1 gün zor dayanırsın baş ağrısından uyursun k.v birgün zor dayandıydı ona hahahhaha ikisi yalnız kalmıştı geldiğimizde gündüz vakti kadın uyumuştu naptıysa kadına ahahaahhaaIntikamımı almış nenem başına etmiş ohhhhh
hee kendi bebekleri 5 kilo doğurmuş ee dedim tartı yoktu ozmanlar nasıl bilyon terazi varmış yaa eskiden ona koyarmış hahahahha sallıyo yaaaa
aynen kendine çok güvenir kıskandırırsam burnumdan getirir...
ben bunu nasıl giydiryom bir bilsen polograjeden pahalı pahalı kıyafetler süper tişötler zaradan felan ben elimle yakışıklı olsun die özenyom ben olmadımmı slaak gibi giyinir ...
buarada telefonu açtım AŞKIM BEN ÖKÜZÜM SANA ÖKÜZ GİBİ DAVRANDIM AFET...MAAŞI ÇEK MOBİLYA VE BEKOYA UĞRAYALIM DEMİŞŞŞçıkışta gelip alcakmış ben erkenden tüycem valla ....
beni bekler şimdi bu off çıkışta dışardaa
uyy filmlere dalmışımmm bgun baya ızledımm
şuan örümceğin maskesını ızlıyorum
sanırım 4 filmim
BÖCÜK LAAAAAAAAAA İŞE Mİ GELİYON FİLM İZLEMEYEMİ MAŞALLAH
kızlar iyi akşamlar hepinize!
ben bebek mi düşürüdüm yaaa niye benim haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?