Kokoşş Hatunlar Kulübü

ada kız hoşgeldinnnnnn
seninde kutlu olsun ve geçmiş olsunn
bende kaş gündğr kötyüm dün bi düzelir gibioldum ama bugün gözlerim yaşarıyo burnum akıyo off tüm vücüdum ağrıyo az az ama eğer şiddetlenirse naparım bilmiyommmm

şimdilik çağan diyoruz...
evet oda yapacağız,ikea dan baktık geçen hafta sonu...bu hafta sonu gidip alabiliriz...
sallanan beşik derken...sepet alacağız ilk 6 ay için...

hıhh evet sallanan sepet beşik şöle tüllü....

Çağan ben çok işstedim eşim söylenişi zor dedi...k.v neymiş çağan çınar olsun dedi geçti...

harfi harfine katılıyorum esmoş
miroş benim kocamla aramda sorun olsa bende görümcemi kaynanamı takamazdım sanırım cnm
asıl sorun eşin senin...
dediği gibi sen bu adamı gözünde büyütüyosun çok..

Son düzenleme:

cnm başta yaptım ben hatayı şimi diiilll

ilk zmanlar her kaprisne katlandım yok sinirli dedim geçer dedim evlenenlim düzelir dedim ...

hep pohpohladım tabii aileside aman yakışıklı oğlum benim kardeşim çok yakışıklıdır die pohpohlayark alıştırdılar benide kendilerine benzettiler...

onlar kendi etrafında fır dönüyolar beni de öyle yapt ben farkında olmadan baktım hep aman eşim ne dicek aman eşim kızar eşim şöle eşim böle küsmeye korkar oldum malesef eşim bunu bana ben istemeden yaptırdı...

önceden olsa biri bişi dese dön bak kendine sen benden üstünmüsün sanki sende kimsin derdim..

ama işte sevgi bağlılık bazı şeyleri beraberinde getirdi malesef...

çok yakışıklı değil belki ama insanları kendine hayran bırakabilyo öyle yapısı var malesef kendide bunu iyi biliyo...

:26::26::26::26:

cnm......sana da çok geçmiş olsun...havanın bir dengesi yok ki,tutarsız...bir güneş açıyor,bir yağmur yağıyor olan bizlere oluyor ((

kızlar siz yazın ben arada bakarım cvp vermezsem bilin ki uzanıyorum...

miray senin aşktan öte bişi yaşadığın
hırs bence içindekiler artık eşini hırsla seviyosun deli gibi hemde kendi kendine yapmışsın ama sen bunu..
aşk bu değil çünkü
bi hırs bi hedef ulaşılamayacak bişi haline getirmişsin eşini gözünde

Son düzenleme:
bebeğim ,şekerim, kuşum..

işte sana öyle gelior.. aslında kimse kocana hayran değil...sen aşık hayran olduğun içinn herkez adama senın gibi kaıor sanıorsun .slm veren aşık olur sanıyorsun..

bak dün ne oldu anlatim sana... komşuların günü var..

2 yabancı komşu daha katılmış.. bu arada kadınların hepsi çoluklu çocuklu..okula gidior çocukları
bundan bir önceki günde.. yenı katılan kadın.. bir kadına eşin ne iş yapıor demiş.. oda cvp vermiş..

dünde gene gün varmış.. kadın işlerden konu açılmş falan.. tekrar sormuşş...(benm aklıma direk unuttuğu gelir)

kadın buna bir sinirlenmişki.. neden benm kocamı merak edior.. bilmm ne ben bunla güne girmem falan

ben şok oldum.. kadına ne var bunda unutmuştur dedim..

bende unutup sorabilirim.. dedim.. kocanda gözümmü var demek dedim.. ayıp böle şeyler dedim..

ve inanamadım.. biri bana elli kere sorsa eşim ne iş yapıor nerde çalışıor die.. hayatta o anlamı çıkarmam

:26::26::26::26::26::26::26:

esma çok güldüm yaaaa
öyle kadınlar işte hep kaybediyolar bence maalesef...bi adama ne kadar ilgi gösterilirse havaya sokulursa o adamın gözü dışarı kayar benim düşüncem bu.tabi istisnalarda olabilir.

kaburga ağrıları başladı cnm bende akşam çok şiddetli oluyor ölyorum sanki uzanıyorum daha hafifliyor

burcummm nerde yaaaaaaaaaaaaaaaa noldu bu kıza gelirdi mail den görüppppp çok merak içindeyim

anammm ne acayip kadın hee benimde aklıma hayatta öle bişiy gelmezzz aboww uzak durun kızzzzzzzzz

yok yaa onun yüzünü bile görünce yumuşuyorum öpmek sarılmak geliyo içimden hırs değil deli gibi sevmek onu görünce çok sinirlisem bile içimden fazla bozma kötü davranma lafları geçiyo kıyamıyorum

yani saf bi sevgiyle sevyorum ama kıymet bilmiyoki ben kimseyi bukdar sevmedim

cnm sevmiyosun demedim ama aşk böyle olmamalı
senin sevgin saplantı haline gelmiş maalesef

off miray offf

mirayy sana bişiy dicem senin babanla aran nasıldı?
bi problemin var mıydı tatlımmm

bunu soran genç ve bekar bi bayansa ben bu anlamı çıkarırım ama çocukluysa pekte takmam....

Kimse kocama hayran değil ama işte ben gözümde onu çok büyüttüm malesef...

aşk ADAMII VURUUUU DÖNE DÖNEE VURUUUUUUUUUUUUUUUU:):)

yaaa harbıden burcuda kac gundur yokyaaaaa numarası olan yokmu alla allaaa

bocukde yok bugun

aşk ADAMII VURUUUU DÖNE DÖNEE VURUUUUUUUUUUUUUUUU:):)

yaaa harbıden burcuda kac gundur yokyaaaaa numarası olan yokmu alla allaaa

bocukde yok bugun

böcük geldi gitti ama burcu günlerdir yok kiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…