Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben neden kocama daha ilgi gösteriyorum benimde ilişkim öyle olmasın sorunlu olmasın annem soğuk kanlıdır ben gibi değil gamsız bi yapsı vardır ben çok takarım annem babama çok sevgi göstermezsi ben yapim belki annemin hatası budur die düşündüm ama benim adam ona gösterdiğim sevgiyi belki bilyo ama ilgi göstersemde ilgiszlikle suçluyor hep beni suçlamasından da bıktım kendini su yüzüne çıkarıyor...

yaa neyse boşver kapıyalım güzel şlerden bahselim sıkıldım valla kocamla konuşmuş kadar gerilyom valla bebeğe yazık ya

adacım eşin sen hasta olduğunda bir tabak yemek koysun önüne,
sen hem hastasın hem hamilesin.
eğer hep yaparsan her halinle alışkanlık olur.
yapmadığında neden der.
ben bile akşam yorgunsam bazen yemek yapmam.
kahvaltı yaparız yada o bişeyler hazırlar.
ben alıştırmadım mesela, yemek takıntısı yoktur 3-4 çeşit diye.
ama yemek çorbayla doymaz. genelde pilav makarna yaparım.
yada ben yemek yaparım o gelince makarna yapar.

ya bende cok fazla bu konu ustunde durmak ıstemıyorum yanlıs anlsılmasın baba konusu
amaa evet ınsan kocasınıdaaa babasına benzer secmek ıstıyorrr kız cocuklrınn hepsınde bu varr helede babasız buyyn bırnde emınmm daha cok neyseee

cnm eminmisin arada hücreliği tutuyo onunda biliyosun
bugünde naz yap bak yaparım demiş
değişiklik olur
bu kadar verici olmayın garular bugün bizim günümüz bırakın adamlar hizmet etsin

benim adam hizmet etmiyo gördüğün gibi mıçyoooooo

tamam benimde demek istediğim bu yine demekki sende farkındasınn
neyse yazmicam artık bu konuyla alakalı bişiyyy
herşey yoluna girer inş.

enerjini ben negatif yaptım dimi neyse kapayalım düşünsene siz burda etkilenyosunuz bebek nasıl kimbilir benle hissedio o aynı şeleri

benim adam hizmet etmiyo gördüğün gibi mıçyoooooo

bencede kapatalım vallahi bende sinirden geriliyorum hamile halimle:)
mirayım boşver mıçsın.sen kendini ödüllendirr akşam evde güzelcene yat dinlen aç tv ni izle

kızlarr ben konuya farklı açıdan baktım ki mirayy psikolağa gitse bu yöndende bakılır eminimmm
sizi kırdıysam üzdüysem özür dilerimmm

enerjini ben negatif yaptım dimi neyse kapayalım düşünsene siz burda etkilenyosunuz bebek nasıl kimbilir benle hissedio o aynı şeleri

yok tatlımm senınle alakasııı yok var bnmde baska sıkıntılr aklıma gelıyr bazen hehe salla

sen ıcını doktun rahatladınmııı tamammdırrr . neyse hyrlısı hakkmzda bız ne deskte olaylrr akısnda yol buluyorrr...

dünya hep onun etrafında dönsün istiyor hep ona ilgi sen kırıldın üzüldün önemli değil bi çiçek alırım olur biter gözüle bakyo...

ben çok sevdim sevdimide çok belli ettim ama zararın neresinden dönersen kardır ban bundan böyle geri çekcem kendimi önceliklerim farklı olacak esmanın dediği gibi kendimi yüceltecem şu hamişlik bitsin gör beni sen...:128:

kızlarr ben konuya farklı açıdan baktım ki mirayy psikolağa gitse bu yöndende bakılır eminimmm

aşgummm neden özur dıledınkıı sen haklısn bende sana hak verdım yazımda aslınndaa pofff yanlısmı anlasıldımmm

miroşum akşam kendine yemek ısmarla bebem uzat ayaklarını ohhh aç tv yi izle.
kendini mutlu et, ay sen oğlun doğsun gör bak gözün koca filan görmeyecek.
benim hala görmüyor.

kızlaaaaaaaaar akşama ne yemek var bakim.
bende dünden makarna ve snıtzel var.
bugün oğluşumu yıkarım, ütümde var.

Melodi çok halsizim ve midem aşırı derecede bulanıyor
Yemek yapmayabilirim yatmam gerek..
Dolaptan kıyma çıkarmıştım eve gidince iyi olursam kıymalı brüksel lahanası yapıcam.
yanına ne gider kızlar salatam var
sarımsaklı makarnamı yoksa salçalı falanmı gider sizce?

bencede kapatalım vallahi bende sinirden geriliyorum hamile halimle:)
mirayım boşver mıçsın.sen kendini ödüllendirr akşam evde güzelcene yat dinlen aç tv ni izle

aynen öyle kendi gitsin sinir olsun çalışsın asla ve asla gitmiyorum şekerim renkli piajamalarımı giycem sonra açcam TV izlicem kitap okucam ve dinlencem ha bide kahvaltı edicem sucuk kızartcam kendimi yormıcam...

kedimide alırım yanıma dert ortağım sümbülüm oda mırmır göbüşümde yatar huzur kocam haricnde herşey huzurlu aslında hayatım da ailem bile gitseydim iyi olurdu neyse...

ne yemek yapcaksınız bugün?

yaa zaten bütün psikologlar çocukluğa kadar iniyolar bişileri saptamak için ...Aslında bi aile danışmanı çok iyi bir çözüm yoludur iki tarafında dinleyip eksi ve artıları söylüyor herkes hatasını öğreniyor tartışmlar bitiyo bi arkdaşım tavsiye etmişti ama bu geçici gibi eşim nekdar uyarki buna en fazla sürsün 3-4 ay sonra...

aman boşver bir insanın önce kendi kafa yapısını değiştirmesi lazım sonra başka şelere yönelir :26::26::26:

evet bugünde bitti dünden farkı ne ağlamıyorum ama sıkıldım yani valla billa

buarada bucu cvp yazmadı..

aynenn öyle yavrum aferin sanaaaaa
kaç gündür canımı sucuk çektiriyosun ya ama daha yemek nasip olmadı hep unutuyorum:)

bugün herşey bana karşıııı

Son düzenleme:

aynenn öyle yavrum aferin sanaaaaa
kaç gündür canımı sucuk çektiriyosun ya ama daha yemek nasip olmadı hep unutuyorum:)

Güneş sen grafikerdin dimi hep evmi çizyosun oda felan tasarlamıyomusun ev içi dizayn felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…