Kokoşş Hatunlar Kulübü

mirayy sana bişiy dicem senin babanla aran nasıldı?
bi problemin var mıydı tatlımmm

görüşmüyom 12 senedir ayrılar sorumsuzdu...pekte sevgi göstermedi bize açıkça...Erkeklere pek güvenmedim ben eşimi sevdim sadece...

Babam baba dencek akadar bile sevgi vermedi malesef umrunda değildik yani..:26:

görüşmüyom 12 senedir ayrılar sorumsuzdu...pekte sevgi göstermedi bize açıkça...Erkeklere pek güvenmedim ben eşimi sevdim sadece...

Babam baba dencek akadar bile sevgi vermedi malesef umrunda değildik yani..:26:

işte bence senin kocana bu kadar bağlılığın sevginin nedeni anlaşıldı
babana duyduğun özlem sevgi ilgi şevkat tüm herşeyi ona yükledin
eee karşındakide bencil ve ego delisi kendini beğenmiş biri olunca böle sorunlar yaşanıyor
yoksa sen bı yaptığını başka bir kişilkdeki adama yapsan senin kulun kölen ve dert ortağın herşeyin olurdu

kızlar...kötüyüm ya hani...
eşim erken gelecek eve bugün...ben yapamam yemek fenayım dedim,ben makarna falan yaparım dedi...sen kötüsün dinlen dedi...
şimdi de ben kıyamıyorum sankim ((
ama bir yandan da yapma Ada sonra daha da kötü olduğun vakitler de nasıl olsa kötü de olsa ada yapıyor diye düşünür diye içimden geçiriyorum...
yok yok ben yapmayayım di mi ??? en iyisi eve gelince makarna yapsın yer geçeriz yoğurtla :)))

belki olabilir ama baba sevgisi ve eş sevgisi farklı diilmi..ben ilgisizmişim ki....öyle diyo eşim...

ada kesinlikle yapma canımmmmm

alya bence hiç alakası yok babanın yeri başka eşin yeri başka..sevgiler farklı

yapma cnm yapma ben gibi ben kötüde olsam çıktım gittim dükkana onla kötüde olsa hazırladım herşey şimdi kötüyüm dediğimde oralı olmuyor yat dinlen bugünlerin keyfini çıkar...

belki olabilir ama baba sevgisi ve eş sevgisi farklı diilmi..ben ilgisizmişim ki....öyle diyo eşim...
tatlım benim sor bi psikolağa bak aynı şeleri sölicek hemen hemen
babadan ayrı olmasada ilgi sevgi şefkat göremeyen horlanan kızlar kocalarına çok daha ilgi alaka gösteriyolar
ondan bulamadığı sevgiyi kocada arıyolar
bunu duydum fazlasıylada bennn
ada kesinlikle yapma canımmmmm

alya bence hiç alakası yok babanın yeri başka eşin yeri başka..sevgiler farklı

başka oldunu biliyoz brck zatiii de benim duyduğum bildiğim okuduklarımdan ötürü söylüyorum

evt yapmamak lazım bende dayanamam ölüyo osm yapıyom ama saolsun hiç su istimal etmedi kocam
o kişilik meselesi biraz da adacımmm

bilmiyorum bu tez doğru olsa bile insanın karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum ben cnm

ayyyy bak içime işledi bu sözün...
benim kocem de suistimal etmez gibim geldi şimdi de :)))

cnm eminmisin arada hücreliği tutuyo onunda biliyosun
bugünde naz yap bak yaparım demiş
değişiklik olur
bu kadar verici olmayın garular bugün bizim günümüz bırakın adamlar hizmet etsin

Son düzenleme:
kızlar ben babamı küçük yaşta kaybettim. babamı çok seviyordum.
içimde çok büyük yaradır onsuz olmak.
hep dua ettim rabbime babam gibi sevgi dolu beni seven her halimle bana katlanan
bir eş nasip et dedim.
çok şükür duam kabul oldu.
benim her halimi sinirimi kaprisimi çeker.
kızdığım yönleri yok mu var?
ama vazgeçilmez değildir.
bunu çocuğum olunca anladım.
şaka yolluda söylerim lafımı.

baba sevgisi eş sevgisi elbet farklıdır ama baba sevgisi eksik yarım kalınca,
insan sevdiği erkeğe bağlanıp çok taviz verebiliyor.
miray baba sevgisini tadmadım diyor.
o eksiği eşine verdiği sevgiyle kapatmaya çalışmış ama eşi kıymet bilmiyor.
ama aslan burcu gerçekten zordur.
bende zorum çünkü.

bende bunu demek istedim işte melodicim iştee
baba sevgisi olmayınca kocana farklı bağlanıyorsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…