Kokoşş Hatunlar Kulübü

Koketa hem kolunu sıkıyo hem sonra küsmemi dio? Hakikaten eşin çok dengesiz bi insan hamilesin sen canını acıtıyo bide senin.Hamile olmasanda yaptığı çok ayıp
Ablasının tek eksiği tabloymuş demekki onuda almış tamamlamış.Ne gerek varmışki onada?Kızmaktada haklısın bence kızlar bana ister kızsın ister kızmasın..
Karısına faturaları ödetip hem sen ne işe yarıyon dien adam gidip ablasına tablo almayı biliyo ama..

sana katılıyorum canım. bu ne şimdi? hem daha sana geçende borç ödetip kendi annesinin borcunu ödememiş miydi? 200 tl zımpırtıya vermekte nesi? birde ablasına tablo almış bayram değil seyran değil çok gereksiz. çok kolay sanıyor bebeğin ihtiyaçlarını.
hem bide kolunu sıkıyor hamile kadına. ay yuh diyorum kusura bakmayın.
bu bir değil iki değil resmen şiddet uyguluyor. buda dövemin bir çeşidi.
bende aslan burcuyum ama hiç gereksiz harcama yapmam. nerde ne kaç para araştırırm. erkekği mi farklı oluyor bende mi gariplik var bilmem?

KOKETA bebeğin ne eksiği varsa bir an önce almaya başla bu adamı başka türlü durduramazsın. pompaymış, anakucağı a den z ye al canım.

tablo neysede 200 TL naigasyon altei almış arabaya sanki çok lazım

çok haaya girdi çokkk dağıtyo paraları...

............................................

Son düzenleme:
Benim eşimde parası varsa harcamayı yemeği severdi.İlk tanıştığımda daha tutumsuzdu ama zamanla düzelttim ben eşimi koketa..
Zaten Allahtan parasıda yok şu sıralar:)

ala ala bizim kızlar selma vereni boş geçmezler kesin bir konuya dalmışızdır hararetlidir ortam ondna olmuştur
zaten ben de üzerinde durmadım,dediğin gibi o an konuşulan konuların hararetinden görülmemiş olabilirim diye düşündüm ve çıktım,bugün tekrar selam vereyim dedim...

Benim eşimde parası varsa harcamayı yemeği severdi.İlk tanıştığımda daha tutumsuzdu ama zamanla düzelttim ben eşimi koketa..
Zaten Allahtan parasıda yok şu sıralar:)

cnm benim eşimde böyle değildi ne biz çıkarken nede ilk evlendiğimizde nezaman bu cafeyi işletmeye başladık yazın iyi para kazandı ama işte borçlar personel bide cafenin iç dizaynıydı şezlongtu şemsiyeydi gitti paralar borçlara ....

Eee şimdi yeni borçlar var ama kendisi ticaret kosunda tecrübeli değilki bugün iş olur bakrsın yarın olmaz elindekini yersen donsuz kalırsın dimi yani...yok bu para kazandıkça haya girdi tabii ailede cabası herkes iyi para kazandığını biliyor en başta ablası ve annesi....

Ama bu kervan hep böyle sürüp gitmezki...

senin eşinde böyle paranın iyi olduğu bir cafeyi işletse emin ol aynısı olur tutumsuz saurgan olur ben onu sıkıştırıncada sinirleniyor çünkü pohpohlıyanlar ar masrafları etsin kendilerini gezdirsin die bide...yedirsin içirsin malesef durum bu...

zaten ben de üzerinde durmadım,dediğin gibi o an konuşulan konuların hararetinden görülmemiş olabilirim diye düşündüm ve çıktım,bugün tekrar selam vereyim dedim...

iyi ettin oğlunun adı ne ?? benimde oğlum olcak heyecanla bekliyoruz...

ya ben koketam senın kocenla ılgılı cok şey demek ıstıyorum ama senın üzülmenı ıstemıyorum
belkı dedıklerıme başkası çıkıp sana kolay gelıo böle konuşmak dıycek ama yok yok ben asla öle bır erkekle yapamam
sanada Rabbım sabır versın
böle bı aılede ınş bebeğıne sahıp cıkarsın ve zarar görmez
çünkü huzur çok önemlı
lütfen yanlış anlama benıınankı eşine cok kızıyorum hele benım kolumu sıktı falan nasıl kendıne yakıştırıyo bılmem
bence eşin maddı olarak sen olmadan dahada sinirlibır erkek olacak

sen gıt maddı durumunu hıc düşünme annene ablana yardım et gıt saçma sapan şeylere harca
yemın edıom 2000 tl kredım kaldı uyyamıyorum gecelerı ve kısıyorum kendımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…