yok daha sizlerle tanışamadık..
hoşbulduk,sağolasın,evet diğer topiğe uğramıştım biara...hoşgeldin biz tanışıyoz galiba öbür topiktenn
Koketa hem kolunu sıkıyo hem sonra küsmemi dio? Hakikaten eşin çok dengesiz bi insan hamilesin sen canını acıtıyo bide senin.Hamile olmasanda yaptığı çok ayıp
Ablasının tek eksiği tabloymuş demekki onuda almış tamamlamış.Ne gerek varmışki onada?Kızmaktada haklısın bence kızlar bana ister kızsın ister kızmasın..
Karısına faturaları ödetip hem sen ne işe yarıyon dien adam gidip ablasına tablo almayı biliyo ama..
Koketa hem kolunu sıkıyo hem sonra küsmemi dio? Hakikaten eşin çok dengesiz bi insan hamilesin sen canını acıtıyo bide senin.Hamile olmasanda yaptığı çok ayıp
Ablasının tek eksiği tabloymuş demekki onuda almış tamamlamış.Ne gerek varmışki onada?Kızmaktada haklısın bence kızlar bana ister kızsın ister kızmasın..
Karısına faturaları ödetip hem sen ne işe yarıyon dien adam gidip ablasına tablo almayı biliyo ama..
hangi topikten Antalyadanmış bak şimdi kafam karıştı ALya?:44:
antalyada oturuyorum,bir oğluşum var,çalışmıyorum,kokoşmuyum acaba,çok değil....giyim moda severim ama...
hem iş hem eş topiğinden,birara oraya uğramıştım..kafan niye karıştı?hangi topikten Antalyadanmış bak şimdi kafam karıştı ALya?:44:
buradaki birkaç kişiyi oradada görmüştüm...alya da dahil..niye kafan karıştı kızzz hem iş hem esden
makyajla çok aram yok açıkçası..evde bazen...oğluş 3.5 yaşında,evet resimdeki...hımmm makyaj felan evde neler yapyosun oğluşun kaç yaşında resimdeki mi?
sana katılıyorum canım. bu ne şimdi? hem daha sana geçende borç ödetip kendi annesinin borcunu ödememiş miydi? 200 tl zımpırtıya vermekte nesi? birde ablasına tablo almış bayram değil seyran değil çok gereksiz. çok kolay sanıyor bebeğin ihtiyaçlarını.
hem bide kolunu sıkıyor hamile kadına. ay yuh diyorum kusura bakmayın.
bu bir değil iki değil resmen şiddet uyguluyor. buda dövemin bir çeşidi.
bende aslan burcuyum ama hiç gereksiz harcama yapmam. nerde ne kaç para araştırırm. erkekği mi farklı oluyor bende mi gariplik var bilmem?
KOKETA bebeğin ne eksiği varsa bir an önce almaya başla bu adamı başka türlü durduramazsın. pompaymış, anakucağı a den z ye al canım.
hem iş hem eş topiğinden,birara oraya uğramıştım..kafan niye karıştı?
bu topiğe girmiştim evet selam vermiştim,ama selamım havada kalınca muhabbet edememiştik..Hımm anladım cnm sen biara yine girmiştin sanki topiğe ama öyle hatrlıyorum
bu topiğe girmiştim evet selam vermiştim,ama selamım havada kalınca muhabbet edememiştik..
zaten ben de üzerinde durmadım,dediğin gibi o an konuşulan konuların hararetinden görülmemiş olabilirim diye düşündüm ve çıktım,bugün tekrar selam vereyim dedim...ala ala bizim kızlar selma vereni boş geçmezler kesin bir konuya dalmışızdır hararetlidir ortam ondna olmuştur
Benim eşimde parası varsa harcamayı yemeği severdi.İlk tanıştığımda daha tutumsuzdu ama zamanla düzelttim ben eşimi koketa..
Zaten Allahtan parasıda yok şu sıralar:)
zaten ben de üzerinde durmadım,dediğin gibi o an konuşulan konuların hararetinden görülmemiş olabilirim diye düşündüm ve çıktım,bugün tekrar selam vereyim dedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?