Kokoşş Hatunlar Kulübü

haklısınn doğru anlattıkların çok düştüm üstüne hiç korkmuyo şimdi emin kendinden ...

annem çok çektiii ama şuan mutlu bizde tabeee annemle....

annemde despottur dediğin gibi iskenderunda çok sıkardı beni...Allahtan üni okudumda kurtuldum o durumdan...ama şimdi annemi arar oldum meğerse onun yaptığı benim iyiliğim içinmişşş diyo zaten ben yanında olsaydım bu kocayı hayatta yanına yaklaştırmazdım...

kader ama işte olacağı varsa olur herşey...

ah esmoş herşey annede bitiyor.
bak benimde eşimin anne ve babası eşim küçükken ayrılmış.
eşimin bir hayali varmış pilot olmak.
hemde çok istekliymiş. hala içinde bir yaradır.
neyse bir dersi zayıf gelmiş sınavlara girmek için zayıf not olmayacak.
hayali yıkılınca okulu bırakmış.
ne anne ne baba okusun diye destek olmamış.
çalışmaya başlamış ama parasını babası almış harcamış.
arabaya lazım eve lazım. bu arada baba ve anne 2. evliliğini yapmış.
eşim kazanmış onlar yemiş.
bir ara birikim yapmış çalınmış (bu ayrı bir konu)
neyse evlenicez eşimin kenarda kuruş parası yok biriktirdiği.
annesi başka bir yere taşınıyor babasıyla kalıyor. tabi aldığı para yine evin masrafı o bu derken biz birikimsiz ve üstelik kredi kartı borcuyla evlendik.
eşim marka giyermiş zamanında.
para biriktirmeyi fazla düşünmemiş günlük yaşamış.
diyorki evlenmeyi düşünmedim.
para sadece evlenmek için birikmez. ilerisini düşünmeliydin dedim.
neyse zamanında eşim kazanıp ailesi yiyerek hiçbirşeyin sahibi etmemişler.
anne baba belki birşey yapmak zorunda değil ama çocuğunu yönlendirmek zorunda.
ve şimdi babası birşey yapmadığı gibi hala sefil bir hayat sürüyor.
hiçbirşey sahibi değil.

Son düzenleme:
Yalnız varya topikte bambaşka bir konu konuşuluyor, ben zırt diye çıkıp bir şey yazıp konuyu bölüyorum..Kusura bakmayın kızlar ya...

amma çenenız varmış haa okuyamadım

güneş hastaymış bı onu okudum
oğlundan kapmış olabılır mı acep
gelsınde gecmıs olsun dıleklerımı suncamm

bizde de tayt filan giyilmez ama hamilelere izin veriliyor.
tayt tunik kot etek giyebiliyorlar. bizde kot etekte yasak ancak yazın izin var.
oda kumaş gibi olucak. spor değil biraz şık olucak.
öyle izin var.
bazen diyorum kıyafet zorunluluğu olsun. hergün ne giycem diye kafayı yemem.

Günaydın kızlar sabah sabah eşimle kalktık seni ben bırakıyım dedi onunda cafeye bi bakarım dedi...

Tam çıktık kutuda Elektirik kesme ihbarnamesi baktık tutara 412,72 kuruş DÖRTYÜZ ONİKİ

eşim bana bakyo ben eşime diyoruz bunun faturası nerde yok kapıcıya sorduk dün kesmeye geldiler dedi ben izin vermedim dedi bu binada bukdar elektrik ilk kez görüyom dedi töbe şaşırdım valla ...Eşim kapıcıya kızyo nerde faturası yok bunun die dedim hadi geç kalıyom hadi bindik ama ikimiz şok

oda bende aptal gibi olduk 412 neymiş gündüz ede kimse yok haftada 2-3 makine çalışyo kahvaltı eden ketıl çalıştıran yok nasıl olabilir bu akşam klima ama oda ara ara kapatıyoruz sabaha kdarda çalışmıyo bilemedim kızlar yaaa geçen ay internetten yatırdık acaba yatmadımı git dedim öğren ....Şimdi ben eve 400 milyon elektrikmi ödiyecem dio ahhh ettimde bukdar da ucu bana dokunmuş olamaz herhalde...

Günaydınlarr...
koketacım parayı önce yatırıp sonra itiraz etmeniz gerekiyor...tekrar gelecekler..benimde olmuştu bi kere sanırım
abimlerede 900 tl gelmişti..

Günaydınlarr...
koketacım parayı önce yatırıp sonra itiraz etmeniz gerekiyor...tekrar gelecekler..benimde olmuştu bi kere sanırım
abimlerede 900 tl gelmişti..

cnm baktım internetten iki ay ödenmemiş görünüyo bu ay 198 küsür geçen ay 225 küsür okadar yapıyo ama biz geçen ayı yatrmıştık ineternetten acaba yatmadı yada ondan önceki aymıydı bilemedim kafamız karıştı eşim merkezine gidiyor hem soracak hem ödeyecek bakalım:26::26::26:

evde dekont var gidince bakarım artık hangi aya ait bilemedim zaten 15 aralıkta taşındım eve aralığımı ödedik yani toplasan 15 günlük paramı 180 TL fleandı yani off kafam karıştı gitsin baksın bakalım...

Anam tedaşa çalışyoruz artık yaaa

yaa tayt yasak die aldığım lastikli pantolonu kahverengi durup durup onu giyorum bide aldığım elbiseleri ama soğuk olunca yine dön dolaş aynı pantolon alıyım dicem napcam okdar hamiş pantolonu hiçte güzel olmayan şeler 50-60 TL ermek istemiyorum bukdar....

Meloş dün gece karnım çok ağrıdı ve uyandım rahmimdede böyle garip bir ağrı oldu bebekte kımıldamıyo bugün korkuyom bişimi olduki...Şimdi sıcak Çikolata içtim ama hala tekme yok korktum yaaa

bide sabah elektrik olayına gerildim bişimi olduki....:26:

günaydın kızlar!
koketcim üzme kendini. internetten yattıysa böyle yalnışlık olabilir.
orda yatıldığına dair bir ifade varsa çıkısını alın.
ben bankadan otomatik ödemeye de güvenmiyorum. elden yatırmak en güzeli.
senin evde kullanmandan gelmez. ben klima değil elektrik sobası kullanıyorum ufo da değil. bana 200 küsür geliyor.
geçmiş borç ödenmemiş görünüyordur.
sen üzülme biraz eşinin aklı başına gelir.
gidip lüzumsuz para harcamaz.
böyle ani durumlar olabiliyor.

aynen deli oldu zaten görünce ben araştırdım geçen ay yatmamış görünyomuş...:26::26::26:

eve gidince bakcam dekonta 412 TL inanamıyorum maaşın yarısı nerdeyse oraya gidiyo baksana Eşimin aklı umarım başına gelir haaa 2 gündür cafede hiç kazanmamış bana ahh mı ettin tuttu dio yoo dedim sen kazanmasan ben üzülürüm ilk benim param senin paran ama beni züdğün için allah seni cezalandırmış olabilir dedim

canım bişey olmamaıştır korkma uyuyordur belki.
geçende sanırım casperinde olmuştu karın ağrısı.
stres yapma kendine.
20 dk sonra oynamaya başlar. 1 tanede çikolata yersin ama endişe etme canım.
üzme kendini canım eşin düşünsün. yalnışlık oluştur çözülür.
hamile pantolnu almadım ben hiç.
elbise ve taytla idare ettim.
benim hamileliğim kışa denk gelmediği için zorlanmadım.

çok şükür iyiyim koketa,sen nasılsın,oğluş nasıl?

Bilmiyorum dün karnım ağrıdı bugün tekme atmadı bilemedim :26::26:Bide burdaz az önce sez. bebeğini kaybedenleri okudum hepsi gelişmiş bebekler kalbi durmuş allahım korusun çok korktum hemen sıcak çuklat içtim bakalım hareket bekliom artık korkulardan kafayı yicem

Allah korusun,öyle düşünceler getirme aklına..Allahın izniyle birşey olmaz..ben de hamişken uzun süre kıpırtı olmayınca endişelenirdim,noluyo diye,hatta bir kere nst çekilirken hiç hareket yok,hemşire korktu,gitti meyve suyu getirdi,içtim,birsüre sonra oğluşdan tekmeler geldi..insan korkuyo tabi,ama endişelenme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…