cnm hakkedene yapacaksın...
sana bişe anlatayım...
ben tandığım bir aile var... ailedeki butun kzızlar çook şımartılmışş alahha emanetler.. ( ne demek isteidğimi sen anla)
brdeo ailede ikiz kızı olan bir kadın var.. despot.. aynen senin anlatığın gibi aslında çocukları yolunda ölen ama asla belli etmeyen..
kocasını iş güç sahibi etmiş ev bark sahibi etmiş... arabasını kızına vermıordu.. kzı öğretmen..
çalışsın alsın ben kimseye arabamı veremem diordu
kocası olurmu cnm biz bunları onlar için aldık desede hayır dedii.. kıyafete süse püse yatıracağına geleceğini düşünsün dedi..
kızın şimdi hundi getz arabası var evi var...
dişi tırnağı ile..
kocasnda çocuklarınıda yola getirdi çok despot ama... ben böyle kız yetiştiremm çok namuslu hanımefendiler.. bu zmanda böyle kız helal olsun dedim
baban hakketse annende yapardı belki.. hem bende kocamı kimse onunde opmm sarmm.. yatak odasınıda kimse bilemez...
kocayaa çok sırnaşınca herşey çok güzel olacak diye bir şey yok malesef cnm..
ben anneni sadece tadir ederim.. babasız iki evlat yetiştirmiş...
sen elindeki altın bileziğinle.. bukadr boyun eğiyorsun..
asla boşanma yanlısı değilim..
her zman yuva kurtarılabilir diye düşünüyorum.
ama kurtarmak için büyük emek lazım... ve biraz toto korkusu vermek lazımmm kuzu
laa masanın yanında banada yer aç....
burada herkes çok inceliyo odamdakiler bişi demese diğerleri hemen laf eder....bide sölediklerini geçerken duyuyorum ne kadınlar var yaa...
geçen biri diyo: ANAAAAA BU NEZAMAN HAMİLE KALMIŞ ....Sormam mı gerekti anlamadım...
Biride dio: Bu bekar değilmiydi nezaman evlendide hamile kaldı
ben geçerken söylüyolar deli bu garular yaa çoğu kokuuuşşşmuş zaten sabah yataktan kalktıkları gibi geliyolar işe ne bi güzel giyinmek var ne bi makyaj yüzüne tükürsen yapışmaz
Bide bişiler yiyim yinemi bişe yiyiosun şişeceksin diolar töbeee kendileri doğal halleriyle SIĞIRCIK gibiler[/QUOT
Amanın aynı bizim daire totosu büyümüş (kendisi 0 beden ya!), hızlı kilo alıyor(genede ona yetişemem) , göbüşü çıkmış (ne olacaksa?hamileyim), gene mi yiyorsun(yiyorum evet yediğimde elma yada limon).hiç takmıyorum ben belki bir daha bebek yapmam bunun tadını çıkıyorum...Benim sallamadığımı görünce onlarda sıkılıp kesiyor.Enerjilerini beslemiyorum...Ama bunlar bizim servisdekiler deil bizim servis candır teyzeleri kızımla bana çok iyi bakıyor...
Valla demekki devlet dairesinde hep klasik aynı şeler oluyor biara tayt giydim üzerine Tunik geçerken on kişi söyle aaa tayt giymiş burası bunu kaldırmaz vayy efendim burası özelmiymiş, kendinin totosu sığsa giyerde işte...
odamdakilerden sorun yok allahtan...
Yalnız varya topikte bambaşka bir konu konuşuluyor, ben zırt diye çıkıp bir şey yazıp konuyu bölüyorum..Kusura bakmayın kızlar ya...
Günaydınlarr...
koketacım parayı önce yatırıp sonra itiraz etmeniz gerekiyor...tekrar gelecekler..benimde olmuştu bi kere sanırım
abimlerede 900 tl gelmişti..
bizde de tayt filan giyilmez ama hamilelere izin veriliyor.
tayt tunik kot etek giyebiliyorlar. bizde kot etekte yasak ancak yazın izin var.
oda kumaş gibi olucak. spor değil biraz şık olucak.
öyle izin var.
bazen diyorum kıyafet zorunluluğu olsun. hergün ne giycem diye kafayı yemem.
çok şükür iyiyim koketa,sen nasılsın,oğluş nasıl?Sanada cnm nasılsın
günaydın kızlar!
koketcim üzme kendini. internetten yattıysa böyle yalnışlık olabilir.
orda yatıldığına dair bir ifade varsa çıkısını alın.
ben bankadan otomatik ödemeye de güvenmiyorum. elden yatırmak en güzeli.
senin evde kullanmandan gelmez. ben klima değil elektrik sobası kullanıyorum ufo da değil. bana 200 küsür geliyor.
geçmiş borç ödenmemiş görünüyordur.
sen üzülme biraz eşinin aklı başına gelir.
gidip lüzumsuz para harcamaz.
böyle ani durumlar olabiliyor.
yaa tayt yasak die aldığım lastikli pantolonu kahverengi durup durup onu giyorum bide aldığım elbiseleri ama soğuk olunca yine dön dolaş aynı pantolon alıyım dicem napcam okdar hamiş pantolonu hiçte güzel olmayan şeler 50-60 TL ermek istemiyorum bukdar....
Meloş dün gece karnım çok ağrıdı ve uyandım rahmimdede böyle garip bir ağrı oldu bebekte kımıldamıyo bugün korkuyom bişimi olduki...Şimdi sıcak Çikolata içtim ama hala tekme yok korktum yaaa
bide sabah elektrik olayına gerildim bişimi olduki....:26:
çok şükür iyiyim koketa,sen nasılsın,oğluş nasıl?
Allah korusun,öyle düşünceler getirme aklına..Allahın izniyle birşey olmaz..ben de hamişken uzun süre kıpırtı olmayınca endişelenirdim,noluyo diye,hatta bir kere nst çekilirken hiç hareket yok,hemşire korktu,gitti meyve suyu getirdi,içtim,birsüre sonra oğluşdan tekmeler geldi..insan korkuyo tabi,ama endişelenme..Bilmiyorum dün karnım ağrıdı bugün tekme atmadı bilemedim :26::26:Bide burdaz az önce sez. bebeğini kaybedenleri okudum hepsi gelişmiş bebekler kalbi durmuş allahım korusun çok korktum hemen sıcak çuklat içtim bakalım hareket bekliom artık korkulardan kafayı yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?