Her şeyi giyiyorum ben esprili badi kot tulum kırmızı kot tayt tuniktamam abartıyorum biraz ama devlet dairesi için benim müdürüm çok anlayışlı bide bir şey dese ancak bunlar oluyor derim ama demiyo yaa..hevesimi alıyım diye bende ne kadar hamilelere özgü şey var giyiyorum...Haa birde yiyorum ve sevgi yumağı gibi dolanıyorum ortalarda...
amnn bir koca sende var yaa...
senın annen ancasenın hakkından gelir.. ben karışmıom artıkım sana..
annenle tanışırım inşalah o zman gör sen neler edicem ben sana
ehliyetin varda neden kocana minnet edion...
direksiyon geliştirme merkezıne git...
sende onun yanından geç el saalll:)))
kızlar güneş geldi mi?
geçmişe bakamadım gelmediyse msj atıcam şu an arayamam.
annem gelince zaten kocama buğranlar basıo çok çekinir ondan ehehhehe
lann hamiş halimle göndermezki geç kaldım malesef o konuda ancak bebek olunca ee bebek olunca onu bırak git nasıl olcak...
annemle tanışsan kesin beni çekiştirirsiniz o sana asla haylimdeki kız bu değil der sende coşturursun artık onu ona benzemiom die garu beni beğenmiiii
hahahahaaaaa laaa bahsetmemiş olsamda
niye böle bişiy dedin anlam veremedimmm
güneşime sorr bahsettim mi bahsetmedim mii
ha bidee ne diye bahsedeyim anlamadımmm?
yokk lann.. gözlük mözlük...
düzgün anlat o zman
kızlar güneş geldi mi?
geçmişe bakamadım gelmediyse msj atıcam şu an arayamam.
annen esaslı garu belli..
bende olsam senı kabullnmezdim.. annende olmasa tepene mıçarlarıdı zattıı..
allahtan annen var accuk ondan korkuyorlar..
ahhh ahh ne olurdu azcık benzesen ananana ..
eyfel manyağı
koketcim bana cevap yazmışsın ama göremedim.
bak canım bende eşine çok kızıyorum. haddim değil belki kusura bakma ama senin gibi birini hemde hamileyken nasıl üzüp incitiyor anlamıyorum.
ya hiç mi düşünmüyor bu kız hamile erken doğum olur allah korusun.
bana kırılma sadece kendimi senin yerine koyuyorum benim eşim böyle olsa inan çekmezdim. kendi fikrimi yazdım sakın kırılma bana.
sen anlatıyorsun ya çok üzülüyorum içimden dövmek geliyor.
brck demiş aslan burcu para harcamayı sever.
diyorum ya bende aslanım ama para harcamayı yerine göre severim.
bak bu yok halimde elime geçen bozuklukları kumbaraya atıyorum.
damlaya damlaya göl olur diye.
benim eşimde para harcamayı severdi ama ben düzelttim onu.
eskiye göre daha iyi.
iyi para kazanssa bile elinde fazla olanı harcamak değil biriktirmesi lazım.
dünyanın bin türlü hali var.
bak eşim buraya geldi en iyi salonda işe başladı.
tam toparlanmaya başladık derken işten çıkarıldı.
anllattım sana olanları.
kaç sene önce 2500 tl param vardı borca gitti.
ikramiyelerim gitti. baktım hep gidiyor artık kenarda dursun diye vermem.
bu ay yine sıkıştık ama vermicem.
oğlumu düşünmek zorundayım.
yani kötü deil iyide bahsetmionki merak ettim yawssss....
Güneş diğer topikten bilir tabeee ona ne sorammm alyanın gocası nasıl mı diyem ...
Oda valla boylu poslu yakşıklı ehh işte esmer felan die anlatsınmı töbeeee
Laaa senin kocan yokmu yoksaaL
aaa sen kız ettinde ondanmı kocadan bahsetmion kocaya kız çocuk vermek akıllıcaymış...
laaa doğru sanki annemi tanımış gibi annatmşın bizim ailedede anneme çok saygı duyar fikirlerine önem verirler ....
annem benim ROMEO nun ailesini hiç beğenmedi sinir hastası saçmalayan annesi alışeriş mannağı ablası ve birbilerine bile hakeretle tartışan sürekli bir aile haa birbirlerin yaptıkları dışarı gösteriş sevgileri ...Bana sen bunları çok aradınmı yoksa onlarmı seni buldu dedi....
anneme bitanesi bir laf edemez K.V annemden büyüktür ama sinirli olsa bile dikkat eder sölediklerine annem olmasa laflar havada uçar valla...
Annemden bende çekinirim bir sölediğini bidaha tekrar etmez küsersede sürünsen barışmaz
annem soğuk kanlı esma ve sevgi die bişeyin olduna asla inanmıyo onca sevgi annenin bebeğe duyduğu sevgi okdar...koca hikayeee
Annem bizi zor öperdi babamı bikere öptünü görmedimmm ama
nenem 64 yaşındaki dedemin elinden tutardı masaj yapardı dedemi yıkardı bunlar bile yakınlaşmak için ideal..
yarın denetim var temzilik yapıldı. Bende kontrol ettim.
Güneşe niye gelmemiş yazın ama!
Miroş dizde al ama çok rahat olur zaten normal yaparsan kanamn çok olabilir pijaman batar.
Ben kaç tane çamaşır aldım hepsi battı ama geceliğim batmadı.
Ben bu kadar olacağını bilseydim önceden hasta bezi alırdım.
Kilot şeklinde olanları var çok rahat oluyormuş.
yarın denetim var temzilik yapıldı. bende kontrol ettim.
güneşe niye gelmemiş yazın ama!
miroş dizde al ama çok rahat olur zaten normal yaparsan kanamn çok olabilir pijaman batar.
ben kaç tane çamaşır aldım hepsi battı ama geceliğim batmadı.
ben bu kadar olacağını bilseydim önceden hasta bezi alırdım.
kilot şeklinde olanları var çok rahat oluyormuş.
hahahahhahaha dimek kiii sizden sıra gelmiyo bana
sordunuz da sölemedik miiiiii
delüü kadınnnnn
şu kırmızıyla yazılan yeri anlamadım tam
laa masanın yanında banada yer aç....
burada herkes çok inceliyo odamdakiler bişi demese diğerleri hemen laf eder....bide sölediklerini geçerken duyuyorum ne kadınlar var yaa...
geçen biri diyo: ANAAAAA BU NEZAMAN HAMİLE KALMIŞ ....Sormam mı gerekti anlamadım...
Biride dio: Bu bekar değilmiydi nezaman evlendide hamile kaldı
ben geçerken söylüyolar deli bu garular yaa çoğu kokuuuşşşmuş zaten sabah yataktan kalktıkları gibi geliyolar işe ne bi güzel giyinmek var ne bi makyaj yüzüne tükürsen yapışmaz
Bide bişiler yiyim yinemi bişe yiyiosun şişeceksin diolar töbeee kendileri doğal halleriyle SIĞIRCIK gibiler[/QUOT
Amanın aynı bizim daire totosu büyümüş (kendisi 0 beden ya!), hızlı kilo alıyor(genede ona yetişemem) , göbüşü çıkmış (ne olacaksa?hamileyim), gene mi yiyorsun(yiyorum evet yediğimde elma yada limon).hiç takmıyorum ben belki bir daha bebek yapmam bunun tadını çıkıyorum...Benim sallamadığımı görünce onlarda sıkılıp kesiyor.Enerjilerini beslemiyorum...Ama bunlar bizim servisdekiler deil bizim servis candır teyzeleri kızımla bana çok iyi bakıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?