Kokoşş Hatunlar Kulübü

he birde dedimki görümcene git..

kocaısnın kafesine çorba içemee gitmiş sanki kocası orda yookk

ohh kocasıda bunu yolda bırakmışş yürüyerek işe gitmiş...

sen yüz ver daha ehliyette alma.. arabada kullanma..

bu adama bağlı yaşa..oda araba altında senın paranla fink atsın

aynen öyleyim önümde basketbol topu oldu sanki arkdan belli değil hamile olduğum

işyerindede bunaldım aslında biraz uzak kalsam iyimi olur bilemedim dört gözle 23 nisanı bekliom

kızz kokiş kocasının cafesine mi gitmişti
hahahaaaa yok başka cafeye bence

kız güneş esma azçok böcüğün kocasını bilyoz bahsediolar sen nie hiç bahsetmion bakayim neden hiç bahsetmion laaa

hahahahaaaaa lan delüüü kadunnn neyini bahsedem kii anlamadım yazacağım zaman bişiy varsa yazarımmm zatiiii
sen beni okumayı es geçiyon zaarrrr

kızz kokiş kocasının cafesine mi gitmişti
hahahaaaa yok başka cafeye bence

kız kocasının kafesinee

tüm gün adamı aramadı tabana kuvvet kafeye kadr yürüdü..

çorba içecekmiş...

töbeee... sırff kocasını görsün diee...

hhahaha oğlumun sevgilisi olursun belki hahahahah senin göbüşünü yesinler tamam D&R önünde taam anca bende o saate orda olurum beş buçuğu biraz geçer...

kız sen nasıl kot şeysini giyon bişi demiolar mı resmi dairede ben kot aldım giyemiom yaaa hemde ne güzel valla bebiş bluzuda aldım onuda giyemiom utanıyorum eşim dalga geçti komik olyomuşum

laa beni snir etmeeeeeeeeeeeeee kocasız mı kalayım koca bulmak zor romeo nun dediği gibi onun gibi herifim var die şanslı garuyum

parise nasıl giderim sonra

hoooooooooooooooooppppp ...!

ben onun cafesine gitmedim bak yanlış okumuşun işyerime yakın bir cafe var ben oraya giderim bazen çorba içmeye yemek kötü olunca içim görümceye geçim dedim...

la ehliyetim vvvvvvvvvvvvvvvar benim

araba kullanyom ama tek başına korkarımmm panik yapyom tek çıkamam sen beni nasıl dinlion

Her şeyi giyiyorum ben esprili badi kot tulum kırmızı kot tayt tunik tamam abartıyorum biraz ama devlet dairesi için benim müdürüm çok anlayışlı bide bir şey dese ancak bunlar oluyor derim ama demiyo yaa..hevesimi alıyım diye bende ne kadar hamilelere özgü şey var giyiyorum...Haa birde yiyorum ve sevgi yumağı gibi dolanıyorum ortalarda...

hahahahaaaaa lan delüüü kadunnn neyini bahsedem kii anlamadım yazacağım zaman bişiy varsa yazarımmm zatiiii
sen beni okumayı es geçiyon zaarrrr

hadi len nezman eşinden bahsettin yalan söleme nenemin dediği gibi (beni maskaraya alma ...!)

kız kocasının kafesinee

tüm gün adamı aramadı tabana kuvvet kafeye kadr yürüdü..

çorba içecekmiş...

töbeee... sırff kocasını görsün diee...

sadece gülüyorum...!!!! sen benim yazdıklarımı nasıl okuyon gölük yokmu sağda solda...

laa beni snir etmeeeeeeeeeeeeee kocasız mı kalayım koca bulmak zor romeo nun dediği gibi onun gibi herifim var die şanslı garuyum

amnn bir koca sende var yaa...

senın annen ancasenın hakkından gelir.. ben karışmıom artıkım sana..

annenle tanışırım inşalah o zman gör sen neler edicem ben sana

ehliyetin varda neden kocana minnet edion...

direksiyon geliştirme merkezıne git...
sende onun yanından geç el saalll:)))

hadi len nezman eşinden bahsettin yalan söleme nenemin dediği gibi (beni maskaraya alma ...!)

hahahahaaaaa laaa bahsetmemiş olsamda
niye böle bişiy dedin anlam veremedimmm
güneşime sorr bahsettim mi bahsetmedim mii

ha bidee ne diye bahsedeyim anlamadımmm?

cıks ne bu kız akıllanır ne bu adam düzelirr

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…