Kokoşş Hatunlar Kulübü

güle güle kullansın paşan cnm..

mutlu huzurlu büyüsün..paşaaaa olsun.....

ama ben sefmıorum bu tip...

Kokokiş çok hoş canım senin beğenmen önemli sağlıkla gelsin kullansın oğlusun canım..
Selam millet bu arada

çok güzel tatlımmm güzel günlerde kullanın inş....

İyi Allah'a şükür ballim
Valla adım çıktı ya gündüzde geliyorum ama sohbetlere geç kalıyorum sanırım
Sen nasılsın???
iyiyim şekertoşumm saolasınn ha şöle gündüz gündüz gellllllllll
Bende bende
Evim çok sade benim mesela..

evimde o refermu sağlayamadım zamanında ama eşyalar atılınca 2, eve geçince o reform sağlanoıcak

iyiyim şekertoşumm saolasınn ha şöle gündüz gündüz gellllllllll

evimde o refermu sağlayamadım zamanında ama eşyalar atılınca 2, eve geçince o reform sağlanoıcak

Öyle daha iyiii oluyo bazen diyorumki keşke evlendikten sonra alsaydım bütün eşyaları..
Bazı şeyler içime sinmedi salonun tülleri mesala nefret ediyorum
Benimkilerde eskisede yeni eve geçsek alışveriş manyagı olsam

koketa sungateye çok gitmek istiyorum ben:)
Çok beğeniyrum orayı.Balayında istemiştim ama kısmet olmadı voyage sorguna gitmiştik

çok lüx cnm konfor maximum balayı odaları rüya gibi 90 derece dönene yatakmı dersin balkona bakan jakuzimi dersin odandan merdicen havuza özel fantazi restoranı balayı çifti için özel yatağa kahvaltı kuş sütü eksik plazmalı TVler odada internet bol kalpli çuklat odaya pasta ayrıca şampanya jestleri cnm çok güzel egzotik bi otel bahçeleri barları diskoları cennet gibi voyage ile kesinlikle kıyaslanmaz 3 bin kişilik otel bildiğin kasaba...

cnm sen geelcek ol ben sana rez. için yardımcı olur indirim yaptırırım yalnız erken rez. yapıolar bütün yaz dolu yani martta başlıo rezerasyonlar...

ayy cnm inşallah bigün mutlaka gideceğimm
ama ben voyage de hayran kaldım herşey kusursuzdu hizmeti kalitesi voyageyede bi daha gitmek isterim çok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…