ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuu
bakın bebişe mobilya almaya gittik en güzelini aldım hemde MDF ohh bee çok güzel çok şirin hadi güzel yorum bekliyorum....
3 kapılı dolabı,şifonyeri e büyüyen beşiği 0-12 yaş aralığı kullanabilirmiş ....burdaki gibi abartı süslemicem ama indirim vardı kaçırmadım ve eşime borcu soktum normalde 2700 takım 2470 TL ye inmiş bizde pazarlık yaptık 2200' e kapadık senet yapıldı eşimin adına benim mobilyamı aldığım yer belis satıyomuş visco yatak ve dalmaçya uyku seti mavi bide çok datlu ayaklı cibinliği varrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 369093
alya ben resim göremedim...nerden görünüyorki?
fotolar nerde peküü
ben geldim kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesiniz yahuuuuuuuuuuuuuuuuu
bakın bebişe mobilya almaya gittik en güzelini aldım hemde MDF ohh bee çok güzel çok şirin hadi güzel yorum bekliyorum....
3 kapılı dolabı,şifonyeri e büyüyen beşiği 0-12 yaş aralığı kullanabilirmiş ....burdaki gibi abartı süslemicem ama indirim vardı kaçırmadım ve eşime borcu soktum normalde 2700 takım 2470 TL ye inmiş bizde pazarlık yaptık 2200' e kapadık senet yapıldı eşimin adına benim mobilyamı aldığım yer belis satıyomuş visco yatak ve dalmaçya uyku seti mavi bide çok datlu ayaklı cibinliği varrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 369093
Kokokiş çok hoş canım senin beğenmen önemli sağlıkla gelsin kullansın oğlusun canım..
Selam millet bu arada
kokiş önceki sayfada bak senin aldığn yerden bi kaç model attım..
iyiyim şekertoşumm saolasınn ha şöle gündüz gündüz gellllllllllİyi Allah'a şükür ballim
Valla adım çıktı ya gündüzde geliyorum ama sohbetlere geç kalıyorum sanırım
Sen nasılsın???
Bende bende
Evim çok sade benim mesela..
iyiyim şekertoşumm saolasınn ha şöle gündüz gündüz gellllllllll
evimde o refermu sağlayamadım zamanında ama eşyalar atılınca 2, eve geçince o reform sağlanoıcak
koketa sungateye çok gitmek istiyorum ben:)
Çok beğeniyrum orayı.Balayında istemiştim ama kısmet olmadı voyage sorguna gitmiştik
çok lüx cnm konfor maximum balayı odaları rüya gibi 90 derece dönene yatakmı dersin balkona bakan jakuzimi dersin odandan merdicen havuza özel fantazi restoranı balayı çifti için özel yatağa kahvaltı kuş sütü eksik plazmalı TVler odada internet bol kalpli çuklat odaya pasta ayrıca şampanya jestleri cnm çok güzel egzotik bi otel bahçeleri barları diskoları cennet gibi voyage ile kesinlikle kıyaslanmaz 3 bin kişilik otel bildiğin kasaba...
cnm sen geelcek ol ben sana rez. için yardımcı olur indirim yaptırırım yalnız erken rez. yapıolar bütün yaz dolu yani martta başlıo rezerasyonlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?