Kokoşş Hatunlar Kulübü

günaydınlarrrrrr bacıcıklarımmmmm

süperr bol enerjili haftamız olsunnnnn

gunaydın tatlıs hosgeldınnnnn bacıcığımmmm

senin yerine ben yoruldum yafssss

anam çocukla amma yorulmuşundur benim oğlanı parka nasıl götürcem ben buna hiç hazır değilim

hehe valla bende cumrtesı pazar koce yoktu tekbasıma parka goturrdum olumu aksam vaktıı hehe brder dusun parkatan donmek ıstemıyor oraya gıttgı zmn kendını kaybedıyorrr oyyoyyyy

hehhehe Antalyayı semişmi sor pakem...

hehe kız kocemn senede bıkckez gıder fuara ılk deeel buu sever ant ama sadece otellerdeeee takılıyor dısarıya gezmeye vaktı olmuyorrr... ben sevıyorrum ama dim cayında vakıt gecırmek vardı sımdııı havalrda guzel ıkenn huzur verıcı en sevdgım yerlerdn bırı oyyyoyyy

esma travel sistem alıcam hem bebekken hemde büyünce kullansın die...hem araba koltuğu oluyor çok amaçlı 590 inmiş 800 den....

onun dılın para biriktircem haklısın kendime sigorta yaptırdım emeklilik onu ödüyom 110 TL ayda...onun dışında bide altın almak lazım dediğin gibi çeyrek alıp koymak lazım köşeye bu yaz masraflar için aldığım paraları çeyrek alıp atabilirm köşeye... çalınmazmı evde bilemedim ama neyse iyi saklarım

esmoş eet kansızlık var demir hapımı kullanıyorum ama çok çay içiyorum ondan oldu galliba bide hamişim...

elbisem var kız nebilim ben o kotu yeni aldım hamiş kotu özendim giydim hafta sonu göbüş karpuzu geçti esma

babet dedin aldım bitane korum resmini artık spor ve babet giycem bot giyilmio sıcak oldu antalya...

kansızlık var ferrum verdi doktor ama çay içtiğim için yaramıyo galiba düzgün kullanmam lazım bide bazen unutyorum içmeyi :26::26:

günaydınn güneşimmm ve brckkkk saolunnnn

kızlarr bende arabaya çok para verenlerdenimm:26::26::26::26:
2009 da 550 lira vermiştim pier cardin bebek arabasına oda burda toptan satışı olan bi yerden

koketcim kızlar doğru diyor. çok yorgun görünüyorsun.
gözlerinin altı çökmüş. artık fazla yorma kendini canım.

brck pusetli araba nasıl canım anlamadım?

1 gün önce parise gitmiştim gece 2 ye kadar kocişi bekledim erken yatmadım onunda katkısı var...

günaydınn güneşimmm ve brckkkk saolunnnn

kızlarr bende arabaya çok para verenlerdenimm:26::26::26::26:
2009 da 550 lira vermiştim pier cardin bebek arabasına oda burda toptan satışı olan bi yerden

pier cardinler çok pahalı oldu 800 var 900 var hatta bini geçenlerde var.

kızlar oğluşuma yorumlarınız teşekkür ederim.
alyam sağol canım. zayıflamaya çalışıyorum. geçen hafta dikkat etmeye başladım.
bu hafta biraz daha sıkıcam kendimi.
inşallah yaza kadar veririm kilolarımı.

koketcim arabanız olduğu için oto koltuğu olması avantajlı bence. zaten ilerde alacaksın. ama oto koltuğunu kaç yaşına kadar kullanabilmesi önemli.

kızlar yaaaa benim kesin park yatağı almam lazım. allah korusun düşer diye korkuyorum.
3 yaşına kadar kullanır sanırım. ama çok pahalı bişey alamam.
alya esmo ve güneş sizin bebeler olduğu için soruyorum.
yatak boyutunuz nasıl?

evet ben bu fotoları görmüştüm face de...Bence gözlerinin altı birazda fotodan kaynaklı sanki..Çok tatlısın sende Çağanda Maşallaha maşallah...

Son düzenleme:

cnm ben 70 -120 park yatak aldım..

doğduğundan beri onda 6 aylıkttan sonra.. kademeyi düşürdüm..

hala içinden çıkamıyor tehlike yok.. işim bitincede kaldırıp saklıcam..

gitti gidiyorda ucuzları var.. metin eren 3 yaşın akdr sığar içine

Mobilya yatak mı kullanıyordun biraz büyüyünce düşme tehlikesi oluyormuş mobilya beşikten derin olmadığı için öyle mi acaba?

puset ve araba koltuğu olmasımı kötü anlamadım
bende travel sistem öneririm pier cardinnn hemmpuset gibi hafif hem işlevli
pier cardinler çok pahalı oldu 800 var 900 var hatta bini geçenlerde var.

ölee canımm 2009 da hemde toptan satan bi yerden almıştıkk 550 dışardaki bebe mağazalarında 800 850 civarıydı

ben bebe arabasında acıma derim rahat etsinnnn
ama dikkat ett çift yönlü olsunnn
kızkardeşim kraft aldı çift yönlü deil pier cardin yada çift yönlü alsaydım diyo pişman olduuu
bide tekerleri 360 derce dönen olsun çok rahat
benim araba zamanında en hafif travel sistemdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…