ivetttt benimkide keşfetmiştiii 1,5 yaş civarında o fermuarııı ne eğlenirdi ama
buarada kızlar ufak bır ayrıntısoleyım zamannda cok arastrdıgım ıcın soyluyorumm. genlde anneler bebeklerınnn kendıne donuk olmasını ıster bebek arabsnda hanı gozumn onnd eolsun dıye kı bend eole dusnyrdum cogu uzman bu konudaaaa bunun yanlıs oldugunu bebek arabasında cocugun dısarıya donuk olmasınn gelısımınee daha faydası oldugunu soyluyor vee dısarıya donuk arabalrı tercıh etmemızı onerıyorlardıı.. yanı ozmnlrda okudgm yazılra dayanark soyluyormm... aklınzda bulunsun tabıkı karar sızın
len herkesın bebesı olunca kaldım ben dışarda
internetten bunu buldum. en sadesi bu.
ama netten alışveriş güveniliri mi?
gitti gidiyorda. kredi kartı yada bankamatik kartı istiyorlar.
yatağıyla 120 tl ye geliyor.
acaba burda bulabiliri miyim?
Eki Görüntüle 370860
12225 Stork Ralyco Titreşimli + Müzikli Oyun Parkı(Bitti Bitiyor Ürünü) - Ürün Kategorileri
meloşş bak kaçırma... civil varsa oralarda çok kaliteli oluyor storkk
evet ben bu fotoları görmüştüm face de...Bence gözlerinin altı birazda fotodan kaynaklı sanki..Çok tatlısın sende Çağanda Maşallaha maşallah...
Mobilya yatak mı kullanıyordun biraz büyüyünce düşme tehlikesi oluyormuş mobilya beşikten derin olmadığı için öyle mi acaba?
bende travel sistem öneririm pier cardinnn hemmpuset gibi hafif hem işlevli
ölee canımm 2009 da hemde toptan satan bi yerden almıştıkk 550 dışardaki bebe mağazalarında 800 850 civarıydı
ben bebe arabasında acıma derim rahat etsinnnn
ama dikkat ett çift yönlü olsunnn
kızkardeşim kraft aldı çift yönlü deil pier cardin yada çift yönlü alsaydım diyo pişman olduuu
bide tekerleri 360 derce dönen olsun çok rahat
benim araba zamanında en hafif travel sistemdi
katıl aramıza böcük tek değilsin kızz nilde bebesiz burcu ama ...
sahi bucu hala girmiyo noldu böyle yaaa merak ediyorum ama
len ne konuşam sızle
alakam yok konuyla
koketim ne diyeceğimi bilemedim. rabbim sabır olsun. bebek annesine babasına şefaatçi olsun inşallah.
allah sabır ve dayanma gücü versin. gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi.
ama nolur bozma moralini olur mu sakın kötü şeyler düşünme olur mu?
smoker sende üzme kendini. dikkat edersen sorun olmaz canım.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
kıyafetler çok tatlı güle güle giymeyi nasip etsin rabbim.
kızlar nek ile ortak arkadaşımız (dilşad) erken doğum olmuştu bebeği ölmüş çok moralim bozuldu ağlamaktan yazamıyorum ben biraz çalışım kendimi işe verim çok kötü oldum okdar dua etmişttim rabbime isyan olmaz ama ben kaldıramadım ki aileyi düşünemiyorum şuanda...Biraz zzaman geçsin onu arıyacam....
kızlar ben biraz kendimi işe veriyim gelirim sonra yazılacaklar var hem kafam dağılsın çok etkilendim çok inanmıştım yaşıcağına...
kızlar nek ile ortak arkadaşımız (dilşad) erken doğum olmuştu bebeği ölmüş çok moralim bozuldu ağlamaktan yazamıyorum ben biraz çalışım kendimi işe verim çok kötü oldum okdar dua etmişttim rabbime isyan olmaz ama ben kaldıramadım ki aileyi düşünemiyorum şuanda...Biraz zzaman geçsin onu arıyacam....
kızlar ben biraz kendimi işe veriyim gelirim sonra yazılacaklar var hem kafam dağılsın çok etkilendim çok inanmıştım yaşıcağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?