Kokoşş Hatunlar Kulübü

ivetttt benimkide keşfetmiştiii 1,5 yaş civarında o fermuarııı ne eğlenirdi ama

ay benmkıı cok erken kesfetmstıı daha bebektı acmyrdu orayııı kurclıyordu cok guluyorduk sonra unuttu onuuuu ... yıne kesfettıı kızzz ama budefa acabılıyorrrr:) bende genlde acık tutuyormm

Bencede dışa dönük olcaka etrafı izlesin ayyy yerim onu minick

daha cicişli var kızz gittti diyor problemli değilde bu ürün naısl bişe onu bilmiyoruz ben çok şee aldım gitti den...

midem iyi değil die bulanıo gibi :26: tost söledim ayvalık demiştim sosisler boşalttım sosis koymuşlar ufff

evet ben bu fotoları görmüştüm face de...Bence gözlerinin altı birazda fotodan kaynaklı sanki..Çok tatlısın sende Çağanda Maşallaha maşallah...

Saol cnm benim sende çok datlusun eminim kızında sen gibi datlu olurr....öyle ama dediğim gibi kansızlık ar şu çayı bırakmam lazım yada günde 1 kereye indircem....:26:

Mobilya yatak mı kullanıyordun biraz büyüyünce düşme tehlikesi oluyormuş mobilya beşikten derin olmadığı için öyle mi acaba?

evet öylemiş cnm sallanan beşikler varya zaten satarken diolar 4-5 ay kadar kullanabilir die...ben oda aldığım için almıcaktım bişe görümce sallanan beşik alcakmış çok beğenmiş bende alma demedim versin 350 TL ...onuda yapıversin

yok cnm pier cardin almıcam o pahalı güzel ama .... sunny marka travel alıcam kızmızı beğendim hem çantamda kırmızıhoşuma gitti manerası felanda iyiydi ...kolay katlanıyor ön tekerlekleride kçük ağır bi araba değil...590 hem oto koltuk hem pusetli hem büyük yaş kullanma ayırca takılan koltuğu sadece oto koltukları 200 TL zaten...

koketcim mide bulantına en iyi şey maden suyu canım. ama sade iç.
benimde hamileyken sabah otobüsle gelirken bulanırdı.
hemen bakkala koşardım. bakkal amaca beni tanıyordu daha girmeden hemen maden suyunu açıp verirdi.

esmoş baktım civil yok burda.
netten almaya cesaretim yok. görmeden bişey alamam ben.
istediğim sade bişey.
alt açma oyuncak filan bunlar bize gereksiz.
resimde en sade olan buydu.
burda araştırmam lazım.

kızlar nek ile ortak arkadaşımız (dilşad) erken doğum olmuştu bebeği ölmüş çok moralim bozuldu ağlamaktan yazamıyorum ben biraz çalışım kendimi işe verim çok kötü oldum okdar dua etmişttim rabbime isyan olmaz ama ben kaldıramadım ki aileyi düşünemiyorum şuanda...Biraz zzaman geçsin onu arıyacam....

kızlar ben biraz kendimi işe veriyim gelirim sonra yazılacaklar var hem kafam dağılsın çok etkilendim çok inanmıştım yaşıcağına...

Şimdi hastaneden aradılar şeker testimin sonucu yüksek çıkmış, doktor kızıma iri bir bebek olacak demişti sebebi annesinin şekeri sanırım.....Üff püff afra tafra...Hem kendime hem kızıma cici aldım. Eki Görüntüle 370985
Birde roman aldım moralim düzelsin diye....

Son düzenleme:
koketim ne diyeceğimi bilemedim. rabbim sabır olsun. bebek annesine babasına şefaatçi olsun inşallah.
allah sabır ve dayanma gücü versin. gözlerim doldu zor tutuyorum kendimi.
ama nolur bozma moralini olur mu sakın kötü şeyler düşünme olur mu?

smoker sende üzme kendini. dikkat edersen sorun olmaz canım.
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
kıyafetler çok tatlı güle güle giymeyi nasip etsin rabbim.

Son düzenleme:

Ne oldu kokete ne diye öyle dedin ...Ben bişi okumadım...

Ayy şimdi okudum.Annesine sabır versin Allah.Çok üzüldüm ya..

AYHHH CANIM YAAAA rABBİM ANNECİNE BABACINA SABIRLAR VERSİNN ÇOK ACI ÇOKKK ÇOK KÖTÜ OLDUM RABBİM BİLİR HERŞEYİN EN GÜZELİNİ DİCEZ NAPALIMM
AHH ÇOK ACII BİŞİY MAHVOLMUŞTUR ANNECİĞİ YAAAA

SENDE ÜZÜLMEE TATLIMMMMM
BENDE 8 AYLIK HAMİLEYKENNN AYNI ZAMANDA HAMİŞ ARKADAŞIM VARDIII İKİMİZDE KIZZZ ONUN DA BEBİŞİ ÖLMÜŞTÜÜ DOĞUNCA ERKEN DOĞMUŞTU KAÇGÜNN ŞOK YAŞADIM NE ÜZÜLMÜŞ AĞLAMIŞTIMM
O ARKADAŞIN BİTANE DAHA KIZI OLDU ŞİMDİ 8 AYLIKKK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…