5 tl lenn 1 2 3 4 5 yanıkullanmıyoruzkı cnm
ben dar paça kotlarla hoş durduuğunu düşünüyorum bı gıyerım belkıde almam ama topuklu gymedığımden alırım sanırım bacım
sendemi bilmiyon annembunların hiçbiri balık bilmez sen internetten baksana cnm hem güzel soslar oluyor
koketim bebişin odasına halı bakıosun heralde ben de sana bi fikir öneriim mi çok geri gitmedim söylendi mi bilmiyorumm :26:beyaz kısımlar deri, renkli kısımlar da yumuşacıkk peluş
Eki Görüntüle 372843
bak arkadaki çiçekli halının aynısı eltimlerde var onların bebişi kız. fotoda net diil pek yakından gör ben çok beğendim, kaydırmaz.yanlış hatırlamıosam makineye falan atılabiliodu:26:
hangisiydi kızzz hatrlayamadım kremalı mantarlı tavukmu?
bunların hiçbiri balık bilmez sen internetten baksana cnm hem güzel soslar oluyor
penne makarnayı dion dimi acılı sosu var omu ??üzerine et te eklion?
ohh ellerinize sağlııkk
nevresimi kocemle değiştiririm ben
yatak odama kimsenin girmesinden hoşlaşmamm yardm amaçlı bile olsa sevmiyormm
anlamıooo
ayy gıcık olurumm yok yok ben hoşlaşmıom ya kimsenin yatak odasınada girmem öyle özel orası özeell..
düğüne 1 hafta kala evimi yerleştirmiştim ben
meraklı bi kaç kişi gelmiş kayınvalidemle odaları gezdiler ses etmedim salona gezdi ses etmedim kadın yatak odamın kapısını açtı ve içeri giremezsiniz die sesimi duydukayınvalidem bozuldu tabi ayıp olcak die ora benm özelim dedim giremezsiniz yarı açık kapıdan baktı gitti tanımadığım kadına kötü gelin oldm hemen
ahh ahh canmmmbende hoşlamam ama ben yokken kaç kez girdi kaynana gündüzleri temzilik varken felan yapcak bişi yok bişi desem alınır...
benim annem hayatta girmez hatta heryeri temizler senin yatak odan kaldı derdi ahh annecim benim çok saygındır kendisi
aslında çok doğru napim eşimi beklesem gece gelio zaten koyalım die çapırdım ...
ben yokken temzilikçi geldiğinde kaynana oluyo evde girme desem kaç yazar bakmasa kadın iyi yapamaz bazı şelerde zorunlu oluyor insan ama çekmeceme dolabımı donursa onu vururummmm
esma koydu geride bakıver töbeeee
ne fark eder ama erkek olsan nasıl olurdun bılmemo erkeği olmuyomuy du
kız alışık diil o kadar az olmasına inanamadı da ondan sormuş heralde
dimmii bi de canlısını görsen alya çok tatlıııı
tutumlu ahahhahahahaa
spor al bacıcığım daha güzel olmazmı sanki ben onlarda yere basıom gibi...5 TL mi vayy hiç kartım 5 TL gelmedi bırak 5 i 50 bile gelmedi artık 500 de gelmiyor
1000 bini geçti bacıcığımmm
benımde gunlk spor bı ayakkbım kalmadı eskıdı hepsıııkoy len bıda zamanım yok
ne fark eder ama erkek olsan nasıl olurdun bılmem
alışıkız yaa o azgunn
spor alcem zaten süreklı spor takılıyorum 3 tane var ama sıkıldım hemkötü oldu yıkanır mı acep onlar:26:
olm harcamazsan gelmez dımekkı harcıyonbenıım ımanım gevredı ödeyene kadar kaç bın ödedım unuttum
günaydın guzular yıne youn birgun benı beklerrr....
baslamadan bir selma vereyım deıdm optum hepıcınızııııı
Nayer Ft. Pitbull & Mohombi - Suavemente (CDQ) - YouTube
size sarkı armagan ettımm oynayın hade bakem zabanannnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?