Kokoşş Hatunlar Kulübü

5 tl lenn 1 2 3 4 5 yanıkullanmıyoruzkı cnm
ben dar paça kotlarla hoş durduuğunu düşünüyorum bı gıyerım belkıde almam ama topuklu gymedığımden alırım sanırım bacım

spor al bacıcığım daha güzel olmazmı sanki ben onlarda yere basıom gibi...5 TL mi vayy hiç kartım 5 TL gelmedi bırak 5 i 50 bile gelmedi artık 500 de gelmiyor

1000 bini geçti bacıcığımmm

güzelmişte kaydırmazların altı parçalanıyor satıcı önermedi dökülyomuş zmanla yazı paraya dedi :26::26:

ohh ellerinize sağlııkk
nevresimi kocemle değiştiririm ben
yatak odama kimsenin girmesinden hoşlaşmamm yardm amaçlı bile olsa sevmiyormm

bende hoşlamam ama ben yokken kaç kez girdi kaynana gündüzleri temzilik varken felan yapcak bişi yok bişi desem alınır...
benim annem hayatta girmez hatta heryeri temizler senin yatak odan kaldı derdi ahh annecim benim çok saygındır kendisi

aslında çok doğru napim eşimi beklesem gece gelio zaten koyalım die çapırdım ...
ben yokken temzilikçi geldiğinde kaynana oluyo evde girme desem kaç yazar bakmasa kadın iyi yapamaz bazı şelerde zorunlu oluyor insan ama çekmeceme dolabımı donursa onu vururummmm

ahh ahh canmmm

umarım çekmecene falan dokunmuyordur tatlmm

esma koydu geride bakıver töbeeee

koy len bıda zamanım yok
o erkeği olmuyomuy du
ne fark eder ama erkek olsan nasıl olurdun bılmem
kız alışık diil o kadar az olmasına inanamadı da ondan sormuş heralde

dimmii bi de canlısını görsen alya çok tatlıııı

alışıkız yaa o azgunn
tutumlu ahahhahahahaa

spor al bacıcığım daha güzel olmazmı sanki ben onlarda yere basıom gibi...5 TL mi vayy hiç kartım 5 TL gelmedi bırak 5 i 50 bile gelmedi artık 500 de gelmiyor

1000 bini geçti bacıcığımmm

spor alcem zaten süreklı spor takılıyorum 3 tane var ama sıkıldım hemkötü oldu yıkanır mı acep onlar:26:

olm harcamazsan gelmez dımekkı harcıyonbenıım ımanım gevredı ödeyene kadar kaç bın ödedım unuttum

benımde gunlk spor bı ayakkbım kalmadı eskıdı hepsııı

bıtane converse bbırde adıdstn alaym dıyorum bıtane bırı beyaz dıgerı sıyah ofyaaa

akşam gıttım beğendığım hıc bı ayakkabını numarası kalmamış h sonuna kaldı

akşam kocem arkadaşına gıttı bende evı sıldım süpürdüm banyo wc hepsını hallettım
sabahta 5 te kalktım duş aldım oce sürdummm
bugun renkılerı nevresımlerı ütülerım akşama bıde beyazları bornzları yıkrım
h sonu yatışşş

Günaydınlarrr güzelliklerrr
Güzel bir hava var dışarda tam sevgiliyle elele gezme havasıı
eeeee birazda alışveriş etsek fena olmazz hahahahhahha
Ben zati nere gidersem gideyimmm 1 parçada olsa bişey almadan dönmemmm

Neysemmmm zati çok mutlu değilimm bize nazarlar değdiii kocemle tam olarak barışmadım veee parise de gitmedim
Sabah 7 de kalktımm duş aldım hazırlandım kızçemi hazırladımm annecime bıraktım çıktımm
dün akşamda kuaföre gettim yolundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…