Günaydınlarrr güzelliklerrr
Güzel bir hava var dışarda tam sevgiliyle elele gezme havasıı
eeeee birazda alışveriş etsek fena olmazz hahahahhahha
Ben zati nere gidersem gideyimmm 1 parçada olsa bişey almadan dönmemmm
Neysemmmm zati çok mutlu değilimm bize nazarlar değdiii kocemle tam olarak barışmadım veee parise de gitmedim
Sabah 7 de kalktımm duş aldım hazırlandım kızçemi hazırladımm annecime bıraktım çıktımm
dün akşamda kuaföre gettim yolundum
BİZE BAHANE COK BACIMMM ben ozamanda demistimm yaz gelincede bırsey buluruzzzzzz
ay bunlr benm daha cok mıdemı bulandıryornedense ahmskende sımdıdeeee ılgıncc hıc işe yaramyr bunlr poffbrck geçmiş olsun canım. dün gazetede okudum.
mide bulantısına soda ve naneli sakız öneriyordu.
dedım ama sen yoktun o ara doğru
dayısı mayıs 27 de demış yanı mayıs sonuna kaldı ama bı iş var o olursa hemen alırım demışbende gerıldım ıyıcene
kavga etmemk için sustum
akşam aslında küstüm ve sabah dızı cekmedım bayada cekmeyı düşünmuyorum
sinirimi bozan hareketler ettıcok ama cok cıddı moralım bozuk çaktrmıyom sıze
cıkksss cnm istemedi dün istese atlardım üstüne oda biliyo istemedimmi kötü olur oda istemez bilir beni...
Bizimkide ısmarladı anasına bide bana eim cirlop gimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olmuş kadın çağırmıştım ya bi temzlemişş offf bal dök yalaLa ben bukadar yapamam kadın bi güçlü çamaşır mak. Kaldıryo arkasını silyo buzdolabı çekyo arkasını silyo....valla 3 hafta idare eder beni..
günaydın kızlar!
nasılsınız? biz sabah sabah b.ka battık çıktık.
cicilerimizi giyip kahvaltımızı yaptık. kreş çantasını hazırlarken
duyduğum o sesle yıkıldı dünyaaaaaaaaam!
eşime dedim koş çabuk.
servisin gelmesine dakikalar kala kakası paçasından akan bir çocuk deli gibi koşan anne ve baba.
halimiz görmeniz lazımdı. hemen banyoda belinden aşağısını yıkayıp 4 koldan kurulayıp giydirdik ve servis geldi.
ilk defa servisin geç kalaması işe yaradı
ne bilem bacıcığımmmmm bişiy olduuu ama o dün akşam çok üstüme düştüü get başımdann dedimmm kızgınım sanakız noldu böle senle kocana ...
Yolunmuş hazırlıklar paris için ama tırıssss geçmiş
hehe ebet aynennn... Kahveye lımon sık top top yap yut onları hihihih iyi gelırr kahveyı solemstı bırı ama boledee koly yutrsn
ay bunlr benm daha cok mıdemı bulandıryornedense ahmskende sımdıdeeee ılgıncc hıc işe yaramyr bunlr poff
alya kızz acm ve kapadm sezonu zuhaha anam gelı ztn bızm evde hemn anlslrr ask mesk durmları utanrm zuhahah
ben arya kendimi rahatlatırdım tuttardım yok kusmıcam die odaklanırdım öle olunca daha çok kusardım sonra saldım gitti otobüste seriste ofiste evde kedi bile duyunca kaçıodu evde..
bende htrlayamıyorum artık bazı şeleri...sen ekim annesimisin yafrummmm
amin bibeğimmm çok kötü çokkk akşam hiç bişi yiyemedim.çorbayı zor içtim yemekte yemedim..ayhh bilirimm o kusmalarıı allah yardımcın olsunn bir an önce geçsin gitsin inş
sağolasın yevrum sodayı normaldede hiç içemezdim limonlu sunu içebiliyodum..brck geçmiş olsun canım. dün gazetede okudum.
mide bulantısına soda ve naneli sakız öneriyordu.
kokişş sen tam günmü alıyonn garuyuu bende alicimm camları kapılarımı silsinn
yaa ben o dediklerini 1 günde yapıyom vallaa çok yoruyom kendimi artık yıpratmicam bırakıcam bu titizlik huylarımmı keyfime bakicimmmmm
sanki madalya takıyolar dakocemde az bırak şu huylarını diyo zati
ne bilem bacıcığımmmmm bişiy olduuu ama o dün akşam çok üstüme düştüü get başımdann dedimmm kızgınım sana
bi sevgilinin d.gününü kutlamadın içten öpmedin dediii
msj yazdım yeter dedimmm oda gitmemiş tabeeee
azraya diyoo anneniii yerimede öp öptürmüyo kendini
laaa anan gelene kadar adamın gönlünü yapp azcukk beeeeee tembelllllll
iiiivettt tam gün 15 günde bir alıyom süper oluyor dip köşe koltuk halı camlar ne arsa siliyor 60 tl 5 tl de dolmuş eriom kendinden komasın die ucuz bana göre millet 100 tl ye gelio anlaştık garula bebek oluncada gelicek...
Kız ütü çamaşır yıka topla mutfak zaten bize bakıo ee bide ev dağıldımıda biz topluyoz yiter gari kendimi yoramam süsüme vermem eimi temiz yapsın yeter al bence ayda bir al önce dip köşe yaptır yaz geliyo zaten
alya
O tembellerden biride benömm..
Libidom yerlerde anam..
Adamdan elektürnk almıyorum koçum yaaa..
Parisss koçum anla benii... Adam belimi tutsaaaa kaçıorumm..
Tırın tırn..... Duygu sıfır ne oldu gene bana..
Ken değerim düştü sanırım :18::18::18::18::18::18::18:
bende öleyim cnm ama öğürtü acaaip bişi yaa çekiniyorumda burda öğ de öğğğ
gelen bişide yok sarı su sadece...
evet cnm ekim annesiydim ama eylüle kadar geriledim hehe:)eylül annesi olacağım büyük ihtimalle ama..
amin bibeğimmm çok kötü çokkk akşam hiç bişi yiyemedim.çorbayı zor içtim yemekte yemedim..
salata yapmıştım sadece onu yiyebildim
sağolasın yevrum sodayı normaldede hiç içemezdim limonlu sunu içebiliyodum..
naneli sakızıda deniiym yaa..
sürekli geğirti halindeyim kızlar gazdan patlıcam ben sanırım yakındautanıyorum kendimden ya
nolduuu kuşum yaaaa niye alamıyonn
bugün sana ders veremem çünkü benn libidom yükselsin istemiyommm hahahahhahaah
Kızz kocen belini tutsa kaçıyon mu kızgınmısınki sendeee
hahhahaahha nasıl unuttun kızz unutulur mu kii bu duyguu alemsinnnnkızlar bizde gebelik dolayısıyla bitmişti paris olayları..ama 3.ayı devirdik artık olması gerek ama unutmuşum sanki bende o işi yaaa napmak lazım:)
haftasonu bi deneme çekimi yapmak gerek
yok değilem...
Kızmadım... Ama tırın trın kaçıorum adamdan...
Dokunması bile batıyor bana.. Ki bişe yapmadı... Bana... Hissimm yok oldu sankim
alya
o tembellerden biride benömm..
libidom yerlerde anam..
adamdan elektürnk almıyorum koçum yaaa..
parisss koçum anla benii... adam belimi tutsaaaa kaçıorumm..
tırın tırn..... duygu sıfır ne oldu gene bana..
ken değerim düştü sanırım :18::18::18::18::18::18::18:
hahhahaahha nasıl unuttun kızz unutulur mu kii bu duyguu alemsinnnn
yap deneme çekimleri:)
laaaa nolduu hislerineee kız şöleee çikulata lı bişiler ye fıstık neyimmm
bide neden oluyodurr bence monoton ev iş yoruluyoz az başbaşa çıkın bak kendine gelirsinnn
yemek yiyinn geceside parise uçunn aşk kelimeleri fısıldayın birbirinize
aaaa iyiymişş miroşş burdaa en ucuz 80 gelirr hee yarım gün 40
100 gelende varrr tam günnn
ivet alicimmm bi 10 gün içinde almam gerek
camlar kapılar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?