Kokoşş Hatunlar Kulübü

kendimi bu stresten uzaklaştıramıyorum en büyük sorumlusuda eşim
sankı çaba harcamıoşeytan bırak işi otur evde nasılsa paşa paşa gdp mecbur iş bakcek dıo

bişimi oldu hayattanmı sıkıldın iştenmi bunaldın değişikliğe ihtiyacın var senin :26: tatile gel bura accık olimposa giderik kocayı gönderde

bişimi oldu hayattanmı sıkıldın iştenmi bunaldın değişikliğe ihtiyacın var senin :26: tatile gel bura accık olimposa giderik kocayı gönderde

ben kendımı değilde koceyı uuzn sürelı bı tatıle yolluycam sanırımayy çığlık atasım var
ınankı maddı olarak bu sıkntı değil kenarda param var zor gunler için ayırmıştım ama sorun eşim

melodicimm anamm mavişim cır cır mı oldu yaaaa dişlerdendirrrr çocuk napsın yaaaaa yirim onu aklı paklı poklu oldu sabah sabahhhh
burcumm da cırcır olmuşş muz yee kahve at ağzınageçmiş olaa
güneşşşş dimek paris sezonunu açtın hahahahahhaha
böcüküm üzülme kuzumm yaaaa haklısın sonuna kadar ama napıcan buda rabbimizin imtihanı dicen biliyorum sen isyan hiç etmiyosunn dualarım seninleeee

esmoşşş annem yokmu sendeeee adrenalinnnn

brckkk kızz sen 2 gündür yazmıyodun buraya hayrola miden mi kötü yineee
miroşşş kızz parisçii naberrr

Son düzenleme:
burcu gecmıs olsun cnmmmm neoldu kacrdım cırcırmı oldunn....

saol alyammmm nazar değdi dotumeee

saol kusum bılıyom butun bunlarıda fırrrrr dıye gedeyor ayyyyyyy

yafrumm bacıcık ...

sana sosu yazacam kafamı toplayımda...

Dün totomda gezdi kociş parise hadi die dedim çıkksss istemio cnm

iyi tamam dedi döndü işe gitti ....

Alya;23716876[color="#ff0000" .!.:
brckkk [/color]kızz sen 2 gündür yazmıyodun buraya hayrola miden mi kötü yineee
annem midem hep kötü yaa sabah gene çıkardım yataktan kalkar kalkmaz battı yerlerde
dün yazmadımmı ben buraya nan yazmışımdır hiç hatırlamıyom hee artık bişeyi:44:
dün genelde ekim anneleri topikindeydim bebemi gördüm ya heyecan yaptım

burcu biliyon madem ne duruyosun kuşum?

alya dişten oldu canım. 1 aydır böyleyiz. dün kahvaltıda kivi vermiştim.
bu sabah kakasıyla çıkmış kivi çekirdekleri
kakasının taşması dert değil de servis kaçacak diye korktum.
5 numara bez kullandım oda taşırdı.

yafrumm Bacıcık ...

Sana sosu yazacam kafamı toplayımda...

Dün totomda gezdi kociş parise hadi die dedim çıkksss istemio cnm

Iyi tamam dedi döndü işe gitti ....

bacıcıkkk hahahahhahahahah seviyomm bu bacı kelimesinin versiyonlarınııı

haa yazzz unutma bacıcığımmm

kızz sana noldu harbi dirayetli çıktıınn hee paris konusunda maşallahh maşallahh içindenmi gelmiyy yoksa kızdığın içinmi kocene

ben dün akşammm atacaktım yatağa amaaa tuttum kendimii
yemekde ısmarlattım ama paris yokkkkk

ben arya kendimi rahatlatırdım tuttardım yok kusmıcam die odaklanırdım öle olunca daha çok kusardım sonra saldım gitti otobüste seriste ofiste evde kedi bile duyunca kaçıodu evde..

bende htrlayamıyorum artık bazı şeleri...sen ekim annesimisin yafrummmm

ayhh bilirimm o kusmalarıı allah yardımcın olsunn bir an önce geçsin gitsin inş

brck geçmiş olsun canım. dün gazetede okudum.
mide bulantısına soda ve naneli sakız öneriyordu.

cıkksss cnm istemedi dün istese atlardım üstüne oda biliyo istemedimmi kötü olur oda istemez bilir beni...

bizimkide ısmarladı anasına bide bana eim cirlop gimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii olmuş kadın çağırmıştım ya bi temzlemişş offf bal dök yala la ben bukadar yapamam kadın bi güçlü çamaşır mak. kaldıryo arkasını silyo buzdolabı çekyo arkasını silyo....valla 3 hafta idare eder beni..

çamaşırları k.v yıkamış ütülemiş ütün kötü dio dedim kazanlı var 350 TL dio onlar kötü dedim kullandınmı yoook dio kullananlar dio eskiden de vardı dio dedim anne onlar yeni çıktı sonra dio gherek yok 350 ona vermeye 150 TLye normal tefal ütü al...kadın 90 derece sallıyo yaaa

Dedim jilet gibi yapıomuş çamaşırları dio hepsi yalan ama oğlu 350 TL verim anne sana dese yok demez haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…