Kokoşş Hatunlar Kulübü

bende dun temizlik yaptımmm bocukk

ama trık oldum ben yaw tuvaletten cıkamadımmmm sabah bugun napcam bilmiyommm

h geldın alya nsılsın cnm
aman barışma bende küscemmm hala iş bulamamışş yatıyo mu napıyoo anlamıomkı

burcu brck

kısss su yurtdısı ısı nolduuuu

dedım ama sen yoktun o ara doğru
dayısı mayıs 27 de demış yanı mayıs sonuna kaldı ama bı iş var o olursa hemen alırım demışbende gerıldım ıyıcene
kavga etmemk için sustum
akşam aslında küstüm ve sabah dızı cekmedım bayada cekmeyı düşünmuyorum
sinirimi bozan hareketler ettıcok ama cok cıddı moralım bozuk çaktrmıyom sıze

günaydın kızlar!
nasılsınız? biz sabah sabah b.ka battık çıktık.
cicilerimizi giyip kahvaltımızı yaptık. kreş çantasını hazırlarken
duyduğum o sesle yıkıldı dünyaaaaaaaaam!
eşime dedim koş çabuk.
servisin gelmesine dakikalar kala kakası paçasından akan bir çocuk deli gibi koşan anne ve baba.
halimiz görmeniz lazımdı. hemen banyoda belinden aşağısını yıkayıp 4 koldan kurulayıp giydirdik ve servis geldi.
ilk defa servisin geç kalaması işe yaradı

Son düzenleme:
YENI gelen hatunlr tek tek gunaydın hepınızeee meloss heyecan yasamıssınz ıste neguzel gune enerjık baslamssınz hahaha

alya gız bende dıyorum bızede bısıler oldu eskıden bakıslarımızaa bıle mıllet hayran kalırdı
ama dun paris ettım ben hehehehe birz zord aolsaa

brckk sen cok oynama gızzz

konuşmaya ihtıyacım var cok yalnız ve çaresız hıssedıyorum kendımıişi bırakıp herşeyi bırakıp gıdesem var bu şehırdencok efkarlıyımkzlar cok
sabah evden cıktımdurağa kadar aklıma bazı şeyler geldı gözlerım doldu otobuste gene
şimdık gene
cok bunaldım cokAllah bugunlerımzı aratmasın ama cok moralım bozuk
hem eşime hem davranışlarına hemde ne bılem ben

Böcük canımmm sakin ol bozma moralini Rabbim bi kolaylığını elbet verir...
Biliyosun ben ne stresler yaşıyorum bu halimle bile
Allahım baksın görsün yardım etsin hepimize..

yorum yazmayacaktım ama duramadım.
herşeyde bir hayır vardır kendini boşa üzüyorsun.
eşinin elinde olan birşey yok dayısının yanına gitmek için. 2 ay bir süre var.
geçici bir iş bulur elbet, gün doğmadan neler doğar. elbet tek kişinin maaşı ile geçinmek zordur. eşinde bunun bilincindedir.
kendini boş yere üzme.
rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin,
kavga edip boş yere gerilmeyin.
aynı şeyi bende yaşadım kaç hafta işsiz kaldı eşim.
çok zor ama biraz sabır!
umarım yorum yazdığım için kızmazsın.

böcüküm sıkma canını herşeyin hayırlısı olsunn bazen bende bunalıyorum cok eskılerı ozluyor ve anıyorumm gözlerım dolu dolu

muhteşem yuzyıda suleyman mustafa ya sen buyudukçe masumıyetımızı kaybedıyoruz demıstı ne kardarda doğru ınsanın yası gectıkce bazı seyler yıllandıkca masumıyetını kaybedıyor.

gunesss parıs yolcusu oldun heeeeee eee yaz geliyor hanımlarr yaz gelince daha cok parıs etcem dıyen bayanlara duyurulur

böcuk ne bu kasvet sarkı gonderdık ac oyna hersyn hayrlısı kuzum ya sımdı zor bır donemdesınz falan ondan bole hıssedıyrsun benceeehersy duzelecek

burcu günaydın geçmiş olsun.
canım muz iyi gelir. 1 bardak beyaz gazozun içine bir tane aspirin atıp iç.
cola içebilrisin. bugün yağlı kepekli şeylerden uzak dur.
kaşarlı tost imkanın varsa haşlanmış patates ye.

gunesss parıs yolcusu oldun heeeeee eee yaz geliyor hanımlarr yaz gelince daha cok parıs etcem dıyen bayanlara duyurulur

hehe şaşırıcı dımı gız hahahahaha bend esasırdım kendımeee

buarada anam kocemde dedı yazn gorcz bakalım deduu şişşt kımse duymasın hahaha ben yaznd akaytrrm cok sıcka dyeee

öncelikleeeee
Sana meloşş alkışlarrrrr yaz annem yaa 2 günlük dünyaa kuzumm ki siz böcükle kankiydiniz laaaaaaaaaa
Bu kanka lafınıda sevmem ama yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…