sen kocana çok kızmışın ondan onları unutamıon önce kocanı yaptığı hataları seni üzdüğü şeleri unutman lazım tabii buna oda emek edecek...
güzel hoş havalı hatunsun senin kocan kölen olur azcık cilve işve olsa sende hiç eksik yok ama içinden gelmiyo çünkü ona kızgınlıklarını unutmamışsın yoksa libidon vardır kocişinde suç cnm sende değil sana değişik süprizlerle gelse seni hep mutlu etmeye çalışsa inan ona öpmek sarılmak için kendini tutamazsın çok değer verirsin ona..
gunesss parıs yolcusu oldun heeeeee eee yaz geliyor hanımlarr yaz gelince daha cok parıs etcem dıyen bayanlara duyurulur
kızlar bizde gebelik dolayısıyla bitmişti paris olayları..ama 3.ayı devirdik artık olması gerek ama unutmuşum sanki bende o işi yaaa napmak lazım:)
haftasonu bi deneme çekimi yapmak gerek
ondan mı geçen saldırıya uğradım yazmıştınnnlaaaa adam okadr hasretki paris yolalrına
aşk sözcükleri yerini hep paris sözcüklerine bıraktı ...
Adam gördüü yerde coşkun gibi saldırıyor ... Suluuuuuuuuuuuu
hahahahaah miltimilyarder haakkett sanki o vercekparayıı80 tlye ayarla konuş gelsin tam gün valla dip köşe yaptırırsın tanıdık olsun ama birine giden birini al ben tavsiye ile aldım bu kadını ...
K.v dio ilerde hergün gelir hem banada yardım eder belki ben zmanla bebeğe çok iyi bakamıcak hale gelirim hem dio yanımda olur yardım eder dicem sende bekçmi durcan yanında bacıcığım şimdiden olmazsa ben tam bakamazsam kadın alırsın dio bizi milti milyarder sanıyo bu kadın...
banada dönem dönem olurrrrevimdeki herşeyi atıp yenisini almak istiyorum.
Herşey eski görünüyor gözüme.
ya koketa zati sürekli katı yiyorum kızzzz
katı ye ye afedersin kabız olurum sonraa delüüü
kız bu aralar hatta son bir kaç aydır.. Elinden geleni yapıor..
Ama ben sanırım yaşadıklarımın etkisinden... Kurtulamıorum.... Aslında süekli aklımda değil...
Demek bilinçaltımda.. Ama cıxxxx istemıyorum.. Paris falan..
Iş üstünde sıkılan varmı benm gibi... Hemen dönek die dua ediorum beeeee benm halim hal değil beeee
ne bilem bacıcığımmmmm bişiy olduuu ama o dün akşam çok üstüme düştüü get başımdann dedimmm kızgınım sana
bi sevgilinin d.gününü kutlamadın içten öpmedin dediii
msj yazdım yeter dedimmm oda gitmemiş tabeeee
azraya diyoo anneniii yerimede öp öptürmüyo kendini
Laaa anan gelene kadar adamın gönlünü yapp azcukk beeeeee tembelllllll
brck maden suyunu içersen sade iç canım. iyi geliyor bir dene istersen.
esmoş bende sendenim yaaaa doğumdan sonra böyle oldu.
benimkide bana sarılır sırnaşır ben kaçarım.
noldu bilmiyorum yaaaaaa!
koketcim anam camlarımı silmiş geçen hafta sağolsun ama
evi dip bucak temizleyemiyorum. üsten yapıyorum evde çok iş var.
perdeler yıkanacak, banyo fayansları silinecek.
tuvaleti ardiye olarak kullanıyorum orası ayıklanacak.
ancak yaz tatilinde oğlumu 1 hafta kreşe verip evi toparlarım.
laaaa adam okadr hasretki paris yolalrına
aşk sözcükleri yerini hep paris sözcüklerine bıraktı ...
adam gördüü yerde coşkun gibi saldırıyor ... suluuuuuuuuuuuu
anam yarn aksam bızde hahahaa cılgun
evimdeki herşeyi atıp yenisini almak istiyorum.
herşey eski görünüyor gözüme.
şöyle git iççamaşırcıya güzel şık bir gecelik al en açığından fırfırlı etekli olsun jarto çorapları olsun fırfırlı çoraplardan
sonra saçını havadan topla ruj sür nar çiçeği renginde yada daha açık ama kırmızı değil haaa....
makyaj etme ama hafif allık et haaa gecelik içini göstersin iç çamaşır olmasın ha
çok hoş bir parfüm et ama boynuna etme bilek kulak arkası bide saçlarına sık....saçların mutalaka parfüm koksun haa unutma
bide topuklu akkabı giy çok yüksek olsun eşini bekle ve üzerine atla hevesli görünce dayanamaz zati...
çılgın sensin delüüüü
aklın nerdeydi anacın gelene kadar sen varya tam sopalıksınnn
kız bu aralar hatta son bir kaç aydır.. elinden geleni yapıor..
ama ben sanırım yaşadıklarımın etkisinden... kurtulamıorum.... aslında süekli aklımda değil...
demek bilinçaltımda.. ama cıxxxx istemıyorum.. paris falan..
iş üstünde sıkılan varmı benm gibi... hemen dönek die dua ediorum beeeee benm halim hal değil beeee
ben kendımı değilde koceyı uuzn sürelı bı tatıle yolluycam sanırımayy çığlık atasım var
ınankı maddı olarak bu sıkntı değil kenarda param var zor gunler için ayırmıştım ama sorun eşim
ondan mı geçen saldırıya uğradım yazmıştınnn
çılgınn adam napsın kızz hahahahahhaa kız erkeklerin yaşama sevinci pariss
hahahahaah miltimilyarder haakkett sanki o vercekparayıı
kokiş senin çocuğa kaygana mı bakıcakkk
banada dönem dönem olurrrr
ama kafaya koydum 2, evimde silbaştan yenileyeceğimmm eşyaları
şimdi yappmadım daha 4 senelik evliyim ve gıcır eşyalar keşke eskiseydide değişseydimm
benm eşim öyledir.. bağırır çağırır sonra yumuşar paris ister..esma bu ciddi bişi yaaa madem adam emek edio seni arzuluyor gerçekten bütün herşey sende bitiyo acaba psikolojik destekmi alsan böyle bayan biri olsa bi arkdaşım vardı evliydi eşini çok severek elenmişti düğünde yapılan olaylar k.v baskılar ve birsürü şeyden sonra eşiyle sorunlar yaşadı üzerine çocuk oldu soğudu bu eşinden diordu evliliğim bitmesin napcam adamı hiç istemiorum gelmese umrumda olmaz diodu sonra aile danışmanına gittiler birlikte eşide kabul ettti çocuk için çözüm bulmaları lazımdı çünkü bu işin geleceği var bi soğudumu kadın ciddi sonuçlar doğurur....Neyse baya gittiler hem eşi daha tatlı davranır oldu ona hediyeler görsen süprizler tatile gitmeler arkadaşa giysin die değişik kıyafetler alması felan onu çok sevindirdi birbirlerine asla seslerini bile yükseltmiolarmış hatta şuan kız hamile maşallah çok düzeldi baya araları adam işin ciddiye gittiğini görünce önlem aldı korktu kız elden gitcek die...
Eğer eşin kabul ederse sende böyle bişi deniyebilirsin hem daha güzel olur daha verimli olursun bakış açın değişir kız bana eşimle çok kaga edioruz die anlattı sende git dedi hiç kavga etmiosunuz artık dedi ne sen onu suçluosun ne o seni biri bi hata yaptığında hemen düzeltmeye çalışyo dedi...
haa doktor demişki : her evlilikte kavga gürültü tartışma olur dozajına göre azaltılabilir hatta paris bunlar olsa bile evliliği ayakta tutar arzular cinsel ilişki evliliğin herzaman ayakta tutar çünkü erkek onu kaybetmek istemez ondan haz alıyordur bırakamaz erkek için cinsellik önemlidir felan demiş...Erkek evde kavga etsede eşiyle eğer bu parisle bitiyosa veya sarılıp öpüşüp koklaşmayla sonuçlanıyosa tabii kadında istiyosa zaten tatlıya bağlanır düşüncesindeyim bende...
taktiklere bak taktikleree
var annem seksi geceliklerim hemde çok ama kışın çekmecede bekliyolar onlar
Kelepçeli takımım vardı bi denededantelli
ama ben çekiniyom la bazen hihi:)
topuklu giyememmmmm kız hamile hamile bide zıpla dio
laa hamişe bak ben 12 haftadayken adamın tepesinden inmiyodumhem o gecelikler şimdi olur sana 4 ay dan sonra pırt giyersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?