Kokoşş Hatunlar Kulübü

evimdeki herşeyi atıp yenisini almak istiyorum.
herşey eski görünüyor gözüme.

kız bu aralar hatta son bir kaç aydır.. elinden geleni yapıor..

ama ben sanırım yaşadıklarımın etkisinden... kurtulamıorum.... aslında süekli aklımda değil...

demek bilinçaltımda.. ama cıxxxx istemıyorum.. paris falan..

iş üstünde sıkılan varmı benm gibi... hemen dönek die dua ediorum beeeee benm halim hal değil beeee

kızlar bizde gebelik dolayısıyla bitmişti paris olayları..ama 3.ayı devirdik artık olması gerek ama unutmuşum sanki bende o işi yaaa napmak lazım:)
haftasonu bi deneme çekimi yapmak gerek

şöyle git iççamaşırcıya güzel şık bir gecelik al en açığından fırfırlı etekli olsun jarto çorapları olsun fırfırlı çoraplardan

sonra saçını havadan topla ruj sür nar çiçeği renginde yada daha açık ama kırmızı değil haaa....

makyaj etme ama hafif allık et haaa gecelik içini göstersin iç çamaşır olmasın ha

çok hoş bir parfüm et ama boynuna etme bilek kulak arkası bide saçlarına sık.... saçların mutalaka parfüm koksun haa unutma

bide topuklu akkabı giy çok yüksek olsun eşini bekle ve üzerine atla hevesli görünce dayanamaz zati...

laaaa adam okadr hasretki paris yolalrına

aşk sözcükleri yerini hep paris sözcüklerine bıraktı ...

Adam gördüü yerde coşkun gibi saldırıyor ... Suluuuuuuuuuuuu
ondan mı geçen saldırıya uğradım yazmıştınnn
çılgınn adam napsın kızz hahahahahhaa kız erkeklerin yaşama sevinci pariss
hahahahaah miltimilyarder haakkett sanki o vercekparayıı
kokiş senin çocuğa kaygana mı bakıcakkk
evimdeki herşeyi atıp yenisini almak istiyorum.
Herşey eski görünüyor gözüme.
banada dönem dönem olurrrr
ama kafaya koydum 2, evimde silbaştan yenileyeceğimmm eşyaları
şimdi yappmadım daha 4 senelik evliyim ve gıcır eşyalar keşke eskiseydide değişseydimm

ya koketa zati sürekli katı yiyorum kızzzz
katı ye ye afedersin kabız olurum sonraa delüüü

bigün katı yee diğer gün sebze yee alla alal sulu yeme dioz sana haşlanmış sebze çok tüket o mide bulantısı yapmaz bide ağır yemeğin üzerine tatlı felam yeme oda çok mide bulandıryo.....

iş üstünde sıkılmam olmicaksa baştan olmaz hiç başlammam
esmoşumm noldu sana yawssss

anam yarn aksam bızde hahahaa cılgun

anam olsa temizlikçi çağırmama arada rica ederim az az gelsin yapsın sende öyle yap bak camları silmiş....bigünde çağır anne şunları bana yaparmısın de kabul eder eminim

taktiklere bak taktikleree
var annem seksi geceliklerim hemde çok ama kışın çekmecede bekliyolar onlar
Kelepçeli takımım vardı bi denededantelli
ama ben çekiniyom la bazen hihi:)
topuklu giyememmmmm kız hamile hamile bide zıpla dio

çılgın sensin delüüüü
aklın nerdeydi anacın gelene kadar sen varya tam sopalıksınnn

HHAHAHA kızz valla napim ya dun yıknadım bugun bogaz şiş ey allma yaaa sınr oldummm:)

haha brck zıplamı dıyor hahaha koptum yaa

esma bu ciddi bişi yaaa madem adam emek edio seni arzuluyor gerçekten bütün herşey sende bitiyo acaba psikolojik destekmi alsan böyle bayan biri olsa bi arkdaşım vardı evliydi eşini çok severek elenmişti düğünde yapılan olaylar k.v baskılar ve birsürü şeyden sonra eşiyle sorunlar yaşadı üzerine çocuk oldu soğudu bu eşinden diordu evliliğim bitmesin napcam adamı hiç istemiorum gelmese umrumda olmaz diodu sonra aile danışmanına gittiler birlikte eşide kabul ettti çocuk için çözüm bulmaları lazımdı çünkü bu işin geleceği var bi soğudumu kadın ciddi sonuçlar doğurur....Neyse baya gittiler hem eşi daha tatlı davranır oldu ona hediyeler görsen süprizler tatile gitmeler arkadaşa giysin die değişik kıyafetler alması felan onu çok sevindirdi birbirlerine asla seslerini bile yükseltmiolarmış hatta şuan kız hamile maşallah çok düzeldi baya araları adam işin ciddiye gittiğini görünce önlem aldı korktu kız elden gitcek die...

Eğer eşin kabul ederse sende böyle bişi deniyebilirsin hem daha güzel olur daha verimli olursun bakış açın değişir kız bana eşimle çok kaga edioruz die anlattı sende git dedi hiç kavga etmiosunuz artık dedi ne sen onu suçluosun ne o seni biri bi hata yaptığında hemen düzeltmeye çalışyo dedi...

haa doktor demişki : her evlilikte kavga gürültü tartışma olur dozajına göre azaltılabilir hatta paris bunlar olsa bile evliliği ayakta tutar arzular cinsel ilişki evliliğin herzaman ayakta tutar çünkü erkek onu kaybetmek istemez ondan haz alıyordur bırakamaz erkek için cinsellik önemlidir felan demiş...Erkek evde kavga etsede eşiyle eğer bu parisle bitiyosa veya sarılıp öpüşüp koklaşmayla sonuçlanıyosa tabii kadında istiyosa zaten tatlıya bağlanır düşüncesindeyim bende...

eşinle konuş cnm tatlı tatlı konuşsan beni üzmesen desen inan bazen iletişim sorunlarından eşlerimize küsüyoruz

parise herşeyden çok önem veriyolar ...
evet kendi bakacak ama nekadar bakar bilmem bakıcı hayali kuruyor :26::26:

benm eşim öyledir.. bağırır çağırır sonra yumuşar paris ister..

kazın ayağı öyle değil bende...

o bağırdıktan beni sinir ettikten sonra.. gerçek parise götürse totomda olmaz.. yanii...

ben gerildimmi bende biter.. birde ödül olarak parise götürmm adamı... benm için parisss önmliydi..

ama okadr kavga gürültüden sonra.. kendimi kullanılıor gibi hissetmeye başlamıştım..

pariste herşey süper... eee bir fikrini söyle bişe de.. hemen evde kavga..

benmde yapım bu... doktor böyle diyorsa beni düzeltemez yani

haa şimdiki isteksizliğim... davranışlarından değil.. ama biliçaltımda geçmiştenmi gelior bilmiorum...

yada vucut değerlerim düşük..

ne bilem işte... hiç ama hiç cnm istemiyor...

laa hamişe bak ben 12 haftadayken adamın tepesinden inmiyodum hem o gecelikler şimdi olur sana 4 ay dan sonra pırt giyersin

laa hamişe bak ben 12 haftadayken adamın tepesinden inmiyodum hem o gecelikler şimdi olur sana 4 ay dan sonra pırt giyersin

lan sen kendini diğer karılarla bir tutmaa....

sennin libodonu yüksek vermişler erkek hormonu katılmış accık sana

miroşun denediklerini normal hamişler denemesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…