Kokoşş Hatunlar Kulübü

napıysınız
patronla bılonçolara baktık son günmuşyoruldum lenn beynm durdu
sonra dedım kımse yokken kıtap okuyumda kafam dağılsın kıtabımı bıtrdımşimdıkte fılm ızlıommm

tefal değilde phılıps al len allırsan
hıc ona hayır dermı lenn
geçen seefr noldu eşin verdı mı
bence iş bulsun kesin olmazsa çıkmaz en azından öyle de

ne hali varsa görsn
içinde olacak ınsanın içinde
ben zabanan kalkar iş arardım ayaklarım ağrıyana kadar en fazla 1 hafta sonra bulurdum

ütü demişken bende ömürtoş utuyu kırınca gıttım phılıpsın kazanlı utusunu aldım 350 tl dı sanrm fıyatııı guzl sımdılk bakalm gorczz

sen kiradasın ama dimi cnm ilerde ein olur baştan sona hepsini alırsın inş.

kızlar kendımı cok kötü hıssedıyorum
alıntı yapmayın lutfen

Son düzenleme:

ozman senin için paris bişe ifaede etmiyor kırmızı ile işaretledğim yer göre buda alışkanlık yapmış artık gitmek istemiosun çünkü bişi ifade etmiyor:44::44::44:

senin çünkü gönlünü alıyor dikkat ediyor ama sen yine paris istemion demekki alışkanlık yaptı sen rahatsın böyle sende isteksizlik başlamış buda alışkanlık yapmış gerek görmüyosun parisi işte buldum sorun bu...

aynen kafada bitirmiş bu garu

ee tabe erkekler bıraz daha duskun olduguuu ıcınn snaırm tek taraflı gıbı dusunmus bend ebırcck ole dusnyrm haaaa. tabı mıray ıstısnaa hahah erkek hormonu var onda :)

cnm seninki sen istemediğinden felan değil sen soğuk veya yorgunluğun ardına saklanmışsın yaz gelincede sıcak dersen işte mazeret...

bak rus garu yanımda kalıyodu demiştim eşimle çıkarken otelde çalışyodum bana ne dedi bilyonmu : Türk kadınları kendilerini bir makine olraka görüyor kendine hiç değer vermiyor verditmiyor ben Bi Türk erkeği ile evlensem onu asla bırakmaz ve onu memnun ederdim herşekilde dedi...Türk kadını evlenene kadar cile yapar hatta evliliğin ilk yılı sonrasın yatar yatağa açar bekler paris bitsin dedi...hepsi için söylemiyorum ama biz ruslar eşlerini memnun edincede bize kızarlar dedi....

Çünkü biz rus milleti garusu dedi adamı zıanadan çıkarırız öyle 15 dk sexüs yapmayız ve bizde en çok kadın yorulur erkekten çok çünkü biz verici yani hep kendimizden veririz alırım olayı yok bizde dedi...

Türk kadını kendine çocuğa eve bide işe kaptırdımı kocayı unutur sallamaz hatta paris etmese 2 ay umrunda olmaz dedi ...Tabii bende parisin p sini bilmiodum bacular daha bu kız bunları anlatırken bekardım bana dedi eşine hep sahip çık ilerde eşimi tanıyodu onunla evlenirsen ne olursa olsun onu paristen mahrum etme senin kocada var ateş dedi seni çok mutlu eder belli dedi sende mutlu ol keyfine bak e işimi olur çok umursama çocuk varsa yine eş önce gelir dedi onu ihmal etme ozman dedi seni asla bırakamaz ve başkasına gidemez dedi.....

Bu kız çok evli Türk erkeği ile birlikte olmuş bir rus garusu muhteşem güzellikte idi...Bunu niye anlatıyorum eşler paris olmazsa birine gidecek diye değil başka şeylere yönelme ihtimali olmasın hep bizi değerli görsünler...... Türk erkeği Rusu paris objesi olarak görüyor başka bişi değil...

peki buraya kadar tamam böyle yapman çok işe yarıyor mu parissiz oluyormu hayat böyle 10 sene 20 sene gidermi yani...

böyle mutlumusun yani hani böyle olunca özel hissediyomusun şimdi onu demek istiyorum

gerek görmemek değil...

ahh ahh koketçimm anlatamadım bir türlü...

nesseemmm erkek hormonu fazla sende ...

ha rahat olsaydm bu durumdan burda sorunum oldukunu söylemz umursamazdım... demmki bu durumdan hoşnut değilim

evet kafana takıyorsun bacımmm bı da bişeydır en azından bu durumdan rahatsızsın bı uzmana danış ciddiym bu konu da haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…