- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
canım ben sanayi sektorundeyım desem cok genel olacak
tekınık ressamınn.. enerjı uzerıne calısyoruzzz projeler vs cızıyorum işteee
Ne güsel kulağa zevkli gibi geliyor ...Çizim felan ama tabi sanayi sektöründe ki çizim eminim hayal ettiğim gibi çiçek böcük çizimi değildir...:26:
haha tabıkıııı diil kızzz trafo cızerım traktor parcası cızerım vs vs cız<erım bişilerr bazen zevklı bazen streslıı. bole acıl durmlrda streslı oluyor ama guzel bir meslekk:):)
ben sevıyorummmm meslegımııı hehe cok parasınıda yıdık sukurr yemeye devam ınsss
haha tabıkıııı diil kızzz trafo cızerım traktor parcası cızerım vs vs cız<erım bişilerr bazen zevklı bazen streslıı. bole acıl durmlrda streslı oluyor ama guzel bir meslekk:):)
ben sevıyorummmm meslegımııı hehe cok parasınıda yıdık sukurr yemeye devam ınsss
Haa anladım çiçekli böcekli traktör çiziyon..
Parası da iyi Allah bereket versin..
kızz kocanı üzme bakıyım
Ne güzel iyi olmuş sende pek yüzsüzsün hakkettten
sez. mı dedi bebek büyük olursa evet sez. diyo bazısı
inş. cnm fiyat değişmezse süper olur ben çok alıştım oraya
ayy inş. bana sez. demez ben çok korkmaya başladım yaaa ....
günaydın mı kaldı lennGünaydın ........
gel laa sobbete gellllllll
Bir sıkıntı yaşamaz çok ağırlaşmazsam inşallah mayıs sonu gibi ayrılıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyim diye düşünüyorum.Eşim boşver 8 hafta önce nisan sonu ayrıl diyo ama yok ya kendimi iyi hissediyorum böyle hissedersem çalışırım inşallah..Hem maaşım kesilmesin hem kızımla vakit geçireyim çok çok..
Tabii bunlar benim planım kızımın planları bilemiyorum.
len garular naperr
günaydın mı kaldı lenn
geldımde yoğunummmcnm ya
Tutumlu garu nbr sana aldınmı akkap
Yani saat itibariyle öyle de hani günün ilk selamı olması açısından...Tamam kıvrılmaz burdan bu daha ayılamadım düşün bu saat oldu..
Koketa alıntı yapmadım haftasonundan sayfa şişmesin diye amanın maşallah ne enerji ne enerji tüm hafta sonu elimde bir kitap o kanepeden bu kanepeye uyuklarak dolaştım.Eşim sürüyerek dışarı çıkardı Pazar günü.Değil bu anlattıklarını yapmak gelip anlatsan yoruldum diye uyurdum.Çok miskindim bu hafta sonu..
yerimm kızını
bende de mayıs sonu doğum olabilir diyebilir yani yada haz. ilk haftası doğum derse mayısı izin alabilirim ama nisanı çalışcam iyiyim ama kaburgam ağrıyo oturmaktan ve ayaklarım akkbıya artık sığmıyor yeni aldığım babet iyidi denediğimde şimdi sıkyo genişler inş. akkabılarım olmuyo..bende 4 haftayı sonraya aktarmış olucam oğlumla kullancamtabii benimde planlarım bu ama oğlanın planı ne bilmem maş. hala yukarlarda gelmez die düşünyorum bakalım dr. ne diyecek ben aslında 30. haftadayım elimde takvim var çizelgeyi düzeltmedim 30.haftaya yeni girdim ....10 hafta kaldı 38 de alalım derse 8 hafta kalmış oluyor
yani ben herkes 10 hafta var daha diom uzattıkça uzatyom oğlanda uslu bakalım beni üzmez gibi...
senin doğum nezaman
KOKİŞİMM BENDE SAAT AYARLAMASI İÇİN BAŞIMA GELENİ ANLATAYIMMM
ŞİMCİK SABAH KALKTIM 9 A GELİYODU DEDİM KIZÇEMDE NE ERKEN UYANDI H.SONU NEYSEEE
SONRAM ONA SÜT NEYİM YAPTIM DEDİM AZ ZAMAN GEÇSİN K.VALTISINI YAPAYIM EŞİMİN TELİNE BAKTIMM 10 GELİYO DİYOOO
SONRAM KAHVALTI HAZIRLADIM KOCEMİ UYANDIRDIM FALAN MASADA DİYOM Kİ ZAVALLI ANACIM TEMİZLİK YAPARKEN SAATİN TOZUNU DA ALDI YAA YORGUNLUKDAN 1 SAAT GERİ ALMIŞ SAATİİİ NASILDA TUTTURMUŞ TAM 1 SAAT GERİİ
KOCEM BASTI KAHKAYIII
HAYATIMMM SAATLER İLER ALİNDİ BENNASIL UTANDIM REZİL OLDUM YAAA SONRA BENDE KOPTUM KAFAYA BAK BENDEKİİİ
SENİN DE H.SONUN GÜZEL GEÇMİŞ rABBİM SANADA NASİP ETSİN MEVLÜTÜÜ İNŞŞ.
KIZ NİYE POİJAMA GİYMİŞ Kİ ADET FALAN MIYMIŞ ORADA:44::44::44:
böle biri değilimdir normalde kırdı beni kokiş kocam yaa bende gıcıklığına dedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?