Kokoşş Hatunlar Kulübü

Koketa alıntı yapmadım haftasonundan sayfa şişmesin diye amanın maşallah ne enerji ne enerji tüm hafta sonu elimde bir kitap o kanepeden bu kanepeye uyuklarak dolaştım.Eşim sürüyerek dışarı çıkardı Pazar günü.Değil bu anlattıklarını yapmak gelip anlatsan yoruldum diye uyurdum.Çok miskindim bu hafta sonu..

KOKİŞİMM BENDE SAAT AYARLAMASI İÇİN BAŞIMA GELENİ ANLATAYIMMM
ŞİMCİK SABAH KALKTIM 9 A GELİYODU DEDİM KIZÇEMDE NE ERKEN UYANDI H.SONU NEYSEEE
SONRAM ONA SÜT NEYİM YAPTIM DEDİM AZ ZAMAN GEÇSİN K.VALTISINI YAPAYIM EŞİMİN TELİNE BAKTIMM 10 GELİYO DİYOOO
SONRAM KAHVALTI HAZIRLADIM KOCEMİ UYANDIRDIM FALAN MASADA DİYOM Kİ ZAVALLI ANACIM TEMİZLİK YAPARKEN SAATİN TOZUNU DA ALDI YAA YORGUNLUKDAN 1 SAAT GERİ ALMIŞ SAATİİİ NASILDA TUTTURMUŞ TAM 1 SAAT GERİİ
KOCEM BASTI KAHKAYIII
HAYATIMMM SAATLER İLER ALİNDİ BENNASIL UTANDIM REZİL OLDUM YAAA SONRA BENDE KOPTUM KAFAYA BAK BENDEKİİİ

SENİN DE H.SONUN GÜZEL GEÇMİŞ rABBİM SANADA NASİP ETSİN MEVLÜTÜÜ İNŞŞ.

KIZ NİYE POİJAMA GİYMİŞ Kİ ADET FALAN MIYMIŞ ORADA:44::44::44:

sez. mı dedi bebek büyük olursa evet sez. diyo bazısı

inş. cnm fiyat değişmezse süper olur ben çok alıştım oraya

ayy inş. bana sez. demez ben çok korkmaya başladım yaaa ....

Dediki bu kız koca kafalı ve kilolu olacak 4 kilo doğar iri bu dedi..Meali... ben seni keser onu ordan çıkarırım bebişim hiç telaş yok...

yerimm kızını

bende de mayıs sonu doğum olabilir diyebilir yani yada haz. ilk haftası doğum derse mayısı izin alabilirim ama nisanı çalışcam iyiyim ama kaburgam ağrıyo oturmaktan ve ayaklarım akkbıya artık sığmıyor yeni aldığım babet iyidi denediğimde şimdi sıkyo genişler inş. akkabılarım olmuyo..bende 4 haftayı sonraya aktarmış olucam oğlumla kullancam tabii benimde planlarım bu ama oğlanın planı ne bilmem maş. hala yukarlarda gelmez die düşünyorum bakalım dr. ne diyecek ben aslında 30. haftadayım elimde takvim var çizelgeyi düzeltmedim 30.haftaya yeni girdim ....10 hafta kaldı 38 de alalım derse 8 hafta kalmış oluyor

yani ben herkes 10 hafta var daha diom uzattıkça uzatyom oğlanda uslu bakalım beni üzmez gibi...

senin doğum nezaman

günaydın dicem ama öğlen olmuş yaa
ahh güzeller sizi nasıl özlüom ben yaa ahh ahh (

6 nisanda yolcuyum o zamana kadar çalışıp bırakcam işi aslında 1 2 hafta daha çalışabilirim o kadar ağırlaşmadım ama oğluşum erken gelmeye kalkarsa evdeki işlerim yetişmez..
eşimde kıyamıom artk gitmeyin dio paşamı da üzmeyim

dün oğluşumun temizlik malzemelerini aldık Allah'ım bu bebişler pek masraflı

anneannemiz bebek şekerimize 10 tane falan katkıda bulundu hatunun eli hızlı 10 dk da örüyo

ayy bide rüyamda dr bebeği besleyememişsin 900gr kalmış büyümüo diodu nasıl üzüldümm
inş öyle deildir gerçekte büyüyodur yavrum

Yani saat itibariyle öyle de hani günün ilk selamı olması açısından...Tamam kıvrılmaz burdan bu daha ayılamadım düşün bu saat oldu..

bacım ben zabanan gelıp günaydın dıdım
neysemmm
ayılamamışsın bellı
öpemde ayıl annem

kız kız anneleri nie böle bizde de odadaki kız 8 haftalık izne ayrıldı şimdiden kız burda hergün uyuyordu paso...

uyuşukkk garular erkekim bana enerji eriyo babası gimmmiiiii

valla hafta sonu gezdim 2 günde ee giriş saatim akşam 10 buçuktu cmtesi 1 de yattım paris için kalktım bidaha yattım 3 tü...

anam çok yoryom ben kendimi hiç dinlenmiom oğluş yormaz inş.

Satıma göre 19 haziran, Hasan URCU 13 haziran diyor, Ama ben haziranını beşinde doğururum gibi hissediyorum...Benimkide yukarda daha inşallah zamanında gelirler...ta kasıklardaydı şimdilerde göbüşe çıktı...

sende alemsin haa benim koca olsa dalga geçerdi kurtulamazdım elinden telefonlar bizim otomatik değişmese ben bilmezdim töbe unutmuştum eşimde hemen hazırladım kah. uçtum duşa...

saten pij. giymiş gırmızı hemdeee bilemedim sanmam garular var die giyinmemiş

mevlüt bende etcem artık gelirsinizzz koç adamıştım onu kescem inş. belki ogün dağıtırım gelenlere ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…