Kokoşş Hatunlar Kulübü

yok cnm az kaldı ama bugunnnn tamamlamammm lazm ıns bıtcekkk arada yazyrm sıze yınede sıkldm valla

Sen ne iş yapıyon Güneş?...Hımm kaba bir soru oldu sen hangi sektörde çalışıyorsun acaba deyim?Diğer kızlar? Herkes çalışıyor galiba?:44:

ne güzel mis. banada öyle gelseler ahhh ben okadar yorgunluğa mis. kabul etmezdim ki

eşinle barıştınmı laa

güneşimmm gözünaydınn kuşumm anacın gelmişş
benim işler 1 günde bitti çünkü ben mutfak dolabı banyo fayanslarımı yapmıştımmm
bitti vee tetemiz olduuu anacım saolsunn
sadece yatak odasındaki dolabımı düzelticem çekmeceler falan

seninde anacın başlamış ohh ne güzelllll

yarın 11:30

Erhan bakalım göstersin hünerleri görmezsem yine oğlanı boğarım onu...

Doğum hakkında konuçcam ve fiyat öğrenecem yüksekse çav yaparım ayarlama yaparlarsa devam ederim 2bin 2500 bulursa durmam cnm 1500 zaten çok gibi hade ona eyvallah dedik...

olmadı yıldız andevaya geçerim napim burda dairede giden kızlar memnun tabii doğum fiyatları daha ucuzdur orda..

normal çıkmış şekerin demek bunu üzerine çuklat pasta ve sütlü datlıyla kutlama yapılır

ne güzel mis. banada öyle gelseler ahhh ben okadar yorgunluğa mis. kabul etmezdim ki

eşinle barıştınmı laa

ayhhhh tatlımm c.tesi iş yapicam aklımda yokdu ve kızlara söz vermiştim zati onlar sen bişiy yapma biz yapıp getircez dedi k.kardeşim saolsun herşeyi yapmışş
bende deli cesaretivardır ettimmm kabull hatta kardeşim yorgunsun başka zaman gelelim dedi cıks dedim

kocemle barıştıkk tatlımmm tuttu sıkı sıkı sarıldı öptü beni küs durmakyok dedi bende zati yumuşadımm moku çıkmasın dedimm

kokiş naptınn annat bakemm h.sonuuuu
smokerrr tatlımmm yaz kızz hep okumaaa

bu arada ben de p.tesinden nefret ediyorum pofffffffffff
sabahları işe gelesim hiç yokkkk

Sen ne iş yapıyon Güneş?...Hımm kaba bir soru oldu sen hangi sektörde çalışıyorsun acaba deyim?Diğer kızlar? Herkes çalışıyor galiba?:44:

canım ben sanayi sektorundeyım desem cok genel olacak
tekınık ressamınn.. enerjı uzerıne calısyoruzzz projeler vs cızıyorum işteee

hee basladıı gız kıyamamm ona ben yapma aksmlrı bırlkte yaplm cocugu oyala ben yıne yaprm dedım ama yok sen karsma dedı
yazık kendı evınde bıle komsulrı yapıyor annem bırz para vs verıyor aslındaa hasta oldugu ıcnn yapmaması lazm ama kadını kabl etmeıd yapma dıyorm onuda etmıyorr neyse bakalım

doğum günü noldu peki yapsaydın bi pasta

Ben pazar akşamından nefret ediyorum en çok tatil bitiyor yaa..Geriliyorum..

doğum günü noldu peki yapsaydın bi pasta

d.günü için aldım pasta cuma iş çıkışı kestikkk tatlımmm
sonrada dışarıya yemeğe götürdü bizi
bende h.içi damattan gömlek almıştımm onu verdim çok beğendi öptü falan
ben ona hediye alınca oda hep alır bu aralar işleri yoğun ben sana bişiy alamadım aşkım falan dedi olsun alırsın dedim bende yüzsüz gibi

Zaten diet verir bir daha yiyemem diye hafta sonu baya götürdüm hemşirede tatlıyı abartmayın çok ama diye uyardı telde
Bir soruştur bakalım bana bu randevuda sezeryan sinyali bile verdi.Bebiş büyük olacak bu 4 kilo gibi doğar dedi..
Hayırlısı ya andevadan da memnun olan çok..Ama ben doğum fiyatının çok değişeceğini sanmam..

bende çok zor kalktım yaaa artık iznim gelsin diyorum sonra doğum korkusu gelio gelmesin iznim diyorum ben mayısta izne çıkcam nisanda çalışım dedim...

cmtesi güzelce giyindim eşimin cafeye gittim dedim bana para ver ben halı bakcam kart yatırım öyle alıyım iyi dedi erdi 200 dedim yetmez yetsin dedi...pahalısa alma dedi...bakındım istediğim bişi bulamadım görümcye gittim dedim ben arkdaşa bebek kıy. alcam pazar me. ver gel benle AvM ye balıklama atladı oda bişiler bakındı oğluma takım aldı karlı çıktım...

ardaşa miki disney karakterli alt üst takım aldım 25 e düşmüş bayada güzeldi hatta oğluşada zıbınını aldım miki li

akşama k. geçtik balık yapmış tahta gibiydi grida balığı yapmış berbat kokyodu

dedim anne ben doydum 2 kase çorba içtim beceriksiz garu anam pek güzel yapar balığı anam die sölemiom 10 parmak 10 marifet

nese eve geçtim kedile uyumuşum salonda eşim geldi parise gettik çok beğenmiş beni gidelim die tutturdu nese bende heveslidim yalnız beni çatıda büyüme var farkettim azcık genişlemiş... çok hoşşşş

pazar kalktık saatler ileri alınmış 11 sandım 12 mişşş kahvaltı hazırladım kız ardaşa gitcem melütü var bebeğin hemen hazırlandım duş felan güzelce elbise giyindim örtüm var şıkk onu aldım eşim bıraktı pek hoşuna gitti neyse arkdaşa hediye erdim şalvarlı kadın doluydu aaralarına oturdum ben iki dirhem bi çekirdek göbeğimi okşuyanlarmı dersin sornlarmı neyseki daireden gelen güv. kızlar geldi onlarla oturdum kurtuldum garulardan 2 oda dolusu garu vardııı

mevlüt farklı yaptılar kadın ilahi okur gibi yasin okudu bizde 3 hoca gelir öyle olur kurban kesilir daha nelr neler esmoş bilir ahh yurdumu özledimn

Allah kabul etsin nese arkadaş yatak odasında bebeğin beşiği ile oturyo giden gelen ora giryo kendini sütünde saten kırmızılı pijama giyin demi yok pijama üstünede saçına benim bindallı giydiğimde örttüğüm kırmızı örtüyü koymuş...Al basmasın diemiş...pullu pullu güzelde pijama ne alaka anlamadım bebek çok datluu ama ben dokunamadım

çok korkarım minik bebeği taşımaktan garip duygular içine girdim bebeği görünce korktum elliyemedim ahh ben nasıl anne olcam...

sonra gü. kızlar çıktık tabii pide ayranımızı yedikten sonra eşimin cafye gidelim gayfe içelim dedim gitti kaynana ordaydı oturmuş birlikte oturduk sordu ne oldu felan anlattık..
kaynana sıkıldı sonra getti eine biz kızlarla hoş sohpet etttik gül güll öldük azcık dedikodu ettik

onlar gitti eşimle ben azcık araba ile turladık okaaadaaaaaaa

kızz kocanı üzme bakıyım

ne güzel iyi olmuş sende pek yüzsüzsün hakkettten

sez. mı dedi bebek büyük olursa evet sez. diyo bazısı

inş. cnm fiyat değişmezse süper olur ben çok alıştım oraya

ayy inş. bana sez. demez ben çok korkmaya başladım yaaa ....

bende akşamı başlıyor dediğin gibi pstesi devam ediyo salı iyi gibi...

sen izne nezman çıkcan ?

Bir sıkıntı yaşamaz çok ağırlaşmazsam inşallah mayıs sonu gibi ayrılıp 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyim diye düşünüyorum.Eşim boşver 8 hafta önce nisan sonu ayrıl diyo ama yok ya kendimi iyi hissediyorum böyle hissedersem çalışırım inşallah..Hem maaşım kesilmesin hem kızımla vakit geçireyim çok çok..
Tabii bunlar benim planım kızımın planları bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…