yok cnm az kaldı ama bugunnnn tamamlamammm lazm ıns bıtcekkk arada yazyrm sıze yınede sıkldm valla
günaydınn kızçelerrrrrrrr
okadar yorgunum kii kolumu kaldıracak gücüm yok inanınnnnn
c.tesi sabah 08:30 dann hiç duraksız c.tesi gece 12 ye kadar iş yaptım hiç duraksız
cam pencere kapılarrr perdelerrrr akla gelicek herşey banyo wcc mutfakk heryeri temizledik
bir nevi bahar temizliği oldu saolsunn annem öğlen geldi yardıma halbuki gelmesin yorulmasın diye ona bişiy demedim anlamış benim temizlşk yaptığımı sürpriz yapmış bana Allah razı olsunn
kocem de yoktuu olsa zati napcak daaa
valla bittim bittim ama evim mis oldu
kadın çağıracaktım yine beğenmem etmem diye çağırmadımm ama inanın tırnaklarım bile ağrıyorr
çam mak 2 gündür duraksız çalışıyorrr
ne çok sızlandım dimi
ha bide bunun üstüne dün çaya arkadaşlarım geldilerrrr
tabu oynadık eğlendik yine ama ben sadece börek yaptımm onlar herşeyi hazırlamışlar sağolsunlar gece 12 de gittiler
Az önce aradılar şeker normal çıkmış sorun yokmuş..Randevun yarın mı hadi hayırlı haberlerle gel inşallah...Ücret konusunu hiç duymamıştım, o yüzden sormadım sen sorarsan benide bilgilendir...
yok cnm az kaldı ama bugunnnn tamamlamammm lazm ıns bıtcekkk arada yazyrm sıze yınede sıkldm valla
ne güzel mis. banada öyle gelseler ahhh ben okadar yorgunluğa mis. kabul etmezdim ki
eşinle barıştınmı laa
Sen ne iş yapıyon Güneş?...Hımm kaba bir soru oldu sen hangi sektörde çalışıyorsun acaba deyim?Diğer kızlar? Herkes çalışıyor galiba?:44:
Sen ne iş yapıyon Güneş?...Hımm kaba bir soru oldu sen hangi sektörde çalışıyorsun acaba deyim?Diğer kızlar? Herkes çalışıyor galiba?:44:
güneşimmm gözünaydınn kuşumm anacın gelmişş
benim işler 1 günde bitti çünkü ben mutfak dolabı banyo fayanslarımı yapmıştımmm
bitti vee tetemiz olduuu anacım saolsunn
sadece yatak odasındaki dolabımı düzelticem çekmeceler falan
seninde anacın başlamış ohh ne güzelllll
ayhhhh tatlımm c.tesi iş yapicam aklımda yokdu ve kızlara söz vermiştim zati onlar sen bişiy yapma biz yapıp getircez dedi k.kardeşim saolsun herşeyi yapmışş
bende deli cesaretivardır ettimmm kabull hatta kardeşim yorgunsun başka zaman gelelim dedi cıks dedim
kocemle barıştıkk tatlımmm tuttu sıkı sıkı sarıldı öptü beni küs durmakyok dedi bende zati yumuşadımm moku çıkmasın dedimm
kokiş naptınn annat bakemm h.sonuuuu
smokerrr tatlımmm yaz kızz hep okumaaa
bu arada ben de p.tesinden nefret ediyorum pofffffffffff
sabahları işe gelesim hiç yokkkk
doğum günü noldu peki yapsaydın bi pasta
Ben pazar akşamından nefret ediyorum en çok tatil bitiyor yaa..Geriliyorum..
yarın 11:30
Erhan bakalım göstersin hünerleri görmezsem yine oğlanı boğarım onu...
Doğum hakkında konuçcam ve fiyat öğrenecem yüksekse çav yaparım ayarlama yaparlarsa devam ederim 2bin 2500 bulursa durmam cnm 1500 zaten çok gibi hade ona eyvallah dedik...
olmadı yıldız andevaya geçerim napim burda dairede giden kızlar memnun tabii doğum fiyatları daha ucuzdur orda..
normal çıkmış şekerin demek bunu üzerine çuklat pasta ve sütlü datlıyla kutlama yapılır
canım ben sanayi sektorundeyım desem cok genel olacak
tekınık ressamınn.. enerjı uzerıne calısyoruzzz projeler vs cızıyorum işteee
Ne güsel kulağa zevkli gibi geliyor ...Çizim felan ama tabi sanayi sektöründe ki çizim eminim hayal ettiğim gibi çiçek böcük çizimi değildir...:26:
kokiş naptınn annat bakemm h.sonuuuu
smokerrr tatlımmm yaz kızz hep okumaaa
bu arada ben de p.tesinden nefret ediyorum pofffffffffff
sabahları işe gelesim hiç yokkkk
Ben pazar akşamından nefret ediyorum en çok tatil bitiyor yaa..Geriliyorum..
d.günü için aldım pasta cuma iş çıkışı kestikkk tatlımmm
sonrada dışarıya yemeğe götürdü bizi
bende h.içi damattan gömlek almıştımm onu verdim çok beğendi öptü falan
ben ona hediye alınca oda hep alır bu aralar işleri yoğun ben sana bişiy alamadım aşkım falan dedi olsun alırsın dedim bende yüzsüz gibi
Zaten diet verir bir daha yiyemem diye hafta sonu baya götürdüm hemşirede tatlıyı abartmayın çok ama diye uyardı telde
Bir soruştur bakalım bana bu randevuda sezeryan sinyali bile verdi.Bebiş büyük olacak bu 4 kilo gibi doğar dedi..
Hayırlısı ya andevadan da memnun olan çok..Ama ben doğum fiyatının çok değişeceğini sanmam..
bende akşamı başlıyor dediğin gibi pstesi devam ediyo salı iyi gibi...
sen izne nezman çıkcan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?