la böreğin yanına en iyi çay gider bahane bulmayın nan
en azından börek yiyonuz ben kaynanamdan el açması böreği bırakın normal börek bile bi iki kere yedim
benim annem çarşaf böreği açar mesela o yeter bana.geçen kayınvalidemde denk geldi annemde börek nasıl olurmuş gördübayadır yapmadım dio dicekim 3,5 sene oldu görmedim
hayır almadık alıcaz fırsat olmadı ama annem geldı almayınnn guzl yıkıyor dıyorrr... az az at dıyorr yanı 5-6 parca falan te alam bndekı cmasr az atark bıtmezkıı...
haftasonu alırz herlde modele karar verdım arcelık alcazzzın love serısınee benzr bısı inşşşş ama her an erteleyebılırmdeee duruma goree
en azından börek yiyonuz ben kaynanamdan el açması böreği bırakın normal börek bile bi iki kere yedim
aslında kayınvalidem eline çabuktur mutfakta çünkü bütün gün evde oturur oturur saat 6-7 gibi mutfağa girer akşam:)
aferim kız senle böcükte iyi gelişme varrr
aferim size.. mutlu olun böyleeeeee
benim annem çarşaf böreği açar mesela o yeter bana.geçen kayınvalidemde denk geldi annemde börek nasıl olurmuş gördübayadır yapmadım dio dicekim 3,5 sene oldu görmedim
seninkide 5 kiloluk sanırım bende az atıyorum benimde bitmiyor.
of deli olcam ya çamaşır ve bulaşık makinası istiyorum.
ama arçelikten soğudum ben yaaaaaa!
valla ertelem derim ben işini kolaylaştırır.
bende çamaşır bitmiyor hergün 2-3 posta yıkıyorum düşün.
nevresimı takım yıkayamıyorum bile.
benimkide evine ilk kez gittim ne kek ne börek hiçbişey yapmamaıştı.
eşime dedim sen nişanlıyken bize geldiğinde keke börek tatlı yapıyordum.
ama annen evine ilk kez gittim hiçbişey yapmadı dedim.
bi börek yapmıştı geçen yaz.
ama sorsan neler yaparalar insanın canı çeker öyle kalırsın.
evet benm mak eskydı ztn bılyrsn 5 kg buyk ıhtımlle bıtrflrına baktım yazmiiiD: bakcz artık nasıp alırımmm buyuk ıhtıml ama annem kızdı ıyı yıkyr dıyeee hehehe nesı ıyı yıkıyr dun perde yıkams 3 kere yıkadı sok olduuu kırlı cıknca hala sucu bızde dır dıyor
valla brck eyı deıdn benede yeter bır borek bı cay keske hergun borek yapsa benı davet etseee yıyyp evıme gıtsemm oyoyoy
günaydınnnn
dün cepten bişiler ındırdım bıde arada kk ya bakıyomyaa ortak gene kıllık ettıelımı neye atsamm bahane buluyoo ama o elimnedense sabahları temızlık ederken bahanelere uğramıo bu senın işin değil dıye
ya sanki işin vaken mi yapıorsun bunları
alla alla ..
böück patronun bişe demiyormu kuzum adama..
uyuz keçi telefonadamı karışıyor alla alla...
dün patronumun yanında ne dıdı dıyım
senı sonkez uyraıyorummm bıdaha dmem defolur gıdersınbende bişi demedım
sabretmek zorundayım
dün dedımya eşim iş bulur bulmaz cıkcam dıye bundan dolayıne edım ekmek parası sabretmemlazımdedım
neler neler dıo ama yapcek bişi yok
patronda bu adamla benı uğraştırma lutfen dedıya cnm cok sıkkın ınan zorla gelıyorum işe artık nefret edıom ama adam dıbımde heran
off off
eşim iş bulsun artık
dün patronumun yanında ne dıdı dıyım
senı sonkez uyraıyorummm bıdaha dmem defolur gıdersınbende bişi demedım
sabretmek zorundayım
dün dedımya eşim iş bulur bulmaz cıkcam dıye bundan dolayıne edım ekmek parası sabretmemlazımdedım
neler neler dıo ama yapcek bişi yok
patronda bu adamla benı uğraştırma lutfen dedıya cnm cok sıkkın ınan zorla gelıyorum işe artık nefret edıom ama adam dıbımde heran
off off
eşim iş bulsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?