haha araba alanmı var yıruum alan olsa kullanırımm
tercıh meselesı tabıkıı
buyrun kızlar işte çağan bak benim gibi düşlünen bi annecik daha ahh ahhh derdimi sölesem karşiki dağ yıkılırrrr
eşininkini alsana çocuk için sen kullan lannn
cnm esımın arabası sayılmaz hep bızde ama dukkanınnn arabasııı babasını falan alıyor bıkac calısanı alıp dukkana gıdıyorrr.. buyuk arabaaa ayakkabı sevkıyatı faLANDA YAPIYORLAR DONEM DONEMMM YANI OLMAZZZZ... BENM GIBI SIRADA ARABA BEKLEYEN COK BEN KENDIM ARABA PARAMI BIRKTIRDIM AMAAA
sımdılk esıme v alcaz ona gore araba alırz dıye benı kandırıyor evde yok arabada ortada hehehe bendee takılyrm ölee
ya bugün mal gibiyim cnm yaaa nedense pc nin başında öle duruyom katılmadımda hiç doğru düzgünnerdesinn brck garusu miden mi kötüüüüüü
güle güle kullan cnm yaa kaça aldın söle len ona göre eşime derim doğum hediyesi tel alabülü:)vermedım henuz para hihihihih kocerm yavas yavas odıcekkk böhöhöhöh sen hamıssın ne işin var senn telfnla radyasyon mu vercn bebeegeee
bende ev istiyorum ama evler 250 -300 burda büyük ve ferah istersen tabii mevkiide önemli bana hayal yanii bu paraya
arabayı şu krediler bitsin 2 el bakacam kafaya koydum bakalım
nan işte 2000 ını kızlar dedııı kusurunu ben solemımmmmya bugün mal gibiyim cnm yaaa nedense pc nin başında öle duruyom katılmadımda hiç doğru düzgün
güle güle kullan cnm yaa kaça aldın söle len ona göre eşime derim doğum hediyesi tel alabülü:)
cnm benm arkdstaaa da bobrek buyumesı cıkmıstı cok sukur saglıklı dogum yaptııı.. Sımdı cocugu 2 yasında cnm allah saglık versın ıkınızedeee korkmma
ADACIM odanız harikaaaa güle güle kullanın tekrardannn cnm
Güneş telefonuna bayıldım nan kaç para verdin buna...Bide kendi telime baktım kendimi çok gariban hissettim
adaaaa böbreklerinden rahatsız olmasan şey dicem ben hamileykende her ay ağrım oluyodu regl ağrımm
ama senin annattığın damla damla olayı idrar yolları enfeksiyonu çok olur bende o zaman olur seninde böbreklerdendir muhtemelen tatlımm
ADACIM oda çok güzel olmuş. koltuk çok hoş bencede.
odada kalsın çok lazım olacak sana.
buyrun kızlar işte çağan bak benim gibi düşlünen bi annecik daha ahh ahhh derdimi sölesem karşiki dağ yıkılırrrr
amin canım benim sağ olasın...inşallah geçecek Rabbimin izniyle...bu arada tlf.un hayırlı olsun...
canımsınteşekkür ederim...
evet canım benim böbrekteki kum ve taş sıkıntısı sebebiyle geçmek bilmiyor iltihabım((
canım teşekkürler...kalacak zaten,ben de sayeniz de artık çıksın istemiyorum :)))
tatlım evet güzel bir isim...
ama bak çınar da çok hoş...eşim kabul etse kesinlikle çınar koyardım...
daha iyileri sizin olsun kızlarr...tşkbaya özellikli ozaman güneşim belki bu kadar açılamam ama
bence iyi yapmışsın çok güzel güle güle kullan ömürtoştan iyi koru annem:)
Kızlarr bende kaçar17:30 da çıkıcam bugünnn toparlanıp vınnnn
hadennn öptüm sizleriiiii annemle dışarı çıkcaz acele etmem lazımmmm
smoke nezman görüşyoruz benim eve gel cumartesi ayarlıyalım yakınsın zatiii
sana hatay usulü kısır yapcam burdaki garular çatlasın laaaaaa
ahahahahahahah canın çektiğine bak yok annem bi kaç sene çekmesin benim oğlan senin kızzzzkendıne ii bak tatlımm kıznı op benm ıcın bugunnnnnnnnn cnm cektıı bir kızceee
kaynanatörrr aradı börek yapmış dedim dimi yicezz yine kalın kalın börekleri yanınada sadece domtes doğrar ahhhh annem ahhhh hatay çeşit çeşit osmanlı soframı özledim bennnnnn
ahahahahahahah canın çektiğine bak yok annem bi kaç sene çekmesin benim oğlan senin kızzzz
Sende ömürtoşu öppppp yerimmeeee akıllı bıdıkkk ömürrrr muckkkkk
börek ve domates mi?
anam benim rahmetli teyzem o böreğin yanına neler koyardı.
anamda öyledir.
diğer teyzemde sorar onu yiceniz mi bunu yiceniz mi?
koy sen siteyen yer dimi.
GÜNEŞ sen çamaşır makinası aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?