Kokoşş Hatunlar Kulübü

buyrun kızlar işte çağan bak benim gibi düşlünen bi annecik daha ahh ahhh derdimi sölesem karşiki dağ yıkılırrrr

hayy senin derdine sen o kayganaya gidicen yaaa şimdi
eşin gelmeden isim konusunda laf sok alışsınnnnn

kaynanatörrr aradı börek yapmış dedim dimi yicezz yine kalın kalın börekleri yanınada sadece domtes doğrar ahhhh annem ahhhh hatay çeşit çeşit osmanlı soframı özledim bennnnnn

eşininkini alsana çocuk için sen kullan lannn

cnm esımın arabası sayılmaz hep bızde ama dukkanınnn arabasııı babasını falan alıyor bıkac calısanı alıp dukkana gıdıyorrr.. buyuk arabaaa ayakkabı sevkıyatı faLANDA YAPIYORLAR DONEM DONEMMM YANI OLMAZZZZ... BENM GIBI SIRADA ARABA BEKLEYEN COK BEN KENDIM ARABA PARAMI BIRKTIRDIM AMAAA
sımdılk esıme v alcaz ona gore araba alırz dıye benı kandırıyor evde yok arabada ortada hehehe bendee takılyrm ölee

bende ev istiyorum ama evler 250 -300 burda büyük ve ferah istersen tabii mevkiide önemli bana hayal yanii bu paraya

arabayı şu krediler bitsin 2 el bakacam kafaya koydum bakalım

nerdesinn brck garusu miden mi kötüüüüüü
ya bugün mal gibiyim cnm yaaa nedense pc nin başında öle duruyom katılmadımda hiç doğru düzgün
vermedım henuz para hihihihih kocerm yavas yavas odıcekkk böhöhöhöh sen hamıssın ne işin var senn telfnla radyasyon mu vercn bebeegeee
güle güle kullan cnm yaa kaça aldın söle len ona göre eşime derim doğum hediyesi tel alabülü:)

bende ev istiyorum ama evler 250 -300 burda büyük ve ferah istersen tabii mevkiide önemli bana hayal yanii bu paraya

arabayı şu krediler bitsin 2 el bakacam kafaya koydum bakalım

heee ıns olur cnm du baklm ev alırskkk super olur ama ızmrde pahalıı 200den baslıyr bızm lımıt 150 tl kredı cekcz ztn hehehe nasip napalım yaa yapcak bişi yok

nan işte 2000 ını kızlar dedııı kusurunu ben solemımmmm
sen dogurana kdr ındırmee gırerrr bu cok pahlydı dusmus fıyatı bu dahada duser ama dehset bişi buaradaa ıhtıycm oldugu ıcın aldım ben laptop alıcaktım onu almmstm sırkt bılgısayarını bazen tasımak zorunda kalıyorum cocuktan once hergun tasıyordum ama cocuktn sonra zor olmaya basladı. cogu zamn eve ıs alıyorum maıllerıme acıl ulasmama gerekıyr vs vs bıcok seyı burdan halledebılecm word excel dosyalrı falana acabıln vs bırcok ozllıgı olan bır telefonn.. ıhtıyac yane lenn

koketcim elektrik faturam düşsün istiyorum makina bende.
eskiden ne rahattı yaaaa tam çocuğum doğdu makinam bozuldu.
pratik ne yapayım ki? normal sebze yemekleri yapıyorum.
birde oğluma yemek yapıyorum kreşe.
ah anam benim çok yardımcı olur bana.oğlum doğduğunda bende kalmıştı.
işlerimi bitiriyordum ne güzel.
kv. geldi kızıyla evde bir işe el sürmediler.
eşim diyor çağır onları diye.
cıks diyorum onlar yardımcı olmuyolar bana.
bide benim mutfağım dağınık oluyor.
dolap eski duvardan kopmasın diye üst tarafa bişey koyamıyorum fazla.
altıda dümdüz raf bişey yok.
eski evde dolap çok güzeldi herşeyim düzenliydi.

cnm benm arkdstaaa da bobrek buyumesı cıkmıstı cok sukur saglıklı dogum yaptııı.. Sımdı cocugu 2 yasında cnm allah saglık versın ıkınızedeee korkmma

amin canım benim sağ olasın...inşallah geçecek Rabbimin izniyle...bu arada tlf.un hayırlı olsun...

ADACIM odanız harikaaaa güle güle kullanın tekrardannn cnm

Güneş telefonuna bayıldım nan kaç para verdin buna...Bide kendi telime baktım kendimi çok gariban hissettim

canımsın teşekkür ederim...

evet canım benim böbrekteki kum ve taş sıkıntısı sebebiyle geçmek bilmiyor iltihabım ((

ADACIM oda çok güzel olmuş. koltuk çok hoş bencede.
odada kalsın çok lazım olacak sana.

canım teşekkürler...kalacak zaten,ben de sayeniz de artık çıksın istemiyorum :)))

buyrun kızlar işte çağan bak benim gibi düşlünen bi annecik daha ahh ahhh derdimi sölesem karşiki dağ yıkılırrrr

tatlım evet güzel bir isim...
ama bak çınar da çok hoş...eşim kabul etse kesinlikle çınar koyardım...

baya özellikli ozaman güneşim belki bu kadar açılamam ama
bence iyi yapmışsın çok güzel güle güle kullan ömürtoştan iyi koru annem:)

Kızlarr bende kaçar 17:30 da çıkıcam bugünnn toparlanıp vınnnn
hadennn öptüm sizleriiiii annemle dışarı çıkcaz acele etmem lazımmmm

baya özellikli ozaman güneşim belki bu kadar açılamam ama
bence iyi yapmışsın çok güzel güle güle kullan ömürtoştan iyi koru annem:)
daha iyileri sizin olsun kızlarr...tşk

Kızlarr bende kaçar 17:30 da çıkıcam bugünnn toparlanıp vınnnn
hadennn öptüm sizleriiiii annemle dışarı çıkcaz acele etmem lazımmmm

kendıne ii bak tatlımm kıznı op benm ıcın bugunnnnnnnnn cnm cektıı bir kızceee

smoke nezman görüşyoruz benim eve gel cumartesi ayarlıyalım yakınsın zatiii

sana hatay usulü kısır yapcam burdaki garular çatlasın laaaaaa

kısırrrrrrr deme yavru....
bu hamişlikte ne yedin dersen durmadan kısır derim...ver hele şu Hatay usulü kısırın tarifini de biz de edek...

kendıne ii bak tatlımm kıznı op benm ıcın bugunnnnnnnnn cnm cektıı bir kızceee
ahahahahahahah canın çektiğine bak yok annem bi kaç sene çekmesin benim oğlan senin kızzzz
Sende ömürtoşu öppppp yerimmeeee akıllı bıdıkkk ömürrrr muckkkkk

kaynanatörrr aradı börek yapmış dedim dimi yicezz yine kalın kalın börekleri yanınada sadece domtes doğrar ahhhh annem ahhhh hatay çeşit çeşit osmanlı soframı özledim bennnnnn

börek ve domates mi?
anam benim rahmetli teyzem o böreğin yanına neler koyardı.
anamda öyledir.
diğer teyzemde sorar onu yiceniz mi bunu yiceniz mi?
koy sen siteyen yer dimi.

GÜNEŞ sen çamaşır makinası aldın mı?

ahahahahahahah canın çektiğine bak yok annem bi kaç sene çekmesin benim oğlan senin kızzzz
Sende ömürtoşu öppppp yerimmeeee akıllı bıdıkkk ömürrrr muckkkkk

hahah tememmm

senınkını sevrz uzaktan uzaga bır sure yolda gordgmz kızlarııı falan

hayır almadık alıcaz fırsat olmadı ama annem geldı almayınnn guzl yıkıyor dıyorrr... az az at dıyorr yanı 5-6 parca falan te alam bndekı cmasr az atark bıtmezkıı...
haftasonu alırz herlde modele karar verdım arcelık alcazzzın love serısınee benzr bısı inşşşş ama her an erteleyebılırmdeee duruma goree

la böreğin yanına en iyi çay gider bahane bulmayın nan
en azından börek yiyonuz ben kaynanamdan el açması böreği bırakın normal börek bile bi iki kere yedim
benim annem çarşaf böreği açar mesela o yeter bana.geçen kayınvalidemde denk geldi annemde börek nasıl olurmuş gördübayadır yapmadım dio dicekim 3,5 sene oldu görmedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…