smoke nezman görüşyoruz benim eve gel cumartesi ayarlıyalım yakınsın zatiii
sana hatay usulü kısır yapcam burdaki garular çatlasın laaaaaa
bok bulurda senin gibisini..
ihtiyacın olduğunu biliyor işte...
kız arada cmkir..
işe yarıor... benm ortakta ihtiyaçtan çalıştığımı bilior eziyor..
patronum iyi arada o ezdirmiyor...
bazende kuduruyor adam...
En kısa zamanda kurtulursun inşallah ya.Maaşını ödüyor diye sadece her hakkı kendinde bulan insanlardan nefret ediyorum..İnşallah büyük para çıkar bir şans oyunundan nefretini yüzüne kusarsın...Kahrolsun kapital...
günaydın kızlar sabah sabah doğum yazılarını okduum bide youtoube ta yabancı bir kadının doğumunu izledim kadın normal doğumla çaıtır çatır doğurdu ne bir bağrış ne bir feryat figan hiç bişi yok 3 ıkındı çıktı bebek şok oldum biraz sert ıkındı ama sonuç mutluluk bizim garular dahamı dayanıksız beeee bağaırıp çağırran zor diye anlatan bana birüsür garu var yaaa neyse strese girdim bakalım nasıl yapcam ben bu doğumu:26::26::26:
esma len ben dün dedıy msj şeysını ındırdım bı saate msj zor gdıo bıde yabancı yazıoo
Suda mı doğurdu suda doğuranlar gık demiyor ...Ama gerçekten bizim türk filmlerinde kadınlar içinden tır geçiyor gibi bağırıyoor ya onlar iki ıhla hopp bebek kucakta...
koket .. cnm türk kadınları kadar hiç biri dayanıklı değil..
epidural normal oluyor.. yabancı ülkelerde.. sezeoş yapmıorlar pek.. 4 cm açılmadan sonra epidural veriorlar..
arkadaşım işviçrede doğurdu.. öyle dedi.....
oylede okumuştum..
doğum sancısı her kadına göre deiğir.. rahim çatı doğum poziyonu bebeğin geliş şekline göre..
bence çok düşünme doğum olayını..
rabbimden hayırlısnı iste dua et...
kimisi maf olur doğurana kadar.. kimisi pırt die doğuruverir..
ablalarımdan örenk vereyim sana biri pırt die doğurur gelirdi...
diğeri ise.. 3 gun sürünürdü suni sancı ile.. dudaklar mosmor...
durum bu cnm....
dün patronumun yanında ne dıdı dıyım
senı sonkez uyraıyorummm bıdaha dmem defolur gıdersınbende bişi demedım
sabretmek zorundayım
dün dedımya eşim iş bulur bulmaz cıkcam dıye bundan dolayıne edım ekmek parası sabretmemlazımdedım
neler neler dıo ama yapcek bişi yok
patronda bu adamla benı uğraştırma lutfen dedıya cnm cok sıkkın ınan zorla gelıyorum işe artık nefret edıom ama adam dıbımde heran
off off
eşim iş bulsun artık
desene şans işi izlediğim epidural değildi iğne felan yapmadılar dediğin gibi bazısı kolay yapıyor ...
bol bol yürüyecem annem öyle dedi bakalım...geçen ablan doğurdu yaa senin normal mi yaptı çok acı çektimi?
ya benim gibi şeytani güçler ! tarafından esir alınmış birine böyle bir teklif yapılır mı yemek yemek yemek ...Ama eşim bu hafta sonu iki gün evde yapışık ikizcilik oynayacağız..Bozulur şimdi bırakıp gidersem..Ama mutlaka sen çok ağırlaşmadan bu teklifi değerlendirmek isterim...Hiç yemedim o usul kısır eminim çok güzeldir kısır çok güzel bişi zaten..
ay evde mutlaka dinliycem burda yutup açılmıyogunydın hatunlarr ben yıne grıbım evet bılıyorum sızde duymaktn sıkldınz ama oleee
annem bır kavanozzz pekmez verdı yanıma ısyerınd eıc dıye hahahaha unuturm gıder yaaa
buarada sıze sarkı armagan edıyrm gununn baslangıcı dınleıdm ben harıkaaa
ajdar - şahdamarımsın (full) - youtube
gunydın hatunlarr ben yıne grıbım evet bılıyorum sızde duymaktn sıkldınz ama oleee
annem bır kavanozzz pekmez verdı yanıma ısyerınd eıc dıye hahahaha unuturm gıder yaaa
buarada sıze sarkı armagan edıyrm gununn baslangıcı dınleıdm ben harıkaaa
Ajdar - Şahdamarımsın (full) - YouTube
canım ıkın diyorlar demişsin ya ondan
iğne olmasa... ıkın demelerine gerk olmadan..
kadına ıkınma hissi geliyor zaten..
epiduralde.. doktorlar sana ıkın diorlar.. normalde
senin ıkınma hissin kendiliğinden gelior diye biliyorum..
normal doğum öyle kolay bişe değil... yapan annelere helal olsun diyorum...
döt ister normal doğum... kimisi çok zorlanıor kimisi.. çatı geniş oluyor doğuruyor.
ama acısı var...
benm ablam doğum yapan.. haftasndan önce aldılr bebeği.. anne karnındaki poziyondan dolayı çocuk kendine zarar vericekti...
haftasını beklmeden sezoşla aldılar cnm...
metin erene bakan ablam 2 normal doğurdu cnm..
ilkinde 14 dikiş attılar kadına :18::18::18:
ama çok dayanıklıdır.. ikinciyide normal doğurdu...
bir ablam daha var o ilk çocuğu normal doğurdu ama ne foğurma..
3 gun suni sancı kusmaa.. ablam ölücek sandık....
veee doğumdan sonra içte yırtık ve yara oluştu..
doktor tekrar doğur.. 2 normalde temzileriz dedi..
2 sene sonra tekrar doğurdu garibim...
normal 3 gun bekledi gene hastenede çocuk sıkıştı acil sezoşa aldılar...
doğumdan 1 ay sonrada yara yaktırmaya altı diktirmeye gitti gariribim..
o ablam çok çekti bu konuda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?