Kokoşş Hatunlar Kulübü

smoke nezman görüşyoruz benim eve gel cumartesi ayarlıyalım yakınsın zatiii

sana hatay usulü kısır yapcam burdaki garular çatlasın laaaaaa

ya benim gibi şeytani güçler ! tarafından esir alınmış birine böyle bir teklif yapılır mı yemek yemek yemek ...Ama eşim bu hafta sonu iki gün evde yapışık ikizcilik oynayacağız..Bozulur şimdi bırakıp gidersem..Ama mutlaka sen çok ağırlaşmadan bu teklifi değerlendirmek isterim...Hiç yemedim o usul kısır eminim çok güzeldir kısır çok güzel bişi zaten..

bulamazlar cnm zaten her iş bana bakıo sonrada ne iş edıon dıo
sabahları bı saat erken gelıp 1 saat gec cıkıyoz ama 5 dk erken cıkıp otobuse yetişcem desemm ınanmıyo
dün herkes 6da cıktı ben 6:40 da cıkıom demesem bişi demez
sonra gıder patrona derkı erken cıktı
son günlerde sabrım zırvede ama bunun bıde tabanı var
çemkrıcemm hemde ağzımı öle bı boğcamkı şaşcak erkeklığınden utanacak

ben onu Allaha havale ettım Rabbım ona öle bı dert versınkı ınsanlarla uğraşacak gücü kalmasın
bişi demıyom Rabbım büyükkk
karaktersız nolcekk
kocem gtsın zaten nefretımı kuscamm belkı o zamana bıle kalmaz
canım sıkkın ama şükür napalımmm

günaydın kızlar sabah sabah doğum yazılarını okduum bide youtoube ta yabancı bir kadının doğumunu izledim kadın normal doğumla çaıtır çatır doğurdu ne bir bağrış ne bir feryat figan hiç bişi yok 3 ıkındı çıktı bebek şok oldum biraz sert ıkındı ama sonuç mutluluk bizim garular dahamı dayanıksız beeee bağaırıp çağırran zor diye anlatan bana birüsür garu var yaaa neyse strese girdim bakalım nasıl yapcam ben bu doğumu:26::26::26:

esma len ben dün dedıy msj şeysını ındırdım bı saate msj zor gdıo bıde yabancı yazıoo

Suda mı doğurdu suda doğuranlar gık demiyor ...Ama gerçekten bizim türk filmlerinde kadınlar içinden tır geçiyor gibi bağırıyoor ya onlar iki ıhla hopp bebek kucakta...

koket .. cnm türk kadınları kadar hiç biri dayanıklı değil..

epidural normal oluyor.. yabancı ülkelerde.. sezeoş yapmıorlar pek.. 4 cm açılmadan sonra epidural veriorlar..

arkadaşım işviçrede doğurdu.. öyle dedi.....

oylede okumuştum..

doğum sancısı her kadına göre deiğir.. rahim çatı doğum poziyonu bebeğin geliş şekline göre..

bence çok düşünme doğum olayını..

rabbimden hayırlısnı iste dua et...

kimisi maf olur doğurana kadar.. kimisi pırt die doğuruverir..

ablalarımdan örenk vereyim sana biri pırt die doğurur gelirdi...

diğeri ise.. 3 gun sürünürdü suni sancı ile.. dudaklar mosmor...

durum bu cnm....

Suda mı doğurdu suda doğuranlar gık demiyor ...Ama gerçekten bizim türk filmlerinde kadınlar içinden tır geçiyor gibi bağırıyoor ya onlar iki ıhla hopp bebek kucakta...

yok cnm bildiğin ayakları havaya diktiler kadınla sohpet ediolar ıkın diolar ıkınyo bidaha bidaha bebek çıktı şok oldum bizim garular çok fena anlatıyor onu bırak geçen hastaneyi inleten bi kadın vardı çok korkmuştummmm

ahhh nenemdeki azcık cesaret bana geçsin die dua ediyorummm

desene şans işi izlediğim epidural değildi iğne felan yapmadılar dediğin gibi bazısı kolay yapıyor ...

bol bol yürüyecem annem öyle dedi bakalım...geçen ablan doğurdu yaa senin normal mi yaptı çok acı çektimi?

gunydın hatunlarr ben yıne grıbım evet bılıyorum sızde duymaktn sıkldınz ama oleee

annem bır kavanozzz pekmez verdı yanıma ısyerınd eıc dıye hahahaha unuturm gıder yaaa

buarada sıze sarkı armagan edıyrm gununn baslangıcı dınleıdm ben harıkaaa
Ajdar - Şahdamarımsın (full) - YouTube

cnm yaaa bu adama kendini bişi zannettirme patronla konuşsana sana nasıl böle daranır şok oldum direk ciddi ciddi konuş sana bidaha böle derse sizinle muaatp değilim bi sorun varsa patronla görüşün de...

sen iş ara cnm yoksa gerçekten bunlar psikoloji bozar yaaa keşke Antalyda olsandı...

canım ıkın diyorlar demişsin ya ondan

iğne olmasa... ıkın demelerine gerk olmadan..

kadına ıkınma hissi geliyor zaten..

epiduralde.. doktorlar sana ıkın diorlar.. normalde

senin ıkınma hissin kendiliğinden gelior diye biliyorum..

normal doğum öyle kolay bişe değil... yapan annelere helal olsun diyorum...

döt ister normal doğum... kimisi çok zorlanıor kimisi.. çatı geniş oluyor doğuruyor.

ama acısı var...

benm ablam doğum yapan.. haftasndan önce aldılr bebeği.. anne karnındaki poziyondan dolayı çocuk kendine zarar vericekti...

haftasını beklmeden sezoşla aldılar cnm...

metin erene bakan ablam 2 normal doğurdu cnm..

ilkinde 14 dikiş attılar kadına :18::18::18:

ama çok dayanıklıdır.. ikinciyide normal doğurdu...

bir ablam daha var o ilk çocuğu normal doğurdu ama ne foğurma..

3 gun suni sancı kusmaa.. ablam ölücek sandık....

veee doğumdan sonra içte yırtık ve yara oluştu..

doktor tekrar doğur.. 2 normalde temzileriz dedi..

2 sene sonra tekrar doğurdu garibim...

normal 3 gun bekledi gene hastenede çocuk sıkıştı acil sezoşa aldılar...

doğumdan 1 ay sonrada yara yaktırmaya altı diktirmeye gitti gariribim..

o ablam çok çekti bu konuda..

kızlar müdür ve burdaki ofis ikirüm seminer var dediler valilik düzenlediği üniversitede hadi gidiyoruz dediler 10da başlıcakmış bende : Ben gelmiom dedim hamileyim ayaklarım şişyo kram giryo 4 buçuğa kadar oturduğum yerde uykum gelio hem Baki bey anlatcak çok erimli değil dedim sen bilirsin dediler dün eşim dedi gitme seminere hamile hamile taaam dedim bugün ofiste tekim burada olsam daha iyi olur kimse yok çünküyede yattım bişe diyemediler ve iyi deyip gittiler sonuç tekimmmm ulennn ofisteeee lay layyy layyy layyy laaaa

sen bilirsin sen eve kapanmaya çok başladın bacııı bebek olunca görcem ben seni kafanı çıkaramıcan o evden o kanepede aylar çürütcennnnn....nese geçir bakalım kocanla hafta sonu hıhhhhh

ay evde mutlaka dinliycem burda yutup açılmıyo Ajdar eşimin kankası, facede fotoları bilem var
Günaydın koketlerrr

günaydın hatunlar!
BÖCÜK o ortak denilen adam allahından bulsun inşallah.
ya sen patronla konuşsana ben işimi yapıyorum aksatıyor muyum de.
arada dinlenmek için nete girmem niye batıyor de.
ne yapsam batıyor bu adama ben çalışmak zorundayım diye
bu kadar laf hakaret çekiyorum siz konuşun
bi bayana bunları yapmaya hakkın filan yok desin.
sen yine temziliğe el mi attın?
hani yapmıyordun!

KOKET doğumdan bu kadar korkmana gerek yok canım. sen bakma o bağıranlara.
onlar korkudan bağırıyor. yani çoğu öyle. aslında bağırmak yerine ıkınsalar doğum daha çabuk gerçekleşir.
bana suni sancı takıldı sancıyı çektim oda şiddetli adet sancısı kadardı. sonra epidural takıldı zaten.
ondan sonrası çok rahat, ne sancı duyuyorsun ne acı.
ıkınmaya gelince ebe bana ıkın şimdi dediğinde ıkındım.
hatta dedim ki ben sanki ıkınamıyorum sorun var mı dedim.
yok gayet güzel gidiyorsun dedi.
11,30 da ıkınmaya başladım 12,15 de oğlum doğdu.
en sonunda karnımı bastırdı hemşire.
başı çıktı dedi ebem.
dr. da başı göründüğünde geldi doğuma.
hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.
eğer normal doğum uygunsa epidural yapıldıktan sonra normal doğurursun çok rahat.
ben suni sancı aldım çünkü doktorum normal yapmamı uygun gördü.
sancım gece gelip hastaneye gitseydim dr. gece gelmiyor doğuma.
orda olan nöbetçi dr. beni sezeryana alırdı.
zaten bir gün önce nişanım gelmişti.
doğumla ilgili aklına kötü şey getirme.
ben doğurucam de.

Günaydınlarrrr Güzelliklerrrrrrrrrrrrrrr

dün bi erken kaçtım yazmışsınız bie sürü okuyayım bari geçmişi
kokiş haklıymış laaaaaaa napsın erken gidiyo biz dedikodu yapıyozz cvp hakkı doğuyoooo
oda geriden geliyo:)

Son düzenleme:

off ne dion esma sen yaaa amanın ablana çok üzüldüm doktor çatı açaıklaığıa bakmadımı yara olanın madem çok açık değil nie normal dio ben şaşırdım sonra sez...

diğer ablanda pek şanslımış iri mi??? zayıflarmı iri bayanlarmı kolay doğurur acaba?

bana gidiş hata göre normal olucak dedi doktor doğum pozisyonu almış ondan araştıryom ...

normal epidural nasıl die sence normal epidural iyimi arkdaş doğurmuş sadece ıkınmış başka bişi hissetmemiş bebek azcık geç gelio ama açıklık başlayınca uyuşturyolarmış:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…