devir artık gelişim bilişim devri durup oturup hazır yaşamak değil insanlar artık zihniyetine fikrine göre iletişimine bilgine göre davranış sergiliyo..geçen sağlık bakanlığını aradım şikayet bildirdim..söylendim söylendim kadın ne dedi biliyomusun siz cahil birine benzemiyosunuz ne mezunusunuz dedi ben ev hanımıyım ünv.hazırlanıyorum dedim maşşallah geliştirmek insanın kendisini çok önemli bensize sonuna kadar yardımcı olurum dedi..bir ilk okul mezunu bir ünv.mezunu farketmez derdim ama fark ediyormuş gerçekten...çocuklarımı düşünüyorum okurken ögrtmenlerine annem babam ünv mezunu diyen arkadaşlarının yanında yok annem ilkokul mezunu deyince arkadaşlarının o yaşta bile ayırım yaptıklarını ben küçükken bile böyleydi ozamanlar lise mezunu olan çok şanslıydı şimdi herkez lise mezunu..sendede sanırım bu problem var görüş farklılıkları kültür düzey farklılıkları
akrepler çok şenşakrak güleryüzlüdür ama çokta ihtiraslı ve asabidir
Ben aslında asla insanları eğitim düzeylerine göre ayırt etmem. Lise mezunu arkadaşlarımda var ünv. mezunuda yüksek lisan yapmışıda aslında benim için önemli olann insan olmaları.Ama burası gerçekten çok farklı anlatmakla olmuyor yaşamak görmek gerekli ben artık kimseyle muhatap olmuyorum ne söylesen yanlış anlaşılıyor yani ünv. okuduğumu söylemeye bile çekinir oldum söylediğinde sanki insanlar onları aşağılıyormuşum hissine kapılıyorlar burda fesatlık var kötü niyet var. O kötü olsun ben iyi olayım var. Kapı dinleyen var, iftira atan var varda var yaniii. Hayatımda ist. kendi çevremde görmediğim herşey inan burda var. Herşeyde lisan diplomasında değil dediğin gibi insanın kendi yetiştirmesi geliştirmesi önemli...Ben çok bilgili bir insanmıyım herşeyi çokmu biliyorum hayır bilmediğim çok şey var ama oturup araştırıyorum bilmediğim konu hakkında bişey söylemiyorum. Araştırmk bilgi sahibi olmak çok önemli. Artık internet var bilmediğini araştır. Cahil cembelek oturma yerinde...
bir yengem var ilkokul 5.sınıf mezunu ben ömrü yahatımda onun kadar bilgili görgülü insan görmedim görmedim göremem..cebinde ehliyeti elinde bulmaca gazetesi yemin ediyorum yukarıdan bir başlıyo tık tık tık tık hepsi ya hepsi tam sayfa kelime hazinesi mükemmel konuşma adabı mükemmel iletişimi mükemmel eşi doktora yapıyo öğretmen eşi bile herrr konuda ona danışır sorar ben onun eline su dökemem diyo..keşke herkez bizim gibi düşünse ama malesef biz çok azız bu toplumda insanları mezuniyetine göre değerlendiriyolar bizim brdada böyle..aaaa ev hanımı ama okuyoo maşşalah maşşalah bak nekadar akıllı her gördüğüm böyle diyo eltiler arasında mezuniyet rekabeti görsen diploman yoksa nerdeyse çocuk bile bakamaz haldesin...eski komşum vardı çooook iyi anlaşırdık araşır konuşur gider gelirdik birgün bir kesti muhabbeti nerdeyse 6 ay hiç konuşamadık ben gittim artık oturmaya..nedese beğenirsin ben şu diplomayı aldım ben buna hazırlandım ben çalışıyorum ben şukadar maaş alıcam beni burdan çağırdılar bir tavır bir burun kalkmış anlatamam..tamam dedim bir dost daha kaybettik..
Ben öylelerine okumuş cahil diyorum... Bizim jenerasyondan geçtide artık çocuklarımızı iyi eğitmemiz lazım... Herşey bizde bitiyor yeni neslimizin kültürlü olması için bizlerin çok dikkatli eğitim vermeleri gerekir. Ama nerde bazen kk'da öyle insanlar okuyup görüyorum kii bizden hiçbişey olmaz diyorum gerçekten. Hiçbirşekilde düzelmez bu aile cahil olunca çocuk yetiştiğiyle kalıyor...
yazık işten güçten
siz keyıf catarken ben çalışyorummmmmmmmm
bazen benmki bana sataşıyo kız sende bu sinirle sen nasıl çocuk yetştiriceksin ama hakikaten bazen yapma kızım diyorum yapmaa kızdada inat var boğa burcu dişlerimi sıkıyorum ellerimi sıkıyorum öyle sıkıyorumki bazen tırnaklarımın izi çıkıyo eşim bana niye sabretmiyosun böyle hemen cimcikliyosun şaplak atıyyosun diyo
siz keyıf catarken ben çalışyorummmmmmmmm
Benim bir yiğenim var ablam öğretmen onun kızı. Ben hayatımda böyle iyi yetişmiş bir kız çocuğu daha görmedim... Öyle saygılı,öyle terbiyeli ablamdan izin almadan asla birşey yapmaz. Anne şunu alabilirmiyim anne şunu yiyebilirmiyim. Birinin birşeyini izin almadan asla kullanmaz. Ağzında hiç öyle pis kelimeler yok öyle akıllı bir çocuk birde çalışkan şuan 4e başladı okulda bazen sbs ye hazırlık olsun diye sınav yapıyorlar türkiye çabında 7. oldu yaz tatillerinde bile kitap düşmez elinden kitap okur sürekli test çözer elinde kitap olmadan göremezsin çocuğu.. Otur dediğinde oturur klak dediğinde kalkar mal bir çocuk değil ama terbiyesinden öyle. Bişey söylediğinde bin pişman olmazsın laf yetiştirmez sana tamam der yapar. Maşallah ben onun gibi gerçekten bir çocuk görmedim hayatımda bende öyle yetiştirmek istiyorum öyle olucaksa olsun edepsiz bir çocuğum olucaksa olmasın gerçekten...
Benimde bir haftasonu iznim var ya valla bak bir yandan ev temizliyorum bir yandan laf yetiştiriyorum herbişeyi aynı anda yapıyorum
katılıyorum heleki sır tutabilen çocuklar yokmu allahım nekadar hayaran kalıyorum..yanında dilediğini konuş kız yetştrmiyo benm bir kuzenim öyleydi ama çocuklugundan beri öyleydi..offf moralim bozuk kafam hala gecede dünde sinirlerim bozuldu bide rüyamda kocamı başka kadının orasını burasını öperken gördüm bilinçaltım işte..baktım tabirine eşine olan güvenin bağın kopmasından diyo...öyle birşey yok ama bazen keşke onsuz bir hayatım olsaydı diyorum..delirdim galiba
slm kızlar
geçmişi okumaya çalıştımbaktım olacak gıbı değil vazgectım
katılıyorum heleki sır tutabilen çocuklar yokmu allahım nekadar hayaran kalıyorum..yanında dilediğini konuş kız yetştrmiyo benm bir kuzenim öyleydi ama çocuklugundan beri öyleydi..offf moralim bozuk kafam hala gecede dünde sinirlerim bozuldu bide rüyamda kocamı başka kadının orasını burasını öperken gördüm bilinçaltım işte..baktım tabirine eşine olan güvenin bağın kopmasından diyo...öyle birşey yok ama bazen keşke onsuz bir hayatım olsaydı diyorum..delirdim galiba
maşşallah maşşalah
Slm tatlım günün nasıl geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?