sen bilirsin sen eve kapanmaya çok başladın bacııı bebek olunca görcem ben seni kafanı çıkaramıcan o evden o kanepede aylar çürütcennnnn....nese geçir bakalım kocanla hafta sonu hıhhhhh
günaydın hatunlar!
BÖCÜK o ortak denilen adam allahından bulsun inşallah.
ya sen patronla konuşsana ben işimi yapıyorum aksatıyor muyum de.
arada dinlenmek için nete girmem niye batıyor de.
ne yapsam batıyor bu adama ben çalışmak zorundayım diye
bu kadar laf hakaret çekiyorum siz konuşun
bi bayana bunları yapmaya hakkın filan yok desin.
sen yine temziliğe el mi attın?
hani yapmıyordun!
KOKET doğumdan bu kadar korkmana gerek yok canım. sen bakma o bağıranlara.
onlar korkudan bağırıyor. yani çoğu öyle. aslında bağırmak yerine ıkınsalar doğum daha çabuk gerçekleşir.
bana suni sancı takıldı sancıyı çektim oda şiddetli adet sancısı kadardı. sonra epidural takıldı zaten.
ondan sonrası çok rahat, ne sancı duyuyorsun ne acı.
ıkınmaya gelince ebe bana ıkın şimdi dediğinde ıkındım.
hatta dedim ki ben sanki ıkınamıyorum sorun var mı dedim.
yok gayet güzel gidiyorsun dedi.
11,30 da ıkınmaya başladım 12,15 de oğlum doğdu.
en sonunda karnımı bastırdı hemşire.
başı çıktı dedi ebem.
dr. da başı göründüğünde geldi doğuma.
hiç bir sorun yaşamadım çok şükür.
eğer normal doğum uygunsa epidural yapıldıktan sonra normal doğurursun çok rahat.
ben suni sancı aldım çünkü doktorum normal yapmamı uygun gördü.
sancım gece gelip hastaneye gitseydim dr. gece gelmiyor doğuma.
orda olan nöbetçi dr. beni sezeryana alırdı.
zaten bir gün önce nişanım gelmişti.
doğumla ilgili aklına kötü şey getirme.
ben doğurucam de.
Yok kız çıkarız muhakkak dışarıda şimdi o evde ya..Ayıp...
dün eşim bana bir klip izletti.
bence yılın klibi.
şarkıyla beraber çok güzeldi.
bulursam koyayım linkini.
günaydınlar. herkes iyidir mutludur umarım
sen epidural normal doğum yapmıştın dimi...
onda bebek geç gelio diolar doğrumu cnm?
ben çok sancı olayı çekemezsem epidrural normal diyecem :44::44:
izleyince kötü oluyorum kçük kılzar gibi oturup ağlıyasım geliyor nasıl yapacam die....
buarada bebek son zmanalar çok hareketlendi karnımda dün hiç durmadı aklım karıştı sanki sığamıyor içerde...:26::26::26:
miroşş bacııı bende normal doğurdum ve 1 kere çok az bağırdım oda bağırmamk için parmağımı ısırdımmmm
doktorum yaşlı bi bayandı ve senin gibi doğuran görmedim bu yaşıma kadar dedi çünkü hep dualar okudum bağırmaya fırsat vermemek için
evet o ıkınma hissi geliyor çünkü afedersin kakn varmış zannediyorsun
ben ebeye abla afedersin kakm geldi diyorum saff anlamıyom yaa oda yap kızım yap utanma korkma diyor meğerse doğuruyormuşum anlamıyorum
velhasıl Rabbimin yardımlarıyla çok rahat doğum geçirdim ama çok dikişim vardııı
ama benim doğum hikayem çok güzeldi sevdim ben
hurma yedim prinçlerim vardı okunmuş onları yuttum zemzemimle öle işteee tam komedi hemşireler gülmekten öldüler doğuma değil gezmeye gelmiş gibisin dedilerr rahatlattılar maşallah dediler bana
günaydınlar. herkes iyidir mutludur umarım
günaydın kokoşlarrrrr
kız koket gelseydn ya seminer bahanesiyle yanıma kaçardıngerçi benim de yarım saat sonra dersim var ama
ben görümceye süslenip gidicem diom bana dio o doğumda süs püsmü kalır terden acıdan mahfoluyor insan oda süslenmiş gitmiş dayak yemiş gibi çıktım doğumdan diyorrr bide doğumuna giren doktor sarhoşmuş şeeemi komple kesmedi allahtan gözünün ucunu zor görüyodu dio...
valla arkadaşın dediği açıklık olmuş epidurali yamışlar sonra makasın 2-3 şak şak sesini duymuş 4-5 dikiş attı diyo onu bile hissetmemiş bence epidural yap boşuna acı çekme dio bilemedim diğer gittiğimde doktora sorucam normal epidural sağlıklımı die nasılsa aynı fiyatmış...
ıkınmanın kaka gelir gibi oldunu duymuştum ama bişi dicem kakayı bilemem neyi önceden alyuolarmış dığrumu makineyle devlette öylemiş?
sende ben gibi eşim evde olunca temzilikçi bile çağırmıom adam hiç hoşlanmıyo rahat rahat oturalım TV izler paris yaparız diooo....
buarda paris ne olcak sana yasak koydumu doktor ben sormayı unuttum oyüzden gitmiyoz ama böyle nere kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?