Kokoşş Hatunlar Kulübü

dün eşim bana bir klip izletti.
bence yılın klibi.
şarkıyla beraber çok güzeldi.
bulursam koyayım linkini.

sen bilirsin sen eve kapanmaya çok başladın bacııı bebek olunca görcem ben seni kafanı çıkaramıcan o evden o kanepede aylar çürütcennnnn....nese geçir bakalım kocanla hafta sonu hıhhhhh

Yok kız çıkarız muhakkak dışarıda şimdi o evde ya..Ayıp...

sen epidural normal doğum yapmıştın dimi...
onda bebek geç gelio diolar doğrumu cnm?

ben çok sancı olayı çekemezsem epidrural normal diyecem :44::44:

izleyince kötü oluyorum kçük kılzar gibi oturup ağlıyasım geliyor nasıl yapacam die....

buarada bebek son zmanalar çok hareketlendi karnımda dün hiç durmadı aklım karıştı sanki sığamıyor içerde...:26::26::26:

Yok kız çıkarız muhakkak dışarıda şimdi o evde ya..Ayıp...

sende ben gibi eşim evde olunca temzilikçi bile çağırmıom adam hiç hoşlanmıyo rahat rahat oturalım TV izler paris yaparız diooo....

buarda paris ne olcak sana yasak koydumu doktor ben sormayı unuttum oyüzden gitmiyoz ama böyle nere kadar

miroşş bacııı bende normal doğurdum ve 1 kere çok az bağırdım oda bağırmamk için parmağımı ısırdımmmm
doktorum yaşlı bi bayandı ve senin gibi doğuran görmedim bu yaşıma kadar dedi çünkü hep dualar okudum bağırmaya fırsat vermemek için
evet o ıkınma hissi geliyor çünkü afedersin kakn varmış zannediyorsun
ben ebeye abla afedersin kakm geldi diyorum saff anlamıyom yaa oda yap kızım yap utanma korkma diyor meğerse doğuruyormuşum anlamıyorum
velhasıl Rabbimin yardımlarıyla çok rahat doğum geçirdim ama çok dikişim vardııı

ama benim doğum hikayem çok güzeldi sevdim ben
hurma yedim prinçlerim vardı okunmuş onları yuttum zemzemimle öle işteee tam komedi hemşireler gülmekten öldüler doğuma değil gezmeye gelmiş gibisin dedilerr rahatlattılar maşallah dediler bana

günaydın kokoşlarrrrr

kız koket gelseydn ya seminer bahanesiyle yanıma kaçardın gerçi benim de yarım saat sonra dersim var ama

koketcim evet epidural normal yaptım ben.
bebek çok geç gelmiyor aslında.
sen hiçbir sancıyı hissetmediğin için
seni nts den takip ediyorlar.
orda sancının yükseldiği anlaşılıyor.
o anda ebem bana ıkın dedi.
yani bir kere ıkındım sonra durdum dinlendim.
sonra tekrar ıkındım.
tabi bu ilk başlarda sonlarda daha sık ıkındım.
dikişi filan hissetmiyorsun.
doğumdan sonra odana geçtiğinde ağrın olduğunda hemşireye söylüyorsun gelip
ağrı kesici veriyor.
belim sancı alırken takılan iğne elimde kaldı.
akşama doğru hemşire gelip ordan ilacı verdi.
benim dikiş fazla oldu biraz.
o nedenle 2-3 gün tuvalete girerken eşim yardım etti.
bu arada normal yapacaksan yanına hasta bezi al mutlaka.
kilot şeklinde olanlar var. kanaman biraz fazla oluyor ama korkma.
ben hastaneye götürmedim.
orda pamuklu sargı bezi veriyorlar bol bol.
birde çocuk bezi koyuyor çamaşırına.
sonra evde ilk hafta hasta bezi kullandım.

Yaparsın inşallah sen normal doğum önemli olan sancı gelince caymamak....
Yaa akşamları açıyorum göbeğimi eşimle hareketlerini izliyoruz Allahım ne güsel bir şey titretiyor karnımı küçük tepecikler yapıp ordan oraya geçiyor biz bir şeye gülerken felan titretiyor ya o zaman icim bir tuhaf oluyor...
Benim daireden bir arkadaşım 3 bebe yaptı ard arda ben hamilelik hormonu bağımlısıyım diyordu ,anlıyorum kızı şimdi yavvs.İçinde bir kıpırtı olması ne güsel bi şiy..

ben görümceye süslenip gidicem diom bana dio o doğumda süs püsmü kalır terden acıdan mahfoluyor insan oda süslenmiş gitmiş dayak yemiş gibi çıktım doğumdan diyorrr bide doğumuna giren doktor sarhoşmuş şeeemi komple kesmedi allahtan gözünün ucunu zor görüyodu dio...

valla arkadaşın dediği açıklık olmuş epidurali yamışlar sonra makasın 2-3 şak şak sesini duymuş 4-5 dikiş attı diyo onu bile hissetmemiş bence epidural yap boşuna acı çekme dio bilemedim diğer gittiğimde doktora sorucam normal epidural sağlıklımı die nasılsa aynı fiyatmış...

ıkınmanın kaka gelir gibi oldunu duymuştum ama bişi dicem kakayı bilemem neyi önceden alyuolarmış dığrumu makineyle devlette öylemiş?

günaydın kokoşlarrrrr

kız koket gelseydn ya seminer bahanesiyle yanıma kaçardın gerçi benim de yarım saat sonra dersim var ama

anammm sen ordasın dimi valla laannn aman sanki ora gidince çıkabilirim zor olurdu hemen göz hapsine alır müdür gitmedim boşver rahatım ....

Ayşa biz nezman buluşcazzzz ben doğurduktan sonramı sen AKdenize üni. müdür oluncamı

koket doktoruna ve ebene güveniorsan..

ekibe güveniorsan yap epidural normall...

bak temmuz annelerinin birinden kopyalayım sana...

oku.. ben kokuryorum... ekiibi iic incele epi normal yapanlara sorr...

normal doğururm diorsan çatır çatır doğur bence kuzu...

epidural olma .. hepsi beceremiyor...

kuzzeynp adlı bir üye temmuz annelerinde...

yazısını kopyalayorum...

"emelcim bende evde 6 saat sancı çektim o şekilde doğuma gittim ve ağrısız normal doğum yaptım ama tavsiye etmiyorum.alt taraf hissedilmediği için ıkınmak çok zor oluyor.benim oğlumun doğum sırasında köprücük kemiği kırıldı.çok şükür düzeldi ama allah korusun daha kötü şeyler olabilirdi.bana kalsa genel anestesi ile sezeryan olmak isterdim.çünkü oğlum karnımda kakasını yapmıştı ve onu yutmaması için acilen doğması gerekiyordu.çok acılmam olduğu için normale aldılar ama ben memnun kalmadım
· Beğen"

ah alyam yaaaaaaaa ne hurma ne pirinç kimsenin aklına getirmedi.
kimsecikler yoktu doğumumda, anamla eşim vardı.
teyzem bile gelmedi. ama annem sancı takıldığında bana dua okudu.
çok şükür rahat doğurdum.
ama sana bravo sen epiduralsiz doğurmuşsun.

güneş bende videolar açılmıyor ama yabancı parça değil canım.
yazayım bakın bi derim.
YÜKSEK SADAKAT SANA AŞIK YALNIZ BEN.

NİLCİM hoşgeldin canım nasılsın?

bilmiyorumm ben devlette yapmadım nasıl makineyleee
yoo çokda terlemiyosun
hastahane serin zatiii düşün ben ağustosta yaptımmm

lağman yapıyolarya başta mıçıyon zati bol bol wc deee

Parisin lafını duymaya tahammülüm yok kız benim..Bakışları hafif parlasa hemen hırlıyorum.Zavallımda bana yanaşamıyor.Yemin ederim libidoşum eksilerde.Doğumdan sonra.Psikolojik mi hormonsal mı anlamadım.Birde kız çoçuk azdırır felan derler fazla östrojenden yalan tillahi yalan..Ama yasak olsa söylerdi muhakkak Erhan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…